Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.13. 12:43:32

Ez azért nagyon kemény, hogy a Peru-Ecuador-Haiti csoportban 3. lett a Brazil Válogatott. :mrgreen: =D>
barca0417
Entrenador del Barça

2016.06.13. 10:45:40

Petr írta:Mégis mit vártak, amikor Dungát kinevezték? :lol:
Ezért az egyért örülök, hogy kiestek, pedig a kedvenc válogatottam. Remélem elküldik, jó messzire és soha többé nem jut eszükbe Dungát a válogatott közelébe engedni.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.13. 10:33:41

Mégis mit vártak, amikor Dungát kinevezték
Másodszor is :mrgreen: =D>
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.06.13. 10:14:53

Mégis mit vártak, amikor Dungát kinevezték? :lol:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.13. 04:42:42

Jó nagy a buli a Brazil-Peru meccsen... :lol: :lol:
Peru 75-ödik percben igen kétséges gólt szerzett, a játék 4 percig állt amíg a játékvezetői kar megbeszélte a dolgot. Végül megadták, de az utána következő visszajátszásnál látható volt hogy KÉZZEl szó szerint beleütötte a hálóba a perui a labdát.

Ez már azért is különösen fontos, mivel vereség esetén Brazília kiesik, Peru továbbjut.

Na ilyenkor mennyire jólenne videobíró ilyen fontos eseteknél...De még vissza sem engedték hogy nagyképernyőn visszajátsszák, pedig beleférhetett volna ha még nincs végleges döntés...

Emellett másik meglepetés, hogy tegnap Kolumbia kikapott a biztos kieső Costa Ricától 2-3-ra, így csak csoport másodikok lettek, és így bekerültek a várhatóan Chile+Mexikó ágra.

Ez Messiéknek nagyon jól jön várhatóan, mert a Chile-Mexikó-Kolumbia hármasból csak egyikkel kell majd játszaniuk, azt is a döntőben ha odáig eljutnak.
Normandia
Director del Fútbol

2016.06.12. 09:26:09

csababarca írta:Messi tripla fél óra játékkal, not bad.
(mondjuk Panama ellen.... :mrgreen: )
Egészen pontosan 19 perc alatt lőtte a 3-at, de fél órát játszott.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.11. 14:46:49

Alfa írta: Köszi ;).

alap =D>

Amúgy kis stat:
Messi olyat ismételt meg, amit legutoljára 1945-ben tudtak:
Csereként 2-nél több gólt szerzett egyetlen meccsen csereként beállva Copa America mérkőzésen =D>
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.11. 13:57:38

MessiNeymarSuarez írta:
Argentína elég gyorsan gólt szerzett, a 9-edik percben egy DI Maria szabadrúgását Otamendi fejelte be. Utána jó ideig áramszünet, Messi bejött a 60-adik percben, és vert 3 gólt szűk 20-30 perc alatt, az egyiket elég szép szabiból. Plusz Agüeroékat megkínálta az utolsó percekben egy szokásos tipikus Messis labdával félpályáról, abból lett az 5-ödik gól.
Messi a gólon kívül is igenjól játszott, ahhoz képest hogy sérülésből tért vissza :D =D>

Di Mariska sajnos lesérült, félidőben lecserélték, remélhetőleg nem komoly a dolog.

Ha nem tudod megnézni az ismétlést (17:00-tól lesz a Sport2-n), akkor itt egy összefoglaló vidi elég használható minőségben:

https://www.youtube.com/watch?v=g0X52TKPk5M" target="_blank
Köszi ;).
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.11. 13:12:53

Alfa írta:Ó, hogy rohadna meg az kedves drága ébresztő :evil:. Pont ezt a meccset kellett átaludnom :( . Valaki tudna írni a meccsről ? Sajnos nem biztos, hogy megtudom nézni az ismétlést :(.
Argentína elég gyorsan gólt szerzett, a 9-edik percben egy DI Maria szabadrúgását Otamendi fejelte be. Utána jó ideig áramszünet, Messi bejött a 60-adik percben, és vert 3 gólt szűk 20-30 perc alatt, az egyiket elég szép szabiból. Plusz Agüeroékat megkínálta az utolsó percekben egy szokásos tipikus Messis labdával félpályáról, abból lett az 5-ödik gól.
Messi a gólon kívül is igenjól játszott, ahhoz képest hogy sérülésből tért vissza :D =D>

Di Mariska sajnos lesérült, félidőben lecserélték, remélhetőleg nem komoly a dolog.

Ha nem tudod megnézni az ismétlést (17:00-tól lesz a Sport2-n), akkor itt egy összefoglaló vidi elég használható minőségben:

https://www.youtube.com/watch?v=g0X52TKPk5M" target="_blank
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.11. 09:21:39

Ó, hogy rohadna meg az kedves drága ébresztő :evil:. Pont ezt a meccset kellett átaludnom :( . Valaki tudna írni a meccsről ? Sajnos nem biztos, hogy megtudom nézni az ismétlést :(.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.11. 05:55:39

Messi tripla fél óra játékkal, not bad.
(mondjuk Panama ellen.... :mrgreen: )
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.11. 03:08:52

Szép Munka..Chile a 97-edik percben kap egy tizit 1-1-nél, úgy hogy leszoritott kéznél vállal ért bele a bolíviai játékos... =D>

Különben meg nagyon szép szabadgóllal egyenlített Bolívia, kár ezért.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.10. 13:46:13

MessiNeymarSuarez írta: Igazán megérdemelnék már hogy megnyerjék, Messi meg végképp.
Én elég durván féltem őket Kolumbia ellen például. Van egy pár játékosuk, akik képesek távolról hatalmas bombákat lőni a kapura, és az utóbbi meccseken meg is mutatták, elég ha csak egy becsurog.

Nade leginkább az ilyen Biglia-féléktől féltem a válogatottat, hihetetlen számomra hogy miért kezdő folyamatosan, mikor rengeteg hibával játszik és nemigazán ad hozzá a játékhoz.
Végre most kihagyta Chile ellen Martino, meg is látszott a játékon, hogy sokkal kreatívabb és lendületesebb volt..
Látom Bigila nagy kedvenced :mrgreen: . Egyébként csak azért nem játszott mert sérült volt . Hajnalban lehet kezdeni fog. Ki ne hagyd :wink: :lol:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ferninho
Madridista

2016.06.10. 12:51:33

etooka9 írta:
MessiNeymarSuarez írta:
Tabáreznek meg külön köszönet, amiért bajban inkább nem kockáztatta Suarezt, pedig nagyon beállt volna =D>
A vicc az, hogy elküldte melegíteni csak utána jött rá, hogy meccs előtt sérültlistára tette és nem a kispadra. :lol: Uruk kiestek, de legalább Így már tud pihenni a kövi szezonra.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... tt-2506213" target="_blank

Szerencsétlen sérülten elmegy a Copára, mikor szarhatna rá nagy ívben, megtesz mindent, hogy felépüljön, hátrányban a csapat, akar segíteni, melegít, majd szólnak neki, hogy padra se tették hivatalosan.... :lol:
Én biztos nagyobb balhét vertem volna, szerencsétlenek.
Suareznek jobb is, hogy kiestek, bár jobb lett volna neki ha el se utazik...

Mexikó meg nem tudom... Jamaikának voltak időszakai, amikor sorra jöttek a helyzetek, csak majd ezeket egy Argentína be fogja rúgni.

Brazilok meg egy nagy vicc... Nem élik a fénykorukat, de össze lehetne rakni még így is egy olyan csapatot, akik bárki ellen felveszik a kesztyűt.... ehhez képest, amit Dunga összerakott egy hatalmas nagy vicc.
madridista
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.10. 12:01:04

Alfa írta:Ha most nem nyeri meg a Copát Argentína akkor soha. Konkrétan nincs normális ellenfelük. Uruguay rém gyenge plusz most ki is fognak esni, Brazíliának a kerete brazil szinten nevetséges, de annyira még nem lenne vészes, hogy ne legyen esélyes viszont amíg Dunga lesz ott a szövetségi kapitány semmit se fognak nyerni. Chile nekem az argentinok ellen nem tűnt valami erősnek, nagyon meglátszik rajtuk, hogy Sampaoli hiánya. A keretek minősége alapján még talán Kolumbia és Mexikó pályázhat a végső győzelemre. Tőlük még nem láttam meccset úgyhogy a valós erejükről nem tudok nyilatkozni. Argentína viszont nekem nagyon tetszett Chile ellen, megmutatták, hogy Messi nélkül is tudnak magabiztosan nyerni, akár egy nagyobb csapat ellen. A csapat régóta együtt van és kiváló futballisták vannak a csapatba és persze nem is egy világsztár. Kíváncsi leszek a Messivel felálló csapatra is mert Chile ellen konkrétan úgy nyertek, hogy nem volt a pályán klasszikus irányító. Nyilván majd Messi visszatérésével nem lesznek ilyen gondok. Amit viszont én nem értek az argentinoknál az a kényszeres kapás lövés mánia. Ha egy picit is úgy pattant a labda már lőtték is kapásból és nem csak Di Mária vagy Higany hanem Mercadotól kezdve mindenki és persze egyik se ment a kapu 10 méteres közelébe. Lehet, hogy csak a sok Barca meccs után volt szokatlan ennyi távoli lövést látni, de nekem nagyon zavaró volt :D.
Igazán megérdemelnék már hogy megnyerjék, Messi meg végképp.
Én elég durván féltem őket Kolumbia ellen például. Van egy pár játékosuk, akik képesek távolról hatalmas bombákat lőni a kapura, és az utóbbi meccseken meg is mutatták, elég ha csak egy becsurog.

Nade leginkább az ilyen Biglia-féléktől féltem a válogatottat, hihetetlen számomra hogy miért kezdő folyamatosan, mikor rengeteg hibával játszik és nemigazán ad hozzá a játékhoz.
Végre most kihagyta Chile ellen Martino, meg is látszott a játékon, hogy sokkal kreatívabb és lendületesebb volt..
etooka9
Capitá del Barça

2016.06.10. 10:26:29

MessiNeymarSuarez írta:
Tabáreznek meg külön köszönet, amiért bajban inkább nem kockáztatta Suarezt, pedig nagyon beállt volna =D>
A vicc az, hogy elküldte melegíteni csak utána jött rá, hogy meccs előtt sérültlistára tette és nem a kispadra. :lol: Uruk kiestek, de legalább Így már tud pihenni a kövi szezonra.
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.10. 09:30:17

Ha most nem nyeri meg a Copát Argentína akkor soha. Konkrétan nincs normális ellenfelük. Uruguay rém gyenge plusz most ki is fognak esni, Brazíliának a kerete brazil szinten nevetséges, de annyira még nem lenne vészes, hogy ne legyen esélyes viszont amíg Dunga lesz ott a szövetségi kapitány semmit se fognak nyerni. Chile nekem az argentinok ellen nem tűnt valami erősnek, nagyon meglátszik rajtuk, hogy Sampaoli hiánya. A keretek minősége alapján még talán Kolumbia és Mexikó pályázhat a végső győzelemre. Tőlük még nem láttam meccset úgyhogy a valós erejükről nem tudok nyilatkozni. Argentína viszont nekem nagyon tetszett Chile ellen, megmutatták, hogy Messi nélkül is tudnak magabiztosan nyerni, akár egy nagyobb csapat ellen. A csapat régóta együtt van és kiváló futballisták vannak a csapatba és persze nem is egy világsztár. Kíváncsi leszek a Messivel felálló csapatra is mert Chile ellen konkrétan úgy nyertek, hogy nem volt a pályán klasszikus irányító. Nyilván majd Messi visszatérésével nem lesznek ilyen gondok. Amit viszont én nem értek az argentinoknál az a kényszeres kapás lövés mánia. Ha egy picit is úgy pattant a labda már lőtték is kapásból és nem csak Di Mária vagy Higany hanem Mercadotól kezdve mindenki és persze egyik se ment a kapu 10 méteres közelébe. Lehet, hogy csak a sok Barca meccs után volt szokatlan ennyi távoli lövést látni, de nekem nagyon zavaró volt :D.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.10. 03:32:56

