Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az egy dolog, hogy nem illett oda, de azt sose fogom megéteni, hogy a reaálosok miért beszélnek úgy róla, mintha valami félkegyelmű, féllábú kutyaütő lenne.palesz77 írta:4-5 eve Busi es Khedira eleg mas szinten alltak. A nemet kegyetlen rossz volt a Realban, a nemet valogatottban a jol mukodo rendszerbe passzol, de ez a Realnal nem volt meg, nem a csunya kulseje miatt ment el elhiheted. A 2014-es BL donto tokeletes pelda a Madridos karrierjere, sok akarasnak nyoges lett a vege folyton. A Juve lehet az o szintje, ott tenyleg jol tolja, de a Real jogosan valt meg tole.
Jó ideje alapember ebben a brutál erős német válogatottban, nem hiszem hogy magyaráznom kellene. Amúgy valószínűleg megbecsülném mert én pl. már 4-5 éve se adtam volna el Busquetset a világ összes pénzéért se.Veidt_madridista írta:Megneznem hogy akkor is ezt mondanád e ha nálatok húz le par evet...
Busquets és Müller után a világ harmadik legalulértékeltebb játékosa.Jó kis talizmán a német, 22 mérkőzésen játszott a Juventusban, 21 meccset megnyert vele a csapat és csak egy döntetlen. A Juventus még nem kapott ki akkor amikor Khedira a pályán volt.
Ott van még Lacazette is most, én se értem, hogy miért nem igazolnak egy normális 9-est. Még ha nem is csak ezen múlik, de az urun nem egy meccs ment már el.ferninho írta:Nem is értem a PSG miért nem repült rá Higuainra, nekik meg is érte volna legalább...
Nyugodtan írjuk oda, hogy a Guingamp vezet, úgyse lesz sokáig így.visca el barca írta:1...
2...
3...
4...
5. párizsi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emery gallyra vágja az egész csapatot. azért látni h ibra nélkül nem olyan nagy királyak... naszeralkelaifi jövő nyáron robbant neymarért egy 150 gurigát
Az Cabellavisca el barca írta:ő a mi messinkTromort77 írta:Ő, hogy teljesít? Kevés nagyobb befürdést láttam nála a PL-ben az utóbbi időben.pl-be lehet kevés volt, de ebbe a baromi gyenge csapatba ő egy igazi világsztár
ő a mi messinkTromort77 írta:Ő, hogy teljesít? Kevés nagyobb befürdést láttam nála a PL-ben az utóbbi időben.
Igen itt van, de eladtuk. Most is kölcsönben van itt. És hogyne emlékeznék, írtam is hogy hozzá már Passi, mert ő futni, lőni tud és lesz valami.visca el barca írta:thauvin még mindig itt vanmultkor ő lőtte a gólunkat, nem emlékszel?
(bár ha tényeket nézük akkor tényleg eladtuk, de csak nem akar elmenni innen, tudja hol a jó
)
Micsoda eredmény.visca el barca írta:egyszer nem nézek meccset akkor is tűzijáték vanörülök h hoztuk a 3 pontot, kell gyűjtögetni h ne essünk ki
Hát ha így lesz akkor továbbra sem kell bővíteni a kupás vitrint Marseilleben.Tromort77 írta:http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... -om/719957
Úgy néz ki az OM el lesz adva és az új tulaj vissza akarja vinni Bielsa-t.