2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
csak szeretnédMezner2 írta:Ez a Varane gyerek,azt a kumma eget,iszonyat nagy fogás,inteligens,lát a pályán,gyors mint a villám, helyezkedése is tűrhető,elég erős a párharcokban, de szívesen elnézegetném nálunk.
Abban most tényleg lehet bízni, h mostanába tudunk küzdeni! Csak az a baj, h küzdeni kell... jól cserél Tito, de mi lenne, ha cserék nélkül is már menne a játék?18Barca99 írta: ...
Részben egyet értek veled, mert igen tényleg nem vagyunk jók most hátul, de abban viszont totál nem értelek, hogy mi lefelé megyünk vagy akár stagnálunk.. ember most fordítottunk 2-0ról a Sevilla otthonában (tök mind1 milyen körülmények között) Hát mikor fordítottunk mi az elmúlt 4-5 évben mi 2-0ról? Soha, ebbe a csapatba most akkora tartás van, hogy simán el kell kapjuk a madridot, egy gól és összetörnek. Az hogy a deport sikerült összevissza kontrázni az nem jelent semmit. Lesz egy Puyolunk egy jó Masch-unk, én nagyon bízok a csapatban és Tito-ban. Éhesek ezek a srácok.csababarca írta:Legrosszabbkor kapjuk el szerintem a clásicót,ők felfelé jönnek,mi meg lefelé-ill.stagnálunk. persze egy ilyen meccs mindig más,de remélem,hogy Puyol tudja vállalni,nagyon kéne,mert hihetetlen gyengék vagyunk hátul így. Puyol tudna azért egy kis nyugalmat hátra vinni,ami elég fontos.
Szabadrúgás,sárga jogos a többin évekig lehetne vitázni...... Kommentátor hatalmas,"Lehet még ennél jobban szeretni R Margitot":) És persze mindenki a sport tv -n Barca drukker...HupszAlexander Mahone írta:Én se nagyon tudok még örülni, de idén már párszor megérte szurkolni a Real ellenfelének.
Közbe 11-es.
Kicsit korai mert "meghúzták a bajszukat,mindenesetre az jó hogy CR 10-ből 9-et püföl:)Alexander Mahone írta:Vezet a Depor!!!! EZAZZZZ![]()
Azért ne igyunk korán a medve bőrére, de azért szép volt, Riki, csak így tovább!Alexander Mahone írta:Vezet a Depor!!!! EZAZZZZ![]()
szégyelld magad, de ne a meccs miatt ,hanem hogy ilyen osoba vagybence-barca írta:Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Csakhogy ne pecsételj meg mindenkit, én, mint Barca szurkoló most azért inkább csöndben maradok és szégyenlem magam, h így nyertünk.
Nagyon, de tényleg nagyon halványan jegyzem meg, h emlékszem egy Van de Vaart gólra pár éve, amikor kézzel szelídítette meg a labdát, majd úgyanígy, 2 gólos hátrányból a győztes gólt lőtt a Sevillának, de ez nem lehet kifogás.
Kaptunk volna ki inkább, mondom ezt Barcásként...
ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
egyetértesz egy semmi állítást nem tartalmazó félig kérdőmondatnak titulálható butasággalbence-barca írta:Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Csakhogy ne pecsételj meg mindenkit, én, mint Barca szurkoló most azért inkább csöndben maradok és szégyenlem magam, h így nyertünk.
Így igaz. Sanyiként nem a kéz kereste a labdát.ktm írta:Az azert tegyuk hozza, hogy Thiago labbal vette at, es onnan pattant fel a kezere, ami azert nem ugyanaz mintha utana nyult volna. pl. Puhl Sanyi szerint ez nem kez.
Azért most akkora ökörséget mondtál,hogy belepirultam,remélem ezt tudod.ktm írta:Az azert tegyuk hozza, hogy Thiago labbal vette at, es onnan pattant fel a kezere, ami azert nem ugyanaz mintha utana nyult volna. pl. Puhl Sanyi szerint ez nem kez.
Mégpedig hogy? 90percet végig támadva? Nem feladva 2gólos hátrányban?bence-barca írta:Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Nagyon, de tényleg nagyon halványan jegyzem meg, h emlékszem egy Van de Vaart gólra pár éve, amikor kézzel szelídítette meg a labdát, majd úgyanígy, 2 gólos hátrányból a győztes gólt lőtt a Sevillának, de ez nem lehet kifogás.
Kaptunk volna ki inkább, mondom ezt Barcásként...
A bíró nagyon sz@r volt, ennek ellenére a piros jogos. Thiago kezezését nem tudom mi alapján engedte tovább. Persze azért nem kéne úgy csinálni, mintha a kéz után rögtön gólhelyzetünk lett volna. Kellet még 2-3 passz, közte egy Messi lézer.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Sajnos egyet kell, h értsek veled.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
Nem kell írni rá semmit, ugyanazt a meccset néztük...ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...
11.....mes írta:8 pont.ferninho írta:most erre megint mit lehetne írni?...