Alfa írta:
Az egyik legnagyobb ellenzője vagyok Higuainnak, de most azt kell mondjam, hogy teljesen érthető a beválogatása. Egy majdnem aranycipős játékost nem szokás kihagyni. Agüero pedig Messi mellett a csapat sztárja őt sem lehet kihagyni a keretből még ha talán gyengébb szezont is futott idén. Az való igaz, hogy Dybalanak nagyon jól sikerült az első éve a Juvenál, de azért annyira nem jól, hogy kihagyhatatlan legyen ebből a csapatból, 3 csatárt pedig érthető okokból nem visz ki Tata.Mondjuk Lavezzi helyett elfért volna a csapatba, de ez csak egy zárójeles megjegyzés.
Én is alapbol Higuain ellenző vagyok, de szurkolok hogy átmentse a válogatottba az idei teljesítményét, nagyon fontos lenne.
Simán Copát tudnának nyerni ilyen kerettel, de 0 taktika általában, ezért kéne egy igazán jó edző nekik, pl Simeone nagyot lendítene rajtuk, és nem játszatna alibijátékosokat.
Egy Bigliát a mai napig nem értem hogy miért játszatja, folyamatosan figyelem a gyereket és lényegében semmi jó megoldása nincs..Múltkor is nem volt képes lekezelni egy Messitől érkezett 5 méteres laposan gurított labdát, cserébe ezzel indította az ellenfél a kontrát...
Messit is rosszul használja...Látta, hogy a Barcában sokszor visszajön a kp-ra, és osztja a labdákat...Ez eddig oké, csak itt olyan játékosoknak adja a labdákat, akik képesek be is lőni a kapuba, nem pedig fél centiről kaput sem találó játékosok..
Cserébe Messit távolítja el jó messzire a kaputól, így pont az egyik méregfogát húzza ki: a góllövést, nameg a remek passzokat mert a többiek jellemzően kihagyják.
Kiváló példa a tavalyi döntő is...Messi az utolsó pillanatban középpályáról előtörve végigvitte a labdát,aztán gólpassz értékű labdát adott, amit Higuain jó 2 méterről a kapu mellé rakott...
Egyedül ami bíztató, az a Chile ellen nemrég játszott VB selejtező, nem kis szó őket otthon elverni.
Kicsit bizakodó vagyok, de emellett félek is, hogy megint rossz lesz a válogatott, pedig Messi(nameg Masche) igazán megérdemelne már egy neves válogatottbeli trófeát.
(ez az én személyes véleményem, lehet rosszul látom, akkor elnézést, de gondoltam leírom hogy szerintem mik a problémák az argentín válotatottal, mert oké hogy a keret megvan nevekkel, de ez nem elég önmagában)