Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.01. 15:14:09

legalább valaki a közelében rászólna a tudatlanra,hogy ne nyilatkozzon már ilyet,mert közröhej tárgya lesz.
neken a 2 évvel ezelőtti lyon meccs a legemlékezetesebb tőle,amikor gyomron rúgott,könyökölt,nyakon rúgott valakit,és talán 1 sárgával,de lehet lap nélkül hozta le a meccset.
érdemes látni a fejét MINDEN szerelési kisérleténél,teljesen el van borulva.
95%ban nem rajta múlik,hogy okoz e sérülést,szóval inkább maradna csendben. :roll: :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kurdt
Megmentő :)

2012.06.01. 15:13:49

Barcaman1993 írta:
ferninho írta: Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.
Mi? Csak az utóbbi időből:
1. az említett Messi kéz
2. Alves sípcsontja, mégha nem is találta el, de valószínűleg baráti kedvességből ment nyújtott lábbal és talppal felé
3. vagy ez a rengeteg mocskos taposása. Rayo elleni meccs, vagy a Barca elleni kupadöntő.

És még sorolhatnám...
Még tavaly a Lyon ellen lerúgta az egyik csávó veséjét, a másikat meg fejbe rúgta... :D
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.01. 15:02:36

socio66 írta:
ferninho írta:
minden egyes baromságánál máglyára küldené a szurkolóitok nyolcvan százaléka, idén is a kéztaposós történet után emlékszem mindenki ki volt akadva közületek, még aláírásokban is ott volt hogy húzzon el pepe.
olyankor ti is belátjátok, aztán mindig jön néhány hét, hónap 'jófiúság' és máris el van felejtve a múlt, mert hát ő nem okozott még sérülést, nem rosszabb, mint más védő..
unalmas már, ti is tudjátok hogy agyilag kevés, lehet reménykedni hogy 'megjavul', de ez is csak a következő elborulásáig tart.
rég el kellett volna küldeni a fenébe.
Így van, gyengék az idegei, ez a nagy baj vele. Ha jól emlékszem, már az első szezonjával összeverekedett egy fiatal csapatársával, Balboával. De ugye emlékezhetünk, h idén Xabi Alonsonak is simán odarúgott, aki ugye szintén csapatársa, és csak segíteni ment oda!
Ettől függetlenül én nem küldeném el, mert kiváló képességű játékos. Egy jó pszichológus kéne neki, meg kell tanulnia fékeznie az indulatait, és akkor sokra viheti. Mert szvsz a képességeit elnézve az egyik legjobb a posztján.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.06.01. 14:21:27

ferninho írta: Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.
Mi? Csak az utóbbi időből:
1. az említett Messi kéz
2. Alves sípcsontja, mégha nem is találta el, de valószínűleg baráti kedvességből ment nyújtott lábbal és talppal felé
3. vagy ez a rengeteg mocskos taposása. Rayo elleni meccs, vagy a Barca elleni kupadöntő.

És még sorolhatnám...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Chino
Llegenda del Barça

2012.06.01. 14:18:45

Nem is ezzel van igazán a gond, hanem miért nyilatkozik ilyet, amikor mindenki tudja, hogy miket szokott csinálni, ráadásul ez a minden komoly következményekkel jár duma. Messi kéztaposásért semmit nem kapott, a casquero-esetet is viszonylag olcsón megúszta és nem igazán emlékszem, hosszabb eltiltására vagy pénzbüntetésre (lehet, hogy mégis volt rám lehet cáfolni), pedig nem egyszer rászolgált volna. És ezt nem elfogultságból, vagy ellenszenv miatt gondolom.
Forca Barca!!!!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.01. 14:02:44

