Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nem lehet ugye, h valaki azelőtt lett Real drukker, ami előtt ezek a játékosok oda mentek volna. Vagy, akkor más kedvencet kellett volna keresniük azoknak a drukkereknek?Barcaman1993 írta:
Most nem azért, de olyan emberektől, akik Mourinhonak, Pepenek, Ramosnak, Arbeloanak, Marcelona, Ronaldonak -és még sorolhatnám- szorítanak, azoktól mit vársz?
Ez már nevetséges. Mintha Pepe-n múlott volna egyszer is hogy törik-e az ellenfél lába/gerince/keze vagy sem.szóval olyat csinál nem is egyet, ami fáj jópár percig(sőt...), de azért lábakat nem tör.
Most nem azért, de olyan emberektől, akik Mourinhonak, Pepenek, Ramosnak, Arbeloanak, Marcelona, Ronaldonak -és még sorolhatnám- szorítanak, azoktól mit vársz?Kash írta: Érdemes volt olvasni egyes helyeken ezt a cikket amit linkeltél, annyi vak Real szurkoló van ezen a világon, hogy az kész.
Valaki azt mondta, hogy a lány kap még ennél nagyobb pofonokat is, Ronaldo MEGTEHETI.
Hát agyam eldobom!
Meg ugye, mikor kérdezték a rigmusokról, azt mondta:Barcaman1993 írta:Mindent elárul erről az emberről és a megítéléséről, hogy "Messi, Messi" skandallum fogadták Portugáliában. Gáz ez az ember.
"Jóképű vagyok, gazdag vagyok, tehetséges vagyok."
Mindent elárul erről az emberről és a megítéléséről, hogy "Messi, Messi" skandallum fogadták Portugáliában. Gáz ez az ember.
Még tavaly a Lyon ellen lerúgta az egyik csávó veséjét, a másikat meg fejbe rúgta...Barcaman1993 írta:Mi? Csak az utóbbi időből:ferninho írta: Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.
1. az említett Messi kéz
2. Alves sípcsontja, mégha nem is találta el, de valószínűleg baráti kedvességből ment nyújtott lábbal és talppal felé
3. vagy ez a rengeteg mocskos taposása. Rayo elleni meccs, vagy a Barca elleni kupadöntő.
És még sorolhatnám...
Így van, gyengék az idegei, ez a nagy baj vele. Ha jól emlékszem, már az első szezonjával összeverekedett egy fiatal csapatársával, Balboával. De ugye emlékezhetünk, h idén Xabi Alonsonak is simán odarúgott, aki ugye szintén csapatársa, és csak segíteni ment oda!socio66 írta:minden egyes baromságánál máglyára küldené a szurkolóitok nyolcvan százaléka, idén is a kéztaposós történet után emlékszem mindenki ki volt akadva közületek, még aláírásokban is ott volt hogy húzzon el pepe.ferninho írta:
olyankor ti is belátjátok, aztán mindig jön néhány hét, hónap 'jófiúság' és máris el van felejtve a múlt, mert hát ő nem okozott még sérülést, nem rosszabb, mint más védő..
unalmas már, ti is tudjátok hogy agyilag kevés, lehet reménykedni hogy 'megjavul', de ez is csak a következő elborulásáig tart.
rég el kellett volna küldeni a fenébe.
Mi? Csak az utóbbi időből:ferninho írta: Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.
ferninho írta:nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...
mondhatjátok róla, hogy egy vadállat kcsg...
de ő még egy embert sem sérített le Real mezben...
Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.sjd írta: Azért van különbség aközött, hogy nem próbált és hogy nem sikerült....
ilyen hülye dolgai vannak nem is egy.Hirtelen egyébként Messi kezére való rálépése ugrik be
Azért van különbség aközött, hogy nem próbált és hogy nem sikerült....ferninho írta:nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...Chino írta:Ez hatalmas:
"Spanyolországban minden komoly következményekkel jár. Soha senkinek nem próbáltam sérülést okozni. A külföldi játékosokat mindig kritizálják (...) C.Ronaldo a mi referencia pontunk, de nem helyezhetünk a vállára minden terhet. Ő egy különleges játékos, rengeteg tapasztalattal, tudja hogyan kell a nagy mérkőzéseken játszani és mindig a legjobbat akarja kihozni magából" - nyilatkozta Pepe.
nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...Chino írta:Ez hatalmas:
"Spanyolországban minden komoly következményekkel jár. Soha senkinek nem próbáltam sérülést okozni. A külföldi játékosokat mindig kritizálják (...) C.Ronaldo a mi referencia pontunk, de nem helyezhetünk a vállára minden terhet. Ő egy különleges játékos, rengeteg tapasztalattal, tudja hogyan kell a nagy mérkőzéseken játszani és mindig a legjobbat akarja kihozni magából" - nyilatkozta Pepe.
ezt olvastam már korábban és hálát adhatunk, h ez a majom nem jött ide!!!Gareth Tello írta:Ha nem kamu, akkor örök hálám Txikinek és Inglának.