Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az érdekes lenne,mert a kommentátorok is függvénytáblával mennének a stadionba.Bob_Marley írta: Még szerencse hogy algebra és nem esetleg valami függvénytan vagy halmazelmélet.Milyen szépen néznének ki arkusz tangens függvénnyel.
Még szerencse hogy algebra és nem esetleg valami függvénytan vagy halmazelmélet.Tromort77 írta:https://twitter.com/BreatheSport/status ... 8630361088 Wtf?
Nyertél.MessiNeymarSuarez írta:Nem tudom, én kettőre tippelnék:
1. az orvosa, akihez a 2014-es Vb-n rohant ki a visszatérésénél akinek nagyon hálás volt hogy olyan gyorsan rendbe tette ( meccs előtt 1 hónappal sérült le és még nagyban tolószékben volt meg mankóval járt), és sajnos kb 2 hónapja elhunyt rákban, és ha jól tudom akkor is már ezzel szenvedett és így vállalta azt hogy Suarezt elkíséri a VB-re, szóval le a kalappal előtte és nyugodjék békében!
Köszi!MessiNeymarSuarez írta:
Nem tudom, én kettőre tippelnék:geridoss írta:A hajnali Brazília - Uruguay meccsen Suarez a gólja után felmutatott egy pólót a közönség felé, nem tudja valaki véletlen, hogy mit ábrázolt a póló? Az összefoglalóban nyilván nem mutatták szemből, csak hátulról, hogy egy fehér pólót tart fel.
Bár biztos lényegtelen, hiszen mindennapos dolog...
Ezt simán visszakellett volna fújni.
Az eredemnyek.com-on nincs semmi írva úgyhogy magyar csatorna nem közvetíti.roby122 írta:Esetleg tudja valaki, hogy a 01:45 kor kezdődő brazil-uru mérkőzést közvetíti e valamelyik csatorna?
Köszi
Édes mindegy.PCsabi írta:Szerintem SagnaBob_Marley írta:Túloldalt meg talán Debuchy
Szerintem SagnaBob_Marley írta:Túloldalt meg talán Debuchy