Tény hogy van annyi esze, hogy nem akar senkinek sérülést okozni, de miért nem veszi észre magát, hogy karrierje során rengeteg olyan veszélyes mozdulata volt eddig, amiből lazán lehetett volna, vagy esetleg lett (passz) sérülés. Elhiszem hogy ő csak végzi a dolgát, mert tényleg vannak hibátlan meccsei, de nem egy példa van arra, hogy könnyen elszáll az agya és akkor nem kíméli az ellenfelet.
Nem akarok az érdemeiből levonni, de ezek miatt én még a pálya közelébe se engedném sokszor.
És most nem a Getafe ellenire gondolok, hanem az ő játékán egyértelműen látszik az hogy ő akar a tápláléklánc csúcsán lenni. Ő minden egyes ütközésnél vagy szerelésnél azt akarja bizonyítani hogy ő az erősebb és még véletlenül se akarják rávezetni a labdát. Ebben van némi logika, de megoldhatná úgy is hogy szabályosan szerel mindenkit, és ezért nem mernek a közelébe menni.
socio66

2012.06.01. 13:15:21

[quote="ferninho"][/quote]
minden egyes baromságánál máglyára küldené a szurkolóitok nyolcvan százaléka, idén is a kéztaposós történet után emlékszem mindenki ki volt akadva közületek, még aláírásokban is ott volt hogy húzzon el pepe.
olyankor ti is belátjátok, aztán mindig jön néhány hét, hónap 'jófiúság' és máris el van felejtve a múlt, mert hát ő nem okozott még sérülést, nem rosszabb, mint más védő..
unalmas már, ti is tudjátok hogy agyilag kevés, lehet reménykedni hogy 'megjavul', de ez is csak a következő elborulásáig tart.
rég el kellett volna küldeni a fenébe.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2012.06.01. 12:59:35

ferninho írta:nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...

mondhatjátok róla, hogy egy vadállat kcsg...
de ő még egy embert sem sérített le Real mezben...

Ez könnyen lehetséges, ám hogy nem rajta múlt, az is biztos. Hirtelen egyébként Messi kezére való rálépése ugrik be, ott bizonyosan nem a labda megjátszása volt a célja.
.
ferninho
Madridista

2012.06.01. 12:58:52

sjd írta: Azért van különbség aközött, hogy nem próbált és hogy nem sikerült.... :roll:
Getafe ellen elborult egyszer, azt leszámítva egyszer nem láttam még úgy, hogy most eltörök egy lábat, persze voltak csúnya belépői, mint sok más védőnek is, de szerintem egyszer se akart gyilkolni.

én azt várom már, hogy Varanet szépen beépítse José azt mehet Pepe.
a legjobb lenne ha 1 év alatt ezt meglehetne csinálni.
Hirtelen egyébként Messi kezére való rálépése ugrik be
ilyen hülye dolgai vannak nem is egy.
pl amikor feltosszák hátulról, lazán visszarúg...

szóval olyat csinál nem is egyet, ami fáj jópár percig(sőt...), de azért lábakat nem tör.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.06.01. 13:06:21-kor.
madridista
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.01. 12:55:46

ferninho írta:
Chino írta:Ez hatalmas:

"Spanyolországban minden komoly következményekkel jár. Soha senkinek nem próbáltam sérülést okozni. A külföldi játékosokat mindig kritizálják (...) C.Ronaldo a mi referencia pontunk, de nem helyezhetünk a vállára minden terhet. Ő egy különleges játékos, rengeteg tapasztalattal, tudja hogyan kell a nagy mérkőzéseken játszani és mindig a legjobbat akarja kihozni magából" - nyilatkozta Pepe.
nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...
Azért van különbség aközött, hogy nem próbált és hogy nem sikerült.... :roll:
ferninho
Madridista

2012.06.01. 12:53:36

Chino írta:Ez hatalmas:

"Spanyolországban minden komoly következményekkel jár. Soha senkinek nem próbáltam sérülést okozni. A külföldi játékosokat mindig kritizálják (...) C.Ronaldo a mi referencia pontunk, de nem helyezhetünk a vállára minden terhet. Ő egy különleges játékos, rengeteg tapasztalattal, tudja hogyan kell a nagy mérkőzéseken játszani és mindig a legjobbat akarja kihozni magából" - nyilatkozta Pepe.
nah mert kinek okozott idáig sérülést? ja hogy senkinek...

mondhatjátok róla, hogy egy vadállat kcsg...
de ő még egy embert sem sérített le Real mezben...
madridista
Chino
Llegenda del Barça

