Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A madridos résszel egyetértek,de azzal,hogy a Barca tavaly leszállóágban volt azzal közel sem,a szezonunk jó volt és kb. 3cm-en múlik,hogy most nem megismételhetetlen csodáról (BL címvédés) hanem kudarcról beszélünk.remontada írta:A Real most szenvedi a tavalyi év "rablógazdálkodását". Tavaly tavasszal elérték a teljesítőképességük határát, és idén nem képesek megújulni vagy szinten maradni. A címvédés gyakorlatilag lehetetlen a bajnokságban, a Bl-ben pedig sok tényezős (sorsolás, ellenfelek, játékvezetői felfogás).
A Barca viszont a tavalyi leszálló ágból képes volt megújulni. Igaz, kellett hozzá edzőváltás:)
Magunk közt szólva, szerintem Mourinho nem azon parázott, hogy nekünk hosszabb, hanem hogy nekik túl rövid. Amennyire most körülnézve látom, ez a rész (bezzegaBarca) csak az átlagos, gondolkodásmentes madridista mentalitás szüleménye.Pavel írta:Szóljon már valaki Spec5-ak, hogy a Levante meg csütörtökön játszott. Nekünk csak jobb lett volna, ha tegnap letudjuk a heti adagot.
Igaz nekik még nem telt el 48 óra, de sebaj.
Egyrészt az is, amit te mondasz, másrészt múltkor mi ugyanígy jártunk. Azt meg nem is mondom, hogy nem miattunk, hanem a Levante miatt lesz vasárnap a meccs, mert EL-ben játszottak csütörtökön, csak így lehet meg nekik a szükséges 3 nap. Én nem is értem komolyan, hogy egy ilyen dologból miért kell ekkora gondot csinálnia.bence-barca írta:Én ebben azt nem értem, h nekünk is sokszor volt már, h egy heten belül 3 meccset játszottak a játékosaink. Igen, MOST nem így van és nekünk kedvezett a sorsolás, de máskor meg nekünk is volt így, h pl vasárnap bajnokság, szerda bl, majd megint szombat. Ez a 4 nap/ 2 meccs ritmus a mai fociban már teljesen bevett, szóval ezt most nem értem Mounál. Ugyanígy előfordul ez nálunk is, a MUnál is, az Internél is, mindenkinél. Most ez hülye példa, de ha vki FIfazik annak is ugyanúgy beszoktak 2-3 meccset sűríteni az egy hetébe, mert ez manapság már megszokott. Persze ettől még abban igaza van, h tényleg rakhatták vna vasárnapra a meccsüket, de akkor meg az van, h kupameccsük van szerdán, és akkor megint ott van ez a 4nap/2 meccs.
Tehát én értem mit mondd Mou és avn is benne logika, de úgy állítja be, mintha ez csak velük lenne így és csak most. Eddig érdekes ezt még nem hozta fel, pedig máskor is jártak már így...
Dettó! Annyira állat volt! Már majdnem megsajnáltam őket, de végül azért nem..noname írta:Hosszú idő után végignéztem egy Real meccset, úgy tűnik jók a "női" megérzéseim.![]()
Nem keres kifogásokat... akkor most ki az álszent? Várom a madridistákat egy kulturált eszmecserére...„Nem kezdtünk jól, és a folytatásban is csak egy kicsit lettünk jobbak. Megpróbálok igazságos lenni, és amikor a csapatom veszít, nem keresek kifogásokat más dolgokban. Nyilvánvaló, hogy aki játszik szerdán, nem kellene ma is játszania. Nyilvánvaló, hogy vannak más csapatok, amelyek irányítják a versenynaptárt, amelyet mi nem tehetünk meg, de a legmagasabb szinten szereplő profikról beszélünk, akiknek erősnek kell lenniük mentálisan, elhivatottnak kell lenniük és önfeláldozónak. Amikor látom Stepáneket, aki harmincnégy évesen három meccset játszik a Davis-kupában, és meghal az országáért, akkor egy huszonhárom-huszonnégy éves futballistának le kell tudnia játszani két meccset négy nap alatt. De mint mindig, én beszélek, az egyetlen, aki ma beszélt, én vagyok, a rosszfiú a filmben" – osztotta ki egyszerre saját játékosait és klubját, valamint a Barcelonát a szakember.
