Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
gergo9
Director del Fútbol

2012.11.17. 22:35:24

Azért sok olyan box, kick box vagy k-1 mérkőzést láttam, amit nem engedett a bíró tovább ilyen sérülés miatt.
Anno mikor edzés közben beszptam egy jobb csapottat és bevittek dokihoz ugyanilyen sérüléssel ő is mondta hogy abszolút komolytalan sérülések ezek annyi a titka hogy rögtön kezelni kell(varrni,ragasztani) különben komolyabb sebhely maradhat. Bunyósoknál meg ugye ez tovább szakadhat.
Ami ment a meccs utána hogy true hero, "most mutatta meg mekkora sportember" bla bla bla az nevetséges.
:lol:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.11.17. 22:18:20

Hát Madrid pontvesztésben ma is kár reménykedni, 16.perc, vezetnek a Bilbao ellen, de a Bilbao eddig kb a félpályán sem jött át, és már kaphattak volna többet... Nem tudom elképzelni, hogy pontot szerezzenek.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.17. 00:12:56

Én is úgy gondolom ahogy Eazzy, viszont pl a spanyol bajnokságban "könnyebb" is színészkedni, mert mindent lefújnak.
Ezért mondom általában, hogy ok-okozati a dolog, mert egy kisebb testtel odalépés már egyből síp és szabad akkor vannak annyira rafkósak a csatárok, hogy elesik fogja az arcát stb, hogy még lap is legyen belőle.
Bírói felfogás kérdése szerintem a dolog, például a Pl-ben ezt nagyon becsülöm hogy ott kimennek, s nem esnek össze minden belépőtől, mert a bíró úgyse fújja le csak ha "vér folyik" felesleges rájátszani, mert a játék úgyis megy tovább.
Persze ott is megvannak a nagy zsugások, Suarezzel az élen :D De hát a latin virtus. :D
Én védő voltam, pláne idegbajt kapok, hogy jön egy szellő és esünk kelünk, meg itt fáj ott fáj, nem puhányak a játékosok, egyszerűen a bírói felfogás olyan, hogy rájátszanak, legalábbis én így látom.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.11.16. 15:30:16

Barcaman1993 írta:
LG írta:Azt sem gondolnám, hogy CR puhány lenne... Mostanában nagyon divat lett általánosan azzal vádolni a futballistákat, hogy puhányok lennének, mert pl. színészkednek. De ez hülyeség...azért színészkednek, hogy egy szabadrúgással jó helyről, egy büntetővel, vagy sárga/piros lappal az ellenfél játékosának előnyösebb helyzetbe juttassák a csapatukat. De semmiképp nem puhányok! Pl. a védők bombaerős lövésekbe állnak bele, egy átlag embert az ilyen simán kifektetné, ők meg játszanak tovább, mintha mi sem történt volna. Nem beszélve az olyan rúgásokról, könyökösökről, amik tényleg fájnak!
Sztem meg mocskosul aljas és undorító az összes. Kísértetiesen hasonló esetem volt, mint CR-nek. Csak nem fejbe könyököltek, hanem szó szerint lefejeltek a meccsen. Szétnyílt a szemöldököm (3 cm), ugyanígy ömlött, mint a csávónak és mi volt a reakcióm? Leguggoltam, megfogtam a fejem, aztán mikor láttam, hogy tiszta vér minden futottam ki a sloziba. De, hogy a pályán fetrengjek, meg csapkodjak... Ugyanez akármilyen komolyabb sérülésnél. Ezek ha már egy kicsit simogatást kapnak a lábukra, már sírnak a fájdalomtól és ugyanaz játszódik le, mint amit le is írtam. Nekem mikor bokaszalag szakadásom volt, akkor fölálltam és a saját lábamon kerültem a kórházba... És akkor én egy kis ... 0 vagyok ezekhez képest. 1 alkalom volt, amikor a földön maradtam. Csak akkor telibe térdelték a bordámat és nem kaptam levegőt. De ott se kellett unszolni, hogy álljak fel, mert akkor sem volt ilyenre szükségem. Erről ennyit...
Azt nem mondtam, hogy nem aljasok, azt mondtam, hogy nem puhányok. Nem azért fetrengenek, mert annyira gyengék lennének, hanem így akarják manipulálni a játékvezetőt. Nem mondom, hogy ez jó dolog, de egy jó színészi alakítás akár továbbjutást érhet a BL-ben... Ha tetszik, ha nem, a legmagasabb szinten a futballhoz már hozzá tartozik a színészkedés is, sztem ha megnézzük mai elitet, nagyon kevés olyan játékos van, aki ha úgy adódik nem él ezzeé eszközzel.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.16. 14:35:09

