Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Közrejátszik ebben az is, hogy a madridistákat a hideg rázza Arbeloa-tól. Szerintem úgy vannak vele, hogy ennél a szintnél jobbat tud hozni egy Bundesliga top3-as jobbhátvéd is, és azért valljuk meg, nem állnak távol az igazságtól. Kedves Álvaronk támadásban teljesen fogalmatlan, védekezésben egyáltalán nem életbiztosítás, ráadásul egy alattomos ősparaszt, akiben bármikor benne van egy kiállítás, tizenegyes vagy akármilyen baromság. Igazából a meccsek többségén jobban járnának, ha leszúrnának egy karót a földbe a pálya szélén, az legalább nem csinál sok bajt.Chino írta:Amúgy ezt a Carvajalt mennyire ismeritek. Bevallom nem sok meccsét láttam, de a madridisták a Messiást látják benne. Amit én láttam, az annyi hogy a gyógyszerészeknél hozott egy stabil átlagot, de Arbeola sztem még bőven előtte van.
CR nyaral. Akármennyire is focista, ő is csak ember, így pihennie is kell. Ráér foglalkozni a jövőjével 2-3 hét múlva is.Chino írta:...
ha nem nyernek jövőre sem bajnokságot vagy bl-t, ráadásul messi megint elviszi előle az aranylabdát akkor biztos h lelép.kanty írta:Azonban nem lepődnék meg, ha lelépne. Akár idén - tudom nincs semmi konkrét - akár jövőre. Benne nincs meg a klubhűség, ő azt akarja, hogy szórja a gólokat, nyerjen és róla szóljon minden.
Ismerek egy csapatot, amelyikre ez jóval jellemzőbb.Mezner2 írta:Arról nem is beszélve, hogy megint felteszik rájuk a bohócnozit ha ingyen elengedik a világ legdrágább játékosát
Én zselében,bár lehet nagy ökörség,amúgy sem látok már 2jó évnél többet, teljesen egysíkú lett a játéka, csak a testi erejére, a gyorsaságára épít, már lassan elkezdi taposni a 30-at szerintem rá már hosszú távon (értsd: egy 5éves ciklusban) nem számítanék a mindenkori edző helyében, és őt egy játékossal nem lehet pótolni (mintahogy majd Leo-t sem), teljes szerkezeti változás kell balettéknál, márpedig ha nem kezdik el keresgélni az ehhez megfelelő embereket akkor 2 év múlva amikor Roncica esetleg dobbantana lesz majd nagy fejvakarás,hogy akkor, hogyan is tovább...Arról nem is beszélve, hogy megint felteszik rájuk a bohócnozit ha ingyen elengedik a világ legdrágább játékosátvisca el barca írta:én már csak azt várom h zselé is elhuzzon onnan, az lenne csak az igazi mélyütésszupersztár nélküli középcsapat
No para,jövőre lehoz Varane 3 rossz meccset, vagy Bale ha leigazolják,és akkor őket fogják kiutálni,pont mint most Di Maríat, Higut, Özilt, Khedirát!! Amikor leigazolták őket akkor ők voltak a zistenek, Jo5é dettó, most meg tüzes vassal űznék ki őket a cirkuszból (pardon Bernabeuból) ! Mindig ez volt, mindig ez van, mindig ez lesz náluk... Nem sok értelmes játékos választja MÁR pont ezért őket, nem is baj...Capon írta:
Aviláglegjobbvédője, jaa már nem. Most már lassan egy utolsó senki ahogy olvasom. Hamar változnak a dolgok arrafelé.
