épp ezért kell kerülni a focit. én is csak a társaság meg a filmklub miatt járok át. a real vs. barca topicot, kb 3 hsz után otthagytam, semmi értelme küzdeni velük.torotam írta:Az orvos írta fel alacsony vérnyomásra?Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek.![]()
A baj az, hogy nehéz dolgod lesz, mert ha kiállsz a csapatod mellett, azonnal megköveznek, ha pedig objektív próbálsz maradni, akkor álszentnek leszel kikiáltva. Nehéz ügy ez...
Barça vs. Real - El Clásico
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- torotam
- Jugador d'estrella
Az orvos írta fel alacsony vérnyomásra?Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek.

A baj az, hogy nehéz dolgod lesz, mert ha kiállsz a csapatod mellett, azonnal megköveznek, ha pedig objektív próbálsz maradni, akkor álszentnek leszel kikiáltva. Nehéz ügy ez...
Visca el BARCA!
Nem én írtam először, másra hagyatkoztam, de alább már ott a magyarázat.20tek írta:Szerintem elnéztél valamit, mert vasárnap - kedd ritmusban nem lehet meccs.recrea írta: Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. S
A Sevilla elleni meccs pontos időpontja még nincs meg. Ilyenkor még minden meccset ugyanarra a napra írnak. Ez majd változni fog, amikor a szövetség kihirdeti a pontos időpontot: meccs előt 1-2 héttel.#David Villa# írta: Klub honlapján néztem. Február 20-án Milán ellen idegenben, 24-én Sevilla otthon, 26-án Madrid otthon.
Ha megnézed jeleneleg az összes későbbi meccsünk ugyanarra napra van kiírva. Ez így is marad a pontos dátumok kihirdetéséig.
Szerintem elnéztél valamit, mert vasárnap - kedd ritmusban nem lehet meccs.recrea írta: Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. S
Ha okosan fórumozol, megpóbálsz objektív maradni és nem akarod bizonygatni, h a Barca a jobb csapat, akkor biztosan. Szerintem kifejezetten jó társaság van ott, értelmes, humoros emberek, laza stílus. Szerintem jóban lennék velük, ha értékének a focihoz.Dr.Dre írta:Épp az imént regisztáltam a madridisták oldalára. Kiváncsi vagyok, remélem jófejek lesznek.

Van pár lenéző és általánosító ember is, ritkán én is szólok valamit, más néven, de a nagyreszük úgyis csak a provokáló és "buta" Barca szurkolót várja, h le lehessen ugatni, aztán ki lehessen vágni. Amúgy ez egy nem túl szerencsés időszak a regisztrációhoz Barca drukkerként.
Érdekes, h vasárnap bajnoki, kedden meg kupa visszavágó. Számomra hatalmas csalódás lenne, ha nem jutnánk tovább, hovatovább értelmetlenül állnék a dolog előtt. Nem titkolom, sokkal jobb csapatnak tartom magunkat és nem értem, h miért van az a lelki gát, amiért pl. az első fél órában úgy lefociznak minket, h - egyik kedvenc mondásommal élve - pislogunk, mint hal a szatyorban.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Klub honlapján néztem. Február 20-án Milán ellen idegenben, 24-én Sevilla otthon, 26-án Madrid otthon.salas9 írta: Szerintem 23-án játszunk majd a Sevilla ellen, mert ha jól tudom egy bizonyos időnek (48 óra?) el kell telni két mérkőzés között. Valószínűtlennek tartom,hogy kedd előtt vasárnap este játszunk bajnokit. Bár mi irányítjuk a naptárat szóval...
- salas9
- Entrenador del Barça
Szerintem 23-án játszunk majd a Sevilla ellen, mert ha jól tudom egy bizonyos időnek (48 óra?) el kell telni két mérkőzés között. Valószínűtlennek tartom,hogy kedd előtt vasárnap este játszunk bajnokit. Bár mi irányítjuk a naptárat szóval...#David Villa# írta:Szép kis időpont. 24-én hazai bajnokit játszunk a Sevilla ellen. Van annyi előnyünk, hogy tartalékosan álljunk fel. Remélem meg is lépi az edző.

- #David Villa#
- Capitá del Barça
salas9 írta:Megvan a kupavisszavágó időpontja:
2013. február 26. (Kedd) 21:00
Szép kis időpont. 24-én hazai bajnokit játszunk a Sevilla ellen. Van annyi előnyünk, hogy tartalékosan álljunk fel. Remélem meg is lépi az edző.
Apropó edző. Tito távolléte kihat a csapatra. Ez a Roura nem egy határozott palinak tűnik nekem. Amolyan papás

- mahitoo
- Entrenador del Barça
mess2009! Bocs, félreértettem.
Attól még áll, hogy mi kudarcként, ők meg világraszóló sikerként gondolnak arra a madridi x-re... 
Ja, hogy már ott a terhes nőkön megpattanó nyáltengerrel akarta telibeverni Arbeloát és a fél madridi csapatot. Így már értem.
Amúgy botrány ez az egész. Nem vagyunk szentek, be is lehet pár dolog miatt szólni, de ez már tényleg a legalja. Legközelebb hőkamerával fogják figyelni, nem szellenti-e le a Real szurkolókat...

