Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lenot nézi elvben.looka írta:Szerintem kitolja jobboldalra, és amolyan befelé húzó irányítót fog játszani - ahogy gyakran a Monacóban is tette.Feast4 írta:BS vajon irányító vagy szélső lesz?A másik amire nagyon kíváncsi leszek, hogy kit fog hozni mélységi játékosnak, mert a karom ráteszem, hogy Tourét kitakarítja.
Ha behúzzák a két szélső hátvédet (Walker és Mendy), már ezzel a 3 emberrel iszonyat sokat erősödnek. Jön még egy kapus (csak jó kérdés, hogy ki), egy mélységi irányító és szerintem a kezdő kész is van.
Szerintem kitolja jobboldalra, és amolyan befelé húzó irányítót fog játszani - ahogy gyakran a Monacóban is tette.Feast4 írta:BS vajon irányító vagy szélső lesz?A másik amire nagyon kíváncsi leszek, hogy kit fog hozni mélységi játékosnak, mert a karom ráteszem, hogy Tourét kitakarítja.
Ez az FFP dolog, úgy fest csak azokra a csapatokra vonatkozik, ahol nem multimilliárdos tulajdonos van.palesz77 írta:És már hivatalos is Silva. Kezdődhet a Mendy és Walker project, aztán mehetnek egy mélységi emberkére.
Szerintem most nagyon szetveri a keretet.Biztos vagyok benne, hogy tiszta ideg volt, hogy így elnézte a szezont.Konkrétan a meccsek felén bukta a pontokat.palesz77 írta: Plusz Mendyért is versenybe szálltak, 45-öt adnának ők is és a MU is érte elméletileg. Nagyon bekezd a City úgy tűnik, de kell is nekik nagyon az erősítés.
Középpályára amúgy kíváncsi leszek kit vesznek, mélységi játékos kell nekik nagyon, tehetség meg van azért most egypár oda, akikből Pep kihozhatja a jobbik énjüket. Rizikós lenne persze, de tapasztalt arcot nem tudom tudnék-e mondani megmondom őszintén..
Szerintem Dendo illene arra kpára, mert tud előre és hátrafele is játszani normálisan, de ezért írtam Naby Keitát is, bár tőle kétlem, hogy megválna a Lipcse.palesz77 írta:Hát ha Tielemans nem volt annyi, ő végképp nem lenne szerintem. Azt hittem amúgy őt csak én "ismerem", eléggé kiesik a képből azért így Anderlechtesként - én is csak Tielemans miatt tudom ki ő, mert néztem a meccseiket -, de úgy tűnik mégse.TripleH írta:Leander Dendoncker elég tehetséges belső kpás, iszonyat potenciál van benne, szerintem max 30 millába meg is szerezhetnék.Engem amúgy ennyire nem nyűgözött le, tényleg tehetségesnek néz ki, sok poszton is bevethető, jók a hosszú passzai, a lövései, egész labdabiztos is, de egy Rúben Nevesnél, vagy Paredesnél nem mondanám jobbnak egyenlőre, az meg kérdéses, hogy meddig fejlődik még vajon.
Silva meg szerintem is Silva helyére megy inkább, nem Sterling szerepét fogja átvenni. Vagyis hát nem egy az egyben, így is rengeteg féle formációt és kezdőt rakott már össze Pep a szezon során, gondolom ez jövőre se lesz másként. De szerintem bőven lesz olyan, hogy együtt lesznek a pályán, Sterlingben nekem még van hitem amúgy is. Remélem Pep tovább csiszolgatja, így is javult már szerintem, akár csak az EB-n látottakhoz képest is. Ha fejben sikerül felhoznia egy elfogadható szintre, nagyon jó kis fegyver lehet az angol. Mert tehetséget azért kapott bőven, mellé olyan kezdősebessége van, mint nagyon keveseknek, egy ilyen játékos kincset érhet - ha ki lehet hozni belőle a maxot persze.
Hát ha Tielemans nem volt annyi, ő végképp nem lenne szerintem. Azt hittem amúgy őt csak én "ismerem", eléggé kiesik a képből azért így Anderlechtesként - én is csak Tielemans miatt tudom ki ő, mert néztem a meccseiket -, de úgy tűnik mégse.TripleH írta:Leander Dendoncker elég tehetséges belső kpás, iszonyat potenciál van benne, szerintem max 30 millába meg is szerezhetnék.
Lehetséges, bár David Silva nem olyan öreg még és most is jó szezonja volt.TripleH írta:Azért a KdB-BS páros nem lesz gyenge megoldásokban. Szerintem am Silva az már Silva pótlására fog érkezni. (Ez rettentő bután hangzikpep71 írta:Silva és Walker is nagyon jó igazolás, ha igazak lesznek a hírek, de azt nem tudom, hogy ha még elküld Guardiola jó pár játékost, akkor hol lesz vége a költekezésnek és az FFP-be belefér-e...vagy most azt nem is kell komolyan venni(mint a PSG kamu büntetése)?
Szerintem amúgy Sterling-nek igy lőttek(Silva lesz a kezdő helyette), Silva sokkal komplexebb játékos, mint az angol, aki azon kívül, hogy gyors és jó 1v1-ben, rettentően buta, passzjátékban is gyenge.)
Azért a KdB-BS páros nem lesz gyenge megoldásokban. Szerintem am Silva az már Silva pótlására fog érkezni. (Ez rettentő bután hangzikpep71 írta:Silva és Walker is nagyon jó igazolás, ha igazak lesznek a hírek, de azt nem tudom, hogy ha még elküld Guardiola jó pár játékost, akkor hol lesz vége a költekezésnek és az FFP-be belefér-e...vagy most azt nem is kell komolyan venni(mint a PSG kamu büntetése)?
Szerintem amúgy Sterling-nek igy lőttek(Silva lesz a kezdő helyette), Silva sokkal komplexebb játékos, mint az angol, aki azon kívül, hogy gyors és jó 1v1-ben, rettentően buta, passzjátékban is gyenge.
Ha azt a védelmet a Walker féle igazolásokkal sikerül feltölteni, akkor nagyon jó csapat lehetnek 2 év múlva, jövőre még össze kell úgyis érnie mindenkinek, remélem addigra Jesus gyerek is stabilan átveszi Agüero helyét, Sané és Sterlingel a 2 oldalán, abbam a 3asban nagy potenciál van.csababarca írta: mindkettő jó igazolás a citynek, hátha elindul valami ott. belső kp-t kéne erősíteni.
Leander Dendoncker elég tehetséges belső kpás, iszonyat potenciál van benne, szerintem max 30 millába meg is szerezhetnék.palesz77 írta: Középpályára amúgy kíváncsi leszek kit vesznek, mélységi játékos kell nekik nagyon, tehetség meg van azért most egypár oda, akikből Pep kihozhatja a jobbik énjüket. Rizikós lenne persze, de tapasztalt arcot nem tudom tudnék-e mondani megmondom őszintén..
Plusz Mendyért is versenybe szálltak, 45-öt adnának ők is és a MU is érte elméletileg. Nagyon bekezd a City úgy tűnik, de kell is nekik nagyon az erősítés.csababarca írta:mindkettő jó igazolás a citynek, hátha elindul valami ott. belső kp-t kéne erősíteni.etooka9 írta:Elvileg Kyle Walker is érkezik.
mindkettő jó igazolás a citynek, hátha elindul valami ott. belső kp-t kéne erősíteni.etooka9 írta:Elvileg Kyle Walker is érkezik.palesz77 írta:Bernardo Silva ha minden igaz épp most esik át az orvosin, és a Citybe fog igazolni 70 millió körüli összegért.
Ha a jó André Gomes pajti árát vesszük alapul, akkor ajándék.S.Agüero írta:Jó játékos, de 70 millió?
Elvileg Kyle Walker is érkezik.palesz77 írta:Bernardo Silva ha minden igaz épp most esik át az orvosin, és a Citybe fog igazolni 70 millió körüli összegért.
Kolarovban és Otamendiben bőven van fantázia szerintem, csereemberség szintjén mindenképpen. Utóbbi egyébként mindig Ramosra emlékeztet: tetovált, kemény és hullámzó a teljesítménye. Na meg azért Stonesnak is bőven voltak hajmeresztő megmozdulásai idén, de ő klasszis alapanyag, nagyon jó ball-playing védő válik majd belőle idővel.Feast4 írta: Engem az se lepne meg a Stonest kivéve a komplett védelmet letakaritaná...
Veidt_madridista írta:Kolarov helye sem tűnik túl stabilnak, de bízom a maradásában. Szerintem nagyon alulértékelt (balhátvédként), már a Lazióban is nagyon tetszett a játéka.palesz77 írta:City a mai napon bejelentett Clichy, Sagna, Caballero és Navas távozását, Zabaleta se marad. Eddig jó, úgy tűnik tényleg komoly frissítés lesz ott..
Kolarov helye sem tűnik túl stabilnak, de bízom a maradásában. Szerintem nagyon alulértékelt/lenézett futballista (balhátvédként elsősorban). Már a Lazióban is nagyon tetszett a játéka.palesz77 írta:City a mai napon bejelentett Clichy, Sagna, Caballero és Navas távozását, Zabaleta se marad. Eddig jó, úgy tűnik tényleg komoly frissítés lesz ott..
Szerintem Toure is megy.Tutira fog hozni egy újabb kapust szélső védőt vkpt szerintem irányítót is.A támadósora nagyjából megvan minden más poszton csupa lyuk az egész keretet főleg Pep fociához.Nagyon kíváncsi leszek.Szerintem valóságos ámokfutás lesz a piacon.palesz77 írta:City a mai napon bejelentett Clichy, Sagna, Caballero és Navas távozását, Zabaleta se marad. Eddig jó, úgy tűnik tényleg komoly frissítés lesz ott..