Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Anno mikor edzés közben beszptam egy jobb csapottat és bevittek dokihoz ugyanilyen sérüléssel ő is mondta hogy abszolút komolytalan sérülések ezek annyi a titka hogy rögtön kezelni kell(varrni,ragasztani) különben komolyabb sebhely maradhat. Bunyósoknál meg ugye ez tovább szakadhat.Azért sok olyan box, kick box vagy k-1 mérkőzést láttam, amit nem engedett a bíró tovább ilyen sérülés miatt.
Azt nem mondtam, hogy nem aljasok, azt mondtam, hogy nem puhányok. Nem azért fetrengenek, mert annyira gyengék lennének, hanem így akarják manipulálni a játékvezetőt. Nem mondom, hogy ez jó dolog, de egy jó színészi alakítás akár továbbjutást érhet a BL-ben... Ha tetszik, ha nem, a legmagasabb szinten a futballhoz már hozzá tartozik a színészkedés is, sztem ha megnézzük mai elitet, nagyon kevés olyan játékos van, aki ha úgy adódik nem él ezzeé eszközzel.Barcaman1993 írta:Sztem meg mocskosul aljas és undorító az összes. Kísértetiesen hasonló esetem volt, mint CR-nek. Csak nem fejbe könyököltek, hanem szó szerint lefejeltek a meccsen. Szétnyílt a szemöldököm (3 cm), ugyanígy ömlött, mint a csávónak és mi volt a reakcióm? Leguggoltam, megfogtam a fejem, aztán mikor láttam, hogy tiszta vér minden futottam ki a sloziba. De, hogy a pályán fetrengjek, meg csapkodjak... Ugyanez akármilyen komolyabb sérülésnél. Ezek ha már egy kicsit simogatást kapnak a lábukra, már sírnak a fájdalomtól és ugyanaz játszódik le, mint amit le is írtam. Nekem mikor bokaszalag szakadásom volt, akkor fölálltam és a saját lábamon kerültem a kórházba... És akkor én egy kis ... 0 vagyok ezekhez képest. 1 alkalom volt, amikor a földön maradtam. Csak akkor telibe térdelték a bordámat és nem kaptam levegőt. De ott se kellett unszolni, hogy álljak fel, mert akkor sem volt ilyenre szükségem. Erről ennyit...LG írta:Azt sem gondolnám, hogy CR puhány lenne... Mostanában nagyon divat lett általánosan azzal vádolni a futballistákat, hogy puhányok lennének, mert pl. színészkednek. De ez hülyeség...azért színészkednek, hogy egy szabadrúgással jó helyről, egy büntetővel, vagy sárga/piros lappal az ellenfél játékosának előnyösebb helyzetbe juttassák a csapatukat. De semmiképp nem puhányok! Pl. a védők bombaerős lövésekbe állnak bele, egy átlag embert az ilyen simán kifektetné, ők meg játszanak tovább, mintha mi sem történt volna. Nem beszélve az olyan rúgásokról, könyökösökről, amik tényleg fájnak!
Sztem meg mocskosul aljas és undorító az összes. Kísértetiesen hasonló esetem volt, mint CR-nek. Csak nem fejbe könyököltek, hanem szó szerint lefejeltek a meccsen. Szétnyílt a szemöldököm (3 cm), ugyanígy ömlött, mint a csávónak és mi volt a reakcióm? Leguggoltam, megfogtam a fejem, aztán mikor láttam, hogy tiszta vér minden futottam ki a sloziba. De, hogy a pályán fetrengjek, meg csapkodjak... Ugyanez akármilyen komolyabb sérülésnél. Ezek ha már egy kicsit simogatást kapnak a lábukra, már sírnak a fájdalomtól és ugyanaz játszódik le, mint amit le is írtam. Nekem mikor bokaszalag szakadásom volt, akkor fölálltam és a saját lábamon kerültem a kórházba... És akkor én egy kis ... 0 vagyok ezekhez képest. 1 alkalom volt, amikor a földön maradtam. Csak akkor telibe térdelték a bordámat és nem kaptam levegőt. De ott se kellett unszolni, hogy álljak fel, mert akkor sem volt ilyenre szükségem. Erről ennyit...LG írta:Azt sem gondolnám, hogy CR puhány lenne... Mostanában nagyon divat lett általánosan azzal vádolni a futballistákat, hogy puhányok lennének, mert pl. színészkednek. De ez hülyeség...azért színészkednek, hogy egy szabadrúgással jó helyről, egy büntetővel, vagy sárga/piros lappal az ellenfél játékosának előnyösebb helyzetbe juttassák a csapatukat. De semmiképp nem puhányok! Pl. a védők bombaerős lövésekbe állnak bele, egy átlag embert az ilyen simán kifektetné, ők meg játszanak tovább, mintha mi sem történt volna. Nem beszélve az olyan rúgásokról, könyökösökről, amik tényleg fájnak!
Azért sok olyan box, kick box vagy k-1 mérkőzést láttam, amit nem engedett a bíró tovább ilyen sérülés miatt.Xavi001 írta:Boxoló vagyok és ha felreped, feldagad a szemöldököm stb, attól látok fél szemmel is , és ez ökölvívás.. a foci meg na mindegy, puhány CR eléggé
Azért az, hogy mi jut el hozzánk, meg mit mondanak az két különböző dolog. Az újságírók is szeretnek túldramatizálni dolgokat.Pedig nyakra főre,ezt mondja mindenki odaátról szó szerint.(Pl.Jo5é)
Pedig nyakra főre,ezt mondja mindenki odaátról szó szerint.(Pl.Jo5é)Lego írta: Nyilván nem vesztette el a látását, de igencsak rossz lehetett. Éppen ezért nem jött ki a második félidőre...pedig kellet azon a meccsen, mint egy falat kenyér. Szal biztos nem volt komolytalan. És igen, becsülendő dolog, hogy megpróbált fennmaradni.