Ja, hogy már ott a terhes nőkön megpattanó nyáltengerrel akarta telibeverni Arbeloát és a fél madridi csapatot. Így már értem.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Én azért még mindig nem írnám le a Real-t. Attól függetlenül, hogy a bajnokság kb. már eldőlt.
A kupában az 1-1 közel sem életbiztosítás nekünk sem. Mou barcelonai meccsei: BL: 1-1, Kupa: 2-2, Szuperkupa: 2-3,2-3, Bajnokság: 0-5, 2-1,-2-2.
1 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség. A fenti eredmények közül a 3 vereség, ami esetén kiesnének, az 1-1 hosszabbítást jelentene, a többi döntetlen és nyilván a győzelem ami alapján tovább mennének. Magyarul az eddigi eredményei alapján 50% esélyük még biztosan van. Azért azt is tegyük gyorsan hozzá, hogy 2012-ben 4 barcelonai meccséből csak a szuperkupa meccset bukta el, de a kupát így is behúzták ellenünk. Egyébként 2 döntetlen, egy győzelem a mérlege. Egyáltalán nem rossz eredmény nekik az 1-1, sőt...
A BL-ben pedig "minden lehetséges". A tavalyi Chelsea a bajnokságban egy nulla volt, még az első 4-be sem fértek bele, de mégis ők ülhettek fel Európa trónjára. De jó példa erre a Liverpool is 2005-ben. Egyszóval ugyanannyi esélyük van mint nekünk vagy a MU-nak. Talán annyival van "nehezebb" dolguk, hogy ott van rajtuk a nyomás, hogy ez az utolsó front. Viszont azt nem lehet tudni, hogy ez pozitívan vagy negatívan hat majd rájuk.
A kupában az 1-1 közel sem életbiztosítás nekünk sem. Mou barcelonai meccsei: BL: 1-1, Kupa: 2-2, Szuperkupa: 2-3,2-3, Bajnokság: 0-5, 2-1,-2-2.
1 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség. A fenti eredmények közül a 3 vereség, ami esetén kiesnének, az 1-1 hosszabbítást jelentene, a többi döntetlen és nyilván a győzelem ami alapján tovább mennének. Magyarul az eddigi eredményei alapján 50% esélyük még biztosan van. Azért azt is tegyük gyorsan hozzá, hogy 2012-ben 4 barcelonai meccséből csak a szuperkupa meccset bukta el, de a kupát így is behúzták ellenünk. Egyébként 2 döntetlen, egy győzelem a mérlege. Egyáltalán nem rossz eredmény nekik az 1-1, sőt...
A BL-ben pedig "minden lehetséges". A tavalyi Chelsea a bajnokságban egy nulla volt, még az első 4-be sem fértek bele, de mégis ők ülhettek fel Európa trónjára. De jó példa erre a Liverpool is 2005-ben. Egyszóval ugyanannyi esélyük van mint nekünk vagy a MU-nak. Talán annyival van "nehezebb" dolguk, hogy ott van rajtuk a nyomás, hogy ez az utolsó front. Viszont azt nem lehet tudni, hogy ez pozitívan vagy negatívan hat majd rájuk.
Hát én csak a "szimpatikus" special one miatt gondoltam, hogy biztosan jót tett volna az önbizalmának...bár amilyen népművészeti cserépedény, arra a meccsre késve érkezne....davi10 írta:Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
Nem akarok szadista lenni, hogy mindenképpp álljanak sorfalat, csak meg akarnám nézni Mourinho arcát. (ha egyáltalán addig marad, mert tuti, h a szezon eldőlt, de év végéig tuti nem küldik el, akkor se, ha mostantól csak bukná a meccseket)
- davi10
- Llegenda del Barça
Ezért sajnálom, hogy nincs kicsit később a Clásico, mert igaz, h eldőlt a bajnokság, de matematikailag még van esélye a Realnak, szal sorfal nem lesz.Nem Ede72 írta: Hány pont különbség kell, hogy sorfalat álljanak nekünk a Classicón??
Nem akarok szadista lenni, hogy mindenképpp álljanak sorfalat, csak meg akarnám nézni Mourinho arcát. (ha egyáltalán addig marad, mert tuti, h a szezon eldőlt, de év végéig tuti nem küldik el, akkor se, ha mostantól csak bukná a meccseket)

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
A kiemelt résszel úgy elkaptad nálam a fonalat, hogy legalább egy percig csorgott a könnyem, úgy röhögtem!Boixos írta:nem értem. a kupameccs után úgy lett előadva, mintha a világ legjobbjai lennének azzal az 1-1es döntetlennel hazai pályán...
eddig tartott a bugi...

Akkor most Ronci egy góllal közelebb került Messihez a góllövőlistán?

