Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
h3x0r
Madridista

2013.08.27. 12:21:14

Kép
jenooo
Madridista

2013.08.27. 12:20:06

Valóban gyenge meccs volt, eléggé hasonlított a Malaga-Barca meccsre. Ami a legzavaróbb, az Özil inaktivitása a pályán, illetve a vergődései a cserénél. DM ezzel ellentétben küzd, hajt, megdöglik a pályán és Ramossal együtt ők voltak egyedül, akik elfogadható teljesítményt nyújtottak. Pedig ha érkezik Bale, DM-nek sokkal, de sokkal nehezebb dolga lesz, de Özil kedvét úgy látszik, már egy 21 éves srác is el tudja venni attól, hogy egy kicsit is küzdjön a csapatért (nem mellesleg a kezdőtagságáért).
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.27. 05:22:43

fura, de még nekem is kissé nyomasztó látni casillast szomorúan, kedvtelenül a lócán.
amennyire fizikailag lehetséges kedvelni a legnagyobb rivális ikonját, én pont annyira bírom a tagot, és együtt érzek vele.

a cserekapusok (mondjuk azt, hogy ő most az) sorsa talán a legnehezebb, hiszen ahhoz, hogy visszakerüljenek a kezdőbe, a legtöbb esetben a kezdő kapusnak hibát, de inkább hibákat kell vétenie.
az pedig, ha lópez kifog egy gyenge szériát, vagy sokat hibázik, sokkal könnyebben okozhat pontvesztést, mintha mit tudom én özil vagy marcelo kuka a mezőnyben.

kapus poszton kevésbé megszokott a rotáció, ott a folytonosság és biztonság az alap ("végy egy jó kapust"), így véleményem szerint ha carlo nem enged a nép haragjának/akaratának, akkor nagy eséllyel akkor kerülhet vissza stabilan a kezdőbe iker, ha lópezen elúszik pár pont.
ilyen áron meg gondolom egy madridista sem szeretné, főképp nem iker.

Ez a Real bűn gyenge, pocsék játékkal....
jelenleg valóban ők sem jobbak, mint mi, sőt, viszont innen csak felfele van.

ancelotti próbálgatja a dolgokat, variálgat, illetőleg varane visszatérése azért még akkor is erősítés lesz nekik, ha a pepe-ramos duó is top.
ráadásul nincs olyan szerencsénk, hogy ronaldo ne kaparja össze magát rövid időn belül.

bale esetleges érkezése pedig átír minden előzetes forgatókönyvet, ott azért keményen kell majd imádkozni, hogy jöjjön be a "brit futóbolond nem fekszik a la ligába" sztereotípia, máskülönben lesz még egy olyan kaliberű arc a csapatukban, aki képes kihúzni őket a sz*rból.
akkor pedig nem nagyon fognak pontokat veszíteni.

Fújható lett volna a büntető.
reklamálhat a granada, viszont ha meg a büntetőpontra mutat, akkor a realosok mondhatnák, hogy alig volt kontakt, és az amúgy is 35 kilós bouananotte túl könnyen esett el.
szerintem ha kettővel visz a real, befújja, de nem akarta a spori x-re hozni a meccset egy kétséges tizivel.
Gali
Capitá del Barça

2013.08.26. 23:36:31

h3x0r írta:Ronaldo jatszott mar ennel rosszabbul is, viszont most semmi sem akart neki osszejonni. Hozzateszem, hogy ennek ellenere is kiosztott egy golpaszt, amit o is siman berug ha Benzema hagyja neki.
Azért túlzásokba nem kell esni. Le akarta venni a zsugát, de elpattant tőle. Benzema meg arra járt...
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
h3x0r
Madridista

2013.08.26. 23:14:15

Ronaldo jatszott mar ennel rosszabbul is, viszont most semmi sem akart neki osszejonni. Hozzateszem, hogy ennek ellenere is kiosztott egy golpaszt, amit o is siman berug ha Benzema hagyja neki. http://www.youtube.com/watch?v=Rji-BLDrLOw
A felallas is uj volt, Modricnak es Isconak se tetszett, hogy egyel hatrebb kell jatszaniuk. Amint beallt Casemiro, Isconak azonnal volt 2-3 sikeres momentuma bal oldalt.
A gyozelem megvan, ez a fontos. Lesz ez meg jobb is, nem kell elore temetni a csapatot. Foleg ha azt nezzuk, hogy mar most 5 ponttal tobbet szereztunk mint tavaly ilyenkor.
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.26. 23:08:06

Nyilván elkerülte a figyelmeteket, (pedig ugyanakkora betűvel volt írva mint a többi) hogy hozzátettem : HA ÍGY FOLYTATJÁK...

