Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hmmm ez lassan már-már philosoraptori gondolatokat szüllui1698 írta:Ja, igen a csapat Messi nélkül semmit nem ér, viszont Messi meg sehol nem lenne ha nem ilyen kp. lenne mögötte.visca el barca írta:ugyan már. mindenki tudja h messi csak azért jo jatekos, mert erős kp van mögötte, és ukázba van adva, h csak neki lehet passzolni...![]()
Ja, igen a csapat Messi nélkül semmit nem ér, viszont Messi meg sehol nem lenne ha nem ilyen kp. lenne mögötte.visca el barca írta:ugyan már. mindenki tudja h messi csak azért jo jatekos, mert erős kp van mögötte, és ukázba van adva, h csak neki lehet passzolni...
ugyan már. mindenki tudja h messi csak azért jo jatekos, mert erős kp van mögötte, és ukázba van adva, h csak neki lehet passzolni...lui1698 írta:Őszintén a márka, ha úgy jobb nekik idén már ne is adjon meg gólt Messi-nek, sőt amiket ő lő azokat is adják zselének.
Attól még lenyomja Müller rekordját, de ami a legfontosabb, hogy klasszisokkal előzi meg játékban a portugált és ez ellen senki nem tehet semmit.
Azt hiszem ez nekem szól.REMY írta:Mondjuk az nem tudom hol él, aki azt hiszi, hogy van oylan csapat, ahol a szurkolók nem szokták mondjuk inzultálni az ellenfél szurkolóit/ csapatot.
Ezt még Barcás elfogultsággal is érdekes kimondani. Az a helyzet, hogy az Atletico játékosai verekedni mentek, a játszás cipőjüket otthon hagyták. Pont, hogy a Realosok ütöttek vissza, de sztem ez teljesen normális reakció volt. Az meg, hogy Ramosnak, vagy Alonsonak vannak mocskos, alattomos belépőik az már-már lassan fel sem tűnik.mess2009 írta:Az Atletikotól csak azt díjaztam, hogy nem hagyták magukat és vissza rúgtak(ütöttek).
ezt azért jó hallaniAlexander Mahone írta:Hegyi Iván annyira elfogult a Barcával, és annyira húzza le a Realt hogy már nekem ég a pofámon a bőr.Pedig elvileg valami nagy madridista...
Nálunk inkább csak a Boixos Nois-ra jellemző ez,akikre nem tudom,hogy még érvényes-e Laporta rendelkezése,miszerint be nem tehetik a lábukat a hazai meccseinkre(ennek a csoportnak talán a leghírhedtebb tettei: disznófej,Espanyol elleni félbeszakítós balhé,Laporta megfenyegetése) így nálunk azért az efajta szigor miatt talán kevesebb a tulok,a legdurvább amit hallottam tőlük,az a Sal Del Banquillo volt Mou felé(ami kábé annyit tesz,hogy állj fel a kispadról,legalábbis én így tudom) meg a Vete el teatroMichaaBee írta: Hogy ez jó-e? Egyértelműen nem, de nem tudom miként lehetne rajta változtatni. És azért azt se gondoljuk, hogy Barcelonában mindenki erkölcsösen szurkol.
Nem jó, de Magyarországon sem különb a szurkolás sajnos. Minden hétvégén, ellenféltől függetlenül vagyok hajlandó zárt ablaknál is végighallgatni a "minden tirpák f.sz...pó", "újpesti cigányok, b.sszátok meg a...", "k.rva anyád" és hasonló rigmusokat. Néha felcsendül egy "nem érdekel más csak a Diósgyőr" is, de alapvetően szégyen, ami magyar futballstadionokban is megy. Úgyhogy Spanyolországban sem különbek, ilyen derbin meg gondolom főleg.Messidona10 írta:Amit még a félidei kirohanásomhoz hozzátennék utólag, az a szurkolók viselkedése. Miért van az, hogy a "puta" szó a leggyakoribb, amit a lelátóról hallani lehet? Direkt figyeltem, már az első percben rákezdtek, és azóta kisebb szünetekkel folyamatosan. Gyakrabban szidják az ellenfelet, mint biztatják a saját csapatukat. Ez jó?
úriemberek klubja ugyebárInitom írta:Ha megfigyelitek,szinte minden Real meccsen ez van...lui1698 írta:Ellenünk a szuperkupa meccsen, már az első percekben ment a "puta Barca".
Ha megfigyelitek,szinte minden Real meccsen ez van...lui1698 írta:Ellenünk a szuperkupa meccsen, már az első percekben ment a "puta Barca".
A baj az, hogy nem ez az első eset. Igaz, hogy nem nézem a meccseiket, de van, hogy bekapcsolom, és már nem először tapasztalom ezt. Meg ha jól emlékszem, nem csak én vettem ezt észre, valaki itt a fórumon is megjegyezte már.Mezner2 írta: Ez szerintem azért egy ilyen múltú derbin valahol természetes is,Újpest-Fradi meccset láttál már ??? na ez ugyanakkora presztízs küzdelem,utálják egymást..
Ez szerintem azért egy ilyen múltú derbin valahol természetes is,Újpest-Fradi meccset láttál már ??? na ez ugyanakkora presztízs küzdelem,utálják egymást..Messidona10 írta:Amit még a félidei kirohanásomhoz hozzátennék utólag, az a szurkolók viselkedése. Miért van az, hogy a "puta" szó a leggyakoribb, amit a lelátóról hallani lehet? Direkt figyeltem, már az első percben rákezdtek, és azóta kisebb szünetekkel folyamatosan. Gyakrabban szidják az ellenfelet, mint biztatják a saját csapatukat. Ez jó?