Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.26. 22:56:25

Ez a Real bűn gyenge, pocsék játékkal.... siralmas lesz az idei BL szezon spanyol szempontból, ha mindkét gárda így folytatja... (bár az úriemberek még minket is alulmúltak mindkét meccsen, és ezt örömmel konstatálom )
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.26. 22:52:51

ferninho írta: nincs itt szó semmilyen leszedésről, egyszerűen bármit is csinál nem jön össze neki.
Hát figyelj, nézőpont kérdése. :)
Nyilván 10 meccsből 9x könnyedén játszaná át, de ma nem.
Lehet úgy felfogni, h Cének vt rossz napja és csak emiatt nem jött össze, de nekem speciel jobban tetszik az, h Nyomnak vt jó napja és leszedte Cét.

Ezen ne vesszünk össze. :)
recrea
Llegenda del Barça

2013.08.26. 22:49:04

bence-barca írta:Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
CR-t eddig leszedi Nyom a Granada jobb oldalán, ha meg nem is, amúgy is rossz formában van nagyon.
Pedig troll footballon nagyon nyomták a postokat, h ma visszatér... :mrgreen:
Persze nem CR lenne, ha rossz formában sem tudna gólt lőni. De azért jó leírni, h ma nem megy neki. :D
Nekem különösebb bajom nincs vele, de hogy 100 elszabott lövés után a következőhöz is odaáll?! Komolyan mondom, odamennék és mondanám neki: Cé, fáradj odébb ezt én lövöm! Emellett rohadt önző ma, pedig tud hasznosan játszani.

Ennyivel volt jobb ma a Real.

Modric helyét csak én nem látom ebben a csapatban? Isco viszont tetszik, legjobb igazolás.
ferninho
Madridista

2013.08.26. 22:46:53

Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
CR-t eddig leszedi Nyom a Granada jobb oldalán, ha meg nem is, amúgy is rossz formában van nagyon.
Persze nem CR lenne, ha rossz formában sem tudna gólt lőni. De azért jó leírni, h ma nem megy neki. :D
nincs itt szó semmilyen leszedésről, egyszerűen bármit is csinál nem jön össze neki.
madridista
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.08.26. 22:42:37

Fújható lett volna a büntető.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.08.26. 22:35:11

Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.26. 22:02:48

a Madrid is úgy áll az első félidőben mint mi álltunk, láthatóan visszavettek és csak az alkalomra várnak, hogy egy kiugratás bejöjjön. a Granada egyelőre tartja magát ami szimpatikus: támadni is mernek, sőt helyzetük is volt, ennek ellenére a Madrid győzelme biztosnak látszik
h3x0r
Madridista

2013.08.26. 22:02:36

h3x0r írta:-------------Diego López-----------
Arbeloa---Pepe---Ramos---Marcelo
----Modric----Isco----Di María------
Özil---Cristiano Ronaldo---Benzema
A meccshez annyit, hogy 4-3-3 helyett 4-2-3-1-ben jatszunk
-------------Diego López-----------
-----------Modric------Isco----------
Di María------Özil---Cristiano Ronaldo
---------------Benzema---------------

Kicsit csodalkozok, de eleg a Modric - Isco kozeppalya, eleg gyenge ez a Granada. Viszont Modricot pazarlas olyan hatul jatszatni, azon a poszton nem hasznaljuk ki az elonyet, mint ahogy Isco is jobban jatszik mikor kozelebb van a tamadokhoz. Di Maria-t latszik hogy hajt rendesen, szep volt a gol elotti labdaja Ronaldonak, meg azon kivul is jo labdakat adott. Ozil most a posztjan jatszik, talan e miatt is, de az elozo meccsekhez kepest jobb, de en meg mindig egy kicsit kevesnek erzem. Ronaldo gorcsosen jatszik, jot tenne neki vegre egy gol (meg szerzodes hosszabbitas). Benzema goljanak orulok, 2 meccs 2 gol.
Kép
miihii
KHAL

2013.08.26. 21:55:15

h3x0r írta:
miihii írta:Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor.
Az ultrak szerettek Mourinhot es Ikernek eleg sok koze van az edzo buktatashoz. Nyilt titok, hogy Casillas szivarogtatott a Marcanak az oltozoi problemakrol.
Ja, így értem. Akkor ennek rövid úton valszeg vmilyen pálcatörés lesz a folyománya, sokáig nem mehet ez.
h3x0r írta:
miihii írta: Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
A Deportivo ellen lesz valami baratsagos meccs. Regebben mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a Deportivonak nagy az adossaguk, nem tudtak a fizeteseket kifizetni, a Real pedig azzal probalja oket segiteni, hogy a merkozes bevetelet megtarthatjak.
Ó, szép gesztus, csupaszívszeretet vagytok :D