Valamiért egyik csapatban sem érzek átütőerőt egyelőre, bár ez még nyilván változhat... Nálunk erre több esélyt látok , tekintve, hogy még mindig nem játszott egy percet sem a teljes kezdő együtt (hol Ini és Neymar, hol Messi és Neymar hiányzott), így pláne felesleges bármit mondani (egyébként is több a potenciál a mi keretünkben SZERINTEM mint balettoséknál), de nekem ezek az első benyomásaim..

Cr-rel kapcsolatban meg Ganxsta barátunkat tudnám idézni.... kivéve akkor ha vesz nekem egy új 7-es BMW-t bár jobban belegondolva akkor is gyökér marad :mrgreen:
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.08.26. 23:03:06

Mezner2 írta:Ez a Real bűn gyenge, pocsék játékkal.... siralmas lesz az idei BL szezon spanyol szempontból, ha mindkét gárda így folytatja... (bár az úriemberek még minket is alulmúltak mindkét meccsen, és ezt örömmel konstatálom )
Várjunk még azért ezekkel a kijelentéssel, mondjuk 6-8 forduló múlva visszatérhetünk rá. Tény, hogy egyik csapat sem kezdte kiemelkedően a szezont (mondom ezt egy 7-0-ás nyitómeccs után), de erre már számtalanszor volt példa az utóbbi években, úgyhogy messzemenő következtetéseket ebből én nem vonnék le. Mindkét csapat új edzővel, taktikával(?) vág neki a szezonnak, és nekem úgy tűnik, hogy még mindkettő keresi az igazi játékát. Ahhoz nyilván nem kell jóstehetség, hogy ha Tata nem teszi rendbe gyorsan a védelmet, akkor nem igazán álmodhatunk BL győzelemről.
Kash írta:
=D> ](*,)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2013.08.26. 23:06:07-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Kash
Entrenador del Barça

2013.08.26. 23:02:55

Jobban örültem volna, hogy ha talál valahol egy gólt a Granada, de az is boldogsággal tölt el, hogy azt látom, hogy a Real meccsről meccsre rosszabbat produkál. (Az előző meccsen 2 gólt rúgtak :lol: ) CR7-et külön kiemelném, nálam ő a MOM...Nem jó értelemben.
Remélem, e 2 meccs alapján, és ha minden jól megy, a szezon végére felállithatunk egy statisztikát. Minden meccsen 1 góllal kevesebb, kár hogy minuszban nem számolják.

Szerk...: Elnézést, megszoktam hogy a régi fórumkinézetnél a "szerkeszt" gomb van a HSZ-em jobb fölső sarkában, és nem az "idézet"...Ezért nem is vettem észre, hogy tualjdonképpen nem is szerkesztem a HSZ-em, hanem idézem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2013.08.26. 23:09:42-kor.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.26. 23:01:36

Mezner2 írta:Ez a Real bűn gyenge, pocsék játékkal.... siralmas lesz az idei BL szezon spanyol szempontból, ha mindkét gárda így folytatja... (bár az úriemberek még minket is alulmúltak mindkét meccsen, és ezt örömmel konstatálom )
2 meccs ment le a bajnokságból...
Ha október-novemberben is így játszik a 2 csapat, akkor kell visszatérni ehhez a témához, ki mennyi sikert arathat a BL-ben...
Capello sem kezdett vmi jól, aztán láthattuk mi lett idény végén...

Na meg ki mondta, h a Sociaded v az At.ma nem tör a BL címre a 2 gigász előtt? :mrgreen:

ferninho írta: rengeteg olyat rontott, ahol köze nem volt egyik Granada védőnek se CRhez és ezeket mind elrontotta egytől egyig.
Azt írtam is még az elején, h amikor nem a védők szedik le, akkor is látszik, h rossz formában van ma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2013.08.26. 23:08:02-kor.
ferninho
Madridista

2013.08.26. 23:00:26

Modric helyét csak én nem látom ebben a csapatban?
VKP nélkül játszott a Real és ezért Modric hátrébb játszott, Ancelotti megnézte, hogy mutat ez, nem ez a ő posztja.
Lehet úgy felfogni, h Cének vt rossz napja és csak emiatt nem jött össze, de nekem speciel jobban tetszik az, h Nyomnak vt jó napja és leszedte Cét.
rengeteg olyat rontott, ahol köze nem volt egyik Granada védőnek se CRhez és ezeket mind elrontotta egytől egyig.
madridista
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.26. 22:56:25

Ez a Real bűn gyenge, pocsék játékkal.... siralmas lesz az idei BL szezon spanyol szempontból, ha mindkét gárda így folytatja... (bár az úriemberek még minket is alulmúltak mindkét meccsen, és ezt örömmel konstatálom )
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.26. 22:52:51

ferninho írta: nincs itt szó semmilyen leszedésről, egyszerűen bármit is csinál nem jön össze neki.
Hát figyelj, nézőpont kérdése. :)
Nyilván 10 meccsből 9x könnyedén játszaná át, de ma nem.
Lehet úgy felfogni, h Cének vt rossz napja és csak emiatt nem jött össze, de nekem speciel jobban tetszik az, h Nyomnak vt jó napja és leszedte Cét.

Ezen ne vesszünk össze. :)
recrea
Llegenda del Barça

2013.08.26. 22:49:04

bence-barca írta:Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
CR-t eddig leszedi Nyom a Granada jobb oldalán, ha meg nem is, amúgy is rossz formában van nagyon.
Pedig troll footballon nagyon nyomták a postokat, h ma visszatér... :mrgreen:
Persze nem CR lenne, ha rossz formában sem tudna gólt lőni. De azért jó leírni, h ma nem megy neki. :D
Nekem különösebb bajom nincs vele, de hogy 100 elszabott lövés után a következőhöz is odaáll?! Komolyan mondom, odamennék és mondanám neki: Cé, fáradj odébb ezt én lövöm! Emellett rohadt önző ma, pedig tud hasznosan játszani.

Ennyivel volt jobb ma a Real.

Modric helyét csak én nem látom ebben a csapatban? Isco viszont tetszik, legjobb igazolás.
ferninho
Madridista

2013.08.26. 22:46:53

Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
CR-t eddig leszedi Nyom a Granada jobb oldalán, ha meg nem is, amúgy is rossz formában van nagyon.
Persze nem CR lenne, ha rossz formában sem tudna gólt lőni. De azért jó leírni, h ma nem megy neki. :D
nincs itt szó semmilyen leszedésről, egyszerűen bármit is csinál nem jön össze neki.
madridista
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.08.26. 22:42:37

Fújható lett volna a büntető.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.26. 22:35:11

Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.26. 22:02:48

a Madrid is úgy áll az első félidőben mint mi álltunk, láthatóan visszavettek és csak az alkalomra várnak, hogy egy kiugratás bejöjjön. a Granada egyelőre tartja magát ami szimpatikus: támadni is mernek, sőt helyzetük is volt, ennek ellenére a Madrid győzelme biztosnak látszik
h3x0r
Madridista

2013.08.26. 22:02:36

h3x0r írta:-------------Diego López-----------
Arbeloa---Pepe---Ramos---Marcelo
----Modric----Isco----Di María------
Özil---Cristiano Ronaldo---Benzema
A meccshez annyit, hogy 4-3-3 helyett 4-2-3-1-ben jatszunk
-------------Diego López-----------
-----------Modric------Isco----------
Di María------Özil---Cristiano Ronaldo
---------------Benzema---------------

Kicsit csodalkozok, de eleg a Modric - Isco kozeppalya, eleg gyenge ez a Granada. Viszont Modricot pazarlas olyan hatul jatszatni, azon a poszton nem hasznaljuk ki az elonyet, mint ahogy Isco is jobban jatszik mikor kozelebb van a tamadokhoz. Di Maria-t latszik hogy hajt rendesen, szep volt a gol elotti labdaja Ronaldonak, meg azon kivul is jo labdakat adott. Ozil most a posztjan jatszik, talan e miatt is, de az elozo meccsekhez kepest jobb, de en meg mindig egy kicsit kevesnek erzem. Ronaldo gorcsosen jatszik, jot tenne neki vegre egy gol (meg szerzodes hosszabbitas). Benzema goljanak orulok, 2 meccs 2 gol.
Kép
miihii
KHAL

2013.08.26. 21:55:15

h3x0r írta:
miihii írta:Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor.
Az ultrak szerettek Mourinhot es Ikernek eleg sok koze van az edzo buktatashoz. Nyilt titok, hogy Casillas szivarogtatott a Marcanak az oltozoi problemakrol.
Ja, így értem. Akkor ennek rövid úton valszeg vmilyen pálcatörés lesz a folyománya, sokáig nem mehet ez.
h3x0r írta:
miihii írta: Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
A Deportivo ellen lesz valami baratsagos meccs. Regebben mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a Deportivonak nagy az adossaguk, nem tudtak a fizeteseket kifizetni, a Real pedig azzal probalja oket segiteni, hogy a merkozes bevetelet megtarthatjak.
Ó, szép gesztus, csupaszívszeretet vagytok :D

Btw, a Depor miért nem vmi komoly csapatot hív, aki ellen ki is mennek az emberek? :twisted: :mrgreen: Egy jó Siófok azért hasítana... :lol:

Köszi a válaszokat!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
h3x0r
Madridista

2013.08.26. 21:46:14

miihii írta:Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor.
Az ultrak szerettek Mourinhot es Ikernek eleg sok koze van az edzo buktatashoz. Nyilt titok, hogy Casillas szivarogtatott a Marcanak az oltozoi problemakrol.
miihii írta: Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
A Deportivo ellen lesz valami baratsagos meccs. Regebben mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a Deportivonak nagy az adossaguk, nem tudtak a fizeteseket kifizetni, a Real pedig azzal probalja oket segiteni, hogy a merkozes bevetelet megtarthatjak.
Kép
miihii
KHAL

2013.08.26. 21:37:59

ferninho írta:
Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?
http://madridom.hu/blog/2013/08/25/nagy ... n-viselik/
Köszi ;)

Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor. Bár nem bánom nagyon, ha megy a buli odaát :twisted:
ferninho
Madridista

2013.08.26. 21:31:48

Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?
http://madridom.hu/blog/2013/08/25/nagy ... n-viselik/
madridista
miihii
KHAL

2013.08.26. 21:23:56

h3x0r írta: 5. Iker ismet a padon. Ebben az esetben viszont nem ertem, hogy miert nem jatszott vegig a Bernabeu kupan... Remelem csutortokon megkapja az EGESZ meccset, mert heti 45 perc jatektol, raadasul ugy hogy szinte nem is talalkozik a labdaval soha nem fogja visszanyerni a formajat..

Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
h3x0r
Madridista

2013.08.26. 21:02:14

-------------Diego López-----------
----Modric----Isco----Di María------
Özil---Cristiano Ronaldo---Benzema

1. Casemiro?? leserult vagy miert nem jatszik?
2. Eddigiek alapjan Di Maria fog jatszani a kozeppalyan es nem Ozil.
3. Ezt a Modric - Isco - DM kozeppalyat siman atszaladjak. En biztosabb vagyok ha van meg egy ember Modric mogott.
4. A Carvajal - Ozil parossal se volt jobb oldalunk, mi lesz ha meg Arbeloa jatszik Carvajal helyett ?
5. Iker ismet a padon. Ebben az esetben viszont nem ertem, hogy miert nem jatszott vegig a Bernabeu kupan... Remelem csutortokon megkapja az EGESZ meccset, mert heti 45 perc jatektol, raadasul ugy hogy szinte nem is talalkozik a labdaval soha nem fogja visszanyerni a formajat..
Kép
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.08.26. 20:32:56

Casillas megint padozik. Bátor az öreg Carlo :o Szerintem meccs után a Média szét szedi #-o
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Válasz küldése