Én ebben azt nem értem, h nekünk is sokszor volt már, h egy heten belül 3 meccset játszottak a játékosaink. Igen, MOST nem így van és nekünk kedvezett a sorsolás, de máskor meg nekünk is volt így, h pl vasárnap bajnokság, szerda bl, majd megint szombat. Ez a 4 nap/ 2 meccs ritmus a mai fociban már teljesen bevett, szóval ezt most nem értem Mounál. Ugyanígy előfordul ez nálunk is, a MUnál is, az Internél is, mindenkinél. Most ez hülye példa, de ha vki FIfazik annak is ugyanúgy beszoktak 2-3 meccset sűríteni az egy hetébe, mert ez manapság már megszokott. Persze ettől még abban igaza van, h tényleg rakhatták vna vasárnapra a meccsüket, de akkor meg az van, h kupameccsük van szerdán, és akkor megint ott van ez a 4nap/2 meccs.Barcaman1993 írta:„Nem kezdtünk jól, és a folytatásban is csak egy kicsit lettünk jobbak. Megpróbálok igazságos lenni, és amikor a csapatom veszít, nem keresek kifogásokat más dolgokban. Nyilvánvaló, hogy aki játszik szerdán, nem kellene ma is játszania. Nyilvánvaló, hogy vannak más csapatok, amelyek irányítják a versenynaptárt, amelyet mi nem tehetünk meg, de a legmagasabb szinten szereplő profikról beszélünk, akiknek erősnek kell lenniük mentálisan, elhivatottnak kell lenniük és önfeláldozónak. Amikor látom Stepáneket, aki harmincnégy évesen három meccset játszik a Davis-kupában, és meghal az országáért, akkor egy huszonhárom-huszonnégy éves futballistának le kell tudnia játszani két meccset négy nap alatt. De mint mindig, én beszélek, az egyetlen, aki ma beszélt, én vagyok, a rosszfiú a filmben" – osztotta ki egyszerre saját játékosait és klubját, valamint a Barcelonát a szakember.
http://www.footytube.com/video/real-bet ... =wv_relboxBritishKnight írta:Valaki tud egy olyan összefoglalót küldeni amin nem csak az egy Betis gól van hanem a helyzetek is?
És persze Casillas dekázására is kíváncsi lennék
DióhéjbanMikaos írta:A szokásos madridi meccskép.
Csak most más lett a végeredmény.
Én 26k-ért vásároltam meg a mai real buktátPrimitive írta:Ha ez kell hozzá arra a szelvényre én sem sajnálok 500 forintot. Ennyit megér. Ha nem jön, akkor se fogom szeretni a Madridit, ha pedig igen, hát akkor sem...Marci írta:Mindenki nyugodtan dőljön hátra, ez lesz a végeredmény. Fogadtam hendivel is a Madridra és arra is, hogy lesz legalább három gól.![]()
Betis nem gyenge teljesítményt tett ki a pályára... Madrid halvány volt! Azért a Betis kapusnak megköszönhetjük. Kaká lövése, Ronaldo fejese... Summa summarum, a holnapi meccs még jobban felértékelődött!
Még meglehet, legyünk pozitívak
Akkor igyekszem nem fórumközelbe lenni.MichaaBee írta:Akkor is így állsz hozzá, amikor a madridisták jönnek ide verni a nyálukat egy-egy botlásunk után?StickyFingaz írta:Ritka pillanat a madridi vereség.Ki kell élvezni amennyire csak lehet.visca el barca írta: ez ám a hozzállás![]()
Akkor is így állsz hozzá, amikor a madridisták jönnek ide verni a nyálukat egy-egy botlásunk után?StickyFingaz írta:Ritka pillanat a madridi vereség.Ki kell élvezni amennyire csak lehet.visca el barca írta: ez ám a hozzállás![]()
Ha ez kell hozzá arra a szelvényre én sem sajnálok 500 forintot. Ennyit megér. Ha nem jön, akkor se fogom szeretni a Madridit, ha pedig igen, hát akkor sem...Marci írta:Mindenki nyugodtan dőljön hátra, ez lesz a végeredmény. Fogadtam hendivel is a Madridra és arra is, hogy lesz legalább három gól.