Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Palesszel is egyet értek, de még annyit hozzá tennék, hogy a Copának azért messze nincs olyan presztízse, mint az EB-nek. Én pl. azt se tudom, 5 éve ki nyerte, vagy volt-e egyáltalán. Most sem nagyon követem, csak eredményeket meg néhány összefoglalót néztem, nagyon le vannak maradva az európai focitól, ilyen 4, meg 7 gólok mennek.visca el barca írta:egy eb, copa sokkal többet nyom a latba mint egy bl.
Nem hiszem, hogy Messi nyeri, nem volt kiemelkedő a tavasza, főleg gólok tekintetében, CR meg BL-t nyer. Nem mintha CR csinált volna bármit is a Wolfsburg elleni visszavágó óta...visca el barca írta:ha megnyerik a copát, meg van neki az újabb bogyó. ha csak cuncili nem támad fel nagyon az EB hátralévő részére...
már csak ezért is szurkolok az argentinoknak, legalább ezt hozzák már össze, ha a vb nem ment..
Akkor jövőre se nyernek BL-t "csak" EL-t.visca el barca írta:blanc out, emery in. bajnokság szempontjából mondjuk sokat nem számít, anyám is megnyerné velük...
Milyen gerinc? Ha a támadókat, meg kp-at nézzük, Neymar az egyetlen, aki ér vmit, a többi túlértékelt bohóc.Barcaforever írta:Én ezt az edző kérdést nem is értem komolyan. Megvan a sikerehez, egy olyan gerinc, amire mindig is lehetne építeni. ( néha komolyan azt érzem, nagyon bravúr ezekkel a srácokkal nem nyerni semmit, mint nyerni )Bob_Marley írta:Jó hát nem a kapott gólokkal volt a gond. Pont ez hogy Dunga legalább rendbe tette a védekezést, gólt meg nem tudnak lőni. És igen mert nincsenek olyan támadói, meg ha vannak még össze-vissza is hív be. Ezt még el is fogadom.
De akkor az örök kérdés ki legyen az edző? Jah és csak brazil lehet, mert hagyományok.....
Egy normális európai edzővel tönkrevernék lehet a világot, de hát nyomják akkor a hagyományokat.![]()
Spanyolország meg Németország köszöni szépen a brazil edzőknek.
Én ezt az edző kérdést nem is értem komolyan. Megvan a sikerehez, egy olyan gerinc, amire mindig is lehetne építeni. ( néha komolyan azt érzem, nagyon bravúr ezekkel a srácokkal nem nyerni semmit, mint nyerni )Bob_Marley írta:Jó hát nem a kapott gólokkal volt a gond. Pont ez hogy Dunga legalább rendbe tette a védekezést, gólt meg nem tudnak lőni. És igen mert nincsenek olyan támadói, meg ha vannak még össze-vissza is hív be. Ezt még el is fogadom.
De akkor az örök kérdés ki legyen az edző? Jah és csak brazil lehet, mert hagyományok.....
Az a baj, hogy ezek közül csak Neymar tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. És még ő sincs azon a szinten, mint Ronaldo, Rivaldo, Ronaldino voltak anno.2010 utan a neymar-pato-lucasmoura-ganso negyes peldaul,
Azért ne haragudj, de kicsit erős nekem hogy te meg megnéznél ilyen-olyan brazil tehetségeket és ez a baj, hogy nem azokat teszi be.Veidt_madridista írta:Jonas portugal golkiraly lett igen, de nemzetkozi mercevel merte nem szint egyaltalan. De akkor is, ezer jo tamado van a brazil ligaban, Gabigol, Malcolm, Gerson, Marcelo meg meg sokan masok, de kpra es vedosorba is vannak boven jo jatekosaik. Ok sem szint nyilvan, de inkabb nezek meg igeretes tehetsegek kozul egyet kettot mint ilyen Oscar fele alibi jatekosokat. Szegyen hogy egyaltalan magukra huzhatjak a brazil mezt. Tizes szamot meg megkapja Lima aztan a padon hagyja Dunga. Rivaldo is megmondta hogy ez nemzeti szegyen. Ott van Ganso is, mar egyszer megbukott de meg mindig igeretes. Aztan felall egy Casemiro-Augusto F-Fernandinho kozeppalyaval. Majd ok lonek golt?
Amikor Hulkot erőltették, ő is ugyanolyan gyenge volt.Veidt_madridista írta:Hat Hulk peldaul haromszor eredmenyesebb tudna lenni mint Jonas, de Dunga be sem valogatta. Marcelo helyett Filipe Luis, 3 vkp-s kozeppalya...nem csoda hogy nem rugnak golt.