Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+bírókat vesznek !!ab1daL írta:Ugyanolyan favágó csapat a Barca is, de ők még színészkednek is:
http://www.dailymotion.com/video/xxdyl9 ... RarmqUTmUj
Noha szép és elismerő, hogy 19 évesen ennyi mérkőzésen játszhatott (és ilyen csapatok ellen) de azt is tegyük hozzá, hogy azért is van ennyi mérkőzése mert Ramosnak volt 5 meccses eltiltása, Pepének 1 hónapos sérülése illetve Albiol és Carvalho gyenge szereplése is benne volt. Ettől függetlenül amikor láttam játszani nem volt ügyetlen.jenooo írta:Továbbá Ramos 26, Pepe 24, Varane 19 meccsen lépett eddig pályára, úgyhogy azt se mondanám, hogy mellőzve lenne (legalábbis nem tudom, hogy hány 19 éves játékos kap/kapott ennyi lehetőséget). A City, Barca, Ajax, Dortmund, Valencia elleni meccseken végig a pályán volt.
féljen akinek két anyja vanshutterisland írta:nyilván túlzás valamilyen szinten az, amit kapott a clasicó után, de attól félek, világklasszis khv lesz.
Ez szerintem nagyon is visszavezethető Mourinho "munkásságára".Mikaos írta:Harmadrészt az utóbbi Classico-k azt mutatják, hogy a bírók nagyon-nagyon-nagyon vajszívűek a durván játszó Madrid játékosokkal szemben.
Igazuk van vagy sem, az most mindegy.Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/02/09 ... n=blhshare
Nem hinném hogy a Barcelonai lapoknak/tv-nek is bele kellene avatkozni a 2 klub amúgy sem fényes viszonyába. Miért kell a Marca-t reprodukálni? Még ha valamilyen szinten érthető is a videó, s a felháborodás.
Már csak a poszt miatt sem helyes összehasonlítani Desaillyal-ő vkp-ként kezdte-, a fizikai felépítése miatt meg méginkább sántít a dolog. Azon kívül még nagyon vékonyka egy-két meccs után ezt kijelenteni. Majd ha hozza ugyanezt hosszabb távon is.shutterisland írta:amit EDDIG mutat, az alapján akár az új desailly is lehet.Miért minek néz ki?
persze lehet belőle egy vanczák vili is, ahogy thiagoból vagy neymarból is lehet tucatsz.r 3-5 év múlva.
nyilván túlzás valamilyen szinten az, amit kapott a clasicó után, de attól félek, világklasszis khv lesz.
Én teljes mértékben helyeslem a hiénás videót.Castiel írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/02/09 ... n=blhshare
Nem hinném hogy a Barcelonai lapoknak/tv-nek is bele kellene avatkozni a 2 klub amúgy sem fényes viszonyába. Miért kell a Marca-t reprodukálni? Még ha valamilyen szinten érthető is a videó, s a felháborodás.
amit EDDIG mutat, az alapján akár az új desailly is lehet.Miért minek néz ki?
Nem hiszem, egy Sergio van már nálunk is, szerintem Pepét vagy Marcelót szemelte ki.Capon írta:Na Rosell megunta az álló vizet és beleköpött egyet?
Szerintem a volt cuki hajas babára Ramosra gondolt.
Nem sok játékosuk van, akinek hasznát vennénk, de ő közéjük tartozik.Capon írta:Na Rosell megunta az álló vizet és beleköpött egyet?
Szerintem a volt cuki hajas babára Ramosra gondolt.
Miért minek néz ki? Ahogy VEB írta ezzel a nagy felhajtással, csak a játékos életét nehezítik meg. Az igaz, hogy hatalmas tehetség a srác, de ennyi nem több ennél. Játsszon, fejlődjön, tapasztaljon. Ha hosszútávon tudja ezt hozni vagy ehhez hasonlót akkor lesz értelme hasonlítani és egyáltalán top listákra rakni.shutterisland írta:ha varane tényleg akkora kaliber lesz, aminek kinéz, szívesen elnézném puyol utódjaként.
2-3 évig, szezononként 50 meccsen képes lesz jól teljesíteni, lehet róla beszélni.shutterisland írta:ha varane tényleg akkora kaliber lesz, aminek kinéz, szívesen elnézném puyol utódjaként.
Lehet, h csak azért mondta, h ráharapjon a média és ezzel foglalkozzon, tehát levegye a terhet a játékosokrólBarcaman1993 írta:"Van egy játékos a Madridban aki tetszik nekem, és örülnék, ha a Barcában játszana, de nem mondom meg ki az, mert abból cirkusz lenne." - jelentette ki Rosell a Punto Radio műsorában.
Casillas, esetleg Ramos?Úgy se lesz ebből semmi, de azért érdekességnek tökéletes.