ettől függetlenül én csak nevettem rajta, amikor láttam, lerántja pepe, és még ők kapnak tizenegyest

Ezen szakadok. Az első felével egyet is értek.REMY írta:Rinku írta:Ronaldo továbbra is csak egy sült gyökér, az is marad. Úgy veri a nyálát a jogtalan 11-re, mintha ő lenne a megváltó. Egy síkagyú paraszt, mindig is az is marad, remélem Messi még ugrálókötelezésben is p.csára veri a képét majd, soha ne is nyerjen semmit többet még, kívánom neki, hogy szívjon végig.![]()
![]()
Sajnos túlságosan is téma, és mind a katalán, mind a fővárosi sajtó teljesen elfogult. Mindent megragadnak mindkét oldalról, hogy kisebbítsék az érdemeket, és olyan képeket kockáznak ki, és azokból vonnak le következtetéseket, amikből nem is lehetne. Katasztrófa.visca el barca írta:.
Akkor bocsánat.dezem az ELSO mondatom a temaval kapcsolatban:
"h3x0r" 2013.09.26. 01:16:13): "hat ez rohadtul vicces volt Pepe lerantja az embert es bunteto "
most elsősorban a cikkírókhoz szólnék (már ha olvasnak forumot egyáltalán), kiváncsi vagyok, hogy ugy általában téma e a játékvezetés a spanyol oldalakon (most itt nem arra gondolok h jogtalan volt e a 11-es).mahitoo írta:De mind tudjuk, hogy a spanyol szövetség meg a bírói kar is a botrány kategória.
Idezem az ELSO mondatom a temaval kapcsolatban:Sanama írta:Hihetetlen, hogy még most sem bírod leírni, hogy mekkora kamu 11est kaptatok, és még mindig csak a másikra tudsz mutogatni.Teljesen partatlan haverom szerint (aki szinte minden barca es real meccset megnez): "ez a biro ismet egy nagy csapat javara tevedett, a barca utan ti is megkoszonhetitek neki a 3 pontot"
Hihetetlen, hogy még most sem bírod leírni, hogy mekkora kamu 11est kaptatok, és még mindig csak a másikra tudsz mutogatni.Teljesen partatlan haverom szerint (aki szinte minden barca es real meccset megnez): "ez a biro ismet egy nagy csapat javara tevedett, a barca utan ti is megkoszonhetitek neki a 3 pontot"
Azert remelem, hogy par szaz ora a pszihologusnal es tul tudtak tenni magukat az ugyon
En inkabb ugy fogalmaznek, hogy minden meccsen vannak erdekes pillanatai.Varatrix írta:Ramost meg azért szívatja mert felvette azt a mentalitást, hogy Atleticos. Csak a Real ellen ilyen vadbaroma csávó!
Teljesen partatlan haverom szerint (aki szinte minden barca es real meccset megnez): "ez a biro ismet egy nagy csapat javara tevedett, a barca utan ti is megkoszonhetitek neki a 3 pontot"S.Agüero írta:Megköszönhetik a bírónak a meccset.
Csak hihetetlenul buszke volt arra, hogy mig Balotelli kihagyta a tizit, addig o siman berugtaS.Agüero írta: Láttátok hogy verte a mellét Ronaldo a tizenegyese után?![]()
Undorító.
Vélemény: rendkívül jó futballista, szerintem helye lesz még nagy csapatban. Nem rosszindulatú ő, csak ilyen egyszerű lélek.recrea írta: De nyugtass meg, azért nem félted vagy sajnálod a Ramos-Pepe párost?! Mert pl. Puyollal, Piquevel, de még Alvessel sem láttam, h így viselkedtek volna. Ettől függetlenül megvan a véleményem Costaról.
Igen, erről beszélek.h3x0r írta:recrea írta: Diego Costa üdvözölheti régi barátait.
Mindattól függetlenül, h nehéz a viselkedésére és a jellemére szavakat találni, én kedvelem azt benne, h biztosan félnek tőle a védők. Nehogy azt gondolják, h könyökölni, talpalni, rángatni csak az ő kiváltságuk, Costa az ékes példa rá, h ezt támadóként is meg lehet tenni. Persze furcsa, ezért fel van háborodva a magát keménynek gondoló védő, h valaki ebben is felveszi vele a versenyt.
Ja, tényleg...és már a mélygarázsba se mernek leállni.lui1698 írta:De miért tudja elvinni? Mert szerencsétlenek félnek, hogy mi lesz a családjukkal...recrea írta:Persze Messi elegánsabb, elviszi mellettük és beveri.![]()
De miért tudja elvinni? Mert szerencsétlenek félnek, hogy mi lesz a családjukkal...recrea írta:Persze Messi elegánsabb, elviszi mellettük és beveri.![]()
recrea írta: Diego Costa üdvözölheti régi barátait.
Mindattól függetlenül, h nehéz a viselkedésére és a jellemére szavakat találni, én kedvelem azt benne, h biztosan félnek tőle a védők. Nehogy azt gondolják, h könyökölni, talpalni, rángatni csak az ő kiváltságuk, Costa az ékes példa rá, h ezt támadóként is meg lehet tenni. Persze furcsa, ezért fel van háborodva a magát keménynek gondoló védő, h valaki ebben is felveszi vele a versenyt.
Diego Costa üdvözölheti régi barátait.visca el barca írta:mekkora király lenne ha 7végén a matracosok kapnának egy teljesen kamu büntetőt a 97. percben és azzal nyernének![]()
bizom a favágó brigádban, hogy akárcsak a szuperkupán, ugy most is odateszik magukat és nem fekszenek le ahogy szoktak.
de nagy lenne, ha -5ről indulna a clasico és nyernénk
Egy kis erdekesseg: ugyan ez volt a biro a Sevilla elleni meccseteken is..neobarca írta:Nincs mit szépíteni, rendesen el lett csalva. Ilyenkor csak az dühít, hogy az összes madridos ismerősöm betámadott Alexis gólja miatt amit a hosszabbítás után szerzett. Most meg kussolnak és bizonygatják az igazukat.
Ezt viszont hatalmas tulzasnak erzem..Atomot Nekik! írta:Tudomásul kell venni, hogy Spanyolhonban mindig és mindenkor a "királyi" gárda volt a kedvezményezett. Hiába, no, a Generalisszimusz árnyéka még évtizedeken át érezhető, különösen az utóbbi időkben Katalóniában zajló folyamatok miatt. Ráadásul a Barca idegenbeli meze most már hivatalosan is a senera. Sok pénzben vagyok hajlandó fogadni, h a Bernabeuban játszandó classico-n a birodalmiak mindent megtesznek, nehogy a seneraba öltözve nyerjünk. Ez van, a sport mindig is a politika játszótere volt, most is az, csak most még sok pénz is van benne.
Felkészülhetünk arra, hogy a Camp Noun a meccs alatt legalább 3, de inkább 4 góllal jobbnak kell lennünk, hogy a lefújáskor mi nyerjünk.