2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1. Ezt a csapatot szerintem csúnyán elverné a mostani Barça. Nachot még nem láttam játszani, róla nem mondok véleményt, de Arbeloa (vagy Khedira) lenne az első ember, akit kivágnék a Real kezdőjéből. A Barça ellen nem állhatsz fel egy védekező középpályással és három "irányítóval", a kiégett Torresről nem is beszélve...remontada írta:Volna egy érdekes változat, ki tudja, talán a klubnál is eszébe jut valakinek: portugál különítmény + néhány további idegenlégiós távozik. Helyükre érkezik egy spanyol edző (Michel, Eusebio stb.) + a spanyol válogatott jelenlegi idegenlégiósai.
Egy Casillas-Arbeola Ramos Varane Nacho-Xabi Alonso Cazorla Mata-David Silva Torres Michu kezdővel kifutó Real Madrid több sebet gyógyítana egyszerre, és klasszikus El Clasicok jöhetnének újra.
alonso nem oldja meg a vkp posztot egyedül. nacho nem kezdő szint jelenleg,torres vicc.remontada írta:Volna egy érdekes változat, ki tudja, talán a klubnál is eszébe jut valakinek: portugál különítmény + néhány további idegenlégiós távozik. Helyükre érkezik egy spanyol edző (Michel, Eusebio stb.) + a spanyol válogatott jelenlegi idegenlégiósai.
Egy Casillas-Arbeola Ramos Varane Nacho-Xabi Alonso Cazorla Mata-David Silva Torres Michu kezdővel kifutó Real Madrid több sebet gyógyítana egyszerre, és klasszikus El Clasicok jöhetnének újra.
minket aztán kifütyültek, holott mi is döntőért mentünk.... eVakmacska írta:
Nézzétek meg, mikor Messi kihagyta a tizit a Chelsea ellen, nem fütyülték ki, pedig az a döntőt jelentette volna. A nevét skandálták, jelezvén, hogy szeretik.
A Realban mikor volt ilyen utoljára?
Én úgy gondolom, hogy azért érdekes a dolog, mert ki fogja újra naggyá tenni a madridot, ha nem Mourinho? Nem vitás, hogy ezzel a céllal érkezett, erre 2 és fél év alatt jutott neki egy kupa, egy bajnokság és egy szuperkupa és mellesleg szétbarmolta a klubot.recrea írta: Kicsit el van szerintem túlozva ez a madridi válság, volt már ilyen a történelmükben, h kifütyülték az edzőt, nálunk sem volt szebb a helyzet Gaspart idején, aztán jött Laporta és ráncba szedte a klubot. Az elnökválasztás biztosan jót fog tenni nekik.
Asszem ez a 90-100 csak 36 millió. De ha belegondolunk, azért mégis csak egy Modric ára, és ha az új edző új keretet akar csinálni, lehet h hiányozni fog ez a pénz. De sztem inkább tényleg arról van szó, hogy mindenki a másik lépésére vár, Special5 szemmel láthatólag nem szégyelli magát, Pereznek meg már úgyis mind1, h most rúgja ki, vagy a szezon végén hagyja a PSG-nek, h elvigye.Rinku írta: Persze, szívesen adnak a Madridnak pénzt, névértékileg és jövedelmileg a világ top3-s klubjainak egyike, biztos fedezeti forrás. Tegyük fel, hogy a 120 milliót, de ha nem is 120-t, olyan 90-100-t feláldoz a vezetőség. Valós fenyegetettségként ugyan nem fog jelentkezni az összeg, hogy mondjuk kényszeresen játékosokat kell eladni, vagy a Ronaldo fejével hímzett alsónadrágok ára a másfélszeresére ugrik, de 90-100 millió nem kevés összeg, nemhogy 120, azért ezzel Madridban is több mint tisztábban vannak. Olyannyira, hogy csak ezért nem küldik el, túlságosan nagy ez a méregfog, hogy kihúzzák, ennyire nem éri meg. Vagy talán mégis? Ki tudja.
Volt is linkelve a videó.ferninho írta:szóba jött már itt is, hogy CR odaakarta adni CSK szalagot Casillasnak, de Iker mutatta, hogy maradjon csak rajta. Ha valaki, akkor CR rászolgált most erre.