Btw, a Depor miért nem vmi komoly csapatot hív, aki ellen ki is mennek az emberek? :twisted: :mrgreen: Egy jó Siófok azért hasítana... :lol:

Köszi a válaszokat!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
h3x0r
Madridista

2013.08.26. 21:46:14

miihii írta:Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor.
Az ultrak szerettek Mourinhot es Ikernek eleg sok koze van az edzo buktatashoz. Nyilt titok, hogy Casillas szivarogtatott a Marcanak az oltozoi problemakrol.
miihii írta: Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
A Deportivo ellen lesz valami baratsagos meccs. Regebben mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a Deportivonak nagy az adossaguk, nem tudtak a fizeteseket kifizetni, a Real pedig azzal probalja oket segiteni, hogy a merkozes bevetelet megtarthatjak.
Kép
miihii
KHAL

2013.08.26. 21:37:59

ferninho írta:
Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?
http://madridom.hu/blog/2013/08/25/nagy ... n-viselik/
Köszi ;)

Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor. Bár nem bánom nagyon, ha megy a buli odaát :twisted:
ferninho
Madridista

2013.08.26. 21:31:48

Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?
http://madridom.hu/blog/2013/08/25/nagy ... n-viselik/
madridista
miihii
KHAL

2013.08.26. 21:23:56

h3x0r írta: 5. Iker ismet a padon. Ebben az esetben viszont nem ertem, hogy miert nem jatszott vegig a Bernabeu kupan... Remelem csutortokon megkapja az EGESZ meccset, mert heti 45 perc jatektol, raadasul ugy hogy szinte nem is talalkozik a labdaval soha nem fogja visszanyerni a formajat..

Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
h3x0r
Madridista

2013.08.26. 21:02:14

-------------Diego López-----------
----Modric----Isco----Di María------
Özil---Cristiano Ronaldo---Benzema

1. Casemiro?? leserult vagy miert nem jatszik?
2. Eddigiek alapjan Di Maria fog jatszani a kozeppalyan es nem Ozil.
3. Ezt a Modric - Isco - DM kozeppalyat siman atszaladjak. En biztosabb vagyok ha van meg egy ember Modric mogott.
4. A Carvajal - Ozil parossal se volt jobb oldalunk, mi lesz ha meg Arbeloa jatszik Carvajal helyett ?
5. Iker ismet a padon. Ebben az esetben viszont nem ertem, hogy miert nem jatszott vegig a Bernabeu kupan... Remelem csutortokon megkapja az EGESZ meccset, mert heti 45 perc jatektol, raadasul ugy hogy szinte nem is talalkozik a labdaval soha nem fogja visszanyerni a formajat..
Kép
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.08.26. 20:32:56

Casillas megint padozik. Bátor az öreg Carlo :o Szerintem meccs után a Média szét szedi #-o
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
recrea
Llegenda del Barça

2013.08.26. 18:10:14

h3x0r írta:
recrea írta:Továbbá semmilyen alternatívája nincs, max Morata, ha lesérül vagy a formája hanyatlik, megint kapkodni fogtok igazolás után...ami egyébként szerintem jól sikerült a nyáron.
Ott van meg Jese is, az egesz madridi utanpotlas legjobbja. Eleinte hamis 9-es poszton jatszott, de Mou szolt, hogy az o csapataba nincs olyan poszt, ugyhogy ev vegere bal szelso lett belole. Morataba en se latok semmit, talan idovel elerheti Negredo szintjet, viszont ahhoz jatszania kene folyamatosan. Jese viszont nagy tehetseg, megerdemli a lehetoseget.
Szóval, ha Morata tényleg kevés, Jese pedig balszélső, akkor center még mindig nincs a francia mellett/helyett. Nálam nem kérdés, h Bale vagy csatár (Suarez).

