Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nézem. Nagyon meggyőző Mexikó eddig, bár kell ez a gyenge Uru is hozzá.brownieheaven írta:Nézi a meccset valaki? Mexikó eszméletlen fegyelmezetten játszik, az uruk pedig teljesen szét vannak esve minden egyes párbajt elvszítenek. Ráadásul nem elég hogy vezetnek a Mexikóiak egy öngóllal, az uruktól Vecino a félidő végére még egy duplasárgás kiállítást is összehozott magánakEzeken szegényeken a mi Lúisunk se segíthene...
Mexikóiak 11-esét meg érdemes figyelni eszméletlen gyors, első félidő közepén nyomott a szélen egy 10-méteres megkerülős cselt, a labdakezelése is elég jó. Egy év, és a Porto/Benfica páros valamelyikében fog labdázni...
Tényleg meglepő hogy még mindig tolja. A keresztlabdái és a fejjátéka abszolút elit. Nagyon rendbe volt a Puyol-Marquez páros.Tromort77 írta:Akármilyen sportesemény van ahol Mexikó jelen van, mindig meglepődök, hogy a mi Marquez-ünk még mindig tolja. Nem semmi. Nagy kedvencem volt. Még a New York Red Bulls-ban is imádtam nézni a labdáit. Azt hittem 2014es VB után leteszi a válogatottságot, ott is nagyon jól játszott, még gólt is szerzett.
Ééés tessék, vezet Mexikó Uruguay ellen. Saját térfeléről adott egy nagy labdát a szélre, azt meg remekül beadták és gól. Még mindig tud az öreg!
Második mindenképp szerintem, de az Atmában is jobb volt sokkal. Itt nem hozta nagyon magát, míg Payet és Martial pl igen, mindketten adtak valami pluszt a meccshez tegnap, Grizes meg nem. Martial 1v1-ben kegyetlen, emberelőnyt tud teremteni bármikor ezekkel, Payet meg Pogba mellett az egyetlen, aki próbál szervezni normálisabban. Legalábbis amit én láttam, nem az egész meccset néztem teljes figyelemmel, szóval felelősséget nem vállalok ezekért..PCsabi írta:Nem láttam a barátságos meccseket, Griezmann ennyire gyenge a válogatottban vagy a taktikába jobban beleillenek a többiek?
palesz77 írta:Én személy szerint elől a Payet-Giroud-Martial hármast kezdetném, ebből 2 ott mozog ahol akar kb támadásnál. Coman meg Griezmannal egyetemben felpörgetni jönnének be minden meccsen, megérdemlik a játékot azért ők is.
Kiváncsi lennék, hogy miért nem diego alves kezd, ezekután meg főleg.. még akkor is, ha gól nem lett belőle.Petr írta:https://www.youtube.com/watch?v=yafKEJ4OQxw
Bár a gólt nem adták meg, de kíváncsi lennék, hogy hol lehet ilyen kapusokat találni.
Hát persze, hogy Brazíliában...
Payet mit vágott a végénthiagoalcantara írta:Ondoa elég szépen véd a franciák ellen, szerintem egy összefoglalót érdemes lesz nézni a francia meccsről
Igen. Már tavaly kérte, hogy engedjék el, akkor még tudták marasztalni, de mostmár nagyon menni akar így arról szólnak a hírek, hogy az Everton várja a licitálást. Kérdés kell-e Pep-nek. Ha igen akkor Mourinho-val kell megküzdenie valószínűleg. Tavaly amíg a Chelsea-nél volt 4szer is tettek ajánlatot Stones-ért. Mourinho nagyon akarta a srácot. Szóval elég valószínű, hogy Manchesterben fog kikötni, a kérdés csak az, hogy kékben vagy pirosban.palesz77 írta:Nem sokat láttam a meccsből, de Stonest Pep helyébe simán vinném - ez csak megerősített benne. Angol, ahhoz képest technikás nagyon, a passzjátéka több mint korrekt - angol mércéhez főleg -, fejlődőképes még. Ha sok évre tervez, akkor ilyen emberek kellenek neki hátra, őt meg a nemzetisége miatt mégjobban imádná a közönség. Szó is van róla nem?
Rá merném tenni az egész házamat, hogy Dunga nem ezt a középpályát fogja játszatni sajnos..MQuCsabi írta:a kp-t is össze lehet normálisan rakni, hogy szűrjenek is, de potenciál is legyen benne Casemiroval, Rafinhával és Coutinhoval.