Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.12.01. 23:37:18

Amit még a félidei kirohanásomhoz hozzátennék utólag, az a szurkolók viselkedése. Miért van az, hogy a "puta" szó a leggyakoribb, amit a lelátóról hallani lehet? Direkt figyeltem, már az első percben rákezdtek, és azóta kisebb szünetekkel folyamatosan. Gyakrabban szidják az ellenfelet, mint biztatják a saját csapatukat. Ez jó?
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.12.01. 23:32:08

csababarca írta:
Az kemény,férfias játék volt,szerintük legalábbis.

egyébként 2-0,el is dőlt.
Mi más lett volna,azok szerint ez a meccs is gála :lol:

Egyébként az Atleticonak szeretnék gratulálni,rendkívül okosan játszottak,valóban sokkal jobb érzés lehet ész nélkül minden szembejövőt felrúgni,mint elhozni a 3pontot az ősi rivállistól,meg sem próbáltak játszani,nem értem mit akartak egyáltalán,még egy ilyen harmatos f*s madriddal nem fognak játszani a köv. 10évben az tuti, Öcsi bácsi,ha ezt látja fentről akkor igencsak forog a sírjában
Initom
Entrenador del Barça

2012.12.01. 23:29:52

A nagybetűs antifoci példáját láthatjuk a mai derbin.

Mindig megfogadom,hogy nem nézek Real meccset és nem húzom fel magam.

A Real stílusa egyre undorítóbb.Ez az állandó nyavajgás, favágás és a Ronci vezényletével koreografált színész munkásság ,már a fájdalmas kategóriába tartozik.(Ramos ütése természetesen nem piros,valamint Xabi Alonso is nagyon sportszerűen játszik)

Lőnek 2 gólt két semmis helyzetből,a kommentátor meg kiny*lja Ronaldo seggét. 2 percenként mondta hogy csodagóóól. Mondom oké.

Az nyugtat meg,hogy mind2 csapatnál klasszisokkal jobbak vagyunk.
Idén nem kérdés a bajnok kiléte.
Abi & Tito
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.01. 23:26:27

Mezner2 írta:Az mondjuk nevetséges,hogy a madridisták fel vannak háborodva az Atletico stílusán :lol: Ők vajon a 2010-es Copa Del Rey döntőn még nem az "úriemberek klubjának" :lol: :lol: :lol: drukkoltak,vagy a BL elődöntőn??? :lol: :lol:
Az kemény,férfias játék volt,szerintük legalábbis.

egyébként 2-0,el is dőlt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.12.01. 23:24:40

Az mondjuk nevetséges,hogy a madridisták fel vannak háborodva az Atletico stílusán :lol: Ők vajon a 2010-es Copa Del Rey döntőn még nem az "úriemberek klubjának" :lol: :lol: :lol: drukkoltak,vagy a BL elődöntőn??? :lol: :lol:
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.12.01. 23:01:01

Én nem szoktam nézni a Real meccseit, kivétel a Barca ellenieket. Most kivételt teszek és megnézem ezt a meccset, mondjuk ehhez inkább van köze az Atléticónak.
Undorító ez a meccs. Ez a Diego Costa valami elképesztően ellenszenves, volt egy 3-4 perces periódusa, amikor négy teljesen felesleges hülyeséget csinált egymás után. A másodedzőjük fenyegetőzik, minek?
De a másik oldalt se kell félteni. Én nem tudom, hogy ez állandóan így van-e, de minden egyes bírói ítélet után letámadják a bírót, öten veszik körbe, lehordják, ha jó volt az ítélet, ha nem. Mondjuk ennek az oka az a legkevésbé sem szimpatikus "úriember", aki a partvonal mellett ugyanezt csinálja velük együtt. Elég felháborítónak tartom, hogy előre minden meccs előtt elsorolja, hogy reméli, hogy a bírói stáb jó munkát fog végezni... Egyszerűen nem tudom, hogy egy ilyen ember hogy lehet valakinek szimpatikus. Hol van az a szellemiség, amit Roberto Carlos képviselt? Aki a 90. percben is mosolyogva kelt fel, ha az ellenfele fellökte? Nagyon nem jó ez így, az ilyenek miatt megy tönkre a labdarúgás.
A meccs meg nem csak ezek miatt borzalmas, egyébként sem élvezhető, sok apró szabálytalanság van mindkét csapat részéről, tördel mindkét csapat, helyzet nem is volt... gyakorlatilag labda nélkül is lejátszhatták volna ezt a félidőt. Jó, hogy volt előtte másfél óra foci is, mert különben elég rossz szájízzel feküdtem volna le :)
mess2009
Director del Fútbol