Hidd el nekem, h igazolni fogtok, ha valami történik Benzemával.
sjay
Entrenador del Barça

2013.08.26. 17:52:06

Chino írta:... Lineker azt nyilatkozta, hogy Mou akarja Bale-t a Chelsea-be, Abrapapa pedig szerintem sinán hajlandó kifizetni ezt az összeget, Josénak pedig nem nagyon szoktak ellentmondani, főleg ha már ott van a kedvenc csapatánál. Azt pedig nem hiszem, hogy Bale-nél ne lehetne egy pálfordulat, ha odanyomnak az orra alá egy 13-14 millás szerződést. Emellett megtarthatná a marketingbevételeit és a PL arca lenne.
Szóval van logika a Chelsae mellett is, de minimális ennek az esélye.
Szerintem ez is ezerrel hápog. Ilyen keret mellett egyszerűen nincs szüksége a Chelsea-nek egy Bale kaliberű és posztú játékosra, pláne Willian vétele után. Ha az érdeklődés valóban igaz, akkor is csak azért az mert José papa megpróbál még egy jó nagyot belerúgni a királyiakba , elhúzni az igazolást és esetleg feltornászni a walesi árát.
Chino
Llegenda del Barça

2013.08.26. 17:43:39

recrea írta:
messideco írta:Tottenham considering offers from more than one club for Gareth Bale. No deal yet agreed with Real Madrid. (SkySports) - még sem eszik olyan forrón a kását?

Mondjuk szerintem Bale akarata egyértelmű, valamelyik olajcsapat még beleszólhat az üzletbe.
Ilyen nyár és ilyen hülye csapat nem lesz még egyszer, h ennyi pénzt fizessenek érte, szerintem nincs itt semmiféle másik csapat, húzzák a Realt, meg is fogják venni. Én még mindig értetlenül állok az üzlet előtt, ahelyett, h vennének egy klasszis centert, igaz, ezen a fronton (is) nagyon szűk a piac.
Szerintem is hatalmas kacsa, viszont Lineker azt nyilatkozta, hogy Mou akarja Bale-t a Chelsea-be, Abrapapa pedig szerintem sinán hajlandó kifizetni ezt az összeget, Josénak pedig nem nagyon szoktak ellentmondani, főleg ha már ott van a kedvenc csapatánál. Azt pedig nem hiszem, hogy Bale-nél ne lehetne egy pálfordulat, ha odanyomnak az orra alá egy 13-14 millás szerződést. Emellett megtarthatná a marketingbevételeit és a PL arca lenne.
Szóval van logika a Chelsae mellett is, de minimális ennek az esélye.
Forca Barca!!!!
h3x0r
Madridista

2013.08.26. 16:09:33

recrea írta:Továbbá semmilyen alternatívája nincs, max Morata, ha lesérül vagy a formája hanyatlik, megint kapkodni fogtok igazolás után...ami egyébként szerintem jól sikerült a nyáron.
Ott van meg Jese is, az egesz madridi utanpotlas legjobbja. Eleinte hamis 9-es poszton jatszott, de Mou szolt, hogy az o csapataba nincs olyan poszt, ugyhogy ev vegere bal szelso lett belole. Morataba en se latok semmit, talan idovel elerheti Negredo szintjet, viszont ahhoz jatszania kene folyamatosan. Jese viszont nagy tehetseg, megerdemli a lehetoseget.

A kerdes viszont az, hogy Suarez erkezesevel mi lesz Benzemaval. Tavaly lathattuk, hogy nem mukodik az, hogy egyik meccsen Higu, a masikon Benzema kezd (tavaly elott mondjuk "szerencsenk" volt Di Maria serulesevel, mert sokszor mindket csatar egyszerre a palyan volt). Szoval vagy a francia vagy az uruguayi a padon fog ulni es nem hiszem, hogy barmelyikuknek is tetszene ez a feladat.
recrea írta: Di Maria pedig szintén jó játékos, de a döntési, gondolkodási képessége iszonyat gyenge, ezért nem lesz belőle sosem klasszis és nem tud hosszútávú, valódi erősítést jelenteni a Realnak, mert ez sajnos nehezen tanulható.
Igaz. Cserekent viszont megfelelo lenduletet tud adni a csapatnak.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.08.26. 13:09:37

h3x0r írta:
recrea írta:Én még mindig értetlenül állok az üzlet előtt, ahelyett, h vennének egy klasszis centert, igaz, ezen a fronton (is) nagyon szűk a piac.
Center poszton jelenleg Benzema van, jobb szelen pedig Di Maria. Arra, hogy egy csatar es egy szelso is erkezzen, semmi esely. A vezetoseg pedig ugy dontott, hogy Benzema kapja meg a bizalmat. Hozzateszem, hogy en kedvelem Suarezt, de azert Benzema sincs annyira elveszve mint azt sokan gondoljak.
Tisztában vagyok vele, de nekem Benzema nem az a szint, h a Real kezdő centere legyen.
Alázatos, sokat dolgozik, összjátékban kiemelkedő, a góljait is meglövi majd. De váratlan megoldást vagy 25 gólt ne várj tőle, ill sok helyzet kell neki a gólhoz. Suarezzel nem lehet egy lapon említeni, az a fickó átrágja magát betonon, h gólt lőhessen, amikor labdát kap, lemegy a lila köd és csak a kaput nem takarja el. Kiváló center. Ebbéli képességében Falcao, Ibra szint.