- visca el barca
- Presidente del Barça
arbeola szegény, terhes feleségét akarta leköpni, csak nem jött össze, ezért ment le meccs után a pakolóba.mahitoo írta:Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem...Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Volt szerencsém végignézni a Madrid meccsét. Én nem láttam olyan jó Granadát, mint ahogy lejjebb leírták. A védelmükben Shiqera (nem biztos, hogy jól írtam a nevét) nagyon jó belső védő, már tapasztalhattuk mi is (érdemes lenne elhozni). Rajta kívül sok jó játékost nem láttam. Viszont a Madrid kritikán aluli volt. Ilyen .zarul még nem láttam játszani őket. Nagyjából a spanyol másodosztály középcsapatának a szintjét ütötték meg.Jellemző, hogy Cr. öngóljával nyert a Granada. Úgy fújtatott a gólja után, mint valami derbin levő paripa. Jellemző, hogy Benzema az üres kapuba nem tudott betalálni, de még annak irányába is képtelen volt gurítani a labdát.
Jó lenne, ha ezt a formát tudnák hozni a visszavágón!
Jó lenne, ha ezt a formát tudnák hozni a visszavágón!

-
- Llegenda del Barça
nem értem. a kupameccs után úgy lett előadva, mintha a világ legjobbjai lennének azzal az 1-1es döntetlennel hazai pályán...
eddig tartott a bugi, a granada ellen már nem volt ellenszere a mágusnak.
eddig tartott a bugi, a granada ellen már nem volt ellenszere a mágusnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- salas9
- Entrenador del Barça
Gondolom "nincsen" hozzászokvanoname írta:Mourinho megint alkot: megint azzal jött h mi irányítjuk a naptárt. Ez az ember sztem elmebeteg. Egy ilyen komoly csapatnál nem lehet h épeszű ember ennyiszer hülyét csináljon magából ha nem valóban az. Az a baja h miért játszottak ma?!
A Clasicora nekünk kellett utazni, nem nekik, ők a Clasico előtt egy héttel már otthon ültek, azt meg senki se próbálja már beetetni h 5-6 óra utazás nem fárasztó. Pont h remek sorsolásuk volt.

Kékkel az idegenbeli mérkőzések.
Ezt a részt teljesen adom! Egyik ős realos barátom is mondta, hogy már nekik is elegük van a speckóból. Bár, az egyéb oldalakon olvasott hozzászólásokból ítélve, kevesen vannak ugyanezen a véleményen. Úgy eszik a szavait ennek a bohócnak, hogy csak na...noname írta:Remélem Mou lelép a nyáron. Sose kedveltem a Realt...

én a Madrid granadai "zakójáról" beszéltem nem a mienkről!mahitoo írta:Zakóval? Idegenben 1-1? Persze, nyerhettünk volna, de azért ez túlzás.mess2009 írta:...azt talán elértük ezzel a madridi zakóval...
De sokmindent elmond, hogy mi ezt kudarcnak, ők meg sikernek élik meg.
Amúgy regisztrálva vagyok "odaát", de már nem merek kérdezni sem néha. Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem...Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Köszi, gondoltam, hogy ilyesmi, csak nem akartam elhinni...
Főleg, hogy az oldalukon az egyik szerkesztő erőlteti legjobban a témát. Ez a szomorú, nem az hogy pár hülyegyerek elhiszi ezt a baromságot.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- Facsy
- Jugador d'estrella
egy rettentően gusztustalan,embertelen és tiszteletlen dolgot akarnak bizonyítani ezekkel a videókkal, azt h Messi "leköpi" a madrid szurkolóit....tényleg el sem hiszem hogy lehetnek ennyire szánalmasan nevetségesek már.az össze focista meccsenként kb 20x köpköd, és akkor ha már nem tudnak mibe bele kötni (szabálytalanság 20-2 asszem,közük nem sok volt a labdához az első 15 percen kivül,és egy makk góllal kihozták döntetlenre a meccset Madridban) akkor megprobálják ezt....nevetséges....nem tudok erre mást mondani. fhejj...mahitoo írta:Zakóval? Idegenben 1-1? Persze, nyerhettünk volna, de azért ez túlzás.mess2009 írta:...azt talán elértük ezzel a madridi zakóval...
Amúgy regisztrálva vagyok "odaát", de már nem merek kérdezni sem néha. Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem...Olyasmit, hogy a nézők felé köp? Vagy mit?
Azt próbálják bizonyítani, h Messi a Real pad felé köpött... Ennyi erővel tegnap Arbeloa köpését is kielemezhették volna, az is kb. ilyen szögben ment a Real pad felé...nevetséges az egész.mahitoo írta:mess2009 írta:
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Zakóval? Idegenben 1-1? Persze, nyerhettünk volna, de azért ez túlzás.mess2009 írta:...azt talán elértük ezzel a madridi zakóval...

Amúgy regisztrálva vagyok "odaát", de már nem merek kérdezni sem néha. Valaki írja már le legyenszíves, hogy most pontosan mit láttak abba bele, hogy Messi köpött egyet a pályán? Láttam a videót, zoomolnak, kiemelnek részeket, de nem értem...