2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem bánnám e mellett, ha Jordi Alba beadásainak a 90%-a nem a védőben végezné, mikor benn 4 a 3 elleni szituk vannak.ozsimiki írta:Madrid kapufa után,most Vale kapufa...
az a gond,h a vendégeknek nem lesz sok ilyen lehetőségük szerintem...ezt ki kellett volna használni.
Azt a drogos képű gyereket is behoznám én valamikor, mert elég veszélyesen tud játszani. Az őszi meccsen is a végén hozták be, és sorra került helyzetbe, csak a neve nem ugrik be.mahitoo írta:Jó a meccs!Jól kezdett a Madrid, de aztán a Valencia volt veszélyesebb.Soldadot be kell hozni!Lehet a vége sima 4-0 lesz, de eddig bőven benne van bármi a meccsben.
evikem97 írta:Úgy látom a Valencia ma igen derekasan küzdik! Csak így tovább,hajrá Denevérek, egy X hát még egy Valencia győzelem mennyire feldobna!
Ez a csapat most nem fekszik le a Madridnak,hanem küzd! Így kell ezt
Ott van pedig a kezdőben egy Ricardo Costa is.Firefox írta:Tudtommal Tino CostaDonny írta:Ezt hogy nem bírta befejelni Ricardo Costa??G.Gabe írta:Hááát apááááááám!
Ekkora malacot! Ezt a kapufát!
Casillas már feküdt. Mondjuk így is kikaptak volna, de azért ezt be kellett volna lőni.Ricardo Costa a Zaragozában van nem?
Egyébként tényleg nagy hiba volt nem befejelniNagyanyám toloszékből befejelné, nem hogy Costa ...
Tudtommal Tino CostaDonny írta:Ezt hogy nem bírta befejelni Ricardo Costa??G.Gabe írta:Hááát apááááááám!
Casillas már feküdt. Mondjuk így is kikaptak volna, de azért ezt be kellett volna lőni.
zaragozánál ugyanilyen a szitunál persze bement ellenünk...G.Gabe írta:Hááát apááááááám!
Ezt hogy nem bírta befejelni Ricardo Costa??G.Gabe írta:Hááát apááááááám!
Adok én neked CR-t!Donny írta:Nem adják a hosszabbítást nézheted CR-t.mahitoo írta:Na, akkor net... végre itthon vagyok, nem kéne szórakozni, csak bekapcsolom a tv-t... Nem hiszem el...
Várj most valami reklám van. Hátha oda-vissza kapkodnak és a végén nem adják le a jó kis Bulls győzelemmel befejeződő meccset :Smahitoo írta:Na, akkor net... végre itthon vagyok, nem kéne szórakozni, csak bekapcsolom a tv-t... Nem hiszem el...
Összefoglaltad a lényeget.mahitoo írta:A Barcelona játékosai és edzői alkalmaznak olyan dolgokat, mint földön taposás, szándékos fejbekönyöklés, szembenyúlás? Nem. A Barcelonát hivatalos minőségben képviselő emberek szidják-e alpári módon a bírókat, a futballszövetségeket, találnak-e ki botrányos összeesküvés elméleteket, próbálják-e bemocskolni egy hasonlóan nagy klub becsületét? Nem.