Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
https://cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/ixvu.mp4" target="_blankpalesz77 írta:Ajanlom mindenki figyelmebe Maxwell mai goljat, enyhen odarakta az oreg..![]()
Kicsit a meccsrol. Dembele nem mutat sokat, de alig van naluk a labda, szoval ertheto. Ha hozza kerul, altalaban jo megoldasr valaszt, volt egy nagy szoloja is, felelmetes kezdosebessege van.. Aurier is kezd ismet jatekba lendulni, Marquinh kiosek meg nem sok feladatnak vannak kiteve. Ibra fickandol, Pastore is, de en igyis csak azt varom, hogy Verratti vegre bealljon..
szerk.: Na mar jon is!
szerk2: Komoly oromfocit tolnak a parizsiak, elmeny nezni oket amikor igy jatszanak. Cavani meg hozza a szokasos formajat azert, kihagy mindent amit lehet..
szerk3.: Na csak jott a gol a vegere tole is, ki mas adna a golpasszt, mint Verratti..
Biztos vagyok benne, hogy Rizzoli nem nyilatkozta ezt, kezdjük ott hogy kussban kell lenniük alapból és pont nem fogja az UEFÁt hibáztatni maga helyett hogy miért nincs ez meg az.Nero. írta:https://m.facebook.com/VivaFCBarcelona1 ... &source=48
A videóbíró témához. Személy szerint biztos vagyok benne, hogy még legalább 10 évig nem lesz. Utána már talán, de csak azért mert elképesztően sokan fog fejlődni a digitális technológia.
kizárt. kimennél egy fener-galatára, haza se akarnál menni többet (vagy rosszabb esetben nem is tudnálLG írta:Azt hiszem Törökországban nem foglalkoznék semmi labdarúgással kapcsolatos dologgal, szurkolni is max fotelból.
http://ujszo.com/online/sport/2016/04/2 ... s-rangadon" target="_blankvisca el barca írta:trabzon-fener meccsen úgy látom megint zajlott az élet![]()
https://www.youtube.com/watch?v=QDOV8tVIWvc" target="_blank
Pontosan erre gondoltam. Nekünk pl. gyakran az utolsó emberünk is félpályánál van, a fenti esetben viszont ez lehetetlen lenne, vkinek hátul kéne maradni a lesipuskással. + az ilyen csatároknak már futni sem nagyon kéne (gólnál átsétálni a saját térfelükre), szóval jöhetnének a még nagyobb, még erősebb centerek. Akkor viszont a védőknek is nagyobbaknak és erősebbnek kéne lenniük, szóval ez azért komoly változás lenne, és nem éppen a gyors, technikás emberek malmára hajtaná a vizet.Ő szerintem arra gondolt, hogy egy ember folyamat a védelem mögött helyezkedne és úgy vagdosnák fel a labdákat. Sokkal inkább lenne érdemes erre játszani szerintem ha nem lenne les. Mert tök egyértelmű, hogy gólra játsszák és mindegy hogyan de el kell érni. És könnyebb lenne így gólt rúgni kontrából.
Ő szerintem arra gondolt, hogy egy ember folyamat a védelem mögött helyezkedne és úgy vagdosnák fel a labdákat. Sokkal inkább lenne érdemes erre játszani szerintem ha nem lenne les. Mert tök egyértelmű, hogy gólra játsszák és mindegy hogyan de el kell érni. És könnyebb lenne így gólt rúgni kontrából.visca el barca írta:miért? ezt most is megcsinálhatják.LG írta:Pont ezzel nem segítenél a támadó focin, ez sokkal inkább a favágó csapatoknak kedvezne, akik előre állítanák a buta erőcsatárukat, és vagdosnák fel neki a labdákat.
miért? ezt most is megcsinálhatják.LG írta:Pont ezzel nem segítenél a támadó focin, ez sokkal inkább a favágó csapatoknak kedvezne, akik előre állítanák a buta erőcsatárukat, és vagdosnák fel neki a labdákat.
Pont ezzel nem segítenél a támadó focin, ez sokkal inkább a favágó csapatoknak kedvezne, akik előre állítanák a buta erőcsatárukat, és vagdosnák fel neki a labdákat.ezzel nincs is baj, ha 30 méterről indul verje meg a védőt, de mikor beívelésnél 38 ember van egy kupacban az ötösön belül és a támadó gólját az miatt nem adják meg, mert 2.6 centivel előrébb volt attól gutaütést kapok. nem a támadó focit kellene segíteni? állítóm minden meccsen elvesznek a csapatoktól legalább 4-5 tiszta ziccert ilyen hülye 1-2 centik miatt.
Az bizony brutális nagy előny, nem is gondolom, hogy ezt bővebben ki kéne fejteni.Az ha előrébb vagy felsőtesttel eléggé nagy előny nálam
Életszerű,hogy kiugratnak valakit laposan, 20 méterre a kaputól,és majd a felsőtestével szerez gólt. Ilyen annyiszor történt már a labdarúgásban, hogy hihetetlen.Bob_Marley írta:Lábakkal sem értek egyet, mert a felsőtesteddel is rúghatsz gólt. Azt kell nézni, amivel szabályosan gólt szerezhetsz.csababarca
Az meg persze hogy védő kifelé a támadó befelé mozog, de ezt nem értem miért befolyásolja a dolgokat? A védők ugyanúgy megpróbálják "átverni" a támadókat és lesen hagyni. Taktikai elem, nyilván hogy ellentétesen gondolkoznak és ellentétesen mozognak is.
Lábakkal sem értek egyet, mert a felsőtesteddel is rúghatsz gólt. Azt kell nézni, amivel szabályosan gólt szerezhetsz.csababarca
ezzel nincs is baj, ha 30 méterről indul verje meg a védőt, de mikor beívelésnél 38 ember van egy kupacban az ötösön belül és a támadó gólját az miatt nem adják meg, mert 2.6 centivel előrébb volt attól gutaütést kapok. nem a támadó focit kellene segíteni? állítóm minden meccsen elvesznek a csapatoktól legalább 4-5 tiszta ziccert ilyen hülye 1-2 centik miatt.Bob_Marley írta:Szerintem les kifejezetten jó szabály. Csak úgy lőhetsz gólt ha minimum egy védőn átviszed a labdát.
Szerintem les kifejezetten jó szabály. Csak úgy lőhetsz gólt ha minimum egy védőn átviszed a labdát. Ez nálam valahol igazságos is, mert erről szól minden játék hogy győzd le a másikat. Les nélküli kempelés meg 6-7 eredmény az totál vicc kategória lenne nálam. Csak kosárban nincsen les, de fociban, hokiban, NFL-ben is van. Utóbbiban nyilván más, de ott is pont az hogy ne legyél "emberfórban" és időfórban az összeütközések előtt. Nem szabad hamarabb elindulni mint az ellenfél.visca el barca írta:nekem a lesek amugy is a gyengéim, én húznék a kaputól 25-30 métere egy szaggatottat és az mögött nincs les. teljesen megöli a focit ez az idióta 3 centivel belógott történet...