és tényleg Ramos lőtt öngólt?Firefox írta:Na, 3-1, lehet reménykedni az újabb X-ben, de nem valószínű, hogy megtörténik ...A csodát a nagyoktól várom ...
lehet hogy jobban jártak volna ha eltiltják.

és tényleg Ramos lőtt öngólt?Firefox írta:Na, 3-1, lehet reménykedni az újabb X-ben, de nem valószínű, hogy megtörténik ...A csodát a nagyoktól várom ...
Vagy ha nyerünk, akkor lehet, hogy az elmúlt 9 meccsből bukunk 3-at.krampusz írta:Nagy kár az Osasuna elleni 3-2-es vereségért!!!!![]()
![]()
Ha nem lett volna az, akkor mai esti Real meccs után csak 3 lenne Madrid fórja!!!
Eddig nem partnerek. Pedig "csak" ezt a korán kapott gólt kellett volna megúszniuk. Na hajrá.Barcaman1993 írta:Mi a magunkét megtettük. Most a Sociedadon a sor. Ha úgy játszanak, mint ellenünk 2x és a Real ellen otthon, akkor lehet keresnivalójuk. A józan eszem sima Real győzelmet vár, de hátha mégis bevillan Casillasnak ismét Santi Cazorla.
Pedig én nem is válaszoltam.ferninho írta:3:20 alatt jött rá 3 válasz, tudtam hogy ez leszkihagyhatatlan volt, bocsi
Nemferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()
Nem volt igazságtalan, csak a madridisták szerint volt az....ferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.![]()
Le merem fogadni,h Andris mindkét esetben a saját szemszögre gondolt.Tehát ahogy ti gondoltátok és ahogy most mi gondoljuk,nem a másikra vonatkoztatvaferninho írta:szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
szóval mi igazságtalanul kerültünk hátrányba? vagy mégse, vagy hogy is van ez?Andris írta: Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.
Erre 10 szeres respectAndris írta:Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
Btw nemtudom figyelnek e madridban, illetve a kedves madridisták:
Így kell játszani mikor jókora hátrányba kerülünk igazságtalanul, nem pedig legyilkolni még 5 embert, hogy a maradékot és a bírót aztán elküldhessük az anyjába.
Nekem is megérne egy kisebb összeget.Sanama írta:Nagy tételben fogadnék rá, hogy Thiagonak nem lesz eltörölve a lapja!
lluisllach89 írta: Repost
Ez sjd aláírása: "Alapból minden Real meccset úgy kéne kezdeni, hogy kiállitják Pepét. Partjelzők megnézik a két kapun a hálót, 4. bíró ellenőrzi a digitális tábláját, a vezető bíró meg kiállitja közben Pepét. Csak így szimplán." - év hsz-e (eric)
Feel the difference
RepostP.U.Y.O.L. írta: Neki viszont már csak azért is járna az eltiltás ha felsorakozna a kezdő 11-egyben. Amolyan életműdíjként. Sőt szerintem az lenne a korrekt, ha a kezdő sípszó előtt odakocogna a bíró elé és simán felmutatná neki a pirosat...