Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.01.12. 23:13:49

barca2010 írta:Előre is elnézést kérek a Madrid drukkerektől, de meg kell jegyeznem, hogy jó nagy fosba viszi ezt a fantasztikus klubbot ez a tolmács. Nincs mit tagadni, és vitatni sem, hogy az évszázad klubbja a Real, de mister tolmács mindent tönkre tesz amiért szeretni lehet. Futball nem sok van, és még azt a kis emberséget is kiölte a klubból ami volt. Sokan kritizálták Pep Mestert, hogy már nem tud úgy motiválni a 4.(!!!) évében 13 trófea után, aztán még a spanyol kupát csak behúzták. Bezzeg a tolmács az mennyire érti ezt, és ez az amiben sokkal jobb, mint Pep mester. Aztán eljött a 3.(!!!) év eleje(!!!), és jó kis semmitérő csapatot rakott össze. Ami az óriási különbség a két edző között az, hogy amíg Pep alkotni akart, és sikerült is neki, addig a tolmács csak mindig az ellenfél játékát akarja elrontani. A szomorú az, hogy ezzel ide el lehet jutni!!!
Ne haragudj, de a szezon közepén mégis honnan szeded, hogy Mourinho bebukja a szezont? Tudomásom szerint még minden sorozatban állnak és akár több trófeát is bezsebelhetnek. Ahogy Pep is mondta annak idején, a trófeákat nem a szezon közepén osztogatják, hanem májusban. Majd ha akkor is üres kézzel állnak Madridban, akkor jogos lesz a kritika, de addig ennek nem sok értelme. Pep idejében a Barca is lenyomott pár minősíthetetlen meccset és még az idén is előttünk van a február.
davi10
Llegenda del Barça

2013.01.12. 23:11:53

Hát a Real számára a bajnokság szvsz elúszott (ha ez eddig nem lett volna nyilvánvaló), és talán már a 2. hely is. Mondjuk télen tuti bevásárolnak, de ha holnap nyerünk 18 pontot ledolgozni nem hiszem, hogy képesek lennének.
Amikor kissebb voltam, minden ok nélkül utáltam a Realt, mert én Barcás vagyok. Aztán most idősebb fejjel sem tudtam megszeretni őket, és nem azért, mert "fúj Real, én a Barcának szurkolok", hanem mert Mourinhot mint embert ki nem állhatom és amit összehozott az számomra minden, csak NEM egy szerethető csapat. Kaká, aki a világ sztem legszelídebb játékosa pirosat kap, sorra szívnak, és ha CR gólt lő ünnepelteti magát, mint aki egyedül BL-t nyer, mutogat, pózolgat a kamerába, és Casillason, Xabi Alonsón kívül nincs egy kedvelhető játékos számomra.

Részemről Mourinho-t még az Interbe megutáltam, a Realt meg mindig undorítónak találtam az átigazolási politikájuk miatt, de most, hogy ez a 2 összejött...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
barca2010
Jugador d'estrella

2013.01.12. 22:51:29

Előre is elnézést kérek a Madrid drukkerektől, de meg kell jegyeznem, hogy jó nagy fosba viszi ezt a fantasztikus klubbot ez a tolmács. Nincs mit tagadni, és vitatni sem, hogy az évszázad klubbja a Real, de mister tolmács mindent tönkre tesz amiért szeretni lehet. Futball nem sok van, és még azt a kis emberséget is kiölte a klubból ami volt. Sokan kritizálták Pep Mestert, hogy már nem tud úgy motiválni a 4.(!!!) évében 13 trófea után, aztán még a spanyol kupát csak behúzták. Bezzeg a tolmács az mennyire érti ezt, és ez az amiben sokkal jobb, mint Pep mester. Aztán eljött a 3.(!!!) év eleje(!!!), és jó kis semmitérő csapatot rakott össze. Ami az óriási különbség a két edző között az, hogy amíg Pep alkotni akart, és sikerült is neki, addig a tolmács csak mindig az ellenfél játékát akarja elrontani. A szomorú az, hogy ezzel ide el lehet jutni!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.01.12. 22:38:58

connor írta:Ezzel azért vigyázni kell, tavaly (és idén is) a Chelsea pocsékul játszik, mégis képes volt megnyerni a BL-t. A Real Madrid pedig papíron jelenleg jobb csapata a tavalyi Chelsea-nél.
Ettől függetlenül az ilyen "megmentjük a szezont a BL-ben" című kijelentések általában nem szoktak beválni. Főleg ott, ahol az öltözőben is gond van. Nekünk sem sikerült 2007/2008-ban, pedig nagy volt a fogadkozás meg az összefogás. :roll:
A tavalyi Chelsea mindenképpen gyengébb nevekből állt, mint az idei Real, egy dologban viszont baromi erősek voltak, mégpedig a csapategységben. Megvolt egy olyan rutinos, elszánt mag a Chelsea-ben, akik a vérüket adták volna a csapatért és ez mindkét BL elődöntőn érződött is. A mostani Real-ból ez a fajta csapategység hiányzik, legalábbis a meccseik többségén nem a csapat iránti maximális alázatot lehet látni. Ettől függetlenül még simán megnyerhetik a BL-t, a mai meccsükből ítélve ugyanis szvsz végképp lemondtak a bajnoki címről.
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.12. 22:26:39

Barcaman1993 írta:
Azt ne felejtsük el, hogy ilyen gyenge kezdővel én Realt játszani nem nagyon láttam. Bár az is tény, hogy Özil, vagy éppen Benzema padoztatását semmi sem indokolta. Jók lesznek a BL-ben azért a Ramos-Pepe-Marcelo 3-as rengeteget fog számítani. Remélem hamar kipottyannak a MU ellen, de én ott egyáltalán nem a MU-t fogom az esélyesnek tartani. Főleg, akik látják a vörösöket, azért nem fog mindig bemenni a 92. percben...
Az a MU nagyon erős idén, a Real meg ha papíron jó is, az adott forma a lényeg mindig. A Dortmund odavissza irányító szerepet vett fel, pedig elég fiatal csapat, tapasztalat nélkül, ráadásul akkor még a bajnokságban be-behúzogatták a meccseket. A Manchester Fergusonnal megannyi csatát megélt már, én nem féltem a Manchestert. Van Persie, Rooney, Young, Nani és a többiek nem hangoznak rosszul. A Mu-nak egyetlen félni valója van, az pedig a védelem. De szerintem a 'vén alkesz' összeszedi őket.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.12. 22:26:27

Bocs Daffy,de minket egyáltalán nem az ívelgetéssel vertetek meg,hanem a labdaszerzés utáni 2-3 húzásos kontrákkal.
Mondjuk az sem a legszebb,de a mi feltolt vonalvédekezésünk ellen tökéletes. Viszont a többi hátra behúzódós csapat ellen nem lehet ezt csinálni,hosszútávon semmiképp.
Nem a játékosok képességével van a baj nálatok,hanem bűzlik nekik ez a foci,amit rájuk erőltet Mourinho.
nem fogja fel,hogy ez nem a chelsea,vagy az inter,ahol adott volt az állomány ahhoz a játékhoz. Itt nincs adva, plusz a nincs kultúrája az ilyen jellegű játéknak madridban.
És azért ez már kezd vérciki lenni.
Mint amit mi 2008ban csináltunk,ahhoz hasonló a helyzet,bár januárban azért még nem voltunk ennyire lemaradva,ha jól emlékszem.

Meg most olvasom egyre sűrűbben,hogy beáldozzátok a bajnokságot a BL-ért. Azért ez sem ilyen egyszerű, attól még lehetne normálisan játszani, a klubhoz méltóan. Plusz ilyen játékból majd februárban kimozdulni,és nagyot alkotni elég nehéz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2013.01.12. 22:28:57-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2013.01.12. 22:16:55