Hát se Casillas, se Ramos nem volt a kezdőben, maradt Xabi Alonso és CR.lui1698 írta:Madridban amúgy CR mióta lett második számú kapitány?
Nem Ramos volt az, vagy Xabi?
Most ezt csak úgy kérdezem, mert amúgy szerintem teljesen megérdemli, sokszor kb. egyedül hajt a pályán a csávó, és viszi a csapatot a hátán hosszú ideje.
Persze, hogy el van, a média nem arról híres, hogy csak a tényeket közli és kész.recrea írta:
Kicsit el van szerintem túlozva ez a madridi válság,
Volt, persze. Ugyan a történelmet nem ismerem, nem tudom, hogy eddig milyen edzők voltak a Madridnál, de azért mégis az atyakutyaúristennumberonespecialoneüberalleskihaénnem José "HighFive" Mourinhoról van szó, aki történetesen azt hiszi, hogy ő maga szrta a spanyol viaszt, pont ez a "félisteni származék" vergődik a saját dagonyájában. Úgy várták a jövetelét, mint a flancos megváltóét, nem kell bemutatni, hogy milyen arroganciával vegyített irigység, és undor burjánzott el Madrid fehérebbik részén, amikor leszállt a géppel, mind jól tudjuk. Válság van. Amikor egy ilyen kezdetben imádott személyt így gyaláznak, akkor már nincs rendben semmi.recrea írta:Kicsit el van szerintem túlozva ez a madridi válság, volt már ilyen a történelmükben, h kifütyülték az edzőt, nálunk sem volt szebb a helyzet Gaspart idején, aztán jött Laporta és ráncba szedte a klubot. Az elnökválasztás biztosan jót fog tenni nekik. Ennek ellenére nem vagyok álszent, és - ahogy írod - imádom a vergődésüket az aranylabda, Mou, a bajnokság, a kupa kapcsán.
A Realban mindig is benne volt ez a nagyképűség, felsőbb rendű érzés, nehogy azt gondoljuk, h jött - az egyébként ugyanilyen - Mourinho, és a fair play, a szerénység, a "mi vagyunk a Real Madrid" klubjánál pálfordulás következett be...ugyan.
Persze, szívesen adnak a Madridnak pénzt, névértékileg és jövedelmileg a világ top3-s klubjainak egyike, biztos fedezeti forrás. Tegyük fel, hogy a 120 milliót, de ha nem is 120-t, olyan 90-100-t feláldoz a vezetőség. Valós fenyegetettségként ugyan nem fog jelentkezni az összeg, hogy mondjuk kényszeresen játékosokat kell eladni, vagy a Ronaldo fejével hímzett alsónadrágok ára a másfélszeresére ugrik, de 90-100 millió nem kevés összeg, nemhogy 120, azért ezzel Madridban is több mint tisztábban vannak. Olyannyira, hogy csak ezért nem küldik el, túlságosan nagy ez a méregfog, hogy kihúzzák, ennyire nem éri meg. Vagy talán mégis? Ki tudja.recrea írta:Az tényleg kezd egyértelművé válni, h szakítás lesz a dologból, de kétlem, h ez anyagilag megrendíteni a klubot, szerintem Európában az összes 3 "A"-s bank vidáman tapsolva ad kölcsönt Florentino Pereznek és/vagy a Real Madridnak. Azt sem gondolom, h azt a hatalmas lelépési díjat ki kell majd fizetnie, szerintem mindketten belátják, h ez fenntarthatatlan és megegyeznek valami köztes összegben. A tapasztalat azt mutatja, h Pereznek a legritkább esetben számít a pénz, ha el akar érni valamit. A következő pedig, h Jose összességében nem volt drága, hiszen az eladott Mourinho mezek és a szerződése a Nike-kal.....oh wait.
