Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.05.27. 12:45:49

A BRAZIL COPA-KERET
KAPUSOK: Alisson (Internacional), Diego Alves (Valencia), Ederson (Benfica)
VÉDŐK: Daniel Alves (Barcelona), Fabinho (Monaco), Filipe Luis (Atlético Madrid), Douglas Santos (Atlético Mineiro), Miranda (Inter), Gil (Santung Luneng), Marquinhos (Paris SG), Rodrigo Caio (Sao Paulo)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Elias (Corinthians), Casemiro (Real Madrid), Rafinha (Barcelona), Renato Augusto (Kuoan), Philippe Coutinho (Liverpool), Lucas Lima (Santos), Willian (Chelsea)
TÁMADÓK: Kaká (Orlando City), Hulk (Zenit), Ricardo Oliveira (Santos), Gabriel (Santos)

Hát khm..mit is mondjak, rém gyenge ez a brazil keret. Neymarral meg D.Costával se lennének esélyesek, de nélkülük nem sok jót jósolok nekik. Csatársorra konkrétan rossz ránézni. :D Nem is értem, hogy már hosszú-hosszú évek óta nincs olyan keret, ami még csak megközelítené színvonalában a korábbiakat.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.24. 19:45:35

Bob_Marley írta:After 12 years as Shakhtar boss, 70 year old Mircea Lucescu has today joined Zenit St Petersburg.

Kicsit meglepett a hír, azt hittem a román Lobanovszkij lesz és majd Donyeckből vonul vissza, de nem. Azért így se semmi, amit letolt az öreg, szerintem eléggé alulértékelt emberke, régi vágású de nagy koponya szerintem.
ez csak azért is meglepő, mert állítólag pele is jelölt volta a zenit edzői között.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.24. 18:33:15

After 12 years as Shakhtar boss, 70 year old Mircea Lucescu has today joined Zenit St Petersburg.

Kicsit meglepett a hír, azt hittem a román Lobanovszkij lesz és majd Donyeckből vonul vissza, de nem. Azért így se semmi, amit letolt az öreg, szerintem eléggé alulértékelt emberke, régi vágású de nagy koponya szerintem.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.22. 13:05:54

veb, döntőt láttad? Milyen volt? Oké, hogy nagy arányú vereség (Batshuayi kései gólja már oly mindegy volt), de nem is volt partiban az OM? A bajnokságban is két vereség volt, de mindkétszer simán jól tolta a Marseille.

@Ibra_official with Paris :
4 Ligue 1
2 Coupes de France
3 Coupes de la Ligue
3 Trophées des Champions
180 games 156 goals

Matuidi meg ha előre megy....három gólt is összerakott, hogy rohadna meg. :D Kellemes gondjai lesznek Deschampnak, hogy Pogba-Matuidi mellé kit tegyen be. Szerintem Diarra lesz az, a rutin miatt, de hogy ő vagy Kante esetleg Sissoko.....Gyere át pubi ezen a középpályán. :lol:
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.22. 10:14:38

Nero. írta:Így nevekre ez a mostani holland válogatott jó messze lehet az 5-10 évvel ezelőttitől. :shock: Több mint a feléről nem is hallottam még. :D
Én sem. Azt is meg lehetne nézni, milyen csapatokban játszanak, top európai csapatban egyedül a most sérült Robben. A többségünk otthon Hollandiában, elvétve MU, Roma, Galata, Wolfsburg... :roll:

Régebben meg tele voltak az európai top csapatok hollandokkal, de az Ajax, PSV, Feyenord hármas is jóval erősebb volt, mint manapság.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.22. 02:17:21

Így nevekre ez a mostani holland válogatott jó messze lehet az 5-10 évvel ezelőttitől. :shock: Több mint a feléről nem is hallottam még. :D

Dybala meg azért nincs benne az argentin keretben mert olimpiázni akar ő is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
messideco
Presidente del Barça

2016.05.22. 02:07:39

Ha kijutnak... :(
Kép
"And my heart will leave you never."
Nervo
Capitá del Barça

