Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.22. 11:30:30

visca el barca írta:egy eb, copa sokkal többet nyom a latba mint egy bl.
Palesszel is egyet értek, de még annyit hozzá tennék, hogy a Copának azért messze nincs olyan presztízse, mint az EB-nek. Én pl. azt se tudom, 5 éve ki nyerte, vagy volt-e egyáltalán. Most sem nagyon követem, csak eredményeket meg néhány összefoglalót néztem, nagyon le vannak maradva az európai focitól, ilyen 4, meg 7 gólok mennek. #-o
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.22. 11:13:24

Nem lesz itt CR meg Messi, a spanyol EB gyozelemmel Ini vegre megkapja a jol megerdemelt Aranylabdajat. Sima.. :mrgreen:

Messi meg brutal, a szabad is csodaszep volt, de a Lavezzinek adott golpassza is. Eleg szep dolgokat csinalt eddig a copan, remelem a dontore is tartogat meg valami varazslatot.

VEB: Regen lehet, manapsag mar nem. 2006 ota egyszer se az nyert, aki a nyari tornak barmelyiken gyozedelmeskedett. Mar csak a gol szamit, Ini ezert nem kapott pl, vagy Ribery/Robben, Snejder/Xavi, stb.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.22. 11:10:34

egy eb, copa sokkal többet nyom a latba mint egy bl.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.06.22. 10:59:39

visca el barca írta:ha megnyerik a copát, meg van neki az újabb bogyó. ha csak cuncili nem támad fel nagyon az EB hátralévő részére...

már csak ezért is szurkolok az argentinoknak, legalább ezt hozzák már össze, ha a vb nem ment..
Nem hiszem, hogy Messi nyeri, nem volt kiemelkedő a tavasza, főleg gólok tekintetében, CR meg BL-t nyer. Nem mintha CR csinált volna bármit is a Wolfsburg elleni visszavágó óta... :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.22. 10:15:12

ha megnyerik a copát, meg van neki az újabb bogyó. ha csak cuncili nem támad fel nagyon az EB hátralévő részére...

már csak ezért is szurkolok az argentinoknak, legalább ezt hozzák már össze, ha a vb nem ment..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.22. 03:39:00

Messi te beteg állat :O :D.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Tromort77

2016.06.22. 03:13:37

Messinek kemény 4 perc kellett, hogy adjon egy gyönyörű gólpasszt a házigazdák ellen. :D https://streamable.com/14d3

+ egy gyönyörű szabadrúgás gól. https://streamable.com/tp7t

Leo Messi (55) surpasses Gabriel Batistuta's scoring record (54) for Argentina
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tromort77 2016.06.22. 03:41:59-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.20. 23:07:56

visca el barca írta:blanc out, emery in. bajnokság szempontjából mondjuk sokat nem számít, anyám is megnyerné velük...
Akkor jövőre se nyernek BL-t "csak" EL-t. :lol:
Dutyi diulis részlet jut erről eszembe hogy bele, rátok. Ezt üzenem a PSG-nek. :D Csak az OM!!!!!!

Ha már úgyis szóba került, ennyi, mi Marseilleiek vagyunk!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=QC8d2FhHQHI
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.20. 22:54:32

blanc out, emery in. bajnokság szempontjából mondjuk sokat nem számít, anyám is megnyerné velük...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.19. 13:34:04

A nagy EB láz mellett ma hajnalban Copa negyeddöntőket játszottak. Nem is akármilyeneket :lol: Az argentinok nagyon simán ütötték Venezuelát akik elképesztően vicces dolgokat műveltek :lol: Volt ott Romero kezeibe emelt tizi aztán Higanynak is adtak egy kiváló indítást a védők majd amikor végre sikerült szerezniük egy gólt a középkezdésből már meg is kapták a következőt :mrgreen: . Messi ismét good modban tolta, adott 2 gólpasszt illetve lőtt egy gólt. Itt az összefoglaló

A Chile-Mexikó meccset nem láttam, így reggel röhögtem egy jót amikor megnéztem a végeredményt. 7-0 :lol: . Fölösleges is többet írni róla

Az elődöntőkben Argentína-USA illetve Kolumbia-Chile lesz. Az argentinok valószínűleg simán továbbjutnak míg a másik ágon én Chilét érzem erősebbnek, de ott bármi lehetséges közhely mod off. A döntőben meg reményeim szerint az Albicelestes behúzza 8) .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.06.15. 13:13:27

Neymar,Willian,Ramires,Oscar,Casiemero,Dani Alves,Marquinhos,Thiago Silva,David Luiz, Filipe Luis, Rafinha, Hulk, D.Costa bohócokból illene egy normális eredményt összehozni.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.15. 12:16:02

Barcaforever írta:
Bob_Marley írta:Jó hát nem a kapott gólokkal volt a gond. Pont ez hogy Dunga legalább rendbe tette a védekezést, gólt meg nem tudnak lőni. És igen mert nincsenek olyan támadói, meg ha vannak még össze-vissza is hív be. Ezt még el is fogadom.

De akkor az örök kérdés ki legyen az edző? Jah és csak brazil lehet, mert hagyományok.....
Én ezt az edző kérdést nem is értem komolyan. Megvan a sikerehez, egy olyan gerinc, amire mindig is lehetne építeni. ( néha komolyan azt érzem, nagyon bravúr ezekkel a srácokkal nem nyerni semmit, mint nyerni )

Egy normális európai edzővel tönkrevernék lehet a világot, de hát nyomják akkor a hagyományokat. :lol: =D> Spanyolország meg Németország köszöni szépen a brazil edzőknek.
Milyen gerinc? Ha a támadókat, meg kp-at nézzük, Neymar az egyetlen, aki ér vmit, a többi túlértékelt bohóc.
Hátul vannak jó játékosaik, de vhogy nem akar összeállni belőlük egy jó védelem,

Összességében elég messze vannak Európa legjobbjaitól, a VB-n otthon a horvátokkal is jelentős bírói segítséggel tudtak elbánni, szerintem most semleges helyszínen szét is nyomnák őket Rakétájék.
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.06.15. 10:45:52

Bob_Marley írta:Jó hát nem a kapott gólokkal volt a gond. Pont ez hogy Dunga legalább rendbe tette a védekezést, gólt meg nem tudnak lőni. És igen mert nincsenek olyan támadói, meg ha vannak még össze-vissza is hív be. Ezt még el is fogadom.

De akkor az örök kérdés ki legyen az edző? Jah és csak brazil lehet, mert hagyományok.....
Én ezt az edző kérdést nem is értem komolyan. Megvan a sikerehez, egy olyan gerinc, amire mindig is lehetne építeni. ( néha komolyan azt érzem, nagyon bravúr ezekkel a srácokkal nem nyerni semmit, mint nyerni )

Egy normális európai edzővel tönkrevernék lehet a világot, de hát nyomják akkor a hagyományokat. :lol: =D> Spanyolország meg Németország köszöni szépen a brazil edzőknek.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.14. 05:54:20

Blatter megemlitette hogy bizony kivitelezhető a melegitéses-hűtéses irányitott sorsolás, és hogy alkalmazva is volt UEFA európai sorozatnál.

Érdekes dolgok fognak kiderülni, ha elindul a sárdobálás...
Tromort77

2016.06.14. 03:52:46

Corona micsoda gólt vágott! :shock: =D>
https://streamable.com/ciwq

Már múlkor is feltűnt, hogy milyen ígéretes. De ez egészen elképesztő volt. Ha így marad akkor elkerülik Argentínát a következő fordulóban [-o<
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.13. 20:08:15

2010 utan a neymar-pato-lucasmoura-ganso negyes peldaul,
Az a baj, hogy ezek közül csak Neymar tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. És még ő sincs azon a szinten, mint Ronaldo, Rivaldo, Ronaldino voltak anno.
Hulk pedig szintén Portugáliában robbantott, a Zenitben meg eléggé felsült, legalábbis eleinte, azóta úgy látszik megszokta a közeget, hisz feljavult, az utolsó szezonja elég korrekt lett. De az is csak egy orosz bajnokság.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.13. 19:48:39

Ugy nem nehez rendbe tenni a vedekezest hogy a 10 mezonyjatekosbol 7 vedekezo felfogasu. Dunga egy dolgot akar kialakitani, szemelyi kultuszt. Csak az eredmenyek es a szakertelem hianyoznak mellole. Abban viszont igazad van hogy ezt brazil edzovel nem lehet megoldani. Egy jo Mourinho kene oda, kivagna a selejtet.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.13. 19:44:54

Jó hát nem a kapott gólokkal volt a gond. Pont ez hogy Dunga legalább rendbe tette a védekezést, gólt meg nem tudnak lőni. És igen mert nincsenek olyan támadói, meg ha vannak még össze-vissza is hív be. Ezt még el is fogadom.

Hulk jött be és nem Jonas,. Az meg hogy taktikailag éretlen emberekkel raknád tele és az szerinted jobb mint, akiket most hív be meg egyenesen nonszensz nálam. Megindokolni megindokoltam lejjebb. Igen voltak hülye döntései, ezt el is fogadom, de a csávó legalább valamit ki akar alakítani és nem a rúgjunk több gólt taktikát alkalmazza, ami rég nem pálya csak ha kb van egy AS csapatod és még akkor sem ment mindig a braziloknak.....De akkor az örök kérdés ki legyen az edző? Jah és csak brazil lehet, mert hagyományok.....
Kép
Kép
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.13. 19:34:24

Hulk nem egy Ronaldinho az biztos, de szerintem korrekt kis jatekos es nem egy tilitoli alibi , barmikor benne van a gol a jatekaban. Nem mintha o jo lenne, csak azert irtam ot mert szerintem jelenleg a legjobb valasztas a posztra. Jonasnak marcius ota 5 valogatott beli meccset lattam, szerintem nem is volt tobb, mindegyiken nulla volt az ember. De ez a kozepcsatar problema csak egy a sok kozul. Es igen, inkabb legyen akkor egy taktikailag eretlen jatekos, de legalabb lassak mar valami focit ha mar a brazilokrol van szo. Nekem ez szemelyes serelem is, mert mikor Olaszorszagban eltem akkor rengeteg brazil ligas meccset lattam, meg persze a nagy nevek jatekat is sorra figyelemmel kovettem, es nagyon megszerettem oket. Es igen, ez szegyen rajuk nezve. Hol van a joga bonito? Es itt egyaltalan nem arrol van szo hogy rossz lenne az alapanyag (persze nem merheto a brazil aranygeneraciohoz, ne ertsd felre), ahogy egy forumtars irta odaat, evekkel ezelott volt egy jo vonal, 2010 utan a neymar-pato-lucasmoura-ganso negyes peldaul, amire egy kumma jo csapatot lehetett volna felepiteni, erre azt latom hogy egy dilettans idiota kerul a selecao elere, aki raadasul egyszer mar leepitette a csapatot. Ez egy dolog, de az hogy seggnyalas alapjan megy a jatekosok kivalasztasa es a legjobbjai kozul sokat kihagy, az szanalmas es felhaborito.
Es nem ertek egyet, a mezszam igenis fontos bizonyos orszagokban meg - del amerikai orszagok, olaszok fokent. Es valoban van sok valogatott/csapat amelyik mar nem foglalkozik ezzel, de sok masik igen - koztuk a Real Madrid es a Barcelona is.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.13. 19:06:53

Veidt_madridista írta:Jonas portugal golkiraly lett igen, de nemzetkozi mercevel merte nem szint egyaltalan. De akkor is, ezer jo tamado van a brazil ligaban, Gabigol, Malcolm, Gerson, Marcelo meg meg sokan masok, de kpra es vedosorba is vannak boven jo jatekosaik. Ok sem szint nyilvan, de inkabb nezek meg igeretes tehetsegek kozul egyet kettot mint ilyen Oscar fele alibi jatekosokat. Szegyen hogy egyaltalan magukra huzhatjak a brazil mezt. Tizes szamot meg megkapja Lima aztan a padon hagyja Dunga. Rivaldo is megmondta hogy ez nemzeti szegyen. Ott van Ganso is, mar egyszer megbukott de meg mindig igeretes. Aztan felall egy Casemiro-Augusto F-Fernandinho kozeppalyaval. Majd ok lonek golt?
Azért ne haragudj, de kicsit erős nekem hogy te meg megnéznél ilyen-olyan brazil tehetségeket és ez a baj, hogy nem azokat teszi be. :D Még Jonas sem játszik, s írod rá nem szint miközben nem kevés gólt lőtt, de inkább néznél brazil ligában játszókat....Nem értem a logikát. Egyszer leírod miért nem "nevet" játszat (mert Hulk csak név) aztán meg Jonas, aki névre is nagyobb mint bármelyik "ismeretlen" meg nem szint.