Jó, hát aznap nem figyeltek matek órán, amikor az összeadást tanulták.Mezner2 írta:Nagy kopé volt Laporta,és Rossell sem marad el ebben
Kicsit el van szerintem túlozva ez a madridi válság, volt már ilyen a történelmükben, h kifütyülték az edzőt, nálunk sem volt szebb a helyzet Gaspart idején, aztán jött Laporta és ráncba szedte a klubot. Az elnökválasztás biztosan jót fog tenni nekik. Ennek ellenére nem vagyok álszent, és - ahogy írod - imádom a vergődésüket az aranylabda, Mou, a bajnokság, a kupa kapcsán.Rinku írta:Fényezett hátsójú félistenből egykettőre fekete báránnyá vált. Azért ha valamit nem gondoltam volna, az ez, hogy ide jut vele a csapat. Azt gondoltam, hogy 4-5 évig biztos itt lesz és addig ilyen Tito szemkinyomós, Messi-Iniesta lemészárlások és egyéb "korrekt" jelenetek fognak érkezni az erőteljesen megkopott dicsfényű Királyvárból, de azt sosem feltételeztem volna, hogy a 3. év elejére már nem csak hogy megunják ezt a szurkolók, de nyilvánosan szembe fordulnak vele. Elképesztő... Boldogabb nem is lehet a Barca drukker most. Míg nálunk a nyugalom, összetartás, és pacsizás megy 100%-n, addig Madridban az anarchia egyre erőteljesebben burjánzik el, ami senkinek nem jó, csak az ellenfeleknek. Mondanám, hogy sajnálom, hogy így kell nyerni, de ami szrt le kellett nyelnünk, drukkereknek is, azt mondom, hogy nem, nem bánom, hogy ez van, legyen is csak ez, legyen ez az elégtételünk, amit bár nem mi gerjesztünk, szerencsésen megélhetünk. Jó, hogy ez van, boldoggá tesz...
Az tényleg kezd egyértelművé válni, h szakítás lesz a dologból, de kétlem, h ez anyagilag megrendíteni a klubot, szerintem Európában az összes 3 "A"-s bank vidáman tapsolva ad kölcsönt Florentino Pereznek és/vagy a Real Madridnak. Azt sem gondolom, h azt a hatalmas lelépési díjat ki kell majd fizetnie, szerintem mindketten belátják, h ez fenntarthatatlan és megegyeznek valami köztes összegben. A tapasztalat azt mutatja, h Pereznek a legritkább esetben számít a pénz, ha el akar érni valamit. A következő pedig, h Jose összességében nem volt drága, hiszen az eladott Mourinho mezek és a szerződése a Nike-kal.....oh wait.Rinku írta:Elképesztően nagy pénzek cserélnének gazdát, ha kirúgnák, ez pedig azt eredményezné, hogy anyagilag meggyengülne egy időre a klub - bár már nem lenne ott Jo5é -, ha meg Mou mond fel, a károk visszacsatolása eltartana még jó néhány évig, amíg a Barca totális uralmát kiteljesíthetné a spanyol színtereken. Más kiutat nem találok, hogy a szurkolók egyszer csak megnyugodnak és elkezdik támogatni. Én már ezt tarthatónak nem látom, itt válás lesz előbb-utóbb. A Barca meg addig röhög a markába. No, kedves gyerkőcök, meglátjuk majd, hogy mi lesz, de egy biztos: mi ebből csak profitálhatunk.
Azért,bármennyire is fáj ezt bevallanom,ez ink. ránk jellemző,a mi vezetésünk az,aki imádja csűrni-csavarni az átigazolási összegeket,és letagadni sokszor több milliót is,és kifelé lekommunikáljuk,hogy XY mennyi volt,aztán Wenger pl. elmondja,hogy valójában mennyi az annyi.20tek írta:Falcao + 40 millió, és akkor elmondhatják Madridbna, hogy Higu 40 miilióért távozottGareth Tello írta: Transfermarkt 38 milliót ír, mint piaci érték, ez azért túlzás, alapvetően szerintem 20-25 körül tudnák elpasszolni.
Kivéve, ahogy írtátok, ha jön egy PSG, aki röhögve leszámol 40-50 milliókat.![]()
Én amúgy el tudnám képzelni Higuaínt az Atléticóban, ha Falcao távozik.
