Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.07. 14:09:42

daffy írta:nézd vissza akármelyik évet az elmúlt úúúúgy 5-6ból
előttem csak a tavalyi év 46 classicoja van, ahol mindig ugyabban a felállásban játszottatok. hja nem, egyszer di maria majdnem 3 napig sérült volt :D

persze nem arrol van szo h sérulést kivanok, semmi ilyen, de nálatok a kulcsjátékosok mindig egészségesek, nálunk meg piqué, puyol, iniesta, villa vagy franc tudja, mindig van vagy 3-4 sérült.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.07. 14:05:21

Ne legyen sérült senki náluk. Sokkal jobb úgy legyőzni őket, hogy a legjobbjaikkal állnak fel! :lol:
daffy
Madridista

2012.10.07. 14:02:33

visca el barca írta:
kanty írta:Madrid-al mi a helyzet, valaki sérült, vagy fontosabb játékos, aki nem játszhat?
áh nekik olyan soha sincs. csak nálunk jellemző h 2-3 kulcsjátékos kidől.

kivancsi vagyok mire menne a madrid tratósan mondjuk egy pepe, ramos, özil hiányában...
nézd vissza akármelyik évet az elmúlt úúúúgy 5-6ból
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.07. 13:55:31

kanty írta:Madrid-al mi a helyzet, valaki sérült, vagy fontosabb játékos, aki nem játszhat?
áh nekik olyan soha sincs. csak nálunk jellemző h 2-3 kulcsjátékos kidől.

kivancsi vagyok mire menne a madrid tratósan mondjuk egy pepe, ramos, özil hiányában...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.10.07. 13:51:20

A maguk módján üzentek a srácok a meccs előtt:

Kép

:mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.07. 13:48:42

Ritka az ilyen, maximalista vagyok, de most van egy fura érzésem, és emiatt megelégednék akár az X-el is. Azzal mi nyerünk, Madridnak csak a győzelem elfogadható ebben a helyzetben.

Remélem első 20percben nem akarunk cicázni, hanem ha kell akkor előrevagdossuk a lasztit, mert az utóbbi klasszikusokon kidolgozott akcióból nem igen lőttek gólt, általában saját térfélen szerencsétlenkedtünk,és büntettek.

nah, várom szó ami szó...11pontnál nem lenne kérdés, onnan nincs az a pech,csalás, hogy elbukjuk a bajnokságot. 8 pontnál se lenne szerintem gond,főleg ha Tito tűzben tartja a srácokat.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.10.07. 13:47:29

StickyFingaz írta:Miért nem gondolkozik senki a 3 védős felálláson? :D Tudom kicsit öngyilkosság de hátha.
Valdes-Alves-Masch-Adriano-Iniesta-Xavi-Busquets-Fabregas-Pedro-Messi-Alexis
Ezen én rengeteget gonolkoztam,csak egy kicsit máshogy képzelném el:
Valdes-Alves-Masch-Adriano-Song-Sergi-Xavi-Iniesta-Messi-Pedro-Villa(Fabre)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.10.07. 13:46:23

Jó lenne végre lehozni úgy egy meccset a Madrid ellen, hogy hátul nem csinálunk valami hülyeséget, ezzel a saját dolgunkat megnehezítve.
Bár most nem igazán vagyok bizakodó ezt illetően. Nagyon lerágott csont, most értelmetlen is ezzel foglalkozni, de nyáron kellett volna egy középső védőt venni Song helyet. Semmi gondom Sanyival, de amikor hátul játszik, nagy körülményesen átveszi, megfordul, a szőr feláll a hátamon.

Ahogy már írtátok is lentebb, idén sok a küzdős meccs, de ezeket rendre hozzuk. Most is ebben bízok.
Madrid-al mi a helyzet, valaki sérült, vagy fontosabb játékos, aki nem játszhat?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.10.07. 13:41:00

Rég izgultam már ennyire. Nagyon várom már a meccset. Egy picit félek, de ahogy megfigyeltem az utóbbi évekbe, amikor nagyon aggódtunk a meccs előtt akkor simán nyertünk, amikor meg nagy volt a mellény, akkor cumesz lett a vége.

Szerintem a Song - Masche páros lesz hátul, és jól fognak játszani.