LG írta:Azt sem gondolnám, hogy CR puhány lenne... Mostanában nagyon divat lett általánosan azzal vádolni a futballistákat, hogy puhányok lennének, mert pl. színészkednek. De ez hülyeség...azért színészkednek, hogy egy szabadrúgással jó helyről, egy büntetővel, vagy sárga/piros lappal az ellenfél játékosának előnyösebb helyzetbe juttassák a csapatukat. De semmiképp nem puhányok! Pl. a védők bombaerős lövésekbe állnak bele, egy átlag embert az ilyen simán kifektetné, ők meg játszanak tovább, mintha mi sem történt volna. Nem beszélve az olyan rúgásokról, könyökösökről, amik tényleg fájnak!
Sztem meg mocskosul aljas és undorító az összes. Kísértetiesen hasonló esetem volt, mint CR-nek. Csak nem fejbe könyököltek, hanem szó szerint lefejeltek a meccsen. Szétnyílt a szemöldököm (3 cm), ugyanígy ömlött, mint a csávónak és mi volt a reakcióm? Leguggoltam, megfogtam a fejem, aztán mikor láttam, hogy tiszta vér minden futottam ki a sloziba. De, hogy a pályán fetrengjek, meg csapkodjak... Ugyanez akármilyen komolyabb sérülésnél. Ezek ha már egy kicsit simogatást kapnak a lábukra, már sírnak a fájdalomtól és ugyanaz játszódik le, mint amit le is írtam. Nekem mikor bokaszalag szakadásom volt, akkor fölálltam és a saját lábamon kerültem a kórházba... És akkor én egy kis ... 0 vagyok ezekhez képest. 1 alkalom volt, amikor a földön maradtam. Csak akkor telibe térdelték a bordámat és nem kaptam levegőt. De ott se kellett unszolni, hogy álljak fel, mert akkor sem volt ilyenre szükségem. Erről ennyit...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.11.16. 13:40:36

Xavi001 írta:Boxoló vagyok és ha felreped, feldagad a szemöldököm stb, attól látok fél szemmel is , és ez ökölvívás.. a foci meg na mindegy, puhány CR eléggé :)
Azért sok olyan box, kick box vagy k-1 mérkőzést láttam, amit nem engedett a bíró tovább ilyen sérülés miatt.
Azt sem gondolnám, hogy CR puhány lenne... Mostanában nagyon divat lett általánosan azzal vádolni a futballistákat, hogy puhányok lennének, mert pl. színészkednek. De ez hülyeség...azért színészkednek, hogy egy szabadrúgással jó helyről, egy büntetővel, vagy sárga/piros lappal az ellenfél játékosának előnyösebb helyzetbe juttassák a csapatukat. De semmiképp nem puhányok! Pl. a védők bombaerős lövésekbe állnak bele, egy átlag embert az ilyen simán kifektetné, ők meg játszanak tovább, mintha mi sem történt volna. Nem beszélve az olyan rúgásokról, könyökösökről, amik tényleg fájnak!
Lego
Jugador del Barça

