Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.11. 08:25:58

ozsimiki írta:A Madrid simán győzött az Inter ellen is (3-0).

Ancelotti eddig meg eddig eléggé támadólag lép fel...
Nem elhanyagolható tények ezek, de továbbra is a jövő heti meccstől kezdődik minden élesben, és az számít. A Bayern is lesöpört mindenkit az előszezonban, majd égtek a Dortmundtól, majd simán megéghettek volna otthon attól a Gladbachtól, akinek csupán 5-öt rúgtak az előszezonban. Szépek ezek az eredmények, de helyén kell kezelni őket.

helyén kezelem őket, szerinted miért írtam,h milyen tré az Inter kerete? Igaz mi sem panaszkodhatunk a komoly ellenfeleket tekintve...:D sőt...Ozsi
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.08.11. 06:55:25

A Madrid simán győzött az Inter ellen is (3-0).

Megnéztem az olaszok keretét...ez mi? :D sehol nem lesznek mostanában, nem is értem,h tűnt el onnan minden valamirevaló játékos..

Ancelotti eddig meg eddig eléggé támadólag lép fel...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bali 15
Director del Fútbol

2013.08.10. 12:30:12

Nézegettem pár videót erről az Isco-ról...
Első ránézésre teljesen indokolatlan Bale esetleges leigazolása...
Alcantara
Director del Fútbol

2013.08.08. 18:29:47

Egy újabb érv az Eu ellen?

Nem lesz ebből semmi, szépen megkeresik a kiskapukat, amolyan kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon elven fogják rendezni ezt a témát.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.08. 17:16:00

Nem lesz ebből semmi, túl nagy klubbok ahhoz... már ha tényleg indult vizsgálat...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.08. 17:09:16

A válaszom: Manchester City, Paris Saint German. :wink: Ez a vicc kategória. Nyilván ennek a célja, hogy ne a spanyol állam fizessen x összeget a 2 gigásznak, amit az EU tagállamai fizetnek be.

A cikk a Malagához hasonlította a NAGYOKAT. Köztudott, hogy a Malagá 1 ember tulajdonában volt, aki lelépett. A Barca és a Real nagyjából 150-150 ezer kezében van. Melyik esetben fog könnyebben becsődölni egy csapat? Ez esetben inkább Angliában néznék szét, mi lesz ha elmegy Abra papa, vagy Manszúr bácsi? :wink: A pénzmosási akciókat meg sem említem.

2 ekkora klubot ilyen ürügyekkel nem lehet tönkretenni. Továbbá azt is meg kell jegyezni, hogy a Real és a Barcelona rendelkezik a messze legnagyobb bevétellel a világon. Ha ez megtörténne, nem hinném, hogy bármelyiket is félteni kéne. Kicsit lecsökkentenék a játékosok fizetését, bezárnák az ilyen jótét alapítványokat, iskolákat (amit persze az EU, meg mindenki imád), aztán máris hamar vissza lenne fizetve minden adósság.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.08. 15:58:24

Isco elég brutál lesz szerintem a Madridban, az eddigi felkészülési meccseken többnyire jól játszott, és tudjuk, mennyi potenciál van benne...
Csak ellenünk ne parádézzon, amúgy szurkolok neki, egyik kedvenc játékosom a jelenlegi mezőnyből.

És igen, a Madrid úgy tűnik, követi azt az irányt, hogy olyan játékosokat igazolnak, akik különösen szimpatikusak nekem... :D Tavaly Modric, idén Isco és lehet, hogy Bale is... :cry: :D
sjay írta:Én úgy érzem, nem túl sok mindenre. Ugyanakkor a Münchent sem látom olyan nagy nemzetközi esélyesnek, mint amilyen tavaly volt, szerintem visszatér a Real & Barca dominancia minden fronton. (Azért remélem a City megizzasztja a nagy kettőst :P :twisted: )
Én is a Bayernt látom esélyesebbnek, ezen a meccsen mindenképpen, az, hogy a nemzetközi porondon meddig jut a két csapat, az már más kérdés. A Real most jó lesz szerintem, a top4 a minimum, mi is odaérhetünk...
A többi néma csend. :lol:

City? :lol: Majd lesz egy jó kis City-Spurs EL-döntő. :twisted: (Nyerünk.)
Barcaman1993 írta:Barcásként, hogy lehet madridi sikernek örülni? :D A Chelseat ki nem állhatom, Mourinhot végképp... Erre a Reallal játszottak :arrow: az egyetlen jó eredmény az igazságos 0-0. :D
Jobban utálom Mourinhót, mint a Realt. :lol:
Még jobb lett volna egy -1 - -1. :mrgreen:
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.08.08. 15:10:34

Barcaman1993 írta: Barcásként, hogy lehet madridi sikernek örülni? :D A Chelseat ki nem állhatom, Mourinhot végképp... Erre a Reallal játszottak :arrow: az egyetlen jó eredmény az igazságos 0-0. :D
Dettó! Ilyen meccseknél csak azt sajnálom, hogy nem tud mindkét csapat kikapni. :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.08.08. 14:58:50

Gareth Tello írta: Amúgy arra leszek még kíváncsi, hogy mire megy majd Mou Pep Bayernje ellen.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy 11 emberrel beállnak bekkelni, ami akár eredményt hozhat. Marha jó csapat ez a Bayern, de úgy érzem, hogy amiben igazán jó volt tavaly a Bayern (villámgyors támadásépítés), annak Pep az élét vette. Mondjuk annyi különbség van Pep Bayernje és Barcája közt, hogy az előszezonban sokkal több gólt fejeltek, mint a Pep-team 4 szezon alatt... Ha semmi nem megy, akkor jöhet az ívelgetés, abban meg úgy néz ki, hogy a Bayern kiváló.

