Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem a Chelsea jelenleg megszoritani sem tudná a Madridot, de abban sem vagyok biztos, h a Napolin továbbmennek. Az angol csapatok ebben a szezonban már nemhogy nem erősebbek a többi európai toppligák csapatainál, hanem gyengébbek. A két manchesteri már a csoportkörben kipenderült, az Arsenal most szenvedett megalázó vereséget, és én 50 százalékot adok annak is, h a Chelsea búcsúzik már most.shutterisland írta:ha már itt tartunk, én szeretném, ha a chelsea vagy bayern lenne a real ellenfele majd a negyeddöntőben.
a lyon-t tavaly is kitömték már, a milannál is jobbak voltak még az utóbbi években is, az inter(marseille) nem tényező,a benfica ugyan jó, de hasonló focit játszik mint a real, és abban úgyis a madrid nyerne. (ha a zenit megy tovább, az meg egy az egyben cszka kb.)
nekünk pedig később jön el az ideje, hogy játszunk velük.
a chelsea hiába halvány, a keretük jó, és meg tudnák őket szorongatni minimum, a bayern pedig extramotivált a bl-ben, és bennük van a bravúr.
ettől függetlenül szerintem végigver bárkit a madrid,csak legalább szenvedjenek meg
azért a CSZKA-ban bízok, de szerintem már oroszországban előnybe kerül a spanyol csapat.
Én is így gondolom. A jelenlegi Arsenalt azt kell mondjam sajnos nem nagy dolog kitömni. A Real ellen könnyen lehet, h ők kapnának négy gombócot.daffy írta:tökmind1,esélyük sem lenne a real vagy a barca ellen. szerintem kettős vereséggel simán kiesnének és ki is fognak. a tegnapi meccsből kár levonni következtetéseket. amíg antonini,abate,seedorf,van bommel nagyságú zsugások játszanak,addig ott esély nem lenne. a realt egyik játékosuk sem érné utol,a barcát meg nem bírnák fegyelemmel.G.Gabe írta:A Milannal össze fog kerülni a Real?
tökmind1,esélyük sem lenne a real vagy a barca ellen. szerintem kettős vereséggel simán kiesnének és ki is fognak. a tegnapi meccsből kár levonni következtetéseket. amíg antonini,abate,seedorf,van bommel nagyságú zsugások játszanak,addig ott esély nem lenne. a realt egyik játékosuk sem érné utol,a barcát meg nem bírnák fegyelemmel.G.Gabe írta:A Milannal össze fog kerülni a Real?
Fő az önbizalom!Egyébként sem értem mi a gáz az időponttal? Nyilvánvaló, hogy a BL-döntő után nem megyünk másnap kupadöntőt játszani
Valószínűleg nem tudták volna már addigra megnöveszteni a füvet annyira, hogy elveszítsük benne a labdát, úgyhogy inkább hagyták az egészetS.Agüero írta:http://www.hatharom.hu/article/223f1f-a ... donto?eb=1
na mostmár biztos, h nem a bernabeuban játsszuk a döntőt, legvalószínűbb a mestalla...
Én is így érzem, és még valami, azért az a barca, amelyik az első években maximumon pörgött, szerintem a középpályán úgy tartotta a labdát, hogy öröm volt nézni, csak a mai "motiválatlanabb" barca középpályás labdajáratásán alszom el néha, főleg egy gólos vezetés után idegenben, mikor már azt hittük, megnyertük a meccset.recrea írta:Tartom, hogy addig nem fogadják el teljesen Mou-t, amíg úgy igazán oda nem szab nekünk az egymás elleni meccseken...mert legyünk őszinték, egyébként jó és magabiztos játékkal, élvezhető meccseken vernek mindenkit a bajnokságban.Fecooo írta::
Teljesen egyetértek.Fecooo írta:Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)
erre céloztam a Pep topicban... meg tudom bocsátani a srácoknak azt, ha elveszítik a bajnokságot, meg tudom bocsátani nekik, ha nem védik meg a BL-címüket, meg tudok bocsátani bármilyen vereséget nekik, DE!nem tudom elfogadni, h engedik ennek a görénynek, h győzzön... nemhogy engedik, tálcán kínálják neki...
![]()
![]()
![]()
esküszöm nekem jobban fáj ennek a féregnek a gyalázkodása, mint nekik, ezzel pedig azt érzékeltetik, h les@arják, h ez a senkiházi ott rúg bele a Barcába, ahol tud, ráadásul még mutatják is, h "ide-ide rúgj!"
lehet, túlreagálom, de olyan szinten rühellem már ezt a mocsadékot, mint még senkit a fociban és nem hiszem, h életem során lesz olyan fociszereplő, akit jobban utálnék, akit legszívesebben leköpnék, ha szembetalálkoznék vele...
haragszom a mieinkre, h segítenek építeni a szobrát, ahelyett, h lerombolnák...
lehet utálni sok minden miatt, én most speciel erre a nyilatkozatra írtam. mindenkinek szíve joga utálni, én ebbe nem szólok belearanyos, h naivnak tetteted magad és úgy állítod be az egészet, mintha emiatt az egyetlen nyilatkozat miatt utálnám (utálnánk) őt
Ebben igazad lehet.Cali írta:Sok kicsi sokra megy. Néha-néha odaszólogat, van mikor árnyaltan, burkoltan, de van mikor olyan stílusban, hogy az mellett már egy szurkoló se tud elmenni (unicefezés). Ezeket a sorozatos piszkálódásokat már lehet gyalázkodásnak nevezni!Fejo írta:
Nézd, akár lehetett direkt odaszúrás is, de én ezt továbbra sem érzem olyan súlyosnak, hogy ezt gyalázkodásnak nevezzük. Ráadásul szerintem az tény, hogy nagyon sok ember nagyon élvezi a sokpasszos játékotokat és szintén sokan kicsit unalmasnak találják. Ezzel szerintem nem lehet odaszúrni senkinek, ráadásul az eredmények eddig a Ti játékotokat igazolják.