2012.11.15. 22:14:59

Pedig nyakra főre,ezt mondja mindenki odaátról szó szerint.(Pl.Jo5é)
Azért az, hogy mi jut el hozzánk, meg mit mondanak az két különböző dolog. Az újságírók is szeretnek túldramatizálni dolgokat.
Amúgy elég, ha megnézzük Villa-t. Nemrég volt, hogy nyilatkozta (asszem) az orvosa, hogy elveszthette volna a lábát...pedig erre elég kicsi volt az esély, igaz megvolt rá...és látod lenyilatkozták...kicsit ilyen túldramatizált helyzetet teremtve...mert megtehették. És azt se felejtsük el, hogy ha nem olyan komoly, akkor valszeg végig fent hagyja Unicum a pályán (hasonló a helyzete Messivel, ritkán pihen/tetik).

A kivetítő ugyan az... nem hiszem, hogy végig azt leste, hogy mikor mutatják közelről...vagy volt ilyen képkocka, ahol mutatták, hogy lesi a kivetítőt? Ha igen, akkor nem szóltam...
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.15. 21:55:57

Lego írta: Nyilván nem vesztette el a látását, de igencsak rossz lehetett. Éppen ezért nem jött ki a második félidőre...pedig kellet azon a meccsen, mint egy falat kenyér. Szal biztos nem volt komolytalan. És igen, becsülendő dolog, hogy megpróbált fennmaradni.
Pedig nyakra főre,ezt mondja mindenki odaátról szó szerint.(Pl.Jo5é)

Ezek a stadionok meg nem a jó öreg Szusza féle pályák,vannak kivetítők,és tök érdekes,hogy a sétálásos részen kívül soha nem fájlalta.
Lego
Jugador del Barça

2012.11.15. 21:47:45

nyílván,ha egy ember elveszíti a látását,egyik szemére,akkor vígan focizik még 35percet Very Happy az orvosok is olyanok,hogy fennt hagyják egy sz*ros Levante meccsen a félszeművé vált (kalózt)CR-t,mert ez így működik
Nyilván nem vesztette el a látását, de igencsak rossz lehetett. Éppen ezért nem jött ki a második félidőre...pedig kellet azon a meccsen, mint egy falat kenyér. Szal biztos nem volt komolytalan. És igen, becsülendő dolog, hogy megpróbált fennmaradni.
Nekem a kedvencem vele kapcsolatban,mint itt már előttem is említették,az az ominózus Classicos színjáték Very Happy gólörömnél,és reklamálásnál kiment a fejéből,hogy fáj a válla,viszont ha épp őt vette a kamera,vagy csak sétált akkor jött a világ fájdalma arc Very Happy ha van vérbeli színművész,akkor ő az Smile
Mert nézte magát a TV-ben meccsközben...vagy rászóltak telefonon, hogy te idióta fetrengjémá!
Attól még, hogy sérült egy testrész, lehet kapsz egy olyan adrenalin túltöltést, amikor észre se veszed, hogy fáj...lásd gól az El Clásico-n.

Utálni lehet vkit, de minden lépését gyalázni? :roll:
A másik oldalon is pepitában ugyan ez megy Messivel... itt mé kell?
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.15. 20:52:42

Xavi001 írta:Boxoló vagyok és ha felreped, feldagad a szemöldököm stb, attól látok fél szemmel is , és ez ökölvívás.. a foci meg na mindegy, puhány CR eléggé :)
Nekem a kedvencem vele kapcsolatban,mint itt már előttem is említették,az az ominózus Classicos színjáték :D gólörömnél,és reklamálásnál kiment a fejéből,hogy fáj a válla,viszont ha épp őt vette a kamera,vagy csak sétált akkor jött a világ fájdalma arc :D ha van vérbeli színművész,akkor ő az :)
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.11.15. 20:33:37

Boxoló vagyok és ha felreped, feldagad a szemöldököm stb, attól látok fél szemmel is , és ez ökölvívás.. a foci meg na mindegy, puhány CR eléggé :)
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.15. 19:58:23

