Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Balinho írta:
Mondjuk annyit az igazság kedvéért el kell mondani, hogy a Citys párhuzam sántít, mert nem mindegy hogy összerakott európai topcsapatokat vagy egy Montpellier, OM, Lyon hármast kell megverni ennyi pénzből...
Mondjuk annyit az igazság kedvéért el kell mondani, hogy a Citys párhuzam sántít, mert nem mindegy hogy összerakott európai topcsapatokat vagy egy Montpellier, OM, Lyon hármast kell megverni ennyi pénzből...Alcantara írta:Ancelotti egy nagyon nagy edző. Nem gondolnám, hogy csak a Milannal bizonyított. Az, ahogyan összerakta a PSG-t elismerésre méltó.
Nagyon rövid idő alatt, ütőképes, stílusos együttest faragott az új játékosokból Párizsban. Meggyőződésem, hogy nem sok edző van a világon, aki rövid idő alatt ilyenre képes.
Jó példa ellenkezőjére Mancini, akinek hiába volt végtelen anyagi forrás és játékoskeret biztosítva, a csapata a BL-ben lejáratta magát.
Azt gondolom, hogy a Madrid nagyon kemény ellenfél lesz nekünk, valamint a BL-ben más csapatoknak is.
Ilyen alapon minden vereségnél kudarcnál magadban kell keresd a hibát. Ez a Barcelona a világ legjobb csapata és, ha kihozza magából a maxot, akkor verhetetlen szöveg állta is a helyét 2-3 évvel ezelőtt. Azóta változtak az idők. Olyan kevésszer hoztuk ki magunkból azt a bizonyos maximumot, hogy joggal felvetődhet a kérdés, hogy nem ilyenkor volt-e valami kiugró eredmény. Itt elsősorban a mutatott játékra és nem az eredményekre értem a maximumot.Barcaman1993 írta: Semmi kötözködés nélkül, de erre sztem majd térjünk vissza a szezon végén.Pellegrinit és Mourinhot is mekkora várakozások fogadták... A probléma nem volt más: Barcelona.
Fejre is állhat Madridban,ennél a Barcánál nem tud jobbat csinálni, mert egyszerűen olyan játékosállomány van nálunk kéznél. Ha jobbak lesznek, akkor bizony magunkban kell keresni a hibát.
Semmi kötözködés nélkül, de erre sztem majd térjünk vissza a szezon végén.Chino írta:Szerintem is nagyon jól járt vele a Madrid.
Kb én is így gondolom.visca el barca írta:hja, olyan milant ahol akkor olyanok tolták a bőrt mint maldini, costacurta, seedorf, rui costa, seva, pippo és mind-mind a fénykorában tolta. a mostani realbol hány ilyen klasszist tudsz mondani? egyet...Mihu írta:Acelotti Európa meghatározó csapatává tette a Milant, 2x nyert velük BL-t, 3 döntőt játszottak 5 szezonon belül.
amugy meg nézhetjuk a másik végletet is, ott volt neki egy atom erős keret, és 8 év alatt 1 bajnokságot tudott nyerni...
És az akkori Kaká sem az volt aki most!visca el barca írta:hja, olyan milant ahol akkor olyanok tolták a bőrt mint maldini, costacurta, seedorf, rui costa, seva, pippo és mind-mind a fénykorában tolta. a mostani realbol hány ilyen klasszist tudsz mondani? egyet...Mihu írta:Acelotti Európa meghatározó csapatává tette a Milant, 2x nyert velük BL-t, 3 döntőt játszottak 5 szezonon belül.
amugy meg nézhetjuk a másik végletet is, ott volt neki egy atom erős keret, és 8 év alatt 1 bajnokságot tudott nyerni...
hja, olyan milant ahol akkor olyanok tolták a bőrt mint maldini, costacurta, seedorf, rui costa, seva, pippo és mind-mind a fénykorában tolta. a mostani realbol hány ilyen klasszist tudsz mondani? egyet...Mihu írta:Acelotti Európa meghatározó csapatává tette a Milant, 2x nyert velük BL-t, 3 döntőt játszottak 5 szezonon belül.
Valamiért nem tudom elképzelni őt hosszútávú megoldásnak, de majd eldől.Messa írta:Ancelotti a Real edzője - hivatalos
Van egy olyan érzésem, hogy megint vesznek egy új csapatra való játékost. Szokásos koreográfia, ami 2-3 évente menni szokott. Már látom a szemem előtt, hogy 2 év sikertelensége után távozik. Csak rajtunk múlik.Messa írta:Ancelotti a Real edzője - hivatalos
Mert Modricnak rossz éve volt. Ja, nem.Gareth Tello írta:Mint például Modric esetében. Ja, nem.Mezner2 írta:Egy rosszabb év és vasvillával üldözés...
Mint például Modric esetében. Ja, nem.Mezner2 írta:Egy rosszabb év és vasvillával üldözés...
Vicces lenne az biztos.salas9 írta:És lehet az leszGareth Tello írta:Isco, mennyé a Citybe.![]()
Spanyol lapok most azt írják, hogy a City kifizeti a kért 25 milliót és Isco is szívesen megy Pellegrini után
Madridban úgy gondolja sokan (Özil, Modric, Kaká) lennének előtte a sorban
És lehet az leszGareth Tello írta:Isco, mennyé a Citybe.![]()
Ez? Ez azért jó, mert nem kell a Juvéban látnom egyrészt, másrészt egy potenciális európai ellenfelet gyengít!kova4 írta:ez azért nem jó, mert így az arsenalnak szinte biztos, hogy nem kell Villavisca el barca írta:most olvasom h higu megegyezett az arsenallal![]()
nem ugy volt h a juveba megy?
ez azért nem jó, mert így az arsenalnak szinte biztos, hogy nem kell Villavisca el barca írta:most olvasom h higu megegyezett az arsenallal![]()
nem ugy volt h a juveba megy?