Te feketén látod, én fehéren, ezért lehet itt jókat vitázni a Madridistákkal!valószínűleg most is az a helyzet áll fent, ami általában szokott lenni a két tábor között: nem fogjuk tudni egymást meggyőzni... Mind a kettőnknek normális érvei vannak, valahol talán a két vélemény között van az igazság, mint általában a legtöbb véleménycserénél. Béke
Sok kicsi sokra megy. Néha-néha odaszólogat, van mikor árnyaltan, burkoltan, de van mikor olyan stílusban, hogy az mellett már egy szurkoló se tud elmenni (unicefezés). Ezeket a sorozatos piszkálódásokat már lehet gyalázkodásnak nevezni!Fejo írta:
Nézd, akár lehetett direkt odaszúrás is, de én ezt továbbra sem érzem olyan súlyosnak, hogy ezt gyalázkodásnak nevezzük. Ráadásul szerintem az tény, hogy nagyon sok ember nagyon élvezi a sokpasszos játékotokat és szintén sokan kicsit unalmasnak találják. Ezzel szerintem nem lehet odaszúrni senkinek, ráadásul az eredmények eddig a Ti játékotokat igazolják.
Fecooo írta:Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)
erre céloztam a Pep topicban... meg tudom bocsátani a srácoknak azt, ha elveszítik a bajnokságot, meg tudom bocsátani nekik, ha nem védik meg a BL-címüket, meg tudok bocsátani bármilyen vereséget nekik, DE!nem tudom elfogadni, h engedik ennek a görénynek, h győzzön... nemhogy engedik, tálcán kínálják neki...
![]()
![]()
![]()
esküszöm nekem jobban fáj ennek a féregnek a gyalázkodása, mint nekik, ezzel pedig azt érzékeltetik, h les@arják, h ez a senkiházi ott rúg bele a Barcába, ahol tud, ráadásul még mutatják is, h "ide-ide rúgj!"
lehet, túlreagálom, de olyan szinten rühellem már ezt a mocsadékot, mint még senkit a fociban és nem hiszem, h életem során lesz olyan fociszereplő, akit jobban utálnék, akit legszívesebben leköpnék, ha szembetalálkoznék vele...
aranyos, h naivnak tetteted magad és úgy állítod be az egészet, mintha emiatt az egyetlen nyilatkozat miatt utálnám (utálnánk) őtretek10 írta: van akit nem szórakoztat a hátvédsor és a középpálya negyed órás labdajáratása. a Bernabeu pedig tényleg ilyen, ha néznél Real meccset figyelmesen, látnád hogy kb 3 perc passzolgatás után megy a fütty, mert unalmas. szerintem is. sokak szerint. A Barca játékában a hátvédsor mögé benyomott labdák a szépek, nem a puyol-piqué-xavi több perces összjáték.
(persze sarkitva)
van akit nem szórakoztat a hátvédsor és a középpálya negyed órás labdajáratása. a Bernabeu pedig tényleg ilyen, ha néznél Real meccset figyelmesen, látnád hogy kb 3 perc passzolgatás után megy a fütty, mert unalmas. szerintem is. sokak szerint. A Barca játékában a hátvédsor mögé benyomott labdák a szépek, nem a puyol-piqué-xavi több perces összjáték.esküszöm nekem jobban fáj ennek a féregnek a gyalázkodása, mint nekik, ezzel pedig azt érzékeltetik, h les@arják, h ez a senkiházi ott rúg bele a Barcába, ahol tud, ráadásul még mutatják is, h "ide-ide rúgj!"
Nézd, akár lehetett direkt odaszúrás is, de én ezt továbbra sem érzem olyan súlyosnak, hogy ezt gyalázkodásnak nevezzük. Ráadásul szerintem az tény, hogy nagyon sok ember nagyon élvezi a sokpasszos játékotokat és szintén sokan kicsit unalmasnak találják. Ezzel szerintem nem lehet odaszúrni senkinek, ráadásul az eredmények eddig a Ti játékotokat igazolják.Cali írta:Igazad van, nem lehet mindenkinek ez a szép játék, de ne mondja nekem senki, hogy ezzel nem direkt szúrt oda a Barcának!Fejo írta:Általában read only-ban nyomom, de most meg kell kérdeznem, hogy ebben mi volt gyalázkodó? Az, hogy elismerte, hogy sok stadionban csodálják ezt a fajta játékstílust, de spec a Bernabéuban nem? Hüha. Van ilyen. Vagy ha a Bernabéu ettől nem alél el, akkor az már gyalázkodás?Fecooo írta:Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)
![]()
![]()
![]()
Szerintem kicsit kevésbé kellene mindent támadásnak venni. Nem védeni akarom a portugált, mert nem megy a szomszédba egy-egy beszólásért, de ebben most nem látok semmi gyalázkodót.
Igazad van, nem lehet mindenkinek ez a szép játék, de ne mondja nekