Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mi más lett volna,azok szerint ez a meccs is gálacsababarca írta:
Az kemény,férfias játék volt,szerintük legalábbis.
egyébként 2-0,el is dőlt.
Az kemény,férfias játék volt,szerintük legalábbis.Mezner2 írta:Az mondjuk nevetséges,hogy a madridisták fel vannak háborodva az Atletico stílusánŐk vajon a 2010-es Copa Del Rey döntőn még nem az "úriemberek klubjának"
![]()
![]()
drukkoltak,vagy a BL elődöntőn???
![]()
Mutatott játékuk alapján mondhatni jogosan, mert ilyen gyenge focit én kb. a cipész meg Capello idején láttam. Csak a pontvesztéshez ellenfél is kéne, de a matracosok inkább rugdosással vannak elfoglalva, pedig szerintem egy x-re jók lehetnének.sjd írta:Amúgy azt nézem, hogy vezet a Real, és a szorzójuk felment 1,4ről 1,44reA fogadóirodák is érzik, hogy gáz van még így is.
Azért mondjuk a Real se úgy játszik, ahogy el lehetne várni. Szabin kívül nem is nagyon emlékszek más helyzetükre.visca el barca írta:atletico hozza a szokásos formáját a real ellen. ugy jatszanak mint egy murcia... nem hiszem el, hogy nem birjak oket megszoritani sem...
Én írtam hogy ez lesz.visca el barca írta:atletico hozza a szokásos formáját a real ellen. ugy jatszanak mint egy murcia... nem hiszem el, hogy nem birjak oket megszoritani sem...
A Real Madrid történelmének szégyene lenne,ha egy Betis elleni vereséget akármilyen formában a bíróra lehetne fogni,annál talán egy pöppet jobb csapat a MadridREMY írta:
100 emberből 99,5 elsőre rávágja, hogy jogosan akadhat ki Mou a City és Betis elleni meccs miatt.
Nem nagyon szeretnék beléd kötni, de tavaly mi pont ilyenért lettünk hülyének nézve. A City elleni meccs meg már nem osztott nem szorzott, mégha (jogosan is) rosszul is esett. A Betis elleni tavalyi meccseteket meg had ne kelljen bemutatnom. Most így alakult, az Unikum tavaly nem reklamált, ennyi.REMY írta:nagy fenyítésfőleg 2 olyan meccs után, ahol szabályos gólokat nem adtak meg, illetve fals 11-est fújtak be az ellenfélnek.
100 emberből 99,5 elsőre rávágja, hogy jogosan akadhat ki Mou a City és Betis elleni meccs miatt.
Történt már ilyen más csapattal is, hogy szabályos gólt nem adtak meg. És? Tényleg befoghatná a pofáját végre.REMY írta:
nagy fenyítésfőleg 2 olyan meccs után, ahol szabályos gólokat nem adtak meg, illetve fals 11-est fújtak be az ellenfélnek.
jogos amit írsz, de én most a 2 meccsre értettem a kiakadását. Az már más kérdés, hogy helyre kéne tenni a csapatot, mert egy rakás ***** ér fel a mostani "játékunk"....lui1698 írta:Akkor én szerintem most leszek az a fél ember, és inkább azt mondom, hogy jobban tenné ha lassan kussolna, és azzal törődne, hogy a csapata jelenleg hol áll, és milyen játékot produkál. Valamint, hogy elfogyott a kp.REMY írta:100 emberből 99,5 elsőre rávágja, hogy jogosan akadhat ki Mou a City és Betis elleni meccs miatt.
szerk.: És emellett, persze kifakadhat, csak lassan már szerintem inkább otthon kéne rendet raknia a kifogások keresése helyett.
Akkor én szerintem most leszek az a fél ember, és inkább azt mondom, hogy jobban tenné ha lassan kussolna, és azzal törődne, hogy a csapata jelenleg hol áll, és milyen játékot produkál. Valamint, hogy elfogyott a kp.REMY írta:100 emberből 99,5 elsőre rávágja, hogy jogosan akadhat ki Mou a City és Betis elleni meccs miatt.
nagy fenyítésVakmacska írta:Nah, most olvastam műringyó sajtótájékoztatóját. reméli, hogy a bíró normális lesz. már most befenyít.
Sajnos én is így érzem.miihii írta:Én is így gondolom, egész héten ezzel győzködöm körülöttem... a madridistákatcsababarca írta:Általában az ilyen teljesítmény után,amikor mindenki várja,hogy nah majd most megint botlanak,szokta a real általában feltörölni a padlót aktuális ellenfelével,aztán jön a hurráhangulat,elfelejtve a problémákat.
Most is ez lesz, 3 gól minimum lesz közte, az AtMa-nak momentuma nem lesz.
Ez így lesz,ez a törvényszerű.![]()
Elég sokszor volt már ilyen párharcuk, h hú, mennyire foghatóak most és az ellenfél meg mennyire jó (és valóban ezt sugallta az előzmény), aztán legtöbbször tükörsimán hozták az adott meccset. Nem csak az ATMA elleniekre értem, hanem volt még jópár.
Meglepődnék, ha nem ütnének egy 4-est a hazaiak, amit talán 1-2vel kozmetikázni tudnak a vendégek...
Én is így gondolom, egész héten ezzel győzködöm körülöttem... a madridistákatcsababarca írta:Általában az ilyen teljesítmény után,amikor mindenki várja,hogy nah majd most megint botlanak,szokta a real általában feltörölni a padlót aktuális ellenfelével,aztán jön a hurráhangulat,elfelejtve a problémákat.
Most is ez lesz, 3 gól minimum lesz közte, az AtMa-nak momentuma nem lesz.
Ez így lesz,ez a törvényszerű.
Én talán x-nek örülnék a legjobban, mert azzal az Atletico is pontokat veszít, és ne feledjük, most ők a közvetlen üldözőink.#David Villa# írta:Kinek, mi a véleménye a madridi derbiről?
Szerintem sima real siker. Érveim:
1. Falcao teljesítménye visszaesőben.
2. Kétszer egymás után nem valószínű, hogy bukik a real.
3. Ronaldo régóta gólképtelen, így valószínű összejön neki egy dupla, tripla.
4. Real összekapja magát és megmentik Mourinho hátsóját.
Egy döntetlen is hatalmas segítség lenne már a Barcának, feltéve, ha legyőzik a Bilbaot.