Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez olyan lajosos voltBob_Marley írta:Hétvégéről Boufal első gólja elég látványos lett:
https://www.youtube.com/watch?v=7SD6EHcU9cA
már 2x nemet mondott nekik... én továbbra is tartom, hogy a MU padjára hajt. ha viszont marad a holland, akkor sanszos h aláír, mert nagyon máshova nem kell... max azt tudom elképzelni, hogy visszamegy az interbe ha mancinit elhajtják...PCsabi írta:PSG have approached Jose Mourinho to become their new manager this summer. [Sky Sports]
És a végleges keret megvan már? Meg ez nem is változhat?Bob_Marley írta:BREAKING NEWS: Benzema out of Euro 2016.
Én örülök neki, mert amíg mennek az eljárások addig nincs értelme hogy ez megzavarja a felkészülést egy csapatnál. Plusz ugye a válogatottbeli ellentét is meglehet közte és Valbuena közt. Remek játékos Benzema, de csapategység szempontjából a legjobb döntés.
igen, épp kérte egy kolléga tőlem a tippet a lille-monacora, mondtam is neki, hogy a lille, tök mind1, mikor, kivel és hol játszik, vagy nyer 1-0-ra, vagy 0-0 lesz. erre 4et vertek a monaconakBob_Marley írta:PSG-n kívül izgalmas a bajnokság.
És a Lillet is idevenném, nagy formában vannak. És rájuk nem jellemző módon a gólok is potyognak mostanában.
PSG-nek tök hasonlót vágott.visca el barca írta:itt látszik a ligue1 ereje![]()
spanyolban/olaszoknál/angoloknál ilyet biztos nem tudna lőni... hagyjad már, 30 méteren keresztül cipelte úgy a labdát, hogy 10 méteres körzetben nem volt védő...