Barça vs. Real - El Clásico
- lui1698
- Llegenda del Barça
A Marca szerintetek ezt is beszámolja Cének a Pichichi-be?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Mounak semmi más nem számít, csak az, hogy bosszút álljon, amiért nem ő lett a Barva edzője.csababarca írta:Te jó ég,és mi ezeket nem vertük meg.
Hihetetlen,bár ebből is látszik mennyire ránk lett kihegyezve a madrid.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én a mai napig képtelen vagyok felfogni, h ezek ennyi bűn rossz futballistával h nyertek tavaly bajokságot. khedira, özil, di maria, callejon, higuain és a többiek... modric is nagy vétel volt mit tudom én hány millioért. nem is játszik, ha meg igen semmit nem tud felmutatni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Te jó ég,és mi ezeket nem vertük meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezeket a beívelgetéseket nem értettem.....
Ezt már az angol harmadosztályban sem tolják.
Ezt már az angol harmadosztályban sem tolják.
Egy bizttos: Roncika elmondhatja magáról, hogy ismét meccset eldöntő gólt fejelt.

- miihii
- KHAL
Sztem az őszinte fájdalom volt, mivel két tűz közé került az esetnél. Vagy nem lő gólt (ő!) vagy elállítódhat a hajzata, ha erősebben belefejel. Tipikusan a melyik ujjamat harapjam meg helyzet volt, ezért szenvedett nagyon.visca el barca írta:én azt imádom mikor közelit mutatnak arról a sírós picsogós fejérőlVakmacska írta:Roncika kicsit idegestbarca ellen is volt egy hatalmas kép, mikor beesett a kapuba a kimaradt ziccere után majdnem elbőgte magát
Végül a séró mindenek felett elv érvényesült.

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Nah, a Realnak is meg van a maga Alexise
nekem az az istencsászár, mikor a szuperkupa döntőben Messi átemelte Casillast, és Roncika meg térden csúszott előtte....visca el barca írta:én azt imádom mikor közelit mutatnak arról a sírós picsogós fejérőlVakmacska írta:Roncika kicsit idegestbarca ellen is volt egy hatalmas kép, mikor beesett a kapuba a kimaradt ziccere után majdnem elbőgte magát

Azt nem tudom, én a teljesítményét nézem. Az, h lelkesek vele kapcsolatban, meg is értem, a többi játékos jelenlegi formája alapján.Mezner2 írta:Ezt innen sem vonta senki kétségbe,de meglehet nézni,hogy azóta mi folyik vele kapcsolatban,őrületesen átestek a lónak a túloldalára.recrea írta:Azért Varane piszok jól focázott eddig, amikor lehetőséget kapott.
Mintahogy mindenkivel kivel negatív,tehát bármit csinál lehúzzák a teljesítményét (Khedira,Higu,Özil) vagy bármit csinál isten császár (Benzema,Modric) érdekes,na!
Nem volt helyzet...
- visca el barca
- Presidente del Barça
én azt imádom mikor közelit mutatnak arról a sírós picsogós fejérőlVakmacska írta:Roncika kicsit idegest

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ezt innen sem vonta senki kétségbe,de meglehet nézni,hogy azóta mi folyik vele kapcsolatban,őrületesen átestek a lónak a túloldalára.recrea írta:Azért Varane piszok jól focázott eddig, amikor lehetőséget kapott.
Mintahogy mindenkivel kivel negatív,tehát bármit csinál lehúzzák a teljesítményét (Khedira,Higu,Özil) vagy bármit csinál isten császár (Benzema,Modric) érdekes,na!
No, MAriska is ellopta Ramos-cipellőket. 

Azért Varane piszok jól focázott eddig, amikor lehetőséget kapott.
Azt olvastam, hogy amerikában a nagy meleg miatt nem voltak edzések.
Közben Modricnaj simán mehetett volna a piri. Csak mert mindig ellenük fújnak ugye....
Roncika kicsit ideges. Erre mit pattog. Essien sokkal nagyobbakat taszajtott Messin meg inin, az is mehetett tovább.
Az egy dolog, hogy a játékosk tanácstalanok.
De hogy Mounak sincs semmi ötlete, csak a szokásos cserék.....
Csak tudnám miket jegyzetel a füzetbe...
A bírói tévedéseket? Vagy hogy mit mondjon majd a sajtótájékoztatón?
Közben Modricnaj simán mehetett volna a piri. Csak mert mindig ellenük fújnak ugye....
Roncika kicsit ideges. Erre mit pattog. Essien sokkal nagyobbakat taszajtott Messin meg inin, az is mehetett tovább.
Az egy dolog, hogy a játékosk tanácstalanok.
De hogy Mounak sincs semmi ötlete, csak a szokásos cserék.....
Csak tudnám miket jegyzetel a füzetbe...
A bírói tévedéseket? Vagy hogy mit mondjon majd a sajtótájékoztatón?
Ja,csak mi előtte 3évig azt a kupát is megnyertük,amin el sem indultunk,így akkor,ott inkább a jóllakottság volt a ludas,akkoriban az alapozás hiányának folyománya,a szezon eleji izomsérülések voltak!Vakmacska írta: Hát, tavaly nekünk sem tett jót az amerikai túra. nem volt alapozás, ennek volt köszönhető a rengeteg sérülés.
Egy-egy meccsre mindenki fel tudja szívni magát. Még a magyar válogatott is.
A Real, meg,ha jóllakott azzal a 2kupával amit az elmúlt 4évben nyertek,akkor ott valami komoly probléma lehet !
Hát, tavaly nekünk sem tett jót az amerikai túra. nem volt alapozás, ennek volt köszönhető a rengeteg sérülés.Stalkyard írta:De hogy lehetnek fáradtak? Hiszen a klasszikust a cseresorukkal játszották le.Vakmacska írta:
Azt mondják, hogy fáradt a Real a clasico miatt...
Érdekes...
Tavaly a BL-elődöntőben is pont ezt éreztem. 70 perc után alig kaptak levegőt. Mintha fizikálisan nem bírnák a terhelést.
Egy-egy meccsre mindenki fel tudja szívni magát. Még a magyar válogatott is.
Arról nem is beszélve,hogy 10ember álldogált,hiszen világlegjobbvédőjeakilevettemessit Varane egyedül nyerte meg nekik a meccsetStalkyard írta:De hogy lehetnek fáradtak? Hiszen a klasszikust a cseresorukkal játszották le.Vakmacska írta:
Érdekes...
Tavaly a BL-elődöntőben is pont ezt éreztem. 70 perc után alig kaptak levegőt. Mintha fizikálisan nem bírnák a terhelést.

Ja,meg sem nyerték,csak olyan a közhangulat egy X után,mintha megnyerték volna a 10.-et,akkor jók vagyunk,vagy jók vagyunk?

De hogy lehetnek fáradtak? Hiszen a klasszikust a cseresorukkal játszották le.Vakmacska írta:
Érdekes...

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Bizony,és ez az,ami kicsit aggaszt, anno mi voltunk így ellenük,akármilyen formában érkeztünk a Clássicora,ott vért ittunk és a szezon legjobb meccsét hoztuk,most ez megfordult,csak amíg nekünk ezek gólzáporos,néha megalázó különbségű győzelmekre,nekik kínkeserves X-ekre elegekrecrea írta:Hogy lehetnek ezek ennyire kétarcúak: szerda<->ma?!
Motivációs különbség?

THXOrdog írta:Az hogy "Én minden csapatnak rúgtam már gólt a Spanyol Bajnokságban, még a Reál Madridnak is" :DDDD
Frenetikus :DDD

Érdekes...
Bocsi, de én no hablá inglés.CsacsMate írta:Nekem jobb képem van![]()
Mi van a képre írva?