Barcásként, hogy lehet madridi sikernek örülni? :D A Chelseat ki nem állhatom, Mourinhot végképp... Erre a Reallal játszottak :arrow: az egyetlen jó eredmény az igazságos 0-0. :D
sjay
Entrenador del Barça

2013.08.08. 11:16:12

Gareth Tello írta:Amúgy arra leszek még kíváncsi, hogy mire megy majd Mou Pep Bayernje ellen. 8)
Én úgy érzem, nem túl sok mindenre. Ugyanakkor a Münchent sem látom olyan nagy nemzetközi esélyesnek, mint amilyen tavaly volt, szerintem visszatér a Real & Barca dominancia minden fronton. (Azért remélem a City megizzasztja a nagy kettőst :P :twisted: )
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.08. 10:45:31

Varatrix írta:Azért így vagy úgy, de nyerjen a Spanyol labdarúgás.
PL-fan vagyok, de... Így van.

Amúgy arra leszek még kíváncsi, hogy mire megy majd Mou Pep Bayernje ellen. 8)
Varatrix
Director del Fútbol

2013.08.08. 10:41:59

Gareth Tello írta:Dettó.
Sőt, én azon kaptam magam, hogy annyira nem is sajnálom, hogy a Real nyert, mert José kikapott. :lol:
Ezen van a hangsúly, számomra. Örültem hogy a Real nyert.

Azért így vagy úgy, de nyerjen a Spanyol labdarúgás.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
FarkasAttila
Barça C

2013.08.08. 10:21:15

Neymar mióta edz itt?4 napja?És már kezdőnek, akár barátságos, akár nem.Fogalma sincs a játékunkról még, most ismerkedik az emberekkel.
Mar sok ilyen velemenyt hallottam ezen a forumon. Es olyant is, h a Real Madridnal egybol kezdobe teszik az uj igazolasokat.

Ugy van beallitva mindha ez rossz dolog lenne.

De kerdem en, mikor jon bele egy jatekos leghabarabb az adott stilusba? Mikor veszi fel leghabarabb azt a ritmust. azt a stilust amit a csapat jatszik?
Akkor ha padon ul? Akkor ha 15-20 perceket jatszik? Nem Uraim...
Akkor ha sokat jatszik... Mikor kellene "eroltetni", "szoktatni" a jatekhoz ha nem ezeken a baratsagos meccseken?
Itt kell minel tobbet eroltetni, h szokja a kozeget...
ezt edzesen nem lehet.....
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.08. 10:10:56

Marcelo milyen lazán betette az alsóba. Alexisék, figyeljetek és tanuljatok! :D
Varatrix írta:Megnéztem az összefoglalót, és rájöttem hogy én Murinhot gyűlöltem nem a Real Madridot. (Perez se semmi mondjuk)
Dettó.
Sőt, én azon kaptam magam, hogy annyira nem is sajnálom, hogy a Real nyert, mert José kikapott. :lol:
ferninho
Madridista

2013.08.08. 10:03:28

ZolTano írta: :D
viccet félretéve, hasonló képsorokat látván, péppé fikáztátok a bolhát. most meg CR7 az Isten ilyenért... LOL. :(
ha feltudsz hozni erre egy konkrét példát, akkor én 1 napig nem fogok kommentet írni az eurobarcára.
sok sikert.
madridista
Kash
Entrenador del Barça

2013.08.08. 09:59:36

viccet félretéve, hasonló képsorokat látván, péppé fikáztátok a bolhát. most meg CR7 az Isten ilyenért... LOL.
Odaát ez normális, itt nem.
Attól még tényleg baromság amit irtál.
Ezen a fórumon még senki sem fikázta fekáliává a bolhát, túl sok digisportot nézel... :roll:
Kép
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.08.08. 09:51:49

ferninho írta:
ZolTano írta: na CR7 tanult vmit Messitől.
ezektől az instant baromságoktól úgy fel tud menni az agyvizem bakker... :lol:
:D
viccet félretéve, hasonló képsorokat látván, péppé fikáztátok a bolhát. most meg CR7 az Isten ilyenért... LOL. :(
Varatrix
Director del Fútbol

2013.08.08. 09:50:56

ZolTano írta:na CR7 tanult vmit Messitől. szép képsorok!!!! ;)
Pont nem amúgy. Barca szurkolóként, de emberi mércével Messi egy antiszociális figura. Ronaldo viszont nem. Szerintem jó pali lehet Ronaldo. Kicsit metroszexuális ugyan, de jó fazon. Az ellenszenvet inkább a kinézetével vívja ki sokszor. Ellenünk pedig a blancók meze is dob egyet az utállaton.

Megnéztem az összefoglalót, és rájöttem hogy én Murinhot gyűlöltem nem a Real Madridot. (Perez se semmi mondjuk)

Ránk nézve kellemetlen, de határozottan gondolom, hogy csak fejlődést jelenthet a távozása. Egységesebb és jobb lesz a Real...

Persze mi gőzerővel harcolunk elleneük! :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2013.08.08. 09:51:52-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
zola8787
Director del Fútbol

2013.08.08. 09:49:12

ferninho írta:
Én is félrenéztem egy pillanatra szánakozásomba... :D
ferninho
Madridista

2013.08.08. 09:25:38

madridista
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.08.08. 09:15:01

ferninho írta:
Chino írta:a Special5 újabb gyöngyszeme

"A Real Madrid azért vehet részt ezen a tornán, mert én megszerveztem, mert én egy profi vagyok. Mindezt úgy tettem, hogy tudtam, az előszezont már nem csinálom velük, és találkozhatunk majd a döntőben. Nekünk ez remek dolog, nekik nem tudom, hogy milyen. Mindig a legjobb csapatok ellen szeretnénk játszani, az olasz bajnokságból már két csapatot legyőztünk, most pedig a Real ellen játszhatunk, ami fantasztikus.” :lol:

Nem tudom, hogy röhögjek vagy szánakozzak-e ezen az emberen. Szép esz ez a Real-Chelsae meccs. Már kíváncsi vagyok a meccs utáni nyilatkozatokra. Ha a madrid nyer, milyen f..sza gyerekek, ha nem akkor még épülőben vannak meg sörmeccs, Jo5e meg nem fogja kímélni őket. Nagyon furdalja az oldalam mit mondana.
Real Madrid - Chelsea 3-1
hát nem volt finomkodás, volt jó pár csúnyább szabálytalanság is (főleg a Chelsea részéről), teljesen komolyan vette mindkét csapat a meccset, mintha tétmeccs lett volna.
Mourinho meg biztos valami okosat fog nyilatkozni, efelől ne legyen kétséged :D
ezt is érdemes megnézni.
na CR7 tanult vmit Messitől. szép képsorok!!!! ;)
Kash
Entrenador del Barça

2013.08.08. 08:51:07

elnézve CR fejes gólját azért kitört belőlem a sárga irígység: mi is volt ez? egy BETANULT szituáció, remek futó gyorsaság, képzett fej játék. hogy miért az irígység? mert talán nem vagyok kishitű ha állítom, ilyesmi nálunk bizony (így együtt) nemigen fordul elő.
Nem hiszem, hogy lett volna valaha is olyan, hogy egy bajnokság, de akár egyetlen meccs is azért ment volna el, mert keveset "operálunk" fejjel a pályán...Vannak igy is fejes góljaink, köztük a növekedési zavarokban szenvedő 169cm magasságú Messinek is.
Soha nem irigyeltem egyetlen fejes gólt sem a Madridtól, sem mástól...Mi másban vagyunk jobbak. Kitudja, lehet a Real szurkolók pedig az eszméletlen labdatartásunkat irigylik (Bár, mostanában, és az előző szezonban nem nagyon tünt ki ez a kiváltságunk) lásd Barca - Real 5-0 (Ha létezik az a szó hogy lefocizás, akkor az az volt.)
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.08. 08:44:23

ferninho írta:

"A Real Madrid azért vehet részt ezen a tornán, mert én megszerveztem, mert én egy profi vagyok. Mindezt úgy tettem, hogy tudtam, az előszezont már nem csinálom velük, és találkozhatunk majd a döntőben. Nekünk ez remek dolog, nekik nem tudom, hogy milyen. Mindig a legjobb csapatok ellen szeretnénk játszani, az olasz bajnokságból már két csapatot legyőztünk, most pedig a Real ellen játszhatunk, ami fantasztikus.” :lol:

Nem tudom, hogy röhögjek vagy szánakozzak-e ezen az emberen. Szép esz ez a Real-Chelsae meccs. Már kíváncsi vagyok a meccs utáni nyilatkozatokra. Ha a madrid nyer, milyen f..sza gyerekek, ha nem akkor még épülőben vannak meg sörmeccs, Jo5e meg nem fogja kímélni őket. Nagyon furdalja az oldalam mit mondana.
hát nem volt finomkodás, volt jó pár csúnyább szabálytalanság is (főleg a Chelsea részéről), teljesen komolyan vette mindkét csapat a meccset, mintha tétmeccs lett volna.
ezt is érdemes megnézni.
elnézve CR fejes gólját azért kitört belőlem a sárga irígység: mi is volt ez? egy BETANULT szituáció, remek futó gyorsaság, képzett fej játék. hogy miért az irígység? mert talán nem vagyok kishitű ha állítom, ilyesmi nálunk bizony (így együtt) nemigen fordul elő.
ferninho
Madridista

2013.08.08. 06:22:34

ezt is érdemes megnézni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2013.08.08. 09:04:40-kor.
madridista
Válasz küldése