Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valami iszonyat gyenge csapat, nem érdemelnek ezek itt semmit, nemhogy pontot. Nagyot küzd a Real, viszi őket a dac. Nem baj, fáradjanak csak.salas9 írta:Amúgy botrány amit a Sociedad védekezés címszó alatt előadInitom írta:óóóó istenem. Tipikus.
áhh elnézést. most kellett volna írnom hogy tipikus. fájdalom,hogy milyen gólokat lőttek 2-2 után. Az utóbbi 3 évben ,szerintem ez az 5 szabad amit a kapusok beengednek zselének.BritishKnight írta:Zselés belőtte. Egyébként miért ilyen barna?
És itt a másik.
Jó, most láttam, hogy adta volna Ikernek de ő mutatta, hogy maradjon.salas9 írta:Amúgy Hiszti -ha meccs közben nem is- a félidőben miért nem adta oda Casillasnak a kapitányi szalagot? Ezt a realosoktól kérdezem, pusztán kíváncsiságból.
Legyen száműzött vagy klublegenda cséká, sztem Mounak teljesen mindegy. Ha szembeszáll vele szankcionálja. Nem hiszem, h nagyon érdekli, nem az az ember, aki ad a kritikákra.socio66 írta: de hát pont egy csapatkapitány-klublegendával csinálni ezt nagyon nem okos dolog, márpedig mou nem hülye.
nem egyszerű az élet odaát.
Viccelsz?? Élmény nézni ezt a Real MadridotVaratrix írta:
Murinho takarodj Spanyolországból!
Amúgy igen! Nagyon sajnálom Adánt. Elképesztő nyomás lehetett rajta. Ikert pótolja aki egy élő legenda, csak azért mert valami idóta belháború folyik a Blancóknál. Persze örülök mert Zsozé két kézzel kaparja a sírját Madridban. Kíváncsi vagyok hogy mikor kerülnek elő a fehér zsebkendők a Bernabéu lelátóin.remontada írta:Teljesen érthető Mouzinho döntése. A mai meccset is Adán lehozta gól nélkül, Iker meg már kettőt kapott:) Viccet félretéve, egy tehetséges fiatal kapus karrierjét gondolkodás nélkül kockára tette, de a mai meccs bumeráng.