Rendben részemről lezárva.daffy írta:hajajaj. ebbe aztán tényleg ne menjünk beleStickyFingaz írta: Mi ez itt óvoda?Ha megrúgott vissza adom vagy mi? Elvileg profi futballista.
Barça vs. Real - El Clásico
-
- Capitá del Barça
- ab1daL
- Director del Fútbol
Amikor tavaly Busquetsnek felszakadt a bőr a térdénél, és mindenki először azt hitte, hogy ez súlyos sérülés, hát had ne idézzek milyen hozzászólások voltak a túloldalon Busquets-el kapcsolatban...daffy írta:most jön majd az,hogy megérdemli. figyeld!REMY írta:előtte ki rúgta meg?? igen, hibás, de megint csak félszemmel nézzük a dolgokat. Őt persze lehet rugdosni...
Amúgy hihetetlen ez a Madrid.. Bajnoki cím után azt hittem meg tartják a formájukat, és kemény harc lesz idén is a bajnoki címért.. Úgy néz ki, nekik elég volt egy bajnoki cím, és már jól laktak. Az Egyetlen meg szépen megbukott, lassan kijelenthetjük.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Azt, hogy álljon fel a kispadrólVakmacska írta:ez mit jelent amit énekelnek?Messidona10 írta:Ezekkel valami nagyon nagy gáz van...
http://www.youtube.com/watch?v=1FA1FHvPkxE :O

Komolyan mondom, én annyira nem örülnék semminek, mint ha az a féreg eltűnne végre a futballpályáról. Őt okolom azért, hogy az el clásico elvesztette a varázsát, és az is meggyőződésem, hogy Guardiola utolsó éve is miatta volt ilyen nyűgös.
hajajaj. ebbe aztán tényleg ne menjünk beleStickyFingaz írta: Mi ez itt óvoda?Ha megrúgott vissza adom vagy mi? Elvileg profi futballista.

-
- Capitá del Barça
Mi ez itt óvoda?Ha megrúgott vissza adom vagy mi? Elvileg profi futballista.daffy írta:most jön majd az,hogy megérdemli. figyeld!REMY írta:előtte ki rúgta meg?? igen, hibás, de megint csak félszemmel nézzük a dolgokat. Őt persze lehet rugdosni...StickyFingaz írta: Pepéből előtört az igazi énje..
Elvileg azt jelenti, hogy gyere elő padról.Vakmacska írta:ez mit jelent amit énekelnek?Messidona10 írta:Ezekkel valami nagyon nagy gáz van...

most jön majd az,hogy megérdemli. figyeld!REMY írta:előtte ki rúgta meg?? igen, hibás, de megint csak félszemmel nézzük a dolgokat. Őt persze lehet rugdosni...StickyFingaz írta: Pepéből előtört az igazi énje..
azthiszem köszönök Mounak, azaz azt hogy ilyen "jó" a MadridVakmacska írta:ez mit jelent amit énekelnek?Messidona10 írta:Ezekkel valami nagyon nagy gáz van...
94:39 6 - 1
ez mit jelent amit énekelnek?Messidona10 írta:Ezekkel valami nagyon nagy gáz van...
előtte ki rúgta meg?? igen, hibás, de megint csak félszemmel nézzük a dolgokat. Őt persze lehet rugdosni...StickyFingaz írta: Pepéből előtört az igazi énje..
Blog - Supernatural Movies
úgy-úgy.
remélem perez kifizeti zsebből.
josé eddig fél évvel maradt tovább,mint kellett volna
remélem perez kifizeti zsebből.
josé eddig fél évvel maradt tovább,mint kellett volna
Ha kirúgják, valami ilyesmi kártérítést kell neki fizetni.lui1698 írta:Ezt mire érted?daffy írta:bye bye 30-40 milliólui1698 írta:3-1, Bye Bye múrinnyó!
Egyébként szerintem ez ma egy őszinte és tiszta produkció, ami a fociban úgy hívnak, hogy edzőbuktatás, legalább is annak kísérlete.
-
- Capitá del Barça
40 millát kell fizetnie a Madridnak ha elküldik Mourinhót.lui1698 írta:Ezt mire érted?daffy írta:bye bye 30-40 milliólui1698 írta:3-1, Bye Bye múrinnyó!
Egyébként szerintem ez ma egy őszinte és tiszta produkció, ami a fociban úgy hívnak, hogy edzőbuktatás, legalább is annak kísérlete.
Pepéből előtört az igazi énje..
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ezt mire érted?daffy írta:bye bye 30-40 milliólui1698 írta:3-1, Bye Bye múrinnyó!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerintem itt a Real utálata nem a csapatnak szól, hanem sokkal inkább Murinnyónak.
Legalábbis én így vagyok vele.
Pepe-CR-Mou. Nem szeretem egyiket sem.
Pepét leginkább az ilyen rúgásaiért.
A bírónál ez csak egy sárga. Máshol ez piros.
Legalábbis én így vagyok vele.
Pepe-CR-Mou. Nem szeretem egyiket sem.
Pepét leginkább az ilyen rúgásaiért.
A bírónál ez csak egy sárga. Máshol ez piros.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2012.12.22. 21:38:07-kor.
-
- Capitá del Barça
Ááá Perez papa nem hiszem hogy kifizeti a 40 millás lelépti díjat.Szerintem a szezon végén Mourinho önként fog távozni.
bye bye 30-40 milliólui1698 írta:3-1, Bye Bye múrinnyó!
Hát erről beszéltemREMY írta: Formán kívül van.. ezt a vak is látja. igen kapusnál is van pihentetés. a kapus sem hátradőlve készül a meccsre.
nálatok sosem padozott Puyol, Xavi, Iniesta...

Magyaráztok hol jobbra, hol balra, attól fügően, hogy a nagy Mourinhoo feneke merre áll. Csak hajrá, egyétek meg, amit főztetek, és amihez még tapsoltatok is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20tek 2012.12.22. 21:35:53-kor.
UUUU a Malaga mekkorát játszik!
Ez is megy a fa alá 

Micsoda boldog estét ad nekünk a Malaga 

3:1....
Békés Karácsonyt!!

- Tivornya
- Capitá del Barça
Ritkán írok véleményt és akkor is karanténba zárnak, de nem érdekel! Tele a tököm azzal, h amikor idenézek, mindig a lenéző, népművészeti cserépedény, fellengzős stílust látom a madridiakkal szemben! Igaz, ők sem szentek, de már roppant unalmas, ami itt megy! Szégyeljétek magatokat, mert csak romboljátok az FC Barcelona nimbuszát!
Szerk.: tetszik a cenzúra
Szerk2.: hatalmas gratula a Malaga-nak, csodálatos karácsonnyal lepték meg a Barca-szurkolókat
Szerk.: tetszik a cenzúra

Szerk2.: hatalmas gratula a Malaga-nak, csodálatos karácsonnyal lepték meg a Barca-szurkolókat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2012.12.22. 21:37:22-kor.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"