Továbbá semmilyen alternatívája nincs, max Morata, ha lesérül vagy a formája hanyatlik, megint kapkodni fogtok igazolás után...ami egyébként szerintem jól sikerült a nyáron.

Di Maria pedig szintén jó játékos, de a döntési, gondolkodási képessége iszonyat gyenge, ezért nem lesz belőle sosem klasszis és nem tud hosszútávú, valódi erősítést jelenteni a Realnak, mert ez sajnos nehezen tanulható.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.26. 12:40:44

messideco írta:Tottenham considering offers from more than one club for Gareth Bale. No deal yet agreed with Real Madrid. (SkySports) - még sem eszik olyan forrón a kását?

Mondjuk szerintem Bale akarata egyértelmű, valamelyik olajcsapat még beleszólhat az üzletbe.
Nem gondolom, hogy túlzottan nagy valóságtartalma lenne a dolognak, szerintem annyi, hogy Levy még az utolsó pillanatban is szeretne pár millióval többet kisajtolni a Madridból. :D
h3x0r
Madridista

2013.08.26. 12:31:28

recrea írta:Én még mindig értetlenül állok az üzlet előtt, ahelyett, h vennének egy klasszis centert, igaz, ezen a fronton (is) nagyon szűk a piac.
Center poszton jelenleg Benzema van, jobb szelen pedig Di Maria. Arra, hogy egy csatar es egy szelso is erkezzen, semmi esely. A vezetoseg pedig ugy dontott, hogy Benzema kapja meg a bizalmat. Hozzateszem, hogy en kedvelem Suarezt, de azert Benzema sincs annyira elveszve mint azt sokan gondoljak.
madridom.hu írta:hétfő, 08:51 “Egy újabb három évre szóló szerződésen dolgozunk. A tárgyalások nyugodtan zajlanak, nincs határidő. Karim álmai klubjában fejezheti be a pályafutását. Nem tudunk harcolni a pletykák ellen, de biztosíthatok mindenkit, hogy Benzema nem megy az Arsenalba. Nincs semmilyen kapcsolat. Cristiano és Bale a széleken fog játszani, Karim pedig középen. Bale nem jelent veszélyt rá” – nyilatkozta Karim Djaziri, Benzema ügynöke.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.08.26. 11:38:53

Ilyen nyár és ilyen hülye csapat nem lesz még egyszer, h ennyi pénzt fizessenek érte, szerintem nincs itt semmiféle másik csapat, húzzák a Realt, meg is fogják venni. Én még mindig értetlenül állok az üzlet előtt, ahelyett, h vennének egy klasszis centert, igaz, ezen a fronton (is) nagyon szűk a piac.
messideco
Presidente del Barça

2013.08.26. 11:18:03

Tottenham considering offers from more than one club for Gareth Bale. No deal yet agreed with Real Madrid. (SkySports) - még sem eszik olyan forrón a kását?

Kép
"And my heart will leave you never."
h3x0r
Madridista

2013.08.25. 20:07:45

Chino írta:A marketingre visszatérve. Ha figyelmesebben elolvasod a hsz-emet, nem írtam semmit Messi marketingbevételeiről. De nem hiszem, hogy Kaká marketingbevételeinek a fele fedezné a 63 milliós vételárát + az évi 10 milliós fizetését. Az általános vélekedés szerint pedig sokszorosan visszahozta.
Inkabb Ronaldorol vannak olyan hirek (velemenyek), hogy visszahozta az arat.

Kaka ha kitolti a 2015-ig tarto szerzodeset, akkor osszesen 65+14*6=150 millio eurojaba kerul a klubbnak. Ebbol 50 milliot mar visszatermel(t) a marketingbeveteleibol, maradt 100 millio minusz. Biztos hogy voltak akik csak miatta mentek ki meccsre, megvettek a mezet, stb. Szerintem a Kaka biznisz veszteseges volt, hogy 20 es 60 millio kozott pontosan mekkora minusz, azt nem tudom es valoszinuleg soha nem is fogjuk megtudni.
Kép
Válasz küldése