Én mindig türelmes szoktam lenni vezetésekkel kapcsolatban, mert átéltem már ás a hosszú folyamatban hiszek és nem lehet egyik napról a másikra felépíteni egy jól működő vállalkozást, de Labrune ténykedése azért lassan kihoz a sodromból.

Tudom ő "csak" az elnök és a többségi tulajdonos Dreyfus kisasszony, de ő is elmehet a sunyiba.

Nő max áramot meg háztartást vezessen ne fociklubbot....(hímsoviniszta

).
Szóval nagyon jó lenne ha valami történne, mert méltatlan ehhez a klubhoz, amit Nyáron műveltünk. Nem feltétlen, hogy nem igazán jöttek játékosok, de ingyen lejárt szerződésekkel távoztak kulcsemberek, ez pedig vezetői hiba ha nem tudják vagy értékesíteni még előtte vagy megoldani a hosszabbítást. Nem úgy áll a Marseille, hogy ilyeneket megengedhessen magának.
Először azt hittem az a Gerard Lopez, aki nálunk játszott.
Bielsa meg mindegy hogy jön vagy sem, nem lehet várat építeni úgy ha nem adnak neki lehetőséget sem a fejlődésre. Előzőleg is ezért lépett le, mert szinte semmit nem teljesített a vezetőség. Szóval először felül kell átgondolni mi a helyzet és levonni a kellő konzekvenciákat, majd helyes útra terelni a Marseillet, mert gyalázat ahogy állunk. És nem azért mert egy pontot szereztek két forduló alatt, benne van, de Passi úgy ül a padon mint, akit ez totálisan hidegen is hagy.....És ismét csak alulról tudom, hogy rohadt nehéz feljönni, meg nem is kell ordibáljon éjjel-nappal, de tiszta apátia volt ez a két meccs. Toulouse ellen is láttam, inkább mi örülhettünk az egy pontnak. És itt is azt tudom mondani türelmes vagyok és nem várok csodát 1 hét alatt, de nem látom a kivezető utat, se vezetői, se edzői szinten, s csak ismételni tudom magam, ez méltatlan az Olympique Marseille hírnevéhez, sikereihez de akárcsak pár évvel ezelőtti szintjéhez képest is. És azokról a szurkolókról nem is beszélve, akik tényleg a szívüket is kiteszik az OM-ért, addig szórakoznak velük, míg felgyújtják az egész kócerájt.
Jól van akkor, ennyit a minimális reménysugárról.

Legalább kiírhattam, ami lappangott bennem egész Nyár alatt....