Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah igen, bocsikacyrax írta:Vagyis OM-Bayern győztesévelG.Gabe írta:... Elődöntőben a Chelsea-Bayern győztesével találkoznak majd...
Vagyis OM-Bayern győztesévelG.Gabe írta:... Elődöntőben a Chelsea-Bayern győztesével találkoznak majd...
Hát igen. Megint kikapták a leggyengébb láncszemet, ahogy eddig is.ozsimiki írta:CRnek ezzel a párosítással megadatott,hogy akár még felzárkózzon Messihez a BL góllövőlistán.
Most fogadnék rá,hogy a két meccsen legalább 4 gólt szerez.
Sztem sem volt most meggyőző a Madrid, de az utóbbi időkben a bajnokságban sem az. Jelenleg sztem formán kívül vannak, de ennek ellenére hozták most a BL-ben is kötelezőt, és a bajnokságban is hozzák, még ha olykor (fogalmazzunk diplomatikusan) érdekes körülmények között is. Ettől függetlenül én nem írnám le őket, sztem össze fogják szedni magukat a hajrára, és nem hinném, h rajtunk kívül már megállíthatná őket.davidvilla007 írta:36 perc után egyáltalán nem érzek akkora átütő játékot a Madrid játékában,CSKA -nál erősebb csapatot nem biztos h megfognának,amilyen hibákat az a csapat meg vét,evidens h megy a margit 1-gyel.Nagyon remélem ha összekerülünk kifilézzük őket.....
Én is remélem, elvégre egy olyan ember ül a kispadjukon, aki nálunk csak tolmácsnak volt jó.davidvilla007 írta:36 perc után egyáltalán nem érzek akkora átütő játékot a Madrid játékában,CSKA -nál erősebb csapatot nem biztos h megfognának,amilyen hibákat az a csapat meg vét,evidens h megy a margit 1-gyel.Nagyon remélem ha összekerülünk kifilézzük őket.....
Sosem rajongtam a Real Madridért, de amióta ez a jó ember van teljesen elfajultak a dolgok. De azért átmegyek egy kicsit viccesebb témába. Várom már azt a pillanatot, amikor Ronaldo és Pepe összevesznek azon az egyik Klasszikus végén, hogy ki kapja Messi mezét.mahitoo írta:Már megint minden fórumon megy a vita a Barca és Madrid drukkerek között.José nyilatkozatai meg a madridi sajtó megint jó munkát végzett.
Valaki valahol írta, hogy így kell elterelni a figyelmet a már mindenki szemét szúró bírói teljesítményekről.Én továbbra sem hiszek az összeesküvés-elméletekben, de ebben lehet valami.Különben minek kezdenének el megint minket szapulni, mikor szinte zsebben a bajnoki cím?Mégha véletlenek is a bírói tévedések, azért nyilvánvaló, hogy minket sújtottak sokkal jobban, ezért nehogymá' erről beszéljen mindenki, gerjesszünk valami vitát.Gusztustalan ez az egész, bármi is okozza igazából.
Az, hogy a két sajtó, meg a 2 szurkolótábor anyázza egymást, azért benne van, de Mourinho érkezése óta már kezd ennek az egésznek semmi köze lenni a focihoz.Hazugságok, terelések, elhallgatott igazságok, a másik bemocskolása.Mint a politika.
Focit, versengést, igazi El Classícókat akarok!!!
Na akkor még egy kis adalék a Madrid történelméhez egy kis magyar adalékkal.Raul#7 írta:Igen egy elnyomó hatalom csapatának szurkolok, micsoda ember vagyok...
Kegyetlen ami itt megy egyébként, gyakorlatilag eljutottatok oda, hogy a Real Madrid az egész történelmét a bíróknak köszönheti. Gondolom nem Madridban jártál, ezért festették le neked úgy, mint v.mi sátáni csapatot. De ha már annyira példálózni akarsz, az egyik barátnőmnek voltak 56-os Spanyolországba emigrált rokonai, a nagypapa szerint egy baromság, hogy tolták a bírók a Realt az 60-70-es években. Gondolom az igazság a kettő között lehet, csak hát ezt nektek hungarokatalánoknak nagyon nehéz lehet feldolgozni... Régebben többször olvasgattam és szóltam hozzá ehhez a topichoz, de ezzel befejeztem. Hitegessétek magatokat nyugodtan, hogy minden a bírók miatt van volt és lesz (tisztelet a kivélnek).
