Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezért az egyért örülök, hogy kiestek, pedig a kedvenc válogatottam. Remélem elküldik, jó messzire és soha többé nem jut eszükbe Dungát a válogatott közelébe engedni.Petr írta:Mégis mit vártak, amikor Dungát kinevezték?
Egészen pontosan 19 perc alatt lőtte a 3-at, de fél órát játszott.csababarca írta:Messi tripla fél óra játékkal, not bad.
(mondjuk Panama ellen....)
Alfa írta: Köszi.
KösziMessiNeymarSuarez írta:
Argentína elég gyorsan gólt szerzett, a 9-edik percben egy DI Maria szabadrúgását Otamendi fejelte be. Utána jó ideig áramszünet, Messi bejött a 60-adik percben, és vert 3 gólt szűk 20-30 perc alatt, az egyiket elég szép szabiból. Plusz Agüeroékat megkínálta az utolsó percekben egy szokásos tipikus Messis labdával félpályáról, abból lett az 5-ödik gól.
Messi a gólon kívül is igenjól játszott, ahhoz képest hogy sérülésből tért vissza![]()
![]()
Di Mariska sajnos lesérült, félidőben lecserélték, remélhetőleg nem komoly a dolog.
Ha nem tudod megnézni az ismétlést (17:00-tól lesz a Sport2-n), akkor itt egy összefoglaló vidi elég használható minőségben:
https://www.youtube.com/watch?v=g0X52TKPk5M" target="_blank
Argentína elég gyorsan gólt szerzett, a 9-edik percben egy DI Maria szabadrúgását Otamendi fejelte be. Utána jó ideig áramszünet, Messi bejött a 60-adik percben, és vert 3 gólt szűk 20-30 perc alatt, az egyiket elég szép szabiból. Plusz Agüeroékat megkínálta az utolsó percekben egy szokásos tipikus Messis labdával félpályáról, abból lett az 5-ödik gól.Alfa írta:Ó, hogy rohadna meg az kedves drága ébresztő. Pont ezt a meccset kellett átaludnom
. Valaki tudna írni a meccsről ? Sajnos nem biztos, hogy megtudom nézni az ismétlést
.
Látom Bigila nagy kedvencedMessiNeymarSuarez írta: Igazán megérdemelnék már hogy megnyerjék, Messi meg végképp.
Én elég durván féltem őket Kolumbia ellen például. Van egy pár játékosuk, akik képesek távolról hatalmas bombákat lőni a kapura, és az utóbbi meccseken meg is mutatták, elég ha csak egy becsurog.
Nade leginkább az ilyen Biglia-féléktől féltem a válogatottat, hihetetlen számomra hogy miért kezdő folyamatosan, mikor rengeteg hibával játszik és nemigazán ad hozzá a játékhoz.
Végre most kihagyta Chile ellen Martino, meg is látszott a játékon, hogy sokkal kreatívabb és lendületesebb volt..
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... tt-2506213" target="_blanketooka9 írta:A vicc az, hogy elküldte melegíteni csak utána jött rá, hogy meccs előtt sérültlistára tette és nem a kispadra.MessiNeymarSuarez írta:
Tabáreznek meg külön köszönet, amiért bajban inkább nem kockáztatta Suarezt, pedig nagyon beállt volnaUruk kiestek, de legalább Így már tud pihenni a kövi szezonra.
Igazán megérdemelnék már hogy megnyerjék, Messi meg végképp.Alfa írta:Ha most nem nyeri meg a Copát Argentína akkor soha. Konkrétan nincs normális ellenfelük. Uruguay rém gyenge plusz most ki is fognak esni, Brazíliának a kerete brazil szinten nevetséges, de annyira még nem lenne vészes, hogy ne legyen esélyes viszont amíg Dunga lesz ott a szövetségi kapitány semmit se fognak nyerni. Chile nekem az argentinok ellen nem tűnt valami erősnek, nagyon meglátszik rajtuk, hogy Sampaoli hiánya. A keretek minősége alapján még talán Kolumbia és Mexikó pályázhat a végső győzelemre. Tőlük még nem láttam meccset úgyhogy a valós erejükről nem tudok nyilatkozni. Argentína viszont nekem nagyon tetszett Chile ellen, megmutatták, hogy Messi nélkül is tudnak magabiztosan nyerni, akár egy nagyobb csapat ellen. A csapat régóta együtt van és kiváló futballisták vannak a csapatba és persze nem is egy világsztár. Kíváncsi leszek a Messivel felálló csapatra is mert Chile ellen konkrétan úgy nyertek, hogy nem volt a pályán klasszikus irányító. Nyilván majd Messi visszatérésével nem lesznek ilyen gondok. Amit viszont én nem értek az argentinoknál az a kényszeres kapás lövés mánia. Ha egy picit is úgy pattant a labda már lőtték is kapásból és nem csak Di Mária vagy Higany hanem Mercadotól kezdve mindenki és persze egyik se ment a kapu 10 méteres közelébe. Lehet, hogy csak a sok Barca meccs után volt szokatlan ennyi távoli lövést látni, de nekem nagyon zavaró volt.
A vicc az, hogy elküldte melegíteni csak utána jött rá, hogy meccs előtt sérültlistára tette és nem a kispadra.MessiNeymarSuarez írta:
Tabáreznek meg külön köszönet, amiért bajban inkább nem kockáztatta Suarezt, pedig nagyon beállt volna
https://youtu.be/AMSw_Zmeosg?t=7m18sMessiNeymarSuarez írta:Coutinho hajnalban nemkis gólt vert...![]()
https://youtu.be/AMSw_Zmeosg?t=97
1:36-tól van a pontos eset.
Nemsemmi...Tromort77 írta:https://streamable.com/a3s9 Itt a gólja.
Mexico extend their unbeaten run to 20 games after beating Uruguay 3-1: 16 wins, 4 draws. Since Osorio took over: 8 wins, 17 goals scored, 1 conceded.
Igazi parázs meccs volt. Szép foci, küzdés, hajtás. Ilyen egy igazi Copa America meccs!