Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

nyertünk már kettővel, és volt bírózás.messideco írta:Kell két góllal győzni, hogy ne legyen bírózás.
Visca el Barca!
mvik írta:üdv. szerintem Adriano nem lesz kezdő, mert őt nem tartom egy acélos védőnek a real ellen. szerintem a védelem Alves, Mascherano, Piqué, Puyol lesz, és szerintem a középpályán pedig játszani fog Keita.
véleményem szerinti kezdő: Valdes - Alves, Mascherano, Piqué, Puyol - Busquets, Keita, Xavi - Iniesta, Messi, Pedro
Így van, csak a közvetítés során tűnt úgy, hogy a reklamáló Thiago kapott sárgát, holott valójában az akkor a szabálytalanságot elkövető Adriano kapta.salas9 írta:OFF: Visszakerestem, és a Levante elleni mérkőzésen Sergio és Adriano kapott sárgát, így Thiago maradt 4 sárgás
nagyon remélem, hogy nem ez lesz!!! cesc kimaradása indokolt és alexis sincs rendben ezek szerint, viszont ininek nem szabad támadót játszania, jobban fekszik neki xavi mellett és jobb is a kp így!!! a tello-thiago kettős sztem sokkal inkább pedro-cuenca lesz... remélem... tello meg csereként jöhet, mert az ő gyorsaságára szükség lehet a végén!!!!! maschnak viszont nagyon örülök a védelemben!!!kurdt írta:most akkor Thiago nem eltiltott?csdewl írta:A Radio Marca szerint Pep már kihírdette a kezdő tizeneggyét:
Valdes- Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago; Tello, Messi és Iniesta.
szerk.: Tellot amúgy én sem kezdetném, akkor már inkább Cuenca...
Tello csereként tudna hozzátenni valamit, eddig talán egyszer volt kezdő, és nem is ment neki annyira, mint máskor
Ezzel csak az a gond, hogy Pep sosem hirdeti ki a keretet a meccs előtt másfél óránál hamarabb. Lehet, hogy pont most változat ezen, de a kezdő sem a legvalószínűbb... Piqué? Lehet, hogy nincs nagy formában, de a Real ellen alapember (kellene hogy legyen) és Tello sem hiszem, hogy pont most lenne kezdő. Szerintem meglepetés nélkül fogunk pályára lépni:csdewl írta:A Radio Marca szerint Pep már kihírdette a kezdő tizeneggyét:
Valdes- Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago; Tello, Messi és Iniesta.
most akkor Thiago nem eltiltott?csdewl írta:A Radio Marca szerint Pep már kihírdette a kezdő tizeneggyét:
azt hittem, alcantara eltiltott, na mindegy.Valdes- Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Thiago; Tello, Messi és Iniesta.