Nyilván nem vesztette el a látását, de igencsak rossz lehetett. Éppen ezért nem jött ki a második félidőre...pedig kellet azon a meccsen, mint egy falat kenyér. Szal biztos nem volt komolytalan. És igen, becsülendő dolog, hogy megpróbált fennmaradni.nyílván,ha egy ember elveszíti a látását,egyik szemére,akkor vígan focizik még 35percet Very Happy az orvosok is olyanok,hogy fennt hagyják egy sz*ros Levante meccsen a félszeművé vált (kalózt)CR-t,mert ez így működik
Mert nézte magát a TV-ben meccsközben...vagy rászóltak telefonon, hogy te idióta fetrengjémá!Nekem a kedvencem vele kapcsolatban,mint itt már előttem is említették,az az ominózus Classicos színjáték Very Happy gólörömnél,és reklamálásnál kiment a fejéből,hogy fáj a válla,viszont ha épp őt vette a kamera,vagy csak sétált akkor jött a világ fájdalma arc Very Happy ha van vérbeli színművész,akkor ő az Smile
Nekem a kedvencem vele kapcsolatban,mint itt már előttem is említették,az az ominózus Classicos színjátékXavi001 írta:Boxoló vagyok és ha felreped, feldagad a szemöldököm stb, attól látok fél szemmel is , és ez ökölvívás.. a foci meg na mindegy, puhány CR eléggé
Neked grat,ha ezeket megeszedREMY írta:Mezner2 írta:Kicsit más: Van itt bárki,aki bekajálta ezt a CR nem látott a fél szemére a 10.perc után,de azért még lőtt egy gólt dolgot??grat... szerinted hülyeségből cserélték le és hülyeségből nem utazott el a válogatottal?
![]()
azért ennyire nem kell ellenségesnek lenni vele szemben, még akkor is, ha utálod a Realt és CR-t. szerintem
Hát ha valóban a 10. perctől voltak látászavarai, akkor miért volt fent egy félidőn át?REMY írta: azért ennyire nem kell ellenségesnek lenni vele szemben, még akkor is, ha utálod a Realt és CR-t. szerintem
Persze ez érthető és teljesen normális dolog, csak akkor ne állítsa be úgy, hogy ő nevelte, fedezte fel, stb... Az meg a másik, hogy most fejelt egy győztes gólt, ami elég sokat ért, de eddig semmi olyat nem mutatott a nagy csapatban, amire annyira felkaptam volna fejem.lui1698 írta:20 éves a gyerek, jó hogy nem szorít még ki euró tízmilliókért vett játékosokat a keretből.
Viszont szerintem már az is jót tesz egy játékosnak, ha a nagyokkal van, velük edz.
Ha tényleg meg van benne a potenciál akkor lehet esélye, mert ahogy odaát olvasgatom a véleményeket a jelenlegi támadókkal nem túlzottan elégedettek a szurkolók. (DM, Higu, Özil)
Mezner2 írta:Kicsit más: Van itt bárki,aki bekajálta ezt a CR nem látott a fél szemére a 10.perc után,de azért még lőtt egy gólt dolgot??
Persze, tudom, csak Barcaman hsz-éből azt szűrtem le, hogy a nagycsapatban játszott meccsekről van szó.lui1698 írta:Viszont mellette játszott a Castilla-ban.Gareth Tello írta:A 2010-2011-es idény óta kemény öt meccsen lépett pályára a srác.
Ezt én is tapasztaltam, az viszont más tészta, hogy mit gondol minderről a vezetőség...lui1698 írta:20 éves a gyerek, jó hogy nem szorít még ki euró tízmilliókért vett játékosokat a keretből.
Viszont szerintem már az is jót tesz egy játékosnak, ha a nagyokkal van, velük edz.
Ha tényleg meg van benne a potenciál akkor lehet esélye, mert ahogy odaát olvasgatom a véleményeket a jelenlegi támadókkal nem túlzottan elégedettek a szurkolók. (DM, Higu, Özil)
Viszont mellette játszott a Castilla-ban.Gareth Tello írta:A 2010-2011-es idény óta kemény öt meccsen lépett pályára a srác.
Ki találta meg, ki ápolgatta, ki főzött neki teát, ki mesélt neki a kukacos mesekönyvből... Ez ismerős valahonnan (amin 18as karika van, 18 hónaposnál idősebbeknek agykárosodást okozhat)...Gareth Tello írta: José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!”
A 2010-2011-es idény óta kemény öt meccsen lépett pályára a srác.Barcaman1993 írta:Sztem Tello 1 hónap alatt többet játszott, mint ez a gyerek az elmúlt majdnem 2 és fél szezonban...Gareth Tello írta:José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!”![]()
Sztem Tello 1 hónap alatt többet játszott, mint ez a gyerek az elmúlt majdnem 2 és fél szezonban...Gareth Tello írta:
José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!”
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... st-2190641Barcafery16 írta:Valaki tudja mi lesz Ronaldoval?
Amíg be nem gyógyul a sérülése, addig nem gyantáztathatja a szemöldökét, de amúgy túl van az életveszélyen.Barcafery16 írta:Valaki tudja mi lesz Ronaldoval?