jartam mar kint Madridban is, Barcelonaban is sabadellben is badalonaban is tarragonaban is .....stb es mindenhol ezt tapasztalom az osszes tartomany ki van bukva a spanyolokra... legyen az baszkok, katalanok vagy andaluzok . eleg ha azt nezzuk hogy a spanyolok megszoltak xavit mert az a vb donto megnyeresekor katalan zaszloval ment a palyan vagy ugyanez utanpotlas eb vagy vb-n egy andaluz kissrac az edzo szagat le rola az andaluz zaszlot.Raul#7 írta:Igen egy elnyomó hatalom csapatának szurkolok, micsoda ember vagyok...Nos kedves en mindig azt mondom aki nem fogja fel mi folyik a 2 csapat kozt , az emelje fel a kis popojat es menjen ki egy evre , es lam meg a legnagyobb magyar realdrukker is rajon mekkora egy elnyomo csapatnak szurkol , kerdeze meg az itteloket es ram tobb csalasrol tudnanak beszelni mind a 70-es vagy az igazan idosebb korosztaly az 50-60-as evekbol is ......es meg tudnak meselni en miket hallotam , tapasztaltam kint
Kegyetlen ami itt megy egyébként, gyakorlatilag eljutottatok oda, hogy a Real Madrid az egész történelmét a bíróknak köszönheti. Gondolom nem Madridban jártál, ezért festették le neked úgy, mint v.mi sátáni csapatot. De ha már annyira példálózni akarsz, az egyik barátnőmnek voltak 56-os Spanyolországba emigrált rokonai, a nagypapa szerint egy baromság, hogy tolták a bírók a Realt az 60-70-es években. Gondolom az igazság a kettő között lehet, csak hát ezt nektek hungarokatalánoknak nagyon nehéz lehet feldolgozni... Régebben többször olvasgattam és szóltam hozzá ehhez a topichoz, de ezzel befejeztem. Hitegessétek magatokat nyugodtan, hogy minden a bírók miatt van volt és lesz (tisztelet a kivélnek).
Igen egy elnyomó hatalom csapatának szurkolok, micsoda ember vagyok...Nos kedves en mindig azt mondom aki nem fogja fel mi folyik a 2 csapat kozt , az emelje fel a kis popojat es menjen ki egy evre , es lam meg a legnagyobb magyar realdrukker is rajon mekkora egy elnyomo csapatnak szurkol , kerdeze meg az itteloket es ram tobb csalasrol tudnanak beszelni mind a 70-es vagy az igazan idosebb korosztaly az 50-60-as evekbol is ......es meg tudnak meselni en miket hallotam , tapasztaltam kint
Nos kedves en mindig azt mondom aki nem fogja fel mi folyik a 2 csapat kozt , az emelje fel a kis popojat es menjen ki egy evre , es lam meg a legnagyobb magyar realdrukker is rajon mekkora egy elnyomo csapatnak szurkol , kerdeze meg az itteloket es ram tobb csalasrol tudnanak beszelni mind a 70-es vagy az igazan idosebb korosztaly az 50-60-as evekbol is ......es meg tudnak meselni en miket hallotam , tapasztaltam kintmadridronie írta:És hol írtam, hogy tizi??? Fentebb írtam, hogy minimum kétes szituáció, de csak annyira, mint S. Ramos hétvégi térdes mentése, vagy Alonso vétlen kezezése, illetve a vétlen helyzet (amivel általában ti a Chelsea elleni BL. meccs kapcsán előszeretettel szoktatok takarózni)! De mint mondtam ez egy ördögi kör és sehova se vezet, de hát ti tudjátok!a Teste előtt van a keze Ha nem a kezéről pattan ki, akkor a hasáról. Szvsz ez nem volt tizi.![]()
Gyártjátok itt a különböző összeesküvés elméleteketugyanakkor a Godall féle nyilatkozatról érdekes mód egy szó sem esik, pedig az is nagyon tanulságos!
Ugyan ezért kaptatok büntetőt nem tudom én ki ellen. Felpörgött a labda 90 méter magasra, a védő nézte, a labda meg ráesett a kezére, ami mellesleg a mellkasánál volt. Büntető, 2. sárga: kiállítás. Azzal lett azt hiszem 1-1.madridronie írta:vagy Alonso vétlen kezezése
És hol írtam, hogy tizi??? Fentebb írtam, hogy minimum kétes szituáció, de csak annyira, mint S. Ramos hétvégi térdes, combos mentése, vagy Alonso vétlen kezezése, illetve a vétlen helyzet (amivel általában ti a Chelsea elleni BL. meccs kapcsán előszeretettel szoktatok takarózni)! De mint mondtam ez egy ördögi kör és sehova se vezet, de hát ti tudjátok!a Teste előtt van a keze Ha nem a kezéről pattan ki, akkor a hasáról. Szvsz ez nem volt tizi.
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de tényeket írtunk le, legalábbis én. De ha nem tetszik, akkor fölösleges felnézned. Van egy másik oldal, ahol nálunk sokkal nagyobb baromságokat írnak mindennapnagyi1244 írta:A győzelmet nem kell megmagyarázni igaz?????? Nevetségesek vagytok egy páran,ami itt megy egy ideje az már vicc!!!!!