REMY írta:
Mezner2 írta:Kicsit más: Van itt bárki,aki bekajálta ezt a CR nem látott a fél szemére a 10.perc után,de azért még lőtt egy gólt dolgot?? :D
:roll: grat... szerinted hülyeségből cserélték le és hülyeségből nem utazott el a válogatottal? :wink:

azért ennyire nem kell ellenségesnek lenni vele szemben, még akkor is, ha utálod a Realt és CR-t. szerintem
Neked grat,ha ezeket megeszed :D nyílván,ha egy ember elveszíti a látását,egyik szemére,akkor vígan focizik még 35percet :D az orvosok is olyanok,hogy fennt hagyják egy sz*ros Levante meccsen a félszeművé vált (kalózt)CR-t,mert ez így működik :lol: könyörgöm naív ne legyél.
Motaro
Jugador del Barça

2012.11.14. 19:00:50

REMY írta: azért ennyire nem kell ellenségesnek lenni vele szemben, még akkor is, ha utálod a Realt és CR-t. szerintem
Hát ha valóban a 10. perctől voltak látászavarai, akkor miért volt fent egy félidőn át? :-)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.14. 17:48:23

lui1698 írta:20 éves a gyerek, jó hogy nem szorít még ki euró tízmilliókért vett játékosokat a keretből.
Viszont szerintem már az is jót tesz egy játékosnak, ha a nagyokkal van, velük edz.

Ha tényleg meg van benne a potenciál akkor lehet esélye, mert ahogy odaát olvasgatom a véleményeket a jelenlegi támadókkal nem túlzottan elégedettek a szurkolók. (DM, Higu, Özil)
Persze ez érthető és teljesen normális dolog, csak akkor ne állítsa be úgy, hogy ő nevelte, fedezte fel, stb... Az meg a másik, hogy most fejelt egy győztes gólt, ami elég sokat ért, de eddig semmi olyat nem mutatott a nagy csapatban, amire annyira felkaptam volna fejem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
gergo9
Director del Fútbol

2012.11.14. 17:24:04

Hát a sérülés tényét nehezen lehet vitatni komolyságát annál inkább csak vissza kell emlékezni a tavaszi klasszikusra.
Az ütés komolytalan volt viszont vérzékeny területet ért volt egy ugyanilyen sérülésem szintén ütéstől edzésen valóban kellemetlen kb másfél óráig még folyamatosan a szembe csöpög le a vér.
Abszolút tiszta volt a tekintete már ellátás közben is.
REMY
Madridista

2012.11.14. 17:01:08

Mezner2 írta:Kicsit más: Van itt bárki,aki bekajálta ezt a CR nem látott a fél szemére a 10.perc után,de azért még lőtt egy gólt dolgot?? :D
:roll: grat... szerinted hülyeségből cserélték le és hülyeségből nem utazott el a válogatottal? :wink:

azért ennyire nem kell ellenségesnek lenni vele szemben, még akkor is, ha utálod a Realt és CR-t. szerintem
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.14. 16:51:21

Kicsit más: Van itt bárki,aki bekajálta ezt a CR nem látott a fél szemére a 10.perc után,de azért még lőtt egy gólt dolgot?? :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.14. 16:51:11

