Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
elhiheted, hogy én az mellett voltam, hogy inkább maradjon az adott csapat, és ők érjenek össze, minthogy igazoljunk ismét 10 embert.... DE DM, Khedira, Carvalho annyira kevés és annyira fekete fol a csapatban, hogy már csak hátráltatják az egészet. Valami nem okés... és így nehéz.recrea írta:Remy, nálatok évről évre ez megy. Az aktuálisak mindig gyengék, aztán jön a lista, h kiket szeretne a köznép, aztán az elnök megveszi őket, aztán nem jönnek az eredmények, akkor ugye az aktuálisak gyengék. Körforgás 10 éve, pedig boldog-boldogtalant leigazolt a Real, súlyos pénzekért, mozdíthatatlannak hitt játékosokat. Bárki megtehető, ha [auto_cenzúra], mehet a levesbe. Ahelyett, h próbálna a mindenkori edző CSAPATOT csinálni.REMY írta: DM, Khedira, Carvalho,
Hoznám Neymart vagy Hazardot, Jesét felhoznám a nagycsapatba.
Esetleg a Higu - Falcao cserén elgondolkodnék még.
Tudom, könnyen beszélünk mi, hiszen utánozhatatlan generáció jött össze, elismerem, irigylésre méltó, lesz ennél sokkal rosszabb, nem is várom.
Remy, nálatok évről évre ez megy. Az aktuálisak mindig gyengék, aztán jön a lista, h kiket szeretne a köznép, aztán az elnök megveszi őket, aztán nem jönnek az eredmények, akkor ugye az aktuálisak gyengék. Körforgás 10 éve, pedig boldog-boldogtalant leigazolt a Real, súlyos pénzekért, mozdíthatatlannak hitt játékosokat. Bárki megvehető, ha [auto_cenzúra], mehet a levesbe. Ahelyett, h próbálna a mindenkori edző CSAPATOT csinálni.REMY írta: DM, Khedira, Carvalho,
Hoznám Neymart vagy Hazardot, Jesét felhoznám a nagycsapatba.
Esetleg a Higu - Falcao cserén elgondolkodnék még.
nem feltétlen cserére kellet gondolnilui1698 írta:A matracosok meg majd lesznek olyan hülyék és bele is mennek egy ilyenbe.REMY írta:Esetleg a Higu - Falcao cserén elgondolkodnék még.![]()
Hazard szintén esélytelen szerintem, mert kétlem, hogy a cselzi elengedné, Neymar meg már írtam, hogy nálunk lesz az új "hetes".
Amúgy Di María tényleg nem ügyetlen, sőt kifejezetten technikás, de mint már írtam hülye szegényke, mint a tarkón lőtt medve.
A matracosok meg majd lesznek olyan hülyék és bele is mennek egy ilyenbe.REMY írta:Esetleg a Higu - Falcao cserén elgondolkodnék még.
DM, Khedira, Carvalho,lui1698 írta:Még szerencse, hogy nem rajtad múlik. Tello se egy atomfizikus, de a lerágott bőrkeményedésében több értelem van, mint Maria-nak.shutterisland írta:deal.Telloért oda adjuk
Amúgy, tegyük fel, hogy idén kupa nélkül maradtok, és ugye jönnek az elnökválasztások.
Egy estleges leltározásnál kiket pattintanátok a csapattól azonnal?
Az a baj, hogy a képességei megvannak, de olyan hullámzó teljesítményt mutat, hogy az elképesztő. Vagy MOM, vagy OMFG..... köztes állapot nincs. És ez idegesítő, hogy nem kiegyensúlyozott.Azért emlékszem olyanra is,hogy Di María volt a világ legjobb szélsője...
szóval, gyorsan változnak a vélemények ott.
Mondjuk ez tényleg jó stat. Alexisnél, Villanál a felével bőven beérném...holott jobb focistának tartom őket, egy jobb csapatban.lui1698 írta:Özil a statisztikusok kedvence lehet, minden második meccsére jut egy értelmes megmozdulása, amiből szerencséjére gól születik.
Még szerencse, hogy nem rajtad múlik. Tello se egy atomfizikus, de a lerágott bőrkeményedésében több értelem van, mint Maria-nak.shutterisland írta:deal.Telloért oda adjuk
Inkább megkapjátok Tello-t ingyen, csak ne kelljen idehozni azt az embert.REMY írta:Nem akarjátok leigazolni?Telloért oda adjuk
deal.Telloért oda adjuk
ezzel sajnos egyet kell értenem... egyszerűen nem értem, hogy miért van ezrecrea írta: Nézhetetlen, amit a Real művel, ez a véleményem összefoglalva.
Az még csak hagyján, de tavaly adott 20 gólpasszt a bajnokságban, tavalyelőtt meg 19-et.lui1698 írta:Özil a statisztikusok kedvence lehet, minden második meccsére jut egy értelmes megmozdulása, amiből szerencséjére gól születik.
Ez mekkoraBritishKnight írta:zil