Dembélé meg gebedjen meg, hogy 5 év alatt nem mutatott annyit labda nélküli játékban, akaratban összesen, mint egy PSG meccsen. Szerintem jól éreztem, az az ember soha nem szeretett és akart itt lenni. Hazaért, kijött belőle az, ami benne volt.

Szerintem ez fél éven belül el fog dőlni. Ha nem megy neki, télen már keresik az utódját.
Tele vannak a focicsapatok adóssággal valaki kisebb, valaki nagyobb mértékben.
FFP gondja a csapatoknak az inkompetens FFP szabályzat miatt van, nem anyagi gondok miatt (legalábbis sok esetben semmiképp sem). Nagyon nem 2025-ös történet ilyen módon és szinten beavatkozni a szabad piacba, szerintem. Jó lenne, ha egy csapat nem a "megmentésükre hozott", meg "felzárkóztató" szabályzat miatt kerülne csődközeli helyzetbe, vagy amúgy még oda sem feltétlen. Egy Lyon meg egy Sevilla vígan éldegélne, ha békén hagynák őket.Troym írta: ↑2025.07.06. 23:58:03Igen, ezért van FFP gondja 20 -ból 18 spanyol csapatnak, zárják ki a Lyont, vonnak le pontokat az Evertontól, Juventustól, zárták ki anno nemzetközi kupákból több bajnokság egyes csapatait stb stb
Nem fenntartható ezekkel a fizetésekkel üzemelni, de mégsem hallom, hogy a kisebb terhelésért cserébe mondjuk a játékosok képviselői felajánlanák, hogy maximum fizetést vezessenek be, vagy bármilyen módon ők hozzájárulnak és a 22 fős keret minden tagja szerződésmódosítást kezdeményez a Covidon túl, hogy igazolhasson a munkáltatójuk még 4-5 embert.
Ez olyan, mintha te fizetésemelést kérnél kevesebb munkáért, azt viszonylag kevés munkáltató tudja bevállalni az élet más területein is.
Igen, ezért van FFP gondja 20 -ból 18 spanyol csapatnak, zárják ki a Lyont, vonnak le pontokat az Evertontól, Juventustól, zárták ki anno nemzetközi kupákból több bajnokság egyes csapatait stb stb
Én ezt mind értem, de az emberi testnek akkor is vannak korlátai, akármennyit keresnek. A gigafizujaik meg aztán pláne nem egy ilyen VB-n múlnak, ami be van iktatva, meg nem is a plusz pár NL meccsen. Sőt, még a bővített BL előtt is ugyanennyit kerestek kb. És ez még csak nem is kizárólag a focistákon csattan, hanem a nézőkön is. Botrány meccsekből álló hónapok tudnak lenni egyre inkább a szezon végén, néha lehet érezni, hogy Walking Dead Team 1 játszik Walking Dead Team 2-vel, és ez nekem, nézőként sem poén. Az én csapatomon méginkább csattan az ostor, hisz a növekvő terhelés mellé csökkenő keret jár. 26-8 fős keretnek kéne már lassan az alapnak lenni a nemzetközi színtéren jelenlévő csapatoknál, és azzal ellensúlyozni lehetne kicsit a dolgot. Ezt meg pl nálunk nem is engedik.Troym írta: ↑2025.07.06. 23:15:42Lehet kárhoztatni a FIFÁT, UEFÁT, helyi szövetségeket és valószínűleg igaza van, aki ezt teszi, mégis kiemelném, hogy ahogy valaki jól leírta, azért gondolom a focisták nem bánják, amikor súlyos 10 milliók landolnak a számlájukon évről évre, annak meg ez az ára.
Klubok oldaláról meg elviheti magával bármelyik csapat kizárólag a peremembereket és u19 csapatot a szaudi szuperkupa négyesdöntőre, vagy a klub vb-re, majd a csoportkör után hazamegy.
Szerintem a felszínen mehetnek a panaszkodások, de valójában a csapatok és játékosok sem bánják ezeket a terheket, gondolom nem szeretne ez a sok játékos fele annyit keresni és a jövő évi foci vb-n is ott lenne mindenki.
Lehet kárhoztatni a FIFÁT, UEFÁT, helyi szövetségeket és valószínűleg igaza van, aki ezt teszi, mégis kiemelném, hogy ahogy valaki jól leírta, azért gondolom a focisták nem bánják, amikor súlyos 10 milliók landolnak a számlájukon évről évre, annak meg ez az ára.bence0330 írta: ↑2025.07.06. 22:27:47Annyi, hogy szerintem a fő gond és félelem sosem az volt, hogy mi lesz a klub vb-n. Ahhoz képest nem is vészes eddig, egy komoly sérülés (nyilván ez Musialán nem segít, a naptári évének annyi). A fő gond szerintem a hosszútávú hatása, az a lavina, amit ez elindíthat. Előző nyár EB-Olimpia, kövi nyár klub vb, kövi nyár VB. Egyszerűen semmilyen regenerációs idő nem marad sok csapat sok játékosa számára, mindezt úgy, hogy a szezonok, és maga a foci is egyre megterhelőbb. Alighanem egyre durvább sérüléshullámok érkezhetnek.
Annyi, hogy szerintem a fő gond és félelem sosem az volt, hogy mi lesz a klub vb-n. Ahhoz képest nem is vészes eddig, egy komoly sérülés (nyilván ez Musialán nem segít, a naptári évének annyi). A fő gond szerintem a hosszútávú hatása, az a lavina, amit ez elindíthat. Előző nyár EB-Olimpia, kövi nyár klub vb, kövi nyár VB. Egyszerűen semmilyen regenerációs idő nem marad sok csapat sok játékosa számára, mindezt úgy, hogy a szezonok, és maga a foci is egyre megterhelőbb. Alighanem egyre durvább sérüléshullámok érkezhetnek.
Egyiktől sem sajnálnám. Az a kérdés, hogy a tavalyi nézőpont az díjazóktól egyszeri volt-e, vagy mostantól már általános lesz. Ha az utóbbi, akkor megkaphatja a portugál, ha visszatérnek a korábbi, támadókat előnyben részesítő értékeléshez, akkor Ousmane.
Persze, ez a meccs a legkevesebb probléma, főleg az edzőjük távozásával, de azért akkor is blama kicsit, nekem úgy tűnt, akarnak.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.30. 23:28:21Szerintem az európai csapatoknak sem sok kedvük-energiájuk van hozzá, konkrétan a negyeddöntőn továbbjutók akkor fognak végezni a meccsükkel és hazajutni Amerikából mikor mi már előszezonozni fogunk és alapozni úgy hogy 1+ hónapot nyaraltak a játékosok és kikapcsolódtak.
Mekkora lenne ha TS a Bayernbe távozna és ott is pont ő szorítaná ki Neuert