lui1698 írta:
Gareth Tello írta:A 2010-2011-es idény óta kemény öt meccsen lépett pályára a srác. :roll:
Viszont mellette játszott a Castilla-ban.
Persze, tudom, csak Barcaman hsz-éből azt szűrtem le, hogy a nagycsapatban játszott meccsekről van szó.
A Castillában: 70 meccs, 34 gól.
lui1698 írta:20 éves a gyerek, jó hogy nem szorít még ki euró tízmilliókért vett játékosokat a keretből.
Viszont szerintem már az is jót tesz egy játékosnak, ha a nagyokkal van, velük edz.
Ha tényleg meg van benne a potenciál akkor lehet esélye, mert ahogy odaát olvasgatom a véleményeket a jelenlegi támadókkal nem túlzottan elégedettek a szurkolók. (DM, Higu, Özil)
Ezt én is tapasztaltam, az viszont más tészta, hogy mit gondol minderről a vezetőség...
Az utóbbi évek alapján számomra igen valószínűtlen, hogy Moratának lehet jövője a Madridban. Ha jól tudom, középcsatár, erre a posztra ott van ugyebár Higuaín és Benzema. Egyiküket szerintem biztosan el fogják adni a nyáron (inkább Higanyt), és nem gondolom, hogy nem igazolnak majd senkit a helyére. Falcaóról, Agüeróról lehetett olvasni anno, ugyebár a kolumbiai valószínűleg a PL-be megy majd (Chelsea, City), úgyhogy inkább Kun mehet vissza Madridba.
Ha ez a forgatókönyv valósul meg (persze Agüero helyett lehet más is), akkor ott van Morata előtt a sorban két csatár...
Ha nem jön senki, viszont Benzin vagy Higany megy, akkor lehet második számú csatár, de
1. ennek az esetnek azért elég kicsi a valószínűsége
2. ha mégis így alakul, nem hiszem, hogy Morata megelégedne ezzel.... Szerintem neki is jobb, ha eligazol egy másik spanyol együttesbe (majdnem mindenhol beférne a kezdőbe), és ott kap rendszeres játéklehetőséget.
Aztán persze lehet, hogy türelmesek lesznek vele, ő is kivárja a sorát, és a jövő madridi csatárcsillaga lesz. Meglássuk.

Más: ma ugyebár Barça-Real Legends.
Végre megtaláltam a fővárosiak keretét is:
Emilio Álvarez, Míchel Salgado, Fernando Sanz, Francisco Pavón, Fernando Hierro, Manuel Sanchís, Pedja Mijatovic, Alfonso Pérez, Gica Hagi, Emilio Amavisca, Christian Karembeu, Iván Pérez.
Hierro :shock: Kevés dologra emlékszem 8-9 éves korom körülről, az egyik az, hogy Real-meccset nézek, és Hierro játékát csodálom. :D
lui1698
Llegenda del Barça

2012.11.14. 12:37:53

Gareth Tello írta:A 2010-2011-es idény óta kemény öt meccsen lépett pályára a srác. :roll:
Viszont mellette játszott a Castilla-ban.

20 éves a gyerek, jó hogy nem szorít még ki euró tízmilliókért vett játékosokat a keretből.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gy
Jugador del Barça

2012.11.14. 12:20:36

Gareth Tello írta: José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!” :lol:
Ki találta meg, ki ápolgatta, ki főzött neki teát, ki mesélt neki a kukacos mesekönyvből... Ez ismerős valahonnan (amin 18as karika van, 18 hónaposnál idősebbeknek agykárosodást okozhat)... :D
Deus
Boixos Nois

2012.11.14. 08:26:02

KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.12. 20:14:41

Barcaman1993 írta:
Gareth Tello írta:José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!” :lol:
Sztem Tello 1 hónap alatt többet játszott, mint ez a gyerek az elmúlt majdnem 2 és fél szezonban...
A 2010-2011-es idény óta kemény öt meccsen lépett pályára a srác. :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.12. 17:29:09

Gareth Tello írta:
José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!” :lol:
Sztem Tello 1 hónap alatt többet játszott, mint ez a gyerek az elmúlt majdnem 2 és fél szezonban...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.12. 16:53:24

Barcafery16 írta:Valaki tudja mi lesz Ronaldoval?
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... st-2190641

José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!” :lol:
El fanático
Entrenador del Barça

2012.11.12. 13:07:22

Barcafery16 írta:Valaki tudja mi lesz Ronaldoval?
Amíg be nem gyógyul a sérülése, addig nem gyantáztathatja a szemöldökét, de amúgy túl van az életveszélyen.

Off vége.
Válasz küldése