2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
előttem csak a tavalyi év 46 classicoja van, ahol mindig ugyabban a felállásban játszottatok. hja nem, egyszer di maria majdnem 3 napig sérült voltdaffy írta:nézd vissza akármelyik évet az elmúlt úúúúgy 5-6ból
nézd vissza akármelyik évet az elmúlt úúúúgy 5-6bólvisca el barca írta:áh nekik olyan soha sincs. csak nálunk jellemző h 2-3 kulcsjátékos kidől.kanty írta:Madrid-al mi a helyzet, valaki sérült, vagy fontosabb játékos, aki nem játszhat?
kivancsi vagyok mire menne a madrid tratósan mondjuk egy pepe, ramos, özil hiányában...
áh nekik olyan soha sincs. csak nálunk jellemző h 2-3 kulcsjátékos kidől.kanty írta:Madrid-al mi a helyzet, valaki sérült, vagy fontosabb játékos, aki nem játszhat?
Ezen én rengeteget gonolkoztam,csak egy kicsit máshogy képzelném el:StickyFingaz írta:Miért nem gondolkozik senki a 3 védős felálláson?Tudom kicsit öngyilkosság de hátha.
Valdes-Alves-Masch-Adriano-Iniesta-Xavi-Busquets-Fabregas-Pedro-Messi-Alexis
6 bajnoki 18 pont, 2 bl 6 pont.Castiel írta:viszont szerintem is rossz pillanatban van a rangadó, hiszen nem vagyunk csúcsformában.!
Alves-Masch-Adriano?StickyFingaz írta:Miért nem gondolkozik senki a 3 védős felálláson?Tudom kicsit öngyilkosság de hátha.
Valdes-Alves-Masch-Adriano-Iniesta-Xavi-Busquets-Fabregas-Pedro-Messi-Alexis
Igen az a fránya hátsó alakzat!Castiel írta:Igazából én nem is nagyon erőltetném Piqué szerepeltetését. 8 pont a difi, és Piqué teljes értékű felépülése szerintem prioritást élvez. Legalábbis nálam. Legrosszabb esetben is ami vereség lenne, 5 pont maradna a különbség a javunkra! Szerintem az nem katasztrófa. Az a fura helyzet, hogy a mostani clásícó ellentmondásos olyan szempontból, a mi perspektívánkból hogy kapaszkodhatunk abba, hogy ha veszítünk, hogy nem dől el a liga, hiszen korán van még ilyen jóslatokhoz, a bajnokság hosszú nagyon. Viszont ha győzünk megléphetünk és akkor nagyon jelentősnek mondható a különbség, még ilyen korai szakaszában is a ligának.
viszont szerintem is rossz pillanatban van a rangadó, hiszen nem vagyunk csúcsformában. Viszont az ő eredményeik meg a rohamos formába lendülést jelentik. kicsit tartk is a estétől, a hátsó alakzat miatt, de Nagyon remélem hogy ha csak egy góllal is, de behúzzuk a meccset! Visca Barca!
Az a videó nem tegnapi és nem is tegnapelőtti.Már vagy 3 napja láttam valamelyik weboldalon.Talán SH-n.visca el barca írta:piquére ne nagyon számítsatok, tegnap a madridistán valaki belinkelt egy videót, a tegnapi edzés (?) után elég erősen sántikált a parkolóban....
Én örültem annak hogy Song érkezett csakhát jobban örültem volna hacsababarca írta:Az a baj,hogy vele se lennénk sokkal előrébb. hidegen betenni,nem is tudom.gergo9 írta:Mai meccsel kapcsolatban csak annyi az elvárásom hogy egy komoly csapathoz méltón védekezzünk ne vakon előrevágott labdákból csináljanak belőlünk bohócot mint legutóbb.
Piqué-t agyoninjekcióznám csak játékra kész legyen este.
de az egész védekezésünk gyenge,nem csak egyéni hibák vannak.
Minden csapatban a két középső védő szinte fix egész szezonban.nálunk meg állandóan megy a kavarás,mindenki játszik középhátvédet szinte.
Nyáron a legeslegfontosabb Piqué mellé venni egy KÖZÉPHÁTVÉDET. nem középpályást,aki "tud" védőt is játszani. egy várbeli védőt.
Neveket nem mondok,vannak ötleteim.
Szóval amúgy én is remélem nem kapunk ilyen röhejes gólokat,mint madridban legutóbb kettőt,vagy az odavágón is. komolyan azon a 3 gólon a realosok lepődtek meg legjobban,hogy gólok lettek.
Az a baj,hogy vele se lennénk sokkal előrébb. hidegen betenni,nem is tudom.gergo9 írta:Mai meccsel kapcsolatban csak annyi az elvárásom hogy egy komoly csapathoz méltón védekezzünk ne vakon előrevágott labdákból csináljanak belőlünk bohócot mint legutóbb.
Piqué-t agyoninjekcióznám csak játékra kész legyen este.
Azért nem a Chelsea féle 11 emberrel a tizenhatoson belül féle beseggelésre gondoltam. Hanem amit írtam is,hogy a védelmi vonalon maradjon hátrébb,ne tolják fel magukat a körívig. úgyis elkerülhetetlen hogy nálunk legyen a labda,de ne adjuk meg nekik(nektek) azt a könnyedséget,hogy két húzásból egy labdavesztés után ziccerbe kerüljenek.daffy írta:viszont ha letáborozhat a real a kapu előtt,akkor mibe fáradna el?csababarca írta: Sokszor gondolkoztam,hogy mit lehetne csinálni a madrid ellen az első fél órában,amikor tudnak menni. Szerintem be kéne seggelnünk a kapu elé,és hagyni hagy jöjjenek. felállt védelem ellen (akármilyen is az),ritkán rúgnak gólt. kihúznánk max 1 kapottal,onnan meg be tudnánk húzni a második félidőben.