S.Agüero írta:Bale szerintem MU-ban világklasszissá nőhetné ki magát, viszont Hispániában nem fog bejönni neki az élet.
Hasonlóan gondolom én is, neki a PL tökéletes. Nem mondom, hogy teljesen elveszne Spanyolországban, de olyan szinten nem tudna érvényesülni, mint az angol fociban. Meg próbálkozhat vele a Real, de én a helyükben inkább más játékosokra költenék ennyi pénzt inkább.
Falcaonak viszont a legjobb választás lenne CR távozása esetén, de CR mellé szerintem nem kéne, nem tudna igazán érvényesülni, úgy járna mint Ibra, Villa nálunk, de a MU-ban CR is eléggé elnyomta Rooneyt és Tevezt.
Ha belegondolok, nem gyengülne igazán CR nélkül a Real, mert azért kapott pénzből jöhetne Falcao, + még egy elég drága játékosra is maradna pénz, pl. egy klasszis vkp-ra, és így már előrébb is tartanának. + CR mostani hozzáállása már elég bomlasztó lehet, szerintem csak javulna a csapatmorál a távozásával, + a csapatjáték is gördülékenyebb lehetne.
De nagy kérdés, hogy hova igazolhatna. Vissza a MU-ba? Nem túl valószínű, hogy kifizetnék érte a horribilis összeget. A PSG-be meg ő nem akar menni, mert olyan csapatot akar, amivel esélyes az Aranylabdára...

Ebben az esetben célszerű lennie egy másik bolygóra távoznia, ott nem lenne Messi, és ő lehetne az Aranylabdás minden évben.
Maradni fog szerintem, de hogy ez jó-e a Realnak, azt nem tudom.