Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem elhanyagolható tények ezek, de továbbra is a jövő heti meccstől kezdődik minden élesben, és az számít. A Bayern is lesöpört mindenkit az előszezonban, majd égtek a Dortmundtól, majd simán megéghettek volna otthon attól a Gladbachtól, akinek csupán 5-öt rúgtak az előszezonban. Szépek ezek az eredmények, de helyén kell kezelni őket.ozsimiki írta:A Madrid simán győzött az Inter ellen is (3-0).
Ancelotti eddig meg eddig eléggé támadólag lép fel...
Egy újabb érv az Eu ellen?
Nem lesz ebből semmi, túl nagy klubbok ahhoz... már ha tényleg indult vizsgálat...
A válaszom: Manchester City, Paris Saint German.
Én is a Bayernt látom esélyesebbnek, ezen a meccsen mindenképpen, az, hogy a nemzetközi porondon meddig jut a két csapat, az már más kérdés. A Real most jó lesz szerintem, a top4 a minimum, mi is odaérhetünk...sjay írta:Én úgy érzem, nem túl sok mindenre. Ugyanakkor a Münchent sem látom olyan nagy nemzetközi esélyesnek, mint amilyen tavaly volt, szerintem visszatér a Real & Barca dominancia minden fronton. (Azért remélem a City megizzasztja a nagy kettőst![]()
)
Jobban utálom Mourinhót, mint a Realt.Barcaman1993 írta:Barcásként, hogy lehet madridi sikernek örülni?A Chelseat ki nem állhatom, Mourinhot végképp... Erre a Reallal játszottak
az egyetlen jó eredmény az igazságos 0-0.
Dettó! Ilyen meccseknél csak azt sajnálom, hogy nem tud mindkét csapat kikapni.Barcaman1993 írta: Barcásként, hogy lehet madridi sikernek örülni?A Chelseat ki nem állhatom, Mourinhot végképp... Erre a Reallal játszottak
az egyetlen jó eredmény az igazságos 0-0.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy 11 emberrel beállnak bekkelni, ami akár eredményt hozhat. Marha jó csapat ez a Bayern, de úgy érzem, hogy amiben igazán jó volt tavaly a Bayern (villámgyors támadásépítés), annak Pep az élét vette. Mondjuk annyi különbség van Pep Bayernje és Barcája közt, hogy az előszezonban sokkal több gólt fejeltek, mint a Pep-team 4 szezon alatt... Ha semmi nem megy, akkor jöhet az ívelgetés, abban meg úgy néz ki, hogy a Bayern kiváló.Gareth Tello írta: Amúgy arra leszek még kíváncsi, hogy mire megy majd Mou Pep Bayernje ellen.
Én úgy érzem, nem túl sok mindenre. Ugyanakkor a Münchent sem látom olyan nagy nemzetközi esélyesnek, mint amilyen tavaly volt, szerintem visszatér a Real & Barca dominancia minden fronton. (Azért remélem a City megizzasztja a nagy kettőstGareth Tello írta:Amúgy arra leszek még kíváncsi, hogy mire megy majd Mou Pep Bayernje ellen.
PL-fan vagyok, de... Így van.Varatrix írta:Azért így vagy úgy, de nyerjen a Spanyol labdarúgás.
Ezen van a hangsúly, számomra. Örültem hogy a Real nyert.Gareth Tello írta:Dettó.
Sőt, én azon kaptam magam, hogy annyira nem is sajnálom, hogy a Real nyert, mert José kikapott.
Mar sok ilyen velemenyt hallottam ezen a forumon. Es olyant is, h a Real Madridnal egybol kezdobe teszik az uj igazolasokat.Neymar mióta edz itt?4 napja?És már kezdőnek, akár barátságos, akár nem.Fogalma sincs a játékunkról még, most ismerkedik az emberekkel.
Dettó.Varatrix írta:Megnéztem az összefoglalót, és rájöttem hogy én Murinhot gyűlöltem nem a Real Madridot. (Perez se semmi mondjuk)
ha feltudsz hozni erre egy konkrét példát, akkor én 1 napig nem fogok kommentet írni az eurobarcára.ZolTano írta:
viccet félretéve, hasonló képsorokat látván, péppé fikáztátok a bolhát. most meg CR7 az Isten ilyenért... LOL.
Odaát ez normális, itt nem.viccet félretéve, hasonló képsorokat látván, péppé fikáztátok a bolhát. most meg CR7 az Isten ilyenért... LOL.
ferninho írta:ezektől az instant baromságoktól úgy fel tud menni az agyvizem bakker...ZolTano írta: na CR7 tanult vmit Messitől.
Pont nem amúgy. Barca szurkolóként, de emberi mércével Messi egy antiszociális figura. Ronaldo viszont nem. Szerintem jó pali lehet Ronaldo. Kicsit metroszexuális ugyan, de jó fazon. Az ellenszenvet inkább a kinézetével vívja ki sokszor. Ellenünk pedig a blancók meze is dob egyet az utállaton.ZolTano írta:na CR7 tanult vmit Messitől. szép képsorok!!!!
Én is félrenéztem egy pillanatra szánakozásomba... :Dferninho írta:ezektől az instant baromságoktól úgy fel tud menni az agyvizem bakker... :lol:ZolTano írta: na CR7 tanult vmit Messitől.
ezektől az instant baromságoktól úgy fel tud menni az agyvizem bakker...ZolTano írta: na CR7 tanult vmit Messitől.
na CR7 tanult vmit Messitől. szép képsorok!!!!ferninho írta:Real Madrid - Chelsea 3-1Chino írta:a Special5 újabb gyöngyszeme
"A Real Madrid azért vehet részt ezen a tornán, mert én megszerveztem, mert én egy profi vagyok. Mindezt úgy tettem, hogy tudtam, az előszezont már nem csinálom velük, és találkozhatunk majd a döntőben. Nekünk ez remek dolog, nekik nem tudom, hogy milyen. Mindig a legjobb csapatok ellen szeretnénk játszani, az olasz bajnokságból már két csapatot legyőztünk, most pedig a Real ellen játszhatunk, ami fantasztikus.”![]()
Nem tudom, hogy röhögjek vagy szánakozzak-e ezen az emberen. Szép esz ez a Real-Chelsae meccs. Már kíváncsi vagyok a meccs utáni nyilatkozatokra. Ha a madrid nyer, milyen f..sza gyerekek, ha nem akkor még épülőben vannak meg sörmeccs, Jo5e meg nem fogja kímélni őket. Nagyon furdalja az oldalam mit mondana.
hát nem volt finomkodás, volt jó pár csúnyább szabálytalanság is (főleg a Chelsea részéről), teljesen komolyan vette mindkét csapat a meccset, mintha tétmeccs lett volna.
Mourinho meg biztos valami okosat fog nyilatkozni, efelől ne legyen kétséged![]()
ezt is érdemes megnézni.
Nem hiszem, hogy lett volna valaha is olyan, hogy egy bajnokság, de akár egyetlen meccs is azért ment volna el, mert keveset "operálunk" fejjel a pályán...Vannak igy is fejes góljaink, köztük a növekedési zavarokban szenvedő 169cm magasságú Messinek is.elnézve CR fejes gólját azért kitört belőlem a sárga irígység: mi is volt ez? egy BETANULT szituáció, remek futó gyorsaság, képzett fej játék. hogy miért az irígység? mert talán nem vagyok kishitű ha állítom, ilyesmi nálunk bizony (így együtt) nemigen fordul elő.
elnézve CR fejes gólját azért kitört belőlem a sárga irígység: mi is volt ez? egy BETANULT szituáció, remek futó gyorsaság, képzett fej játék. hogy miért az irígység? mert talán nem vagyok kishitű ha állítom, ilyesmi nálunk bizony (így együtt) nemigen fordul elő.ferninho írta:Real Madrid - Chelsea 3-1Chino írta:a Special5 újabb gyöngyszeme
"A Real Madrid azért vehet részt ezen a tornán, mert én megszerveztem, mert én egy profi vagyok. Mindezt úgy tettem, hogy tudtam, az előszezont már nem csinálom velük, és találkozhatunk majd a döntőben. Nekünk ez remek dolog, nekik nem tudom, hogy milyen. Mindig a legjobb csapatok ellen szeretnénk játszani, az olasz bajnokságból már két csapatot legyőztünk, most pedig a Real ellen játszhatunk, ami fantasztikus.”![]()
Nem tudom, hogy röhögjek vagy szánakozzak-e ezen az emberen. Szép esz ez a Real-Chelsae meccs. Már kíváncsi vagyok a meccs utáni nyilatkozatokra. Ha a madrid nyer, milyen f..sza gyerekek, ha nem akkor még épülőben vannak meg sörmeccs, Jo5e meg nem fogja kímélni őket. Nagyon furdalja az oldalam mit mondana.
hát nem volt finomkodás, volt jó pár csúnyább szabálytalanság is (főleg a Chelsea részéről), teljesen komolyan vette mindkét csapat a meccset, mintha tétmeccs lett volna.
Mourinho meg biztos valami okosat fog nyilatkozni, efelől ne legyen kétséged![]()
ezt is érdemes megnézni.
Real Madrid - Chelsea 3-1Chino írta:a Special5 újabb gyöngyszeme