2016.05.21. 17:22:59

Hollandia kerete írország ellen:
Goalkeepers: Jasper Cillessen (Ajax), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV)

Defenders: Virgil van Dijk (Southampton), Jeffrey Bruma, Jetro Willems (both PSV), Joel Veltman, Kenny Tete (both Ajax), Ron Vlaar (AZ), Daley Blind (Manchester United)

Midfielders: Riechedly Bazoer (Ajax), Tonny Vilhena (Feyenoord), Marco van Ginkel, Davy Propper (both PSV), Bart Ramselaar (Utrecht), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (Newcastle United), Kevin Strootman (Roma)

Forwards: Vincent Janssen (AZ), Jurgen Locadia, Luuk de Jong, Luciano Narsingh (all PSV), Bas Dost (Wolfsburg), Quincy Promes (Spartak Moscow), Memphis Depay (Manchester United)

Vilhenát már régen kellett volna, ez janssen pedig nagy játékos lesz a jövőben, isszonyatosan gólerős a srác.Remélem legközelebb Zivkovic is bekerül a keretbe. Van dijk engem nem győzött meg, én van Beekt jobban preferálom. Vagy blinddel vagy nélküle, de remélem hogy a következő vb-re már lesz egy ütőképes gárda. Remélem hogy messidecó is egyetért ebben velem. :D :wink:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.21. 11:56:58

Alfa írta:
MessiNeymarSuarez írta:Itt van az argentínok 23 fős kerete is a Copa Americára:
http://www.afa.com.ar/4364/los-23-para-la-copa-america" target="_blank

Persze hogy Dybala nincs benne, miért is lenne :roll: =D> Hátha majd Higuain-Aguero annyira jó formában lesz mint az elmúlt 2 évben a válogatottban, aztán majd Messire lesz kenve megint minden ha nem nyernek semmit...
Az egyik legnagyobb ellenzője vagyok Higuainnak, de most azt kell mondjam, hogy teljesen érthető a beválogatása. Egy majdnem aranycipős játékost nem szokás kihagyni. Agüero pedig Messi mellett a csapat sztárja őt sem lehet kihagyni a keretből még ha talán gyengébb szezont is futott idén. Az való igaz, hogy Dybalanak nagyon jól sikerült az első éve a Juvenál, de azért annyira nem jól, hogy kihagyhatatlan legyen ebből a csapatból, 3 csatárt pedig érthető okokból nem visz ki Tata.Mondjuk Lavezzi helyett elfért volna a csapatba, de ez csak egy zárójeles megjegyzés.
Én is alapbol Higuain ellenző vagyok, de szurkolok hogy átmentse a válogatottba az idei teljesítményét, nagyon fontos lenne.

Simán Copát tudnának nyerni ilyen kerettel, de 0 taktika általában, ezért kéne egy igazán jó edző nekik, pl Simeone nagyot lendítene rajtuk, és nem játszatna alibijátékosokat.

Egy Bigliát a mai napig nem értem hogy miért játszatja, folyamatosan figyelem a gyereket és lényegében semmi jó megoldása nincs..Múltkor is nem volt képes lekezelni egy Messitől érkezett 5 méteres laposan gurított labdát, cserébe ezzel indította az ellenfél a kontrát...

Messit is rosszul használja...Látta, hogy a Barcában sokszor visszajön a kp-ra, és osztja a labdákat...Ez eddig oké, csak itt olyan játékosoknak adja a labdákat, akik képesek be is lőni a kapuba, nem pedig fél centiről kaput sem találó játékosok..
Cserébe Messit távolítja el jó messzire a kaputól, így pont az egyik méregfogát húzza ki: a góllövést, nameg a remek passzokat mert a többiek jellemzően kihagyják.
Kiváló példa a tavalyi döntő is...Messi az utolsó pillanatban középpályáról előtörve végigvitte a labdát,aztán gólpassz értékű labdát adott, amit Higuain jó 2 méterről a kapu mellé rakott...

Egyedül ami bíztató, az a Chile ellen nemrég játszott VB selejtező, nem kis szó őket otthon elverni.
Kicsit bizakodó vagyok, de emellett félek is, hogy megint rossz lesz a válogatott, pedig Messi(nameg Masche) igazán megérdemelne már egy neves válogatottbeli trófeát.

(ez az én személyes véleményem, lehet rosszul látom, akkor elnézést, de gondoltam leírom hogy szerintem mik a problémák az argentín válotatottal, mert oké hogy a keret megvan nevekkel, de ez nem elég önmagában)
Alfa
Entrenador del Barça

2016.05.20. 23:57:56

MessiNeymarSuarez írta:Itt van az argentínok 23 fős kerete is a Copa Americára:

Persze hogy Dybala nincs benne, miért is lenne :roll: =D> Hátha majd Higuain-Aguero annyira jó formában lesz mint az elmúlt 2 évben a válogatottban, aztán majd Messire lesz kenve megint minden ha nem nyernek semmit...
Az egyik legnagyobb ellenzője vagyok Higuainnak, de most azt kell mondjam, hogy teljesen érthető a beválogatása. Egy majdnem aranycipős játékost nem szokás kihagyni. Agüero pedig Messi mellett a csapat sztárja őt sem lehet kihagyni a keretből még ha talán gyengébb szezont is futott idén. Az való igaz, hogy Dybalanak nagyon jól sikerült az első éve a Juvenál, de azért annyira nem jól, hogy kihagyhatatlan legyen ebből a csapatból, 3 csatárt pedig érthető okokból nem visz ki Tata.Mondjuk Lavezzi helyett elfért volna a csapatba, de ez csak egy zárójeles megjegyzés.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.20. 23:37:49

Itt van az argentínok 23 fős kerete is a Copa Americára:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.14. 13:11:47

A tizenegyes szigorítás jó ötlet, mert már-már röhejes hogy mindegyik totyorog az elrúgás előtt. Legalábbis az is testcselnek minősül szerintem.
Kapus szempontból viszont érdekes, mert ha nem dőlhetnek vagy ugorhatnak előre, akkor azzal csökkentik a védési lehetőséget. Alap, hogy megpróbálsz minél nagyobb szöget zárni és evidens, hogy a labda felé ugrasz. Ez a szabály az én értelmezésemben arra irányul, hogy nem szabad előre fele ugrani a labda elrúgása ELŐTT. Viszont ezt majd bíró legyen a talpán, aki megállapítja mikor ugrott előre, de meglepődnék ha azt büntetnék, hogy valaki előreugrik.

A kezezés a gólvonalon szabályt fontolgatják, de azt megint nagyon szigorúnak tartom. Így is ha ilyen van elég nagy büntetés, hogy piros és tizi az ellenfélnek. Sokkal inkább ez lenne triplabüntetés, hogy még gólt is kapsz adott meccsen meg pirosat +eltiltás. És a hangsúly a gólon van.
Kép
Kép
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2016.05.13. 18:48:03

Így majd növekedni fog a tizik száma. Eddig visszafogta a védőt/kapust az, hogy kiállítják így meg már nem kell attól rettegni, hogy 100% a kiállítás.

Inkább olyan kéne, hogy kényes szituációkat vissza lehessen nézni vagy egy játékvezető csak azt nézi monitoron és segítsen. Mondjuk könyöklések, szándékos durvaságok esetén.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.13. 18:19:30

palesz77 írta:
Tromort77 írta:http://index.hu/sport/futball/2016/05/1 ... _az_eb-re/

Wáó, végre haladnak a korral!

Teljesen egyetértek az összes módosítással. Egyedül a pályán történő ápolás lesz érdekes. Eléggé mérhetetlen a dolog.
Tényleg nem rosszak, de én a 11-eseken röhögtem egy jót. Csak úgy záporoznak majd a sárgák, ha valóban be is tartják. Gondoljatok bele, a kapus utolsó emberként sárgás szabálytalanságot összehoz a 16-oson belül, majd 1 perc múlva kiállítják, mert előrébb lépett.. :D
Ennek a szabálynak en is örülök mert marha szemtelenek letett a kapusok, de ez teljesen relatív dolog lesz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.13. 17:53:27

Tromort77 írta:http://index.hu/sport/futball/2016/05/1 ... _az_eb-re/

Teljesen egyetértek az összes módosítással. Egyedül a pályán történő ápolás lesz érdekes. Eléggé mérhetetlen a dolog.
Tényleg nem rosszak, de én a 11-eseken röhögtem egy jót. Csak úgy záporoznak majd a sárgák, ha valóban be is tartják. Gondoljatok bele, a kapus utolsó emberként sárgás szabálytalanságot összehoz a 16-oson belül, majd 1 perc múlva kiállítják, mert előrébb lépett.. :D
Tromort77

2016.05.13. 16:57:29

http://index.hu/sport/futball/2016/05/1 ... _az_eb-re/

PCsabi
aka Game90

2016.05.08. 10:59:32

Hullanak a játékosok, Kompany sem lesz ott az EB-n.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.05.07. 10:35:21

S.Agüero írta:
palesz77 írta:És Verrati is kihagyja az EB-t, május 16-án műtik a lágyéksérvét, 8 hetes lesz a felépülés legalább.
Az olaszok esélyei jelentősen csökkentek így... :|
+korábban Marchisio is kidőlt fél évre, térdszalagja sérültek. Ő is bőven kezdő lett volna.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.06. 23:24:43

palesz77 írta:És Verrati is kihagyja az EB-t, május 16-án műtik a lágyéksérvét, 8 hetes lesz a felépülés legalább.
Az olaszok esélyei jelentősen csökkentek így... :|
palesz77

2016.05.06. 22:39:14

És Verrati is kihagyja az EB-t, május 16-án műtik a lágyéksérvét, 8 hetes lesz a felépülés legalább.
palesz77

2016.05.06. 16:11:26

LG írta:Pontosan mi az a térdsérülés? Keresztszalag?
"Dislocated Kneecap". Térdkalács az ha jól rémlik, nem térdszalag, talán most nem lesz olyan hosszú kihagyás, bár így is több hónapot emlegetnek.. :? City transzferre kíváncsi vagyok, hogy hatással lesz-e, nagyon szerettem volna Pep focijában megnézni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.06. 15:58:33

palesz77 írta:Gündogan térdsérülést szenvedett edzésen, ezzel kihagyja az EB-t. Sajnálom nagyon, baromi jó szezonja volt, remélem nem fog mostantól évente kmolyabban lesérülni.. :? Kíváncsi vagyok kit hívnak majd be a helyére, a Weigl-Kimmich-Dahoud trióból valakit gondolom. Stílusra Dahoud áll hozzá legközelebb, de szerintem Kimmich lesz a befutó.
Pontosan mi az a térdsérülés? Keresztszalag?

Én is nagyon sajnálom, a VB-t is ki kellett hagynia, + ráment egy év mire megint igazán jó formába tudott lendülni, erre most megint. :cry:
palesz77

2016.05.06. 15:49:02

Gündogan térdsérülést szenvedett edzésen, ezzel kihagyja az EB-t. Sajnálom nagyon, baromi jó szezonja volt, remélem nem fog mostantól évente kmolyabban lesérülni.. :? Kíváncsi vagyok kit hívnak majd be a helyére, a Weigl-Kimmich-Dahoud trióból valakit gondolom. Stílusra Dahoud áll hozzá legközelebb, de szerintem Kimmich lesz a befutó.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.03. 21:42:08

wild írta:Azért a füst oldalánál nem igazán lettem volna. Hogy bírták? Gázálarcban?
részegen mindent ki lehet bírni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
wild
Jugador del Barça

2016.05.03. 21:39:38

visca el barca írta:életképek a lengyel kupadöntőről... azt hiszem ezt bárhol megirigylik a világban

https://www.youtube.com/watch?v=sN00EW52FJ4" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=QTnWkAnNhyY" target="_blank

Azért a füst oldalánál nem igazán lettem volna. Hogy bírták? Gázálarcban?
Válasz küldése