2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
jelenleg valóban ők sem jobbak, mint mi, sőt, viszont innen csak felfele van.Ez a Real bűn gyenge, pocsék játékkal....
reklamálhat a granada, viszont ha meg a büntetőpontra mutat, akkor a realosok mondhatnák, hogy alig volt kontakt, és az amúgy is 35 kilós bouananotte túl könnyen esett el.Fújható lett volna a büntető.
Azért túlzásokba nem kell esni. Le akarta venni a zsugát, de elpattant tőle. Benzema meg arra járt...h3x0r írta:Ronaldo jatszott mar ennel rosszabbul is, viszont most semmi sem akart neki osszejonni. Hozzateszem, hogy ennek ellenere is kiosztott egy golpaszt, amit o is siman berug ha Benzema hagyja neki.
Várjunk még azért ezekkel a kijelentéssel, mondjuk 6-8 forduló múlva visszatérhetünk rá. Tény, hogy egyik csapat sem kezdte kiemelkedően a szezont (mondom ezt egy 7-0-ás nyitómeccs után), de erre már számtalanszor volt példa az utóbbi években, úgyhogy messzemenő következtetéseket ebből én nem vonnék le. Mindkét csapat új edzővel, taktikával(?) vág neki a szezonnak, és nekem úgy tűnik, hogy még mindkettő keresi az igazi játékát. Ahhoz nyilván nem kell jóstehetség, hogy ha Tata nem teszi rendbe gyorsan a védelmet, akkor nem igazán álmodhatunk BL győzelemről.Mezner2 írta:Ez a Real bűn gyenge, pocsék játékkal.... siralmas lesz az idei BL szezon spanyol szempontból, ha mindkét gárda így folytatja... (bár az úriemberek még minket is alulmúltak mindkét meccsen, és ezt örömmel konstatálom )
Kash írta:
2 meccs ment le a bajnokságból...Mezner2 írta:Ez a Real bűn gyenge, pocsék játékkal.... siralmas lesz az idei BL szezon spanyol szempontból, ha mindkét gárda így folytatja... (bár az úriemberek még minket is alulmúltak mindkét meccsen, és ezt örömmel konstatálom )
Azt írtam is még az elején, h amikor nem a védők szedik le, akkor is látszik, h rossz formában van ma.ferninho írta: rengeteg olyat rontott, ahol köze nem volt egyik Granada védőnek se CRhez és ezeket mind elrontotta egytől egyig.
VKP nélkül játszott a Real és ezért Modric hátrébb játszott, Ancelotti megnézte, hogy mutat ez, nem ez a ő posztja.Modric helyét csak én nem látom ebben a csapatban?
rengeteg olyat rontott, ahol köze nem volt egyik Granada védőnek se CRhez és ezeket mind elrontotta egytől egyig.Lehet úgy felfogni, h Cének vt rossz napja és csak emiatt nem jött össze, de nekem speciel jobban tetszik az, h Nyomnak vt jó napja és leszedte Cét.
Hát figyelj, nézőpont kérdése.ferninho írta: nincs itt szó semmilyen leszedésről, egyszerűen bármit is csinál nem jön össze neki.
Nekem különösebb bajom nincs vele, de hogy 100 elszabott lövés után a következőhöz is odaáll?! Komolyan mondom, odamennék és mondanám neki: Cé, fáradj odébb ezt én lövöm! Emellett rohadt önző ma, pedig tud hasznosan játszani.bence-barca írta:Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
CR-t eddig leszedi Nyom a Granada jobb oldalán, ha meg nem is, amúgy is rossz formában van nagyon.
Pedig troll footballon nagyon nyomták a postokat, h ma visszatér...![]()
Persze nem CR lenne, ha rossz formában sem tudna gólt lőni. De azért jó leírni, h ma nem megy neki.
nincs itt szó semmilyen leszedésről, egyszerűen bármit is csinál nem jön össze neki.Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
CR-t eddig leszedi Nyom a Granada jobb oldalán, ha meg nem is, amúgy is rossz formában van nagyon.
Pedig troll footballon nagyon nyomták a postokat, h ma visszatér...![]()
Persze nem CR lenne, ha rossz formában sem tudna gólt lőni. De azért jó leírni, h ma nem megy neki.
A meccshez annyit, hogy 4-3-3 helyett 4-2-3-1-ben jatszunkh3x0r írta:-------------Diego López-----------
Arbeloa---Pepe---Ramos---Marcelo
----Modric----Isco----Di María------
Özil---Cristiano Ronaldo---Benzema
Ja, így értem. Akkor ennek rövid úton valszeg vmilyen pálcatörés lesz a folyománya, sokáig nem mehet ez.h3x0r írta:Az ultrak szerettek Mourinhot es Ikernek eleg sok koze van az edzo buktatashoz. Nyilt titok, hogy Casillas szivarogtatott a Marcanak az oltozoi problemakrol.miihii írta:Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor.
Ó, szép gesztus, csupaszívszeretet vagytokh3x0r írta:A Deportivo ellen lesz valami baratsagos meccs. Regebben mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a Deportivonak nagy az adossaguk, nem tudtak a fizeteseket kifizetni, a Real pedig azzal probalja oket segiteni, hogy a merkozes bevetelet megtarthatjak.miihii írta: Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
Az ultrak szerettek Mourinhot es Ikernek eleg sok koze van az edzo buktatashoz. Nyilt titok, hogy Casillas szivarogtatott a Marcanak az oltozoi problemakrol.miihii írta:Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor.
A Deportivo ellen lesz valami baratsagos meccs. Regebben mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a Deportivonak nagy az adossaguk, nem tudtak a fizeteseket kifizetni, a Real pedig azzal probalja oket segiteni, hogy a merkozes bevetelet megtarthatjak.miihii írta: Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
Kösziferninho írta:http://madridom.hu/blog/2013/08/25/nagy ... n-viselik/Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?
http://madridom.hu/blog/2013/08/25/nagy ... n-viselik/Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?
Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?h3x0r írta: 5. Iker ismet a padon. Ebben az esetben viszont nem ertem, hogy miert nem jatszott vegig a Bernabeu kupan... Remelem csutortokon megkapja az EGESZ meccset, mert heti 45 perc jatektol, raadasul ugy hogy szinte nem is talalkozik a labdaval soha nem fogja visszanyerni a formajat..