Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb 3 éves koromból van az első emlékem egy Zete meccsről. Igaz csak néhány pillanatkép van meg, de azóta is tartó szerelem ezFtcSikiHun írta:Egyébként aki szurkol magyar csapatnak, az mióta?
Én is így vagyok vele mindkét csapat esetébenfcbarca0827 írta:Amióta focit nézek.FtcSikiHun írta:Egyébként aki szurkol magyar csapatnak, az mióta?Hát mióta az eszemet tudom Barca és Fradi drukker vagyok.
![]()
Amióta focit nézek.FtcSikiHun írta:Egyébként aki szurkol magyar csapatnak, az mióta?
Felipe Félix 4 meccse a Ferencvárosban:davi10 írta: Eddig nem tudom mi a mérlege? Talán 5meccs/3gól 1 gólpassz? Mindenesetre bíztató.
Közben utánanéztem, még nem játszhat csütörtökön, a papírjai még nem teljesen vannak rendben.davi10 írta:
Azért kérdeztem, mert ha Alison játszott már akkor ő miért nem? Én is úgy hallottam, hogy elég jó játékos. Eddig Felipe és Otten is nagyon beváltak. Sajnáltam, hogy Heinz és Schembri elment, de szerintem ez is jó csapat lesz.
Felipe, Andrezinho, Otten, Jovanovic is jó elvileg, Somalia stb.
Igen, a selejtezőkre ugyan ennyi lesz, a csoportkör szerintem már kicsit drágább, de ha minden igaz az már a Puskásban lesz.davi10 írta:Más: Az öszes EL-meccsre ugyanannyi lesz a belépő? Eddig csak az Ulisses ellenin voltam, ott 2500 volt a diákjegy.
Nem, vagyis vége. A következő körből kiesett csapatok folytathatják az EL-ben.fcbarca0827 írta:Ha a Vidi most kiesne a Sturm ellen, akkor az Európa Ligában folytatja, vagy vége?
Azért kérdeztem, mert ha Alison játszott már akkor ő miért nem? Én is úgy hallottam, hogy elég jó játékos. Eddig Felipe és Otten is nagyon beváltak. Sajnáltam, hogy Heinz és Schembri elment, de szerintem ez is jó csapat lesz.FtcSikiHun írta: Állítólag már csütörtökön játszhat. Egyes információk szerintem már tegnap pályára léphetett volna Alisonnal, de úgy tűnik, csak egyiküknek sikerült bemutatkozni.
Állítólag nagy haszna lesz a csapatnak, remélem nem véletlenül igazoltuk, és játszik csütörtökön.
Állítólag már csütörtökön játszhat. Egyes információk szerintem már tegnap pályára léphetett volna Alisonnal, de úgy tűnik, csak egyiküknek sikerült bemutatkozni.davi10 írta:
Azt megnézem.Somalia mikor fog játszani?
Azt megnézem.FtcSikiHun írta:Igen. Abdival már beszélgettek a meccs előtt, mondta Morrison, hogy ziccere nem lesz Abdinak, mert mindig szerelni fogja, erre mondta Abdi, hogy előtte utol kell érnie![]()
Igen. Abdival már beszélgettek a meccs előtt, mondta Morrison, hogy ziccere nem lesz Abdinak, mert mindig szerelni fogja, erre mondta Abdi, hogy előtte utol kell érniedavi10 írta:
Az AAlesundban játszik a Morrison, aki semmit nem csinált a Fradiban?
PSV Dzsudzsák nélkül ki tudjafcbarca0827 írta:Szerintem az Aalesund nem lesz kérdés, sokkal jobb a Fradi, műfű ide vagy oda, Norvégiába egyet verünk és megvan a tovajutás.FtcSikiHun írta:a csoportkörbe jutásért ezen csapatok egyikén kell átjutni
AEK Athens FC , RSC Anderlecht , Athletic Bilbao
Beşiktaş JK , Birmingham City FC , SC Braga
Celtic FC , PFC CSKA Sofia , FC Dnipro Dnipropetrovsk
Hannover 96 , S.S. Lazio , FC Lokomotiv Moskva
FC Metalist Kharkiv , FC Nordsjælland , Paris Saint-Germain FC
PSV Eindhoven , FC Rapid Bucureşti ,
AS Roma , FC Schalke 04 , Sevilla FC
FC Sion FC Sochaux-Montbéliard , FC Spartak Moskva
Sporting Clube de Portugal , FC Steaua Bucureşti
Tottenham Hotspur FC
De ez még nagyon a jövő.Utána az Elfsborg lendületből szintén meglesz.
![]()
Aztán meg az általam kiemeltek ellen bármi lehet, a nem kiemeltek ellen meg... legalább jó csapat érkezik Magyarországra.
szerk.: Na jó, lehet, hogy a PSV egy kicsit nagyképűnek tűnik.
Az Aalesund elleni meccsre sajnos nem tudtam kimenni, mert nem voltam itthon. Az idegenbeli meccsen az a lényeg, hogy ne kapjunk ki.fcbarca0827 írta:Szerintem az Aalesund nem lesz kérdés, sokkal jobb a Fradi, műfű ide vagy oda, Norvégiába egyet verünk és megvan a tovajutás.FtcSikiHun írta:a csoportkörbe jutásért ezen csapatok egyikén kell átjutni
Tottenham Hotspur FC
De ez még nagyon a jövő.Utána az Elfsborg lendületből szintén meglesz.
![]()
Aztán meg az általam kiemeltek ellen bármi lehet, a nem kiemeltek ellen meg... legalább jó csapat érkezik Magyarországra.
szerk.: Na jó, lehet, hogy a PSV egy kicsit nagyképűnek tűnik.
Szerintem az Aalesund nem lesz kérdés, sokkal jobb a Fradi, műfű ide vagy oda, Norvégiába egyet verünk és megvan a tovajutás.FtcSikiHun írta:a csoportkörbe jutásért ezen csapatok egyikén kell átjutni
Tottenham Hotspur FC
De ez még nagyon a jövő.