SEMPRE BARCA!!!!
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.07. 13:29:29

Castiel írta:viszont szerintem is rossz pillanatban van a rangadó, hiszen nem vagyunk csúcsformában.!
6 bajnoki 18 pont, 2 bl 6 pont.

pepnél mindig jol jatszottunk, csak a kinlodos meccseken nem jöttek a pontok.

titonal akadozik a gépezet, viszont iszonyat küzdés van, az elmult 2 honapban többször fordítottunk mint az elmult 5 évben összesen...
Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.10.07. 13:27:21

StickyFingaz írta:Miért nem gondolkozik senki a 3 védős felálláson? :D Tudom kicsit öngyilkosság de hátha.
Alves-Masch-Adriano?
Ez tényleg öngyilkosság. Két szélső hátvéd, akik állandóan felfutnak plusz Mascherano, aki igazából nem is középső védő? Ez így elég gyenge védelem lenne
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan91 2012.10.07. 13:51:40-kor.
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.07. 13:22:12

Castiel írta:Igazából én nem is nagyon erőltetném Piqué szerepeltetését. 8 pont a difi, és Piqué teljes értékű felépülése szerintem prioritást élvez. Legalábbis nálam. Legrosszabb esetben is ami vereség lenne, 5 pont maradna a különbség a javunkra! Szerintem az nem katasztrófa. Az a fura helyzet, hogy a mostani clásícó ellentmondásos olyan szempontból, a mi perspektívánkból hogy kapaszkodhatunk abba, hogy ha veszítünk, hogy nem dől el a liga, hiszen korán van még ilyen jóslatokhoz, a bajnokság hosszú nagyon. Viszont ha győzünk megléphetünk és akkor nagyon jelentősnek mondható a különbség, még ilyen korai szakaszában is a ligának.
viszont szerintem is rossz pillanatban van a rangadó, hiszen nem vagyunk csúcsformában. Viszont az ő eredményeik meg a rohamos formába lendülést jelentik. kicsit tartk is a estétől, a hátsó alakzat miatt, de Nagyon remélem hogy ha csak egy góllal is, de behúzzuk a meccset! Visca Barca!
Igen az a fránya hátsó alakzat! :? Legyen egyszer szerencsénk velük, hogy nem vétenek kapitális hibát, akkor nem kétséges az esti meccs. Mondjuk a rögzített szituációknál nem sok jól fejelő játékosunk lesz. :(
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.10.07. 13:21:17

Miért nem gondolkozik senki a 3 védős felálláson? :D Tudom kicsit öngyilkosság de hátha.
Castiel
Capitá del Barça

2012.10.07. 12:12:50

Igazából én nem is nagyon erőltetném Piqué szerepeltetését. 8 pont a difi, és Piqué teljes értékű felépülése szerintem prioritást élvez. Legalábbis nálam. Legrosszabb esetben is ami vereség lenne, 5 pont maradna a különbség a javunkra! Szerintem az nem katasztrófa. Az a fura helyzet, hogy a mostani clásícó ellentmondásos olyan szempontból, a mi perspektívánkból hogy kapaszkodhatunk abba, hogy ha veszítünk, hogy nem dől el a liga, hiszen korán van még ilyen jóslatokhoz, a bajnokság hosszú nagyon. Viszont ha győzünk megléphetünk és akkor nagyon jelentősnek mondható a különbség, még ilyen korai szakaszában is a ligának.
viszont szerintem is rossz pillanatban van a rangadó, hiszen nem vagyunk csúcsformában. Viszont az ő eredményeik meg a rohamos formába lendülést jelentik. kicsit tartk is a estétől, a hátsó alakzat miatt, de Nagyon remélem hogy ha csak egy góllal is, de behúzzuk a meccset! Visca Barca!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.10.07. 12:07:09

Szerintem ez lenne a legjobb kezdő mára:
Valdes - Alves, Pique(ha nem tud játszani, akkor Bartra), Masch, Alba - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa
Cserék:
-Ha Pique nem bírja végig, akkor Piqué-Song csere 60. perc
-Xavi-Fabregas 80. perc
-Alexis Pedro vagy Villa helyett 70. perc
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.10.07. 12:02:19

visca el barca írta:piquére ne nagyon számítsatok, tegnap a madridistán valaki belinkelt egy videót, a tegnapi edzés (?) után elég erősen sántikált a parkolóban....
Az a videó nem tegnapi és nem is tegnapelőtti.Már vagy 3 napja láttam valamelyik weboldalon.Talán SH-n.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.07. 12:00:42

piquére ne nagyon számítsatok, tegnap a madridistán valaki belinkelt egy videót, a tegnapi edzés (?) után elég erősen sántikált a parkolóban....
Kép
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.10.07. 11:49:44

csababarca írta:
gergo9 írta:Mai meccsel kapcsolatban csak annyi az elvárásom hogy egy komoly csapathoz méltón védekezzünk ne vakon előrevágott labdákból csináljanak belőlünk bohócot mint legutóbb.
Piqué-t agyoninjekcióznám csak játékra kész legyen este.
Az a baj,hogy vele se lennénk sokkal előrébb. hidegen betenni,nem is tudom.
de az egész védekezésünk gyenge,nem csak egyéni hibák vannak.
Minden csapatban a két középső védő szinte fix egész szezonban.nálunk meg állandóan megy a kavarás,mindenki játszik középhátvédet szinte.
Nyáron a legeslegfontosabb Piqué mellé venni egy KÖZÉPHÁTVÉDET. nem középpályást,aki "tud" védőt is játszani. egy várbeli védőt.
Neveket nem mondok,vannak ötleteim.

