REMY írta:Casillas ebben a szezonban közel sem hozza azt amit tud, így nem árt neki a pihenés. Én örülök, hogy most Adán véd.
Inkább azt magyarázza meg nekem valaki, hogy Essien helyett miért nem Nacho kezd, és Modric miért ül a padon???
Mourinho... nem értelek.
szerk: Mou mehetsz amerre látsz.... Khedirával és DM-el együtt
Szánalmas ez a hozzáállás. Több fórumot is megnéztem, mert nem értettem, hogy miért van padon Casillas. A úgynevezett "Madridisták" annyira el vannak ájulva Mourinhotól, hogy gyakorlatilag nem találtam olyan hozzászólást, aki ebbenl a padozásban problémát látna. Ilyen kamu szövegek, hogy pihentetés (egy kapusnál

), meg az utóbbi időben nem védett elég jól... Könyörgöm, Casillas az utolsó klasszikus Madridista. Akit még Barcelonában is mindig tiszteltek. Aki nem félt elmondani, hogy Xavi és a többiek a barátai. Nem számít már nálatok semmi. Ha Mourinho fingik egyet, az úgy van jól, sőt az a legjobb dolog a világon, mert ha Mourinho büdös, akkor vele foglalkozik a sajtó. Gratulálok! Tudom, hog minden csapat más, de hogy van olyan csapat, amelynél a szurkolók 80-90%-nál ez az értékrend, az eddig nem hittem volna.