2012.06.01. 12:28:14

Ez hatalmas:

Forca Barca!!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.27. 15:11:33

Ha minden igaz 8-1-es összesítéssel feljutott a Castilla a másodosztályba, úgyhogy jövőre El Clásico B! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.25. 20:30:01

Firefox írta:A Real Madrid játékosai is készülnek az esti meccsre, íme a felállásuk: :lol: :lol:

Kép
Szerintem Pepe öt perc alatt szétrúgja a tévét és a bőrfotelt, mert a kettő közül egyik belekötött, a másik meg ránézett. :D
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.25. 20:13:04

A Real Madrid játékosai is készülnek az esti meccsre, íme a felállásuk: :lol: :lol:

Kép
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.24. 20:40:58

Szerintem ez valahol magyarázná Mou kicsinyességét Guardiola felé. Egész egyszerűen féltékeny. Elvégre az állásától fosztotta meg Pep. Mármint gondolom Txikiék nem osztották meg Joséval hogy miért nem kapta meg az állást. Ezek után persze valóban örülhetett a Real ajánlatának, mert így lehetőséget látott revánsot venni. Nem eshetett jól neki hogy inkább egy "zöld fülűt" választanak a "number 1" helyett.

Érdekes.
Mindenesetre köszönjük Txiki! [-o<
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Subinho
Director del Fútbol

2012.05.24. 20:34:28

Gareth Tello írta:
Ha nem kamu, akkor örök hálám Txikinek és Inglának.
ezt olvastam már korábban és hálát adhatunk, h ez a majom nem jött ide!!!
másrészről - ahogy a nyilatkozatokból is kiderül - ennek az embernek hál'istennek esélye sem lett volna idejönni!!!
ja és nem lenne a mostani ex edzőnk, mert max 1 év után repült volna, mint anno van gaal...
Salgado
Barça C

2012.05.24. 20:27:23

Megható történet, jól hangzik katalán szempontból. Önfényezésre tökéletes, kerekké teszi a tündérmesét. Persze az is lehet, hogy igaz, ki tudja.
socio66

2012.05.24. 20:17:38

hihetetlen ez a sztori, amennyiben nincs kiszínezve, vagy megmásítva picit, bár nem valószínű.
sz.rban volt a csapat akkoriban, nagyon kellett egy erős kezű edző aki összekapja a brigádot, a szurkolók is elégedetlenek voltak, ennek ellenére a vezetők meg merték húzni, hogy nem a jelenkor legjobb edzőjét ültetik le a kispadra, hanem egy tapasztalatlan ex-játékost.
el tudom képzelni hány álmatlan éjszakájuk volt akkoriban txikiéknek, de hát végül óriási húzásnak bizonyult, hálát adhatunk nekik. :)
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.05.24. 20:06:37

Nem merem lepörgetni ( vagy csak nem tudom ), hogy mi lett volna, ha ez akkor bejön...és a mostani ex-edzőnk a José Mourinho nevet viselné...
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.05.24. 19:33:11

Ha nem kamu, akkor örök hálám Txikinek és Inglának.
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.05.24. 18:54:05

"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
daffy
Madridista

2012.05.23. 20:39:07

P.U.Y.O.L. írta:Higu szerintem egy kifejezetten jó csatár. Elég csak a gól/játékperc mutatóit megnézni. Azt se mondanám, hogy a rangadókon rendre betlizik...

Nevetséges nem elismerni.

(daffy->EB talik topic!)
higany egy átlag feletti,de nem klasszis támadó. sosem lesz klasszis,de átlagos sem. egy chelsea-ből,bayernből nem lógna ki negatív irányban. madridban a pad töri a fenekét,megértem ha menne.

sajnos a talik nem érintenek egy darabig,mert amikor nem tanulok vagy vizsgázok,akkor melózok,hála a gazdasági helyzetnek :?
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.05.23. 20:34:33

Higu szerintem egy kifejezetten jó csatár. Elég csak a gól/játékperc mutatóit megnézni. Azt se mondanám, hogy a rangadókon rendre betlizik...

Nevetséges nem elismerni.

(daffy->EB talik topic!)
Válasz küldése