Falcao + 40 millió, és akkor elmondhatják Madridbna, hogy Higu 40 miilióért távozottGareth Tello írta:Transfermarkt 38 milliót ír, mint piaci érték, ez azért túlzás, alapvetően szerintem 20-25 körül tudnák elpasszolni.recrea írta:Szerintetek mennyiért tudná a Real ma eladni Higuain-t? Csak mert szurkolói körökben röpködnek a 30-35-40 milliók, de véleményem szerint ezek irreális összegek. (Nem a piaci értéke érdekel, vagyis de, de az csak az eladásnál derül ki.)
Én kedvelem őt és jó játékosnak tartom, ellenben kizárt dolognak, h ennyiért jelenleg(!) őt, egy Real el tudjon adni.
Kivéve, ahogy írtátok, ha jön egy PSG, aki röhögve leszámol 40-50 milliókat.![]()
Én amúgy el tudnám képzelni Higuaínt az Atléticóban, ha Falcao távozik.
100 százalékig egyetértek Veled az utolsó betűig. Mou személyiségét én is ilyennek gondolom, és ebből következik a többi, ilyen felfogással kódolva van a sikertelenség.(hosszú távon)connor írta:....
Fényezett hátsójú félistenből egykettőre fekete báránnyá vált. Azért ha valamit nem gondoltam volna, az ez, hogy ide jut vele a csapat. Azt gondoltam, hogy 4-5 évig biztos itt lesz és addig ilyen Tito szemkinyomós, Messi-Iniesta lemészárlások és egyéb "korrekt" jelenetek fognak érkezni az erőteljesen megkopott dicsfényű Királyvárból, de azt sosem feltételeztem volna, hogy a 3. év elejére már nem csak hogy megunják ezt a szurkolók, de nyilvánosan szembe fordulnak vele. Elképesztő... Boldogabb nem is lehet a Barca drukker most. Míg nálunk a nyugalom, összetartás, és pacsizás megy 100%-n, addig Madridban az anarchia egyre erőteljesebben burjánzik el, ami senkinek nem jó, csak az ellenfeleknek. Mondanám, hogy sajnálom, hogy így kell nyerni, de ami szrt le kellett nyelnünk, drukkereknek is, azt mondom, hogy nem, nem bánom, hogy ez van, legyen is csak ez, legyen ez az elégtételünk, amit bár nem mi gerjesztünk, szerencsésen megélhetünk. Jó, hogy ez van, boldoggá tesz...
Transfermarkt 38 milliót ír, mint piaci érték, ez azért túlzás, alapvetően szerintem 20-25 körül tudnák elpasszolni.recrea írta:Szerintetek mennyiért tudná a Real ma eladni Higuain-t? Csak mert szurkolói körökben röpködnek a 30-35-40 milliók, de véleményem szerint ezek irreális összegek. (Nem a piaci értéke érdekel, vagyis de, de az csak az eladásnál derül ki.)
Én kedvelem őt és jó játékosnak tartom, ellenben kizárt dolognak, h ennyiért jelenleg(!) őt, egy Real el tudjon adni.
ez mondjuk igaz,de csak ha torres spanyol szereplését nézzükMezner2 írta: Torres egyéni képességek
ha jól tudom 30-40között már ajánlottak érte,de a real nem engedte elChelsea egy csatárral szokott játszani amennyire én tudom,nem fognak 3.at venni,40milláért meg pláne nem
falcao 60.PSG-vel pedig Cavanit hozták összefüggésbe,ők sem fognak perkálni Higuért,40 millába Falcao kerül kb.,szerinted van olyan épeszű ember,aki Higut választaná Radamel helyett???
párizsban? igen. 30ért eladná a real,ha jön falcaoés szted vesznek 40 millióért a padra egy játékost?
PSG? ManCity? Simán.visca el barca írta:és szted vesznek 40 millióért a padra egy játékost?daffy írta:a psg-nek is van 2 csatára. ezek nem érvek
Torres egyéni képességeket figyelembe véve jobb játékos mint Higu,SZERINTEM!!daffy írta: torres?![]()
balotelli meg távozik. aguero inkább szélső már. a chelsea-nek 1(+torres),a citynek 1,maximum 2 középcsatára van.
a psg-nek is van 2 csatára. ezek nem érvek