2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Persze, nyilván nem volt semmi felsőbb nyomásZBarca írta:100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne!Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
100% respect! Ehhez hihetetlen lélekerő kell, eljutni a MU-ban a 7-es mezig, aztán pedig önmagától visszaadni azt! Bárcsak Pedro is ilyen lenne!Barcaman1993 írta: 1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
Meglehet, de ha jóltudom, Iker Real Madridban "született", Ramos pedig odaszegődött. Iker mégiscsak a Real saját gyereke.h3x0r írta:Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.
JELENLEG Diego Lopez jobb formaban van mint amilyen Iker az utobbi 2 evben volt.
Szerintem Casillasnak, mint a csapat kapitanyanak ki kellene allnia a "nép" ele es elmondania, hogy az utobbi idoben egy kicsit belefasult a jatekba, koszoni mindenki tamogatasat, viszont jelenleg Lopez a csapat kapusa es megkeri a szurkolokat, hogy tamogassak Diegot es az egesz csapatot. O pedig kemenyebben fog dolgozni, hogy ismet lehetoseg kapjon es visszanyerje a formajat.
Egy ilyen nyilatkozattal tudna elhallgattatni a kritizalokat.
7, 8, 9, 10, 11. Ezeket a mezeket a csapatok legjobb jatekosai szoktak viselni.visca el barca írta:és elvették tőle?Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá?
Nem elvették tőle, önként mondott le róla.visca el barca írta:és elvették tőle?Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.ne nevettes már. akkor nálunk pedrókára h került rá?
és elvették tőle?Barcaman1993 írta:1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.
1. Szerinte túl gyengén játszott, hogy a 7-es mezt viselhesse.visca el barca írta:nekem csupán annyi a kérdésem, hogy antonio valencia miért adta vissza a 7-es mezt a muban![]()
meg amugy most ronlado végülis hosszabbított?
Szerintem inkabb Ramost alkalmas erre a szerepre. Amikor Ronaldo es Casillas kozott volt egy kis nezetelteres (Casillas baratnoje beszolt valamit Ronaldonak, Iker pedig a csaj partjat fogta) vagy amikor Marcelo azt nyilatkozta, hogy Messit jobbnak tartja Ronaldonal, a portugal pedig megharagudott ra, leven hogy elotte baratok voltak, akkor is Ramos volt az aki kibekitette oket. Amikor uj jatekosok kerulnek a klubbhoz, akkor is a legtobbjuk elmondja, hogy Ramos milyen sokat segitett nekik a beilleszkedesben, vagy peldaul a napokban kerult fel facebookra egy kep amin a fiatalokkal van. Casillas nekem egy kicsit zarkozottabb szemelynek tunik (mar amennyire en ezt itthonrol meg tudom itelni).Celtic írta:Madridnak most jön az a korszaka, amikor a padon ülő cserejátékosok, akik a Real Madridban nevelődtek, beépülnek a csapatba és viszik tovább a Madridizmust. Ikert látom erre kapocsként, hogy tudassa velük, hogy milyen is az élőben.
Elején leültette 1-2 meccsre, majd aztán mikor visszarakta lesérül hónapokra. Ezek alatt a hónapokban Diego Lopez olyan szintet hozott, amit Casillas abban az évben még csak megközelíteni sem tudott.culinho írta:Ferninho nem értek veled egyet. Mindenkinek van formaingadozása, ez természetes. Meglehet jogos volt télen leültetni 1-2 meccsre, de nem egy fél szezonra és azt meg végképp, hogy ilyeneket nyilatkozzon Mou róla.
láttad te Diego Lopez előző fél szezonját? én igen és én még ennyi bravúrt, amit folyamatosan lehozott még nem láttam... szóval az előélete alapján rá lehet mondani Lopezre, hogy tök középszerű, de egy ilyen félszezon után ez szimplán nevetséges.Boixos írta: nem értem, h hogyan eshetett ki ennyire a pikszisből. x évig meccsek tömkelegét köszönhették neki, most meg ott tart, h lassan lapátra kerül, mindezt fiatal emberként... lehet, h levizelte perez kocsiját? hirtelen más nem jut az eszembe, h mitől lett feketeseggű... mert hogy nem a rossz formája miatt túrta ki egy tök középszerű kapus, az tuti.
nem értem, h hogyan eshetett ki ennyire a pikszisből. x évig meccsek tömkelegét köszönhették neki, most meg ott tart, h lassan lapátra kerül, mindezt fiatal emberként... lehet, h levizelte perez kocsiját? hirtelen más nem jut az eszembe, h mitől lett feketeseggű... mert hogy nem a rossz formája miatt túrta ki egy tök középszerű kapus, az tuti.shutterisland írta:fura, de még nekem is kissé nyomasztó látni casillast szomorúan, kedvtelenül a lócán.
amennyire fizikailag lehetséges kedvelni a legnagyobb rivális ikonját, én pont annyira bírom a tagot, és együtt érzek vele.
ilyenből iniesta megcsinál nálunk meccsenként 10-eth3x0r írta:Modric szoloja
jelenleg valóban ők sem jobbak, mint mi, sőt, viszont innen csak felfele van.Ez a Real bűn gyenge, pocsék játékkal....
reklamálhat a granada, viszont ha meg a büntetőpontra mutat, akkor a realosok mondhatnák, hogy alig volt kontakt, és az amúgy is 35 kilós bouananotte túl könnyen esett el.Fújható lett volna a büntető.
Azért túlzásokba nem kell esni. Le akarta venni a zsugát, de elpattant tőle. Benzema meg arra járt...h3x0r írta:Ronaldo jatszott mar ennel rosszabbul is, viszont most semmi sem akart neki osszejonni. Hozzateszem, hogy ennek ellenere is kiosztott egy golpaszt, amit o is siman berug ha Benzema hagyja neki.