Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lui1698 írta:Remélem én, hogy a kis Giovanni segít volt csapatán egy győztes góllal.
A Marca szerint mindkettőjük kezdő lesz.shutterisland írta:illetve az sem lenne gond, ha fontás papa odatenné magát.
Remélem én, hogy a kis Giovanni segít volt csapatán egy győztes góllal.S.Agüero írta:Na, ma Mallorca-Real. Bízok egy x-ben, most a real nincs formában + sok a sérültjük. Mallorca ellen idegenben nem lesz könnyű. Jó lenne egy pontvesztés, és akkor + 10 pont.
Ez valóban érdekes kijelentés, h Ibra hozott volna szenvedélyt, bár igaz. Csak egy baj van vele: maga iránti ez a szenvedélyegergo9 írta:Hát a szenvedély nálam igencsak mást jelent. Puyol játéka szenvedély a svéd vadparaszt karvaly játéka hogy alattomosan odataposok, odaütök másoknak ezenkívül pedig sétálgatok legtöbbször lesen nem az.Kifejezetten irritált, hogy Pep milyen alamuszi csapatot küldött fel ellenük regnálása végén, hogy a játékosokban se volt annyi becsvágy, hogy egy csürhét odaalázzanak. Ibra, aki végre hozott volna valami szenvedély szerűt, kiutáltatta a csapatból (a szurkolókkal, ennek ékes példája ez a fórum is). Eltöketlenítette Pep ezt a csapatot rendesen.
Azóta nyilatkozataival bizonyította is taplóságát illetve hogy nem véletlenül lett elzavarva.
Olyan szinten töketlen lett a csapat hogy 4évig maradt veretlen a Bernabeuban illetve rendes játékidőben egyetlen 1x kapott ki tőlük.
Valdés bohóckodása kellett ott is hogy valami végre leessen már nekik.
Hát a szenvedély nálam igencsak mást jelent. Puyol játéka szenvedély a svéd vadparaszt karvaly játéka hogy alattomosan odataposok, odaütök másoknak ezenkívül pedig sétálgatok legtöbbször lesen nem az.Kifejezetten irritált, hogy Pep milyen alamuszi csapatot küldött fel ellenük regnálása végén, hogy a játékosokban se volt annyi becsvágy, hogy egy csürhét odaalázzanak. Ibra, aki végre hozott volna valami szenvedély szerűt, kiutáltatta a csapatból (a szurkolókkal, ennek ékes példája ez a fórum is). Eltöketlenítette Pep ezt a csapatot rendesen.
Pont tegnap néztem a Liverpool-Mahacskalacskakaska meccset, és amit Suarez leművelt, az már-már busquetsi magasságokban járt. A kommentátor is a végén már ki volt akadva...mondta hogy Suareznek rá kéne jönnie, hogy ezeket már egy bíró sem eszi meg, se Angliában, se Európában.Initom írta: ha már a színészkedés szóba került....
1 HSZ nél többet nem nagyon szeretnék rá szánni,mert ennek a vitának soha nem lesz vége.
Az hogy pár Barca játékos színészkedik az tény.De könyörgöm.
MINDEN csapatban van minimum ennyi aki dobálja magát.
Gondolom Madridi oldalról nem kell írnom nevet,de angliában is elég jellemző,ez a foci egyik rákfenéje.
ha már a színészkedés szóba került....Mihu írta:Röviden a témához:
Mindig azt mondom, hogy egy játékos inkább színészkedjen, mint lépjen rá valakinek a kezére, rúgdossa meg a hátát, vagy törje el a lábát. A színészkedésben még senki se sérült meg...Persze az ideális az lenne, ha se színészkedés, se mocskos belépők nem lennének, de ez a mai fociban sajnos csak vágyálom.
