Bajnokok Ligája & Európa Liga
Ennek így mi értelme? Négy percig nézegetik, hogy 11-es vagy nem.
Sztem les
Arsenal total bevan csokizva…
Tizi..gratulalok nekik
Tizi..gratulalok nekik
Tenyleg hihetetlen gyenge 11es volt.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Attól még berúghatták volna ha nem fgy Sakat küldok oda…
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ez a mi a tök volt?
Már a bíróknak is elege van a Madridból? Megérdemelnek egy kis ellenszelet, de ez nagyon gagyi volt.
Nem sok ennél rosszabb tizit láttam még, emelni csak középre lehet így.

Nem sok ennél rosszabb tizit láttam még, emelni csak középre lehet így.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ilyenért sem láttam még tizit befújni a RM ellen 

Ha ma tovabbmegy a madrid akkor tenyleg nincs ertelme az egesz bl nek…eleg volt beloluk,az osszetakolt,kamu gyozelmeikbol!
- torotam
- Jugador d'estrella
A madridi sajtó a remontadatól hangos. Annyira röhögnék, ha visszajönnének döntetlenre, majd a hosszabbítás előtt, mondjuk a 96. percben egy flipper orbitális potya gólt szerezne az Arsenal és azzal kiesne a Real.
Én ennyire unszimpatikus Madridot Mourinho óta nem láttam, felőlem kieshetnek toroknyiszáló Rüdigerestül, kamerarugdaló f.ck off-oló Ballinghamestül meg idétlen Viniciusostul, MBappestol.

Én ennyire unszimpatikus Madridot Mourinho óta nem láttam, felőlem kieshetnek toroknyiszáló Rüdigerestül, kamerarugdaló f.ck off-oló Ballinghamestül meg idétlen Viniciusostul, MBappestol.
Visca el BARCA!
- lahertitty
- Jugador del Barça
- bence0330
Megnéztem a Real kezdőjét, a támadórészleget nem minősítem, mert ott van 3(4) klasszis, kérdés milyen passzban, meg eljut-e odáig a labda, kiszámíthatatlan a dolog.
De amúgy a többiben az Arsenal kezére játszik Carlo látszólag. A jelenlegi lassú Alabát Saka röhögve futja körbe, Vasquez is óriási gyengepont a jobb oldalon, ő a madridi SR, csak még rosszabb. Remélem megint 4-4-2 lesz Rodrygoval és Bellinghammel a széleken, akkor vége a meccsnek, ha nem, akkor még lehet keresnivalójuk. Ceballos kimaradása elég érthetetlennek tűnik, bár lehet, hogy még nincs azon a szinten.
De amúgy a többiben az Arsenal kezére játszik Carlo látszólag. A jelenlegi lassú Alabát Saka röhögve futja körbe, Vasquez is óriási gyengepont a jobb oldalon, ő a madridi SR, csak még rosszabb. Remélem megint 4-4-2 lesz Rodrygoval és Bellinghammel a széleken, akkor vége a meccsnek, ha nem, akkor még lehet keresnivalójuk. Ceballos kimaradása elég érthetetlennek tűnik, bár lehet, hogy még nincs azon a szinten.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Én úgy gondolom, hogy az Arsenalnak a saját kezében van a sorsa, ha nem csinálnak felesleges hibákat, az idei Real nem elég jó ahhoz, hogy önerőből fordítson.
Nekem mindegy, hogy melyikük nyeri, ha kiesik a Real, az jót tesz a BL-nek, de ha továbbmegy, akkor két spanyol klub is van a legjobbak között, a PL-ből meg egy se, és ez jó érzés lenne.
Szerintem irdatlan gyenge ez a Madrid, és ki is fognak szerintem esni. Ezért is drukkoltam már az Atleti elleni párharcuk során is a továbbjutásukért. Könnyebben verhetők, mint az Atleti, és a még talpon álló csapatok közül szerintem ők a leggyengébbek. Remélem, továbbmennek ma, de szerintem nem fognak, mert eszméletlenül gyengék. Ilyen ötlettelen, semmilyen, véletlenszerű játékot mi még a legsötétebb évadainkban sem játszottunk. Semmi koncepció, teljesen nulla az egész, amit művelnek.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
20 perc alatt lesz kiegyenlítve a párharc, de szorossá téve az biztos.
Ha az arsenal nem lő gólt akkor szerintem kiesnek.
Aztán ne így legyen, persze.
Ha az arsenal nem lő gólt akkor szerintem kiesnek.
Aztán ne így legyen, persze.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
Én úgy állnék, hozzá, hogy mindenképp az Arsenal lesz a jobb, vagy legalábbis legrosszabb esetben is alig lesz gyengébb, mint a Madrid. Saka mostanra belerázódott, szerintem ha az Arsenal nem fagy le elöl, akkor nyernek. Ezen fog múlni, ha rúgnak kettőt, ami reális, a Madrid 5-öt jelenleg nem tud vágni nekik.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az Arsenal ma szépen felkötheti a gatyát. Így is olyan aura kezd ott készülődni/kampányolódni mint ami nálunk volt a Remontada előtt, így meg hogy a tegnapi nap megmutatta hogy az odavágón remekül játszó csapat is kaphat 3 gólt így meg főleg.
Az Arsenal meg abba kapaszkodhat hogy cserébe mindkét meccsen a 3 otthoni gólra legalább 1 vendég gólra is sor került, és tovább is jutottak.
RM-nál Ceballos visszatérése nagy segítség lehet a hazaiaknak. Ha az Arsenal tudja játszani az odavágós játékát akkor nem lehet baj, de láttunk már utolsó 2 percben 2 gólt rúgó RM-ot, akkor a 3 gól sem legyőzhetetlen akadály 90 perc alatt.
Inter-Bayernre méginkább kíváncsi leszek, papírforma alapján az Inter taktikusan lehozza a párharcot egy 0-0-val vagy 1-0-val, nagyon kíváncsi leszek a Bayern mit fog tudni mutatni idegenben egy ilyen Inter ellen, de 1 gól különbséggel itt még bármi lehet.
Már leírtam a BL topicban, de valahogy nem tudok szurkolni egy Inter továbbjutásnak, akik egy Atletico kategória csak még magasabban, az Atleti gyengeségei nélkül, ami nem hangzik jól tekintve hogy 3-ból 2 meccsen volt az hogy 2 góllal simán vezet az Atleti ellenünk, a különbség hogy az Inter nem biztos hogy hagyni fog minket felhozni.
A Bayern elleni adok-kapokban elégséges lenne ha a védelem közepes napot, a KP-támadósor pedig remek napot fog ki, viszont az Inter ellen mind a 3 sornak tökéletesnek kellene lennie a sikerhez, különben jön az "elől a kevés helyzetből semmi sem megy be, hátul meg 2 kontrából kapunk 2-t"-féle forgatókönyv.
Az Arsenal meg abba kapaszkodhat hogy cserébe mindkét meccsen a 3 otthoni gólra legalább 1 vendég gólra is sor került, és tovább is jutottak.
RM-nál Ceballos visszatérése nagy segítség lehet a hazaiaknak. Ha az Arsenal tudja játszani az odavágós játékát akkor nem lehet baj, de láttunk már utolsó 2 percben 2 gólt rúgó RM-ot, akkor a 3 gól sem legyőzhetetlen akadály 90 perc alatt.
Inter-Bayernre méginkább kíváncsi leszek, papírforma alapján az Inter taktikusan lehozza a párharcot egy 0-0-val vagy 1-0-val, nagyon kíváncsi leszek a Bayern mit fog tudni mutatni idegenben egy ilyen Inter ellen, de 1 gól különbséggel itt még bármi lehet.
Már leírtam a BL topicban, de valahogy nem tudok szurkolni egy Inter továbbjutásnak, akik egy Atletico kategória csak még magasabban, az Atleti gyengeségei nélkül, ami nem hangzik jól tekintve hogy 3-ból 2 meccsen volt az hogy 2 góllal simán vezet az Atleti ellenünk, a különbség hogy az Inter nem biztos hogy hagyni fog minket felhozni.
A Bayern elleni adok-kapokban elégséges lenne ha a védelem közepes napot, a KP-támadósor pedig remek napot fog ki, viszont az Inter ellen mind a 3 sornak tökéletesnek kellene lennie a sikerhez, különben jön az "elől a kevés helyzetből semmi sem megy be, hátul meg 2 kontrából kapunk 2-t"-féle forgatókönyv.