2012.12.01. 22:56:11

lehet, hogy most a Realnak kellene szurkolnom, de képtelen vagyok. annak örülök, hogy végre a Real hentesek is kapnak! Xabi A ámokfutása azért ma is döbbenetes, mindenáron ki akarja állíttatni a besárgult gyereket, a bíró egyelőre tűri.
zselésnek elsült a lába sajnos.... amúgy az Atletikoval az a baj, hogy a támadó szekciója nulla, a középpálya beállt védekezni amit egyébként jól csinálnak és ennek köszönhetik, hogy nincs nagyobb zakó.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.01. 22:55:17

sjd írta:Amúgy azt nézem, hogy vezet a Real, és a szorzójuk felment 1,4ről 1,44re :D A fogadóirodák is érzik, hogy gáz van még így is. :D
Mutatott játékuk alapján mondhatni jogosan, mert ilyen gyenge focit én kb. a cipész meg Capello idején láttam. Csak a pontvesztéshez ellenfél is kéne, de a matracosok inkább rugdosással vannak elfoglalva, pedig szerintem egy x-re jók lehetnének.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.01. 22:52:31

Amúgy azt nézem, hogy vezet a Real, és a szorzójuk felment 1,4ről 1,44re :D A fogadóirodák is érzik, hogy gáz van még így is. :D
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.12.01. 22:42:00

Nagyon rég láttam ennyire unalmas meccset,mint ez a derbi :roll: ha a tiki-taka unalmas egyeseknek azoktól megkérdezném,hogy ez miben jobb? A focihoz köze nincs annak,amivel ez a két csapat meggyalázza a Bernabeu gyepét
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.01. 22:37:50

visca el barca írta:atletico hozza a szokásos formáját a real ellen. ugy jatszanak mint egy murcia... nem hiszem el, hogy nem birjak oket megszoritani sem...
Azért mondjuk a Real se úgy játszik, ahogy el lehetne várni. Szabin kívül nem is nagyon emlékszek más helyzetükre.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.12.01. 22:37:00

visca el barca írta:atletico hozza a szokásos formáját a real ellen. ugy jatszanak mint egy murcia... nem hiszem el, hogy nem birjak oket megszoritani sem...
Én írtam hogy ez lesz.
3-0t írtam,Ronaldo duplával. eddig egész jól állok. plusz egy tizi+piros kombót is előrevételeztem korábban,hátha bejön:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.01. 22:34:53

atletico hozza a szokásos formáját a real ellen. ugy jatszanak mint egy murcia... nem hiszem el, hogy nem birjak oket megszoritani sem...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2012.12.01. 19:09:48

Az edzők nagy része azért ki szokta emelni a bírói hibákat 1-1 meccs után, ebben nem látok problémát Mou-nál sem.

Mou-val nem ez a gond, hanem az állandó gúnyolódása a sajtó, a másik csapat, másik játékosok (és olykor saját játékosok) felé. Senkit nem tisztel. És rendkívül alattomos módon fogalmaz, illetve próbálja befolyásolni az embereket.
Legutóbb ugye az "Év edzője" díj kapcsán fogalmazott valami olyasmit, hogy Guardiola nyaral, és Del Bosque-nak csak februárban lesz a következő meccse - ergo ezzel azt mondta, hogy "én voltam a legjobb, nekem jár a díj". Pofátlan. Miért esik nehezére normálisan viselkedni, miért nem képes tisztelettel beszélni mondjuk az EB-t megnyerő szövetségi kapitányról?!
A felelősséget is csak "gúnyból" vállalja, lásd múltkori kirohanása, amikor arról beszélt, hogy ha kikap a csapat, akkor csak ő a hibás, és "kénytelen" ehhez a pofáját adni.

Szerencsére az Internet korát éljük (ebből a szempontból) , ahol az összes Mou-sületlenség 2 perc alatt körbejut a világhálón, illetve az emberek (nemcsak a média!) reagálhatnak rá. Így egyre többször "fakad ki" Mou, amiért kritizálják, de csak magára mutogathat.

Úgyhogy cseppet sem bánom, ha szapulja őt az egész világsajtó, és örömmel nézem, ahogy a saját maga által összetákolt "Mocsárban" kapálózik.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.12.01. 18:36:59

REMY írta:
100 emberből 99,5 elsőre rávágja, hogy jogosan akadhat ki Mou a City és Betis elleni meccs miatt.
A Real Madrid történelmének szégyene lenne,ha egy Betis elleni vereséget akármilyen formában a bíróra lehetne fogni,annál talán egy pöppet jobb csapat a Madrid :lol: mind2 szitu olyan volt,hogy mm-ek döntöttek a lesről (jól emlékszem,hogy les helyzet miatt fújták le) nehogymár ez a bíró hibája legyen,volt 75ercük fordítaNI,nem jött össze,tavaly tucat ilyen szitu vezetett odáig,hogy lemaradtunk 8ponttal,nem emlékszem,hogy Pep vagy akárki károgott volna a bírók miatt:) Pedig tavaly remek volt,hogy amíg fontos lett volna addig nem kaptunk meg egy tizit sem,történhetett bármi,amikor meg már mind1 volt,mert eldőlt a bajnokság,akkor a semmire is megkaptuk,elég hülyén lett kompenzálva

feel the difference
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.12.01. 17:46:10

REMY írta:nagy fenyítés :lol: főleg 2 olyan meccs után, ahol szabályos gólokat nem adtak meg, illetve fals 11-est fújtak be az ellenfélnek.

100 emberből 99,5 elsőre rávágja, hogy jogosan akadhat ki Mou a City és Betis elleni meccs miatt.
Nem nagyon szeretnék beléd kötni, de tavaly mi pont ilyenért lettünk hülyének nézve. A City elleni meccs meg már nem osztott nem szorzott, mégha (jogosan is) rosszul is esett. A Betis elleni tavalyi meccseteket meg had ne kelljen bemutatnom. Most így alakult, az Unikum tavaly nem reklamált, ennyi.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Motaro
Jugador del Barça

2012.12.01. 17:45:33

REMY írta:
nagy fenyítés :lol: főleg 2 olyan meccs után, ahol szabályos gólokat nem adtak meg, illetve fals 11-est fújtak be az ellenfélnek.

Történt már ilyen más csapattal is, hogy szabályos gólt nem adtak meg. És? Tényleg befoghatná a pofáját végre.
REMY
Madridista

2012.12.01. 17:45:29

lui1698 írta:
REMY írta:100 emberből 99,5 elsőre rávágja, hogy jogosan akadhat ki Mou a City és Betis elleni meccs miatt.
Akkor én szerintem most leszek az a fél ember, és inkább azt mondom, hogy jobban tenné ha lassan kussolna, és azzal törődne, hogy a csapata jelenleg hol áll, és milyen játékot produkál. Valamint, hogy elfogyott a kp.

szerk.: És emellett, persze kifakadhat, csak lassan már szerintem inkább otthon kéne rendet raknia a kifogások keresése helyett.
jogos amit írsz, de én most a 2 meccsre értettem a kiakadását. Az már más kérdés, hogy helyre kéne tenni a csapatot, mert egy rakás ***** ér fel a mostani "játékunk".... :roll:
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.01. 17:39:05

REMY írta:100 emberből 99,5 elsőre rávágja, hogy jogosan akadhat ki Mou a City és Betis elleni meccs miatt.
Akkor én szerintem most leszek az a fél ember, és inkább azt mondom, hogy jobban tenné ha lassan kussolna, és azzal törődne, hogy a csapata jelenleg hol áll, és milyen játékot produkál. Valamint, hogy elfogyott a kp.

szerk.: És emellett, persze kifakadhat, csak lassan már szerintem inkább otthon kéne rendet raknia a kifogások keresése helyett.
Kép
REMY
Madridista

2012.12.01. 17:31:34

Vakmacska írta:Nah, most olvastam műringyó sajtótájékoztatóját. reméli, hogy a bíró normális lesz. már most befenyít.
nagy fenyítés :lol: főleg 2 olyan meccs után, ahol szabályos gólokat nem adtak meg, illetve fals 11-est fújtak be az ellenfélnek.

Vakmacska
Llegenda del Barça

2012.12.01. 17:14:14

Nah, most olvastam műringyó sajtótájékoztatóját. reméli, hogy a bíró normális lesz. már most befenyít.
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.30. 19:30:56

miihii írta:
csababarca írta:Általában az ilyen teljesítmény után,amikor mindenki várja,hogy nah majd most megint botlanak,szokta a real általában feltörölni a padlót aktuális ellenfelével,aztán jön a hurráhangulat,elfelejtve a problémákat.
Most is ez lesz, 3 gól minimum lesz közte, az AtMa-nak momentuma nem lesz.
Ez így lesz,ez a törvényszerű.
Én is így gondolom, egész héten ezzel győzködöm körülöttem... a madridistákat :lol:

Elég sokszor volt már ilyen párharcuk, h hú, mennyire foghatóak most és az ellenfél meg mennyire jó (és valóban ezt sugallta az előzmény), aztán legtöbbször tükörsimán hozták az adott meccset. Nem csak az ATMA elleniekre értem, hanem volt még jópár.

Meglepődnék, ha nem ütnének egy 4-est a hazaiak, amit talán 1-2vel kozmetikázni tudnak a vendégek...
Sajnos én is így érzem.
Szimpatikus az Atletico, de én őszintén arra sem emlékszem mikor voltak partiba a városi derbin. Pedig álltak máskor is jól a tabellán, (az igaz, hogy nem voltak ennyire elől és nem vezettek a Real előtt sem) de egyszerűen úgy tűnik, hogy a Real ellen csak a bukta jut nekik.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2012.11.30. 18:41:22

csababarca írta:Általában az ilyen teljesítmény után,amikor mindenki várja,hogy nah majd most megint botlanak,szokta a real általában feltörölni a padlót aktuális ellenfelével,aztán jön a hurráhangulat,elfelejtve a problémákat.
Én is így gondolom, egész héten ezzel győzködöm körülöttem... a madridistákat :lol:

Elég sokszor volt már ilyen párharcuk, h hú, mennyire foghatóak most és az ellenfél meg mennyire jó (és valóban ezt sugallta az előzmény), aztán legtöbbször tükörsimán hozták az adott meccset. Nem csak az ATMA elleniekre értem, hanem volt még jópár.

Meglepődnék, ha nem ütnének egy 4-est a hazaiak, amit talán 1-2vel kozmetikázni tudnak a vendégek...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.11.30. 18:31:59

#David Villa# írta:Kinek, mi a véleménye a madridi derbiről?
Szerintem sima real siker. Érveim:
1. Falcao teljesítménye visszaesőben.
2. Kétszer egymás után nem valószínű, hogy bukik a real.
3. Ronaldo régóta gólképtelen, így valószínű összejön neki egy dupla, tripla.
4. Real összekapja magát és megmentik Mourinho hátsóját.

Egy döntetlen is hatalmas segítség lenne már a Barcának, feltéve, ha legyőzik a Bilbaot.
Én talán x-nek örülnék a legjobban, mert azzal az Atletico is pontokat veszít, és ne feledjük, most ők a közvetlen üldözőink.
Real győzelmet semmikép sem szeretnék, mert abból erőt meríthetnének, és akár egy nagy menetelésbe is kezdhetnek, és könnyen lehet, hogy még nekünk is lesz hullámvölgyünk, tehát nem szeretném, ha Real visszajönne a bajnokságba.
Ha meg kikap a Madrid, akkor a 2. helytől is elég messzire kerülnének, és ez akár Mourinho állásába is kerülhet.

Tehát van tétje a meccsnek, de bármilyen eredmény is születik, nekünk csak jó, mert vagy az ősi rivális bukik, vagy a jelenlegi második, vagy mind2. 8)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.30. 18:14:26

Általában az ilyen teljesítmény után,amikor mindenki várja,hogy nah majd most megint botlanak,szokta a real általában feltörölni a padlót aktuális ellenfelével,aztán jön a hurráhangulat,elfelejtve a problémákat.
Jah meg,hogy Cé betalál,minimum 2szer,ez is borítékolható,pusz tizi-kiállítás kombó fogja súlytani a kisebbik madridi alakulatot.
Válasz küldése