Ja ugorhatjuk. Igen fájdalmas nézni. Ha ennyire nehéz felfogni, hogy bizony te is mutatod az átlag madridista sokszor agyhalott szintjét, tehát te is viselkedsz úgy, mint az átlag, akkor sajnálom. Hiába nem vagy olyan, mint az átlag (vagy próbálod azt mutatni), valamiben mégis. És következetes sem vagy. Részemről ennyi...daffy írta:látod,megint összemosod az egyéni viselkedést az átlaggal. így nem igazán fogunk dűlőre jutni,szóval szerintem ugorhatjuk is a témát. én is vonhatok gyököt az oldal viselkedéséből,de attól nem fog kiderülni,hogy pl ozsi hogy viselkedik.jelwaz írta:Attól még, hogy nem írok olyan gyakran még olvasom a fórumot. Volt pár balhé már ebben a topicban, de még nem láttam volna, hogy BÁRMELYIK madridista részéről is heves ellenállás lett volna, hasonló igazságharc ha idejött egy királyi hülyegyerek. Amúgy meg attól, hogy itt irogattok és el lehet veletek beszélni, azért nem vagyok olyan hülye, hogy ne vegyem észre a szurkálódásaitokat. Remyvel az élen.
azt hogy a realosok támadását nem én ""verem le"" remélem elnézed nekem,hisz ezen az oldalon van még pár száz aktív forumozó,aki ugrik a témára és ez szívügye is,hiszen barcás
Tehát akkor szerinted a durva,alattomos szabálytalanság,ami lassan védjegyévé vált Pepének,az pályára való? Csak mert szerintem ez ösztönös védelmi mechanizmus,hogyha tudom hogy egy elvakult barom közeledik felém,akit a bíró csak a lábam eltörése után állít ki,nem hagyom annyiban. Próbálom minél előbb tusolásra biztatni a kölköt, hogy védjem saját magam. Amúgy elég,ha visszanézed az El Clássicókat, ahol előbb jelent meg a durva és sérülésre törekvő játék mint a színészkedés.REMY írta: Ezzel nem értek egyet, mert nem saját maguk miatt teszik ezt a játékosok, nem azért, mert megakartak volna úszni egy esetleges sérülést, hanem mert sárgát, pirosat vagy 11-est akartak volna kicsikarni a bíróból.
alapból, mi az, hogy színészkedés. Nem futball pályára való cselekvés, hanem a TV képernyőbe való.
Megjátszás, egy el sem követett dolog miatt. Tehát semmilyen jótékony célt nem szolgál a SZÍNÉSZKEDÉS.
Ezzel nem értek egyet, mert nem saját maguk miatt teszik ezt a játékosok, nem azért, mert megakartak volna úszni egy esetleges sérülést, hanem mert sárgát, pirosat vagy 11-est akartak volna kicsikarni a bíróból.Mikaos írta: Szóval szerintem a színészkedés sajnos a durvuló játék egyenes következménye, megelőzésre szolgál, de egyeseknél -sajnos- túljátszás lesz belőle.
Hogy folyamatos a játék, és hogy történik-e közben szabálytalanság, az két külön dolog. Ugyanis a szabálytalanság megléte tényszerű lehet adott esetben, de az előnyszabály segítségével nem feltétlenül kell megállítani a játékot.Bob_Marley írta:PL-t ezért becsülöm, mert ott valóban hagyják a férfias játékot, nem primadonnák játszana, ......
De ettől még nem szabálytalan.És ment is tovább a játék.Mert alapvetően a lényeg is az lenne hogy a játék folyamatos legyen.
Szánalmas ez az ember. Nem hiszem, hogy most épp ránk célzott volna.Stalkyard írta:Nem tökmindegy? Muszáj állandóan ezzel az emberrel foglalkozni? Hagy nyilatkozgasson, amit akar, amíg konkrétan nem a Barca ellen kavarja azt a bizonyost, addig nem kell foglalkozni az ilyen kijelentéseivel. Mourinhonak lételeme a homályos utalgatás, célozgatás, nyilatkozat háború. Ha minden egyes beböfögését két oldalon tárgyalunk ki, akkor át is nevezhetjük az oldalt euromourinho.hu-ra.Vakmacska írta:„A Borussia játékát elemezve az edző munkája tűnik ki, de nyilvánvaló, hogy vannak vicc csoportok a BL-ben, míg a miénkből egy nagy csapatnak az Európa-ligában kell majd folytatnia.
Ezt Murinnyóka hogy értette?
Mely csapatokat akarja lealázni éppen?
Nem tökmindegy? Muszáj állandóan ezzel az emberrel foglalkozni? Hagy nyilatkozgasson, amit akar, amíg konkrétan nem a Barca ellen kavarja azt a bizonyost, addig nem kell foglalkozni az ilyen kijelentéseivel. Mourinhonak lételeme a homályos utalgatás, célozgatás, nyilatkozat háború. Ha minden egyes beböfögését két oldalon tárgyalunk ki, akkor át is nevezhetjük az oldalt euromourinho.hu-ra.Vakmacska írta:„A Borussia játékát elemezve az edző munkája tűnik ki, de nyilvánvaló, hogy vannak vicc csoportok a BL-ben, míg a miénkből egy nagy csapatnak az Európa-ligában kell majd folytatnia.
Ezt Murinnyóka hogy értette?
Mely csapatokat akarja lealázni éppen?
Erre az embernek látszó sejtkupacra nem lehet megfelelő jelzőt kitalálni.
Külön kiemelném az első mondatot,szerintem nem az elnőiesedett foci az oka FŐKÉNT ezen gondolatoknak, hanem az a felfogás amit amúgy azért már a 60-70 es években sem kedveltek annyira, miszerint legyél erősebb és vedd el a labdát, ha nem megy akkor rúgd föl. Kb 20 éve nézek focit, én sem a mai szokásokon focializálódtam, a test test elleni dolgokkal nincs is baj, és azt is osztom hogy kicsit puhulás felfedezhető.daffy írta:az hogy ilyen vélemény felmerülhet benned,nagyban közrejátszik az elnőiesedett és színészesedett foci. a véleményed nem vitatom,mivel jelentős az igazságtartalma és megannyi dolgot nem lehet szépíteni. ha kontakt van,megy a fújás. ez nekem nagyon nem tetszik,mivel nem ezen a focin nőttem fel és nem tudom elfogadni,hogy primadonnákat kell nézni. tény,vannak kirívóan komoly belépők,de mindig is voltak. ellenben a gyakoriság... most hónapokig,évekig megy a diskurzus róla,holott még csak sérülés sem történt. ismét kihangsúlyozom,hogy nem a tények ellen beszélek. a szabálytalanságot le kell fújni,de nem minden szabálytalan,amit lefújnakALEXDP írta: És néhányatok kedves Madridisták azt is elfelejti, hogy az elmúlt évek klasszikusainak egy részén csak a csoda ami segített bennünket abban hogy ne kelljen Messi, Alves, Iniesta- helyett végérvényesen új játékost keresni, tekintettel a lábtörésükre-szalagszakadásra, fél vagy teljes bénulásra.
Szerintem meg épp,hogy így is el lehetne csalni sok meccset. Mivel a mostani "fejesek" a Spanyol Labdarúgó Szövetségben ígyis tudnak olyan lapokat eltörölni,stb, milenne,ha szinte tejhatalmat kapnának a ligán belül??REMY írta:szintén.....bence-barca írta: Viccet félretéve, nagyon kéne már ez a szabály! Rühellem, amikor valaki ezt csinálja, hát még ha az a valaki az én kedvenc csapatomból van!
pl., ha Medelt utólag eltiltották, akkor ezt miért nem lehet minden ilyen esetnél használni???
számomra érthetetlen. Bár akkor a sok fejesnek nem jönne jól, mert nem lehetne elcsalni nagyon a meccseket.
szintén.....bence-barca írta: Viccet félretéve, nagyon kéne már ez a szabály! Rühellem, amikor valaki ezt csinálja, hát még ha az a valaki az én kedvenc csapatomból van!
Nyilvánvaló, hogy ezt nem fogják bevezetni, hisz ezzel is az UEFA akar tolni minket!REMY írta: Be kéne vezetni a meccs utána eltiltásokat is. Színészkedsz??? 3-5 meccs.
1 éven belül gyökeresen megváltozna a hozzáállás a pályán.
Visszatérnénk a régebbi időkben, amikor 0-90 percig küzdést láttunk a fetrengések helyett.
(általánosságban értem.. mielőtt beleköt valaki)