Robcsyy írta: Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.
nem tud jobban szétesni. akkor mi lesz? uefa kupa? a csapatjátékot zárójelbe tehetjük,amiért a csapat itt tart,azok az egyéni képességek. védelem,kp átjáróház. elöl meg vagy megoldja cr vagy nem. ezt én is tudom játszatni a madriddal. az ívelgetős fos az edzői utasítás legalja,nem véletlenül szokták a csapatok a 90. percben alkalmazni végső elkeseredésben. vajon a real miért alkalmazza 90 percen keresztül? egy varane-marcelo-modric-benzema-cr vonal nem tudna a földön passzolgatni? de,csak a speci nem ezt teszi,mert a barca ellen nem válna be. oda az ívelgetős fos kell. eredményre is vezetett. a barca már verhető,a foci viszont nézhetetlen és az idényben a csapat 4szer játszik a barcával 65ször meg nem. a 65 meccsen meg mi van? csodálatos...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.12. 22:15:28

Kezd izgalmassá válni a bajnokság. :D Remélhetőleg holnap behúzzuk és akkor már 18 lesz közte. :D Néhány meccs, aztán a kupameccsek előtt is pihentethetünk. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.12. 22:14:32

Deus írta:Vajon Mou maradni fog a következő szezonban?
Szerintem majdnem mindenkinek jobb lenne, ha nyártól a Chelsea-t boldogítaná. :lol:
Barcaman1993 írta:Szerintetek szerdán Adan véd? :D
Albiol.
connor
Jugador d'estrella

2013.01.12. 22:13:38

18Barca99 írta:
lui1698 írta:
Azért elég meredek dolog ilyen teljesítmény mellett arra támaszkodni, hogy majd a kupákban.
azt nem értem miért lennének jobbak egy Mu ellen mint egy azért jóval alacsonyabban jegyzett Osasuna Levante Espanyol stb. (aki még pontot veszítettek)

Nem hiszem hogy motiváció hiány lenne a baj ha egy Messi 4. aranylabdája után még fejlődni akar..
Ezzel azért vigyázni kell, tavaly (és idén is) a Chelsea pocsékul játszik, mégis képes volt megnyerni a BL-t. A Real Madrid pedig papíron jelenleg jobb csapata a tavalyi Chelsea-nél.
Ettől függetlenül az ilyen "megmentjük a szezont a BL-ben" című kijelentések általában nem szoktak beválni. Főleg ott, ahol az öltözőben is gond van. Nekünk sem sikerült 2007/2008-ban, pedig nagy volt a fogadkozás meg az összefogás. :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.12. 22:13:33

18Barca99 írta:
azt nem értem miért lennének jobbak egy Mu ellen mint egy azért jóval alacsonyabban jegyzett Osasuna Levante Espanyol stb. (aki még pontot veszítettek)
Azt ne felejtsük el, hogy ilyen gyenge kezdővel én Realt játszani nem nagyon láttam. Bár az is tény, hogy Özil, vagy éppen Benzema padoztatását semmi sem indokolta. Jók lesznek a BL-ben azért a Ramos-Pepe-Marcelo 3-as rengeteget fog számítani. Remélem hamar kipottyannak a MU ellen, de én ott egyáltalán nem a MU-t fogom az esélyesnek tartani. Főleg, akik látják a vörösöket, azért nem fog mindig bemenni a 92. percben...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.12. 22:13:13

Barcaman1993 írta:Szerintetek szerdán Adan véd? :D
Nem mert az első számú kapusé a bajnokság :lol:
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.12. 22:09:49

lui1698 írta:
Azért elég meredek dolog ilyen teljesítmény mellett arra támaszkodni, hogy majd a kupákban.

Nem hiszem hogy motiváció hiány lenne a baj ha egy Messi 4. aranylabdája után még fejlődni akar..
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.12. 22:07:48

Szerintetek szerdán Adan véd? :D
connor
Jugador d'estrella

2013.01.12. 22:05:23

Deus írta:Huh, Madrid tényleg feladta a bajnokságot....

Vajon, Mou maradni fog a következő szezonban?
Szerintem nem fog maradni. Az, hogy az idény végéig kihúzza-e az a BL-től függ. Ha kizúgnak pl. már a MU ellen (de jó lenne), akkor sztem már idény közben felállhat (felállíthatják) a padról. Igazából Mourinho 3 év alatt mindent megnyert a Madriddal spanyol szinten (kupa,bajnokság,szuperkupa) így adott az "új kihívás" - amit előszeretettel emlegetett mindig, főleg az Intertől való távozásakor. Úgy is gondolkodhat, hogy a 3. BL címét, amit 3 különböző csapattal nyer, nyerheti angol csapattal is. Legalábbis a Málaga elleni vereség után ezt mondta "A Real Madridnál maradok, és meg akarom nyerni a harmadik Bajnokok Ligája címemet, de a Juventus aggaszt egy kicsit." Nem a Madrid 10. címe a fontos (azt csak a nyilatkozat végén említi), hanem az ő harmadik címe. :roll:
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.12. 22:05:13

18Barca99 írta:Mert most össze van rakva? :twisted:
Össze. Mondj még egy olyan csapatot, ahol olyan játékosok szaladgálnak a pályán, mint Khedira (a Real Iniesta-ja), Arbeloa, Albiol, Maria, Higu...

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.12. 22:02:24

Robcsyy írta:Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.
Komoly feladata lesz a következő edzőnek.
Mert most össze van rakva? :twisted:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.12. 22:00:54

Robcsyy írta:
Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.
Ahhoz Benitezt kell hozniuk Mou helyére, reméljük így lesz! :mrgreen:
Amúgy nem hinném, h szétesnének. Mou előtt már hozzá voltak szokva az 1év/1edző ritmushoz és elnézve a játékukat ennél csak jobbak lehetnek :roll:
Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.01.12. 21:58:48

Deus írta:Huh, Madrid tényleg feladta a bajnokságot....

Ha elmegy ugyanúgy szét fog esni a Madrid, mint az Inter anno.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
18Barca99
Capitá del Barça

2013.01.12. 21:58:19

Gareth Tello írta:
18Barca99 írta:Nekem úgy rémlik, hogy nem ez az első Madridban neki, vagy te valami statisztikából nézted? Most bevallom nem néztem utána :oops:
De, ez neki az első Madridban.

szerk.: 0-0! 18 pont előny meglesz!
Jolvan, elhiszem neked, bár azért nem teljesen értettem vele egyet. Azért általában ha van már 1 sárgája valakinek csak úgy nem kap reklamálásért, főleg nem egy Kaká aki nem hiszem hogy Ramos módjára beszélt a sporival. Érdekes. Mind1 is minket ez nem érint, holnap be kell húzni a meccsünket
Capon
Llegenda del Barça

2013.01.12. 21:55:51

Na ez egy jó nagy.... volt. Osasuna jó lett volna 1-0-ra, Real örülhet hogy döntetlen lett az eredmény. Még úgy is jobb volt az Osauna, hogy egy szerencsétlen bagázs volt az egész csapat úgy ahogy van. 3. passz már senkinek nem sikerült mert méterekkel ember elé mögé mentek.
Na de a pontvesztésnek örülök az mindig jól jön. És most már tényleg be kell vezetnem ebbe a szezonban a Real meccseket, mert ez volt a 3-4 meccs és eddig egyiken sem nyertek sőt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Deus
Boixos Nois

2013.01.12. 21:52:44

Huh, Madrid tényleg feladta a bajnokságot....

KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.12. 21:50:50

18Barca99 írta:Nekem úgy rémlik, hogy nem ez az első Madridban neki, vagy te valami statisztikából nézted? Most bevallom nem néztem utána :oops:
De, ez neki az első Madridban.

szerk.: 0-0! 18 pont előny meglesz!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.01.12. 21:50:22

Az lep meg, h amióta nézem a meccset (60.p kb) azóta az Osasuna támad csak szinte :shock:
De ennek ellenére azért nem vmi szimpatikusak a játékosaik... nyomatják a színészkedéseket... :roll:

Na, de vége!
Nyúl-nyúl, holnap nyerni kell és 18 pont!
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.01.12. 21:47:22

Imperial írta:Kaká életében először kapott piros lapot bajnoki meccsen, és másodjára kapott, ha a teljes pályafutását nézzük(a válogatottban Dél-Afrika ellen sikerült ez még egyszer)! :roll:
Kaká egy PITBULL!
Válasz küldése