Aviláglegjobbvédője, jaa már nem. Most már lassan egy utolsó senki ahogy olvasom. Hamar változnak a dolgok arrafelé.Mezner2 írta:Nem véletlen az úriemberek klubja...visca el barca írta:találtam egy ujabb jo képet kedvenc balettosunktól, ezuttal csk-ként
http://img.trollfesz.net/i/168246.gif
istenemre mondom én nem értem h ennek az embernek ilyenkor mi jár a fejében![]()
Nem véletlen az úriemberek klubja...visca el barca írta:találtam egy ujabb jo képet kedvenc balettosunktól, ezuttal csk-ként
http://img.trollfesz.net/i/168246.gif
istenemre mondom én nem értem h ennek az embernek ilyenkor mi jár a fejében![]()
Azért nem értem a publikumuknak ezt a fajta igényességét, mert az elmúlt 4-5 évben akkor láttak jó focit Madridban mikor mi néha megaláztuk őket a pályájukon,amúgy javarészt izzadtságszagú,az első gólig nézhetetlen játékot tesznek le az asztalra évek óta! Ha találnak egyet onnan a szétkontrázásra van esélyük de am felállt védelem ellen ocsmány mód semmi amit játszanak! Ahelyett,hogy valakinek adnának időt a padon mindenkit elüldöznek egy rossz szezon után...Madridban illene felfogni,hogy már egy évtizede nem ők az etalon semmiben,nem véletlen,hogy idén nyáron akárkit szóba hoztak velük senki nem akar odamenni...MQuC írta:, egy két év alatt csodát kell tenni, gyönyörű játékkal minden lehetséges kupát megnyerni.
Azért, hogy nem nagyon volt szava!?MQuC írta:Én sem vagyok elájulva, sőt le is tojom őket, csak leírtam, hogy így nem lehet dolgozni. Mourinhonak mindent a keze alá játszottak az eddigi klubjában, itt meg nem nagyon volt szava szerintem. Talán az év eleji kivánságlistájában max.
Az viszont vitathatatlan, hogy játékban a Real minősíthetetlen volt. Ez az ívelgetős, kontrafoci inkább hasonlított egy angol középcsapatra, mint egy "tipikus" Real Madridéra. Aztán az eredményektől nem lennék annyira elájulva. 15 pont úgy lett a bajnokságban, hogy jóval több is lehetett volna. A kupában nagyot mentek, de csak a mi hathatós közreműködésünknek köszönhetően. Madridban simán nyernünk kellett volna, de kihagytunk mindent majd a visszavágót a Milan elleni meccs után játszottuk... Megérdemelték a továbbjutást, de az őszi Barca ellen esélyük sem lett volna. A Bl-ben nem igazán sikerült kiemelkedőt alkotniuk. A MU párharcra emlékszünk, nem akarom megint kivesézni. A Galatat simán elintézték, majd a Dortmundtól csoda, hogy nem égtek oda és vissza. Annyira nem lennék elájulva ettől a meneteléstől.MQuC írta:Persze, hogy nem, nem engedik kibontakozni őket, egy két év alatt csodát kell tenni, gyönyörű játékkal minden lehetséges kupát megnyerni. Ha a mi idei szezonunkat is végül sikeresnek lehetett mondani, akkor a MAdridé sem volt gyatra. Bajnokság második hely (jo mondjuk nagy hátránnyal) kupa döntő és a BL-ben ugyan ott este ki, mint mi. Mégis mindenki szörnyülködik ott is, meg áll a bál. Nem is lehet igy dolgozni.
Szerintem Laurent Blanc lesz ebből, de ez már nagyon OFF itt.visca el barca írta:
laudrup pedig kerek perec lenyilatkozta h jövőre is a szvanszi edzője lesz.
ezért nem fogja a psg elengedni carlot, mert egyszerűen minden épkézláb edző foglalt.
laudrup pedig kerek perec lenyilatkozta h jövőre is a szvanszi edzője lesz.Varatrix írta:Figyelmetlenség. Így van. Bocsánat!Taibi írta:Hiddink biztosan nem, a napokban írt alá újabb egy évet az Anzsinál.Varatrix írta:Carlo Ancelotti egy lépésre a Real Madridtól. A két lehetséges helyettese a PSG-nél: Guus Hiddink, és Michael Laudrup (Le Parisien)
Mivel Hiddink aláírt, előtérbe került Laudrup mint lehetséges edző.
Szerk:közben Roncika: “Minden hír, ami a szerződésem megújításával kapcsolatban megjelent, hamis”
Én hogy őszinte legyek, kifejezetten örülnék ha Ronaldo távozna a Madridból. Azért mégiscsak egy nagyon jó játékos. Nem is tudom mi lenne a Madriddal nélküle...Varatrix írta:Szerk:közben Roncika: “Minden hír, ami a szerződésem megújításával kapcsolatban megjelent, hamis”