Nem semmi egy este volt az biztos... Én a mi meccsünk közben már elkönyveltem magamban az 1 pontos hátrányt, majd +5 lett belőle. Ez jó...

Viszont a Madridéknál vmi van. Komolyan az az érzésem, hogy kb. 5 játékos teljesít úgy, ahogy kell a többiek meg még nyaralnak. Ronaldo elképesztően gyenge. Nem nagyon bírom a palit, de tavaly már a meccs elején látszott rajt, hogy pörög, benne van van a tűz, stb. Most meg lealibizve hozott 3 meccset. Özil szintén nagyon gyengén muzsikál, míg Pepe elvesztésével rengeteget buktak, mert ez az Albiol, finoman szólva is csak vicces.

Benzema szintén mintha ott sem lenne. Higuain, Di Maria, Alonso, Ramos, Casillas. Én úgy érzem ők vannak fejben ott a többiek máshol. Mourinho is érdekes. Tavaly szenvedélyes irányított általában a 2-3 gólos előnyökig, most meg unottan végigülte az egész meccset. És ismét kiderült, mint a Valencia ellen, hogy a Realnak nincsen padja. Mikor már jött Callejon tudtam, hogy nagy bajban vannak, Morata meg 19-re volt a laphúzás. Madridisták kíváncsi lennék a véleményetekre azzal kapcsolatban, amit leírtam!