Nemsemmi meccs volt ez az Uruguay-Venezuela meccs :shock: =D>

Bővebben

1-0-ra elverte Venezuela Uruguayt.
Szép helyzetek voltak, Venezuela szimpatikusan játszott, megszerezték az első gólt és rögtön mentek a másodikért, amire volt is jópár helyzetük, csak elbénázták.
A gól egy jó 40-50 méteres lövésből alakult ki, amit Muslera még felső lécre tudott pofozni, de a kipattanót bevágta Salomón Rondón.
Utolsó percekben Muslera félpályánál volt, majd a venezuelai rálőtte, és alig kerülte el a kaput, szép lett volna ha bemegy... :lol:
Ezzel Uruguay ki is esett jóeséllyel ki is esett.
Szegény Lajost sajnálom, de legalább tud pihenni így a nyáron.

Cavani lábában legalább 2 gól maradt

Tromort77

2016.06.09. 14:04:19

Eto jótékonysági meccset szervez:

https://twitter.com/Antalyaspor/status/ ... 71648?s=09

Nem semmi nevek. 8)
Bár a védelem nincs eltúlozva. :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.09. 10:32:23

MessiNeymarSuarez írta:Coutinho hajnalban nemkis gólt vert... :lol:

https://youtu.be/AMSw_Zmeosg?t=97

1:36-tól van a pontos eset. =D>
https://youtu.be/AMSw_Zmeosg?t=7m18s

A harmadik gólja se volt apró.. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.09. 10:27:44

Coutinho hajnalban nemkis gólt vert... :lol:

https://youtu.be/AMSw_Zmeosg?t=97" target="_blank

1:36-tól van a pontos eset. =D>

Dani Alves is szép gólpasszt kiosztott amúgy :)

SZERK: utolsó gól sem volt csúnya tőle... :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.06.09. 10:36:10-kor.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.09. 01:14:56

Sampaoli megy a Sevillába, Emery pedig a PSGbe. Kíváncsi vagyok hogy a sztárokkal is ugyanúgy megtudja e majd értetni magát...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.06. 08:11:35

Tromort77 írta:https://streamable.com/a3s9 Itt a gólja.

Mexico extend their unbeaten run to 20 games after beating Uruguay 3-1: 16 wins, 4 draws. Since Osorio took over: 8 wins, 17 goals scored, 1 conceded.

Igazi parázs meccs volt. Szép foci, küzdés, hajtás. Ilyen egy igazi Copa America meccs!
Nemsemmi... :lol: =D>
Nekem Lajos Leverkusen elleni góljára emlékeztet :lol:

Eddig minden Copa America meccs miatt fentmaradtam és nagyrészük 0-0,vagy 1 gólos de ma hajnalban nem tudtam vizsga miatt, persze hogy most játszák a legjobb meccset... :mrgreen:
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.06.06. 04:10:00

Nagyon nagy meccs volt. =D> Érdekes, hogy Uruguay épp addig játszott a legveszélyesebben amíg egy gól hátrányban valamint emberhátrányban voltak. Amint mindkettő kiegyenlítődött, megint Mexikó játszott fölényben. Ez a futball szépsége, hogy kiszámíthatatlan :lol:
Válasz küldése