Szóval amúgy én is remélem nem kapunk ilyen röhejes gólokat,mint madridban legutóbb kettőt,vagy az odavágón is. komolyan azon a 3 gólon a realosok lepődtek meg legjobban,hogy gólok lettek.
Én örültem annak hogy Song érkezett csakhát jobban örültem volna ha
Daniel Agger jött volna.Ugyebár Song vkp és most középhátvédet játszik
de ha jött volna Agger akkor Masc lehetne a vkp és van egy minőségi
khv-ünk.

Hát igen a "röhejes"gólok...Ne adjunk már minden meccsen ajándék gólt
a Realnak.Ha vezetünk 5-0-ra nemcsak a Real ellen akkor megértem hogy
a kapus vagy a hátvéd tartja a labdát dehát ilyen meccseken azért nem
vennék le a fejüket ha előrerúgják a labdákat.
Visca el Barca!!
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.07. 11:40:52

gergo9 írta:Mai meccsel kapcsolatban csak annyi az elvárásom hogy egy komoly csapathoz méltón védekezzünk ne vakon előrevágott labdákból csináljanak belőlünk bohócot mint legutóbb.
Az a baj,hogy vele se lennénk sokkal előrébb. hidegen betenni,nem is tudom.
de az egész védekezésünk gyenge,nem csak egyéni hibák vannak.
Minden csapatban a két középső védő szinte fix egész szezonban.nálunk meg állandóan megy a kavarás,mindenki játszik középhátvédet szinte.
Nyáron a legeslegfontosabb Piqué mellé venni egy KÖZÉPHÁTVÉDET. nem középpályást,aki "tud" védőt is játszani. egy várbeli védőt.
Neveket nem mondok,vannak ötleteim.

Szóval amúgy én is remélem nem kapunk ilyen röhejes gólokat,mint madridban legutóbb kettőt,vagy az odavágón is. komolyan azon a 3 gólon a realosok lepődtek meg legjobban,hogy gólok lettek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.07. 11:26:50

Mai meccsel kapcsolatban csak annyi az elvárásom hogy egy komoly csapathoz méltón védekezzünk ne vakon előrevágott labdákból csináljanak belőlünk bohócot mint legutóbb.
Andris
Adminisztrátor

2012.10.07. 11:12:45

Clasicohoz képest szerintem igen kevés a nyomás a srácokon jelenleg, a madridnak viszont van komoly vesztenivalója.

Ráadásul az utóbbi időkben jellemzően akkor volt gondunk ellenük, ha vezetést szereztek, jelenleg a csapatunk viszont jeleskedik a fordításban, de ennél fontosabb, hogy a hajrá játékban.

Ráadásul formák alapján nem érzek igazán nagy különbséget a két brigád között.

Elég magabiztosan győzelemre tippelek, de csak azért mert rég volt ilyen önbizalom madrid háza táján és a madrid irányába a nemzetközi sajtóban. Pontosan az 5-0 előtt. :mrgreen:

Szerintem rúgúnk 3at, és ők nem tudnak majd annyit.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
neobarca
Director del Fútbol

2012.10.07. 11:11:19

Legyen már este 8!!! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.10.07. 10:55:53

Na eljött a nap. A győzelem mindenképpen kell, de van egy olyan érzésem, hogy ismét 2-2 lesz. Akárhogy is, de nyerjünk ma! Az Ajax-Real meccsek mindig jó előjelek szoktak lenni, remélem most is így lesz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
miihii
KHAL

2012.10.07. 09:35:40

‎"A Barcelona fantasztikus stílusban játszik, amit akkor se adnak fel, ha veszítenek. Különbek mindenkinél, mert van legalább négy-öt egészen kivételes szintet képviselő játékosuk. Ha őszinte akarok lenni, ezt kell mondanom" - Alfredo di Stefano =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.07. 09:02:31

daffy írta:
csababarca írta: Sokszor gondolkoztam,hogy mit lehetne csinálni a madrid ellen az első fél órában,amikor tudnak menni. Szerintem be kéne seggelnünk a kapu elé,és hagyni hagy jöjjenek. felállt védelem ellen (akármilyen is az),ritkán rúgnak gólt. kihúznánk max 1 kapottal,onnan meg be tudnánk húzni a második félidőben.
viszont ha letáborozhat a real a kapu előtt,akkor mibe fáradna el?
Azért nem a Chelsea féle 11 emberrel a tizenhatoson belül féle beseggelésre gondoltam. Hanem amit írtam is,hogy a védelmi vonalon maradjon hátrébb,ne tolják fel magukat a körívig. úgyis elkerülhetetlen hogy nálunk legyen a labda,de ne adjuk meg nekik(nektek) azt a könnyedséget,hogy két húzásból egy labdavesztés után ziccerbe kerüljenek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése