2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
VKP nélkül játszott a Real és ezért Modric hátrébb játszott, Ancelotti megnézte, hogy mutat ez, nem ez a ő posztja.Modric helyét csak én nem látom ebben a csapatban?
rengeteg olyat rontott, ahol köze nem volt egyik Granada védőnek se CRhez és ezeket mind elrontotta egytől egyig.Lehet úgy felfogni, h Cének vt rossz napja és csak emiatt nem jött össze, de nekem speciel jobban tetszik az, h Nyomnak vt jó napja és leszedte Cét.
Hát figyelj, nézőpont kérdése.ferninho írta: nincs itt szó semmilyen leszedésről, egyszerűen bármit is csinál nem jön össze neki.
Nekem különösebb bajom nincs vele, de hogy 100 elszabott lövés után a következőhöz is odaáll?! Komolyan mondom, odamennék és mondanám neki: Cé, fáradj odébb ezt én lövöm! Emellett rohadt önző ma, pedig tud hasznosan játszani.bence-barca írta:Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
CR-t eddig leszedi Nyom a Granada jobb oldalán, ha meg nem is, amúgy is rossz formában van nagyon.
Pedig troll footballon nagyon nyomták a postokat, h ma visszatér...![]()
Persze nem CR lenne, ha rossz formában sem tudna gólt lőni. De azért jó leírni, h ma nem megy neki.
nincs itt szó semmilyen leszedésről, egyszerűen bármit is csinál nem jön össze neki.Sok alkalmam nem lesz valószínűleg, h leírjam ezért kiélvezem a pillanatot.
CR-t eddig leszedi Nyom a Granada jobb oldalán, ha meg nem is, amúgy is rossz formában van nagyon.
Pedig troll footballon nagyon nyomták a postokat, h ma visszatér...![]()
Persze nem CR lenne, ha rossz formában sem tudna gólt lőni. De azért jó leírni, h ma nem megy neki.
A meccshez annyit, hogy 4-3-3 helyett 4-2-3-1-ben jatszunkh3x0r írta:-------------Diego López-----------
Arbeloa---Pepe---Ramos---Marcelo
----Modric----Isco----Di María------
Özil---Cristiano Ronaldo---Benzema
Ja, így értem. Akkor ennek rövid úton valszeg vmilyen pálcatörés lesz a folyománya, sokáig nem mehet ez.h3x0r írta:Az ultrak szerettek Mourinhot es Ikernek eleg sok koze van az edzo buktatashoz. Nyilt titok, hogy Casillas szivarogtatott a Marcanak az oltozoi problemakrol.miihii írta:Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor.
Ó, szép gesztus, csupaszívszeretet vagytokh3x0r írta:A Deportivo ellen lesz valami baratsagos meccs. Regebben mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a Deportivonak nagy az adossaguk, nem tudtak a fizeteseket kifizetni, a Real pedig azzal probalja oket segiteni, hogy a merkozes bevetelet megtarthatjak.miihii írta: Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
Az ultrak szerettek Mourinhot es Ikernek eleg sok koze van az edzo buktatashoz. Nyilt titok, hogy Casillas szivarogtatott a Marcanak az oltozoi problemakrol.miihii írta:Az szép... És miért oszlott így meg a lelátó, h az ultrák Lopez mellé álltak?
Ha már ilyen szinten elharapódzott a dolog, akkor ezzel mielőbb kellene kezdenetek vmit, mert az ilyen bomlasztó dolgok nem jönnek jól a szezonkezdéskor.
A Deportivo ellen lesz valami baratsagos meccs. Regebben mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy a Deportivonak nagy az adossaguk, nem tudtak a fizeteseket kifizetni, a Real pedig azzal probalja oket segiteni, hogy a merkozes bevetelet megtarthatjak.miihii írta: Csütörtökön? Megint lesz vmi barimeccsetek vagy mi lesz akkor?
Kösziferninho írta:http://madridom.hu/blog/2013/08/25/nagy ... n-viselik/Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?
http://madridom.hu/blog/2013/08/25/nagy ... n-viselik/Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?
Raul búcsúmeccséről olyasmit hallottam, h vmi balhé volt a lelátón a kapusok kapcsán. Erről mit lehet tudni, milyen zúgolódás volt és ki, mi miatt vagy hogy?h3x0r írta: 5. Iker ismet a padon. Ebben az esetben viszont nem ertem, hogy miert nem jatszott vegig a Bernabeu kupan... Remelem csutortokon megkapja az EGESZ meccset, mert heti 45 perc jatektol, raadasul ugy hogy szinte nem is talalkozik a labdaval soha nem fogja visszanyerni a formajat..
Szóval, ha Morata tényleg kevés, Jese pedig balszélső, akkor center még mindig nincs a francia mellett/helyett. Nálam nem kérdés, h Bale vagy csatár (Suarez).h3x0r írta:Ott van meg Jese is, az egesz madridi utanpotlas legjobbja. Eleinte hamis 9-es poszton jatszott, de Mou szolt, hogy az o csapataba nincs olyan poszt, ugyhogy ev vegere bal szelso lett belole. Morataba en se latok semmit, talan idovel elerheti Negredo szintjet, viszont ahhoz jatszania kene folyamatosan. Jese viszont nagy tehetseg, megerdemli a lehetoseget.recrea írta:Továbbá semmilyen alternatívája nincs, max Morata, ha lesérül vagy a formája hanyatlik, megint kapkodni fogtok igazolás után...ami egyébként szerintem jól sikerült a nyáron.
Szerintem ez is ezerrel hápog. Ilyen keret mellett egyszerűen nincs szüksége a Chelsea-nek egy Bale kaliberű és posztú játékosra, pláne Willian vétele után. Ha az érdeklődés valóban igaz, akkor is csak azért az mert José papa megpróbál még egy jó nagyot belerúgni a királyiakba , elhúzni az igazolást és esetleg feltornászni a walesi árát.Chino írta:... Lineker azt nyilatkozta, hogy Mou akarja Bale-t a Chelsea-be, Abrapapa pedig szerintem sinán hajlandó kifizetni ezt az összeget, Josénak pedig nem nagyon szoktak ellentmondani, főleg ha már ott van a kedvenc csapatánál. Azt pedig nem hiszem, hogy Bale-nél ne lehetne egy pálfordulat, ha odanyomnak az orra alá egy 13-14 millás szerződést. Emellett megtarthatná a marketingbevételeit és a PL arca lenne.
Szóval van logika a Chelsae mellett is, de minimális ennek az esélye.
Szerintem is hatalmas kacsa, viszont Lineker azt nyilatkozta, hogy Mou akarja Bale-t a Chelsea-be, Abrapapa pedig szerintem sinán hajlandó kifizetni ezt az összeget, Josénak pedig nem nagyon szoktak ellentmondani, főleg ha már ott van a kedvenc csapatánál. Azt pedig nem hiszem, hogy Bale-nél ne lehetne egy pálfordulat, ha odanyomnak az orra alá egy 13-14 millás szerződést. Emellett megtarthatná a marketingbevételeit és a PL arca lenne.recrea írta:Ilyen nyár és ilyen hülye csapat nem lesz még egyszer, h ennyi pénzt fizessenek érte, szerintem nincs itt semmiféle másik csapat, húzzák a Realt, meg is fogják venni. Én még mindig értetlenül állok az üzlet előtt, ahelyett, h vennének egy klasszis centert, igaz, ezen a fronton (is) nagyon szűk a piac.messideco írta:Tottenham considering offers from more than one club for Gareth Bale. No deal yet agreed with Real Madrid. (SkySports) - még sem eszik olyan forrón a kását?
Mondjuk szerintem Bale akarata egyértelmű, valamelyik olajcsapat még beleszólhat az üzletbe.
Ott van meg Jese is, az egesz madridi utanpotlas legjobbja. Eleinte hamis 9-es poszton jatszott, de Mou szolt, hogy az o csapataba nincs olyan poszt, ugyhogy ev vegere bal szelso lett belole. Morataba en se latok semmit, talan idovel elerheti Negredo szintjet, viszont ahhoz jatszania kene folyamatosan. Jese viszont nagy tehetseg, megerdemli a lehetoseget.recrea írta:Továbbá semmilyen alternatívája nincs, max Morata, ha lesérül vagy a formája hanyatlik, megint kapkodni fogtok igazolás után...ami egyébként szerintem jól sikerült a nyáron.
Igaz. Cserekent viszont megfelelo lenduletet tud adni a csapatnak.recrea írta: Di Maria pedig szintén jó játékos, de a döntési, gondolkodási képessége iszonyat gyenge, ezért nem lesz belőle sosem klasszis és nem tud hosszútávú, valódi erősítést jelenteni a Realnak, mert ez sajnos nehezen tanulható.
Tisztában vagyok vele, de nekem Benzema nem az a szint, h a Real kezdő centere legyen.h3x0r írta:Center poszton jelenleg Benzema van, jobb szelen pedig Di Maria. Arra, hogy egy csatar es egy szelso is erkezzen, semmi esely. A vezetoseg pedig ugy dontott, hogy Benzema kapja meg a bizalmat. Hozzateszem, hogy en kedvelem Suarezt, de azert Benzema sincs annyira elveszve mint azt sokan gondoljak.recrea írta:Én még mindig értetlenül állok az üzlet előtt, ahelyett, h vennének egy klasszis centert, igaz, ezen a fronton (is) nagyon szűk a piac.
Nem gondolom, hogy túlzottan nagy valóságtartalma lenne a dolognak, szerintem annyi, hogy Levy még az utolsó pillanatban is szeretne pár millióval többet kisajtolni a Madridból.messideco írta:Tottenham considering offers from more than one club for Gareth Bale. No deal yet agreed with Real Madrid. (SkySports) - még sem eszik olyan forrón a kását?
Mondjuk szerintem Bale akarata egyértelmű, valamelyik olajcsapat még beleszólhat az üzletbe.
Center poszton jelenleg Benzema van, jobb szelen pedig Di Maria. Arra, hogy egy csatar es egy szelso is erkezzen, semmi esely. A vezetoseg pedig ugy dontott, hogy Benzema kapja meg a bizalmat. Hozzateszem, hogy en kedvelem Suarezt, de azert Benzema sincs annyira elveszve mint azt sokan gondoljak.recrea írta:Én még mindig értetlenül állok az üzlet előtt, ahelyett, h vennének egy klasszis centert, igaz, ezen a fronton (is) nagyon szűk a piac.
madridom.hu írta:hétfő, 08:51 “Egy újabb három évre szóló szerződésen dolgozunk. A tárgyalások nyugodtan zajlanak, nincs határidő. Karim álmai klubjában fejezheti be a pályafutását. Nem tudunk harcolni a pletykák ellen, de biztosíthatok mindenkit, hogy Benzema nem megy az Arsenalba. Nincs semmilyen kapcsolat. Cristiano és Bale a széleken fog játszani, Karim pedig középen. Bale nem jelent veszélyt rá” – nyilatkozta Karim Djaziri, Benzema ügynöke.
Ilyen nyár és ilyen hülye csapat nem lesz még egyszer, h ennyi pénzt fizessenek érte, szerintem nincs itt semmiféle másik csapat, húzzák a Realt, meg is fogják venni. Én még mindig értetlenül állok az üzlet előtt, ahelyett, h vennének egy klasszis centert, igaz, ezen a fronton (is) nagyon szűk a piac.messideco írta:Tottenham considering offers from more than one club for Gareth Bale. No deal yet agreed with Real Madrid. (SkySports) - még sem eszik olyan forrón a kását?