brownieheaven írta:Nézi a meccset valaki? Mexikó eszméletlen fegyelmezetten játszik, az uruk pedig teljesen szét vannak esve minden egyes párbajt elvszítenek. Ráadásul nem elég hogy vezetnek a Mexikóiak egy öngóllal, az uruktól Vecino a félidő végére még egy duplasárgás kiállítást is összehozott magának

Ezeken szegényeken a mi Lúisunk se segíthene...
Mexikóiak 11-esét meg érdemes figyelni eszméletlen gyors, első félidő közepén nyomott a szélen egy 10-méteres megkerülős cselt, a labdakezelése is elég jó. Egy év, és a Porto/Benfica páros valamelyikében fog labdázni...

Én nézem. Nagyon meggyőző Mexikó eddig, bár kell ez a gyenge Uru is hozzá.
Aquino-ról beszélsz, 26 éves és a helyzet az, hogy már megjárta Európát, pontosabban 2 évet volt a Villarrealban és egyet a Rayoban. Gólt csak 1et lőtt. De valóban nagyon jól mozog most.
Én Corona-ra figyeltem fel(23), ő a Portó játékosa és Mexikó 10ese, nagyon jól tolja. Róla is jött össze a kiállítás.
Azt meg még mindig nem értem egy Guardado mit keres amúgy a PSV-ben. Egy Sevilla-ban símán el tudnám képzelni. Zseniális dolgokra képes.
Marquez okosan van használva. Támadásban vkp, de egyébknét belép 3. középső védőnek.
Egyébként a FOX-on nézem, botrányos, ezek az amcsik még mindig nem tudnak focit közvetíteni.
Viszont félidőben mutatták a padon Suarez-t, szegény úgy üvöltözött, már majdnem a pályán volt.

(amúgy nincs a keretben még)
Mondjuk azt nem értem a két dos santos tesót és Vela-t miért nem vitték ki.
Szerk: Godin(!) mekkorát szólozott a labdaszerzés után.

Kár volt lepasszolnia.
Szerk2: Kell nekünk dícsérni.
Aquino az 54. percben jött le, Corona a 61.-ben, Guardado-t meg kiállították a 73. percben második sárgával és a szabadrúgásból Godin gól lett. Asszem többet nem dícsérek senkit.