A többit még el is fogadom, de pont Rivaldo kijelentése is mutatja, hogy mennyire "elvannak" maradva gondolkodásban. Legyenek hagyományok, maradjanak brazil szövetségi kapitányok, de akkor ne csodálkozzanak. Konkrétan láttam már olyat, hogy a tízes játékos a belsővédő. Maga a poszt is leáldozóban a számozás meg az ehhez ragaszkodás egyenesen "nevetséges" a szememben. Gignac a franciáknál pl a tízes aztán kb egy percet sem fog játszani, na ennyi értelme van a számozásnak a mai fociban.
Kép
Kép
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.13. 18:46:17

Jonas portugal golkiraly lett igen, de nemzetkozi mercevel merte nem szint egyaltalan. De akkor is, ezer jo tamado van a brazil ligaban, Gabigol, Malcolm, Gerson, Marcelo meg meg sokan masok, de kpra es vedosorba is vannak boven jo jatekosaik. Ok sem szint nyilvan, de inkabb nezek meg igeretes tehetsegek kozul egyet kettot mint ilyen Oscar fele alibi jatekosokat. Szegyen hogy egyaltalan magukra huzhatjak a brazil mezt. Tizes szamot meg megkapja Lima aztan a padon hagyja Dunga. Rivaldo is megmondta hogy ez nemzeti szegyen. Ott van Ganso is, mar egyszer megbukott de meg mindig igeretes. Aztan felall egy Casemiro-Augusto F-Fernandinho kozeppalyaval. Majd ok lonek golt?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.13. 18:05:53

Jonas nem is játszott (Hulk állt be), meg ha már gól, akkor a Benficában azt hiszem nem termelt rosszul Jonas. :D Voltak lehetőségeik, de nem tudtak gólt rúgni.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.13. 18:01:42

Veidt_madridista írta:Hat Hulk peldaul haromszor eredmenyesebb tudna lenni mint Jonas, de Dunga be sem valogatta. Marcelo helyett Filipe Luis, 3 vkp-s kozeppalya...nem csoda hogy nem rugnak golt.
Amikor Hulkot erőltették, ő is ugyanolyan gyenge volt.
Veidt_madridista
Madridista

2016.06.13. 17:59:20

Hat Hulk peldaul haromszor eredmenyesebb tudna lenni mint Jonas, de Dunga be sem valogatta. Marcelo helyett Filipe Luis, 3 vkp-s kozeppalya...nem csoda hogy nem rugnak golt.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.13. 17:43:22

Neymaron kívül nincs, aki gólt rúgjon. Mindig is nagyon messze álltak tőlem a brazilok, Dungát lehet támadni, de nagyon válogatni sem lehet. Brazilok legnagyobb hibája, hogy ragaszkodnak dolgokhoz. Rohadtul nem elég az, ami kellett tíz éve arról nem is beszélve hogy anno kellett egy Pelé aki lendített rajtuk vagy később Ronaldoék. Nyolcvanas években nem volt ilyen, Brazília nem is volt jó.....Most ilyen embereik nincsenek, csapatjátékban meg mindig is gyengék voltak. Dunga legalább ezt próbálja beléjük nevelni, mint láthatjuk nem megy. Rég külföldi edző kellene, de a hagyományok......Olimpiát tuti megvárják, nem hiába megy arra Neymar, az sokkal fontosabb nekik, hogy otthon jól szerepeljenek.

Összefoglalót láttam, de még mindig hihetetlen mekkora muppet show folyik Dél-Amerikában. :D Az egy dolog, hogy eszetlenségek magas iskolája sok meccs, de a bírók is ott a legjobbak. :D Azt se tudják mi merre hány méter, Peru kezezve rúgta a gólt, kb 3 tizi elmaradt, majd állt a játék is, mert nem tudták eldönteni mi van. :D Hihetetlen amatőrizmus és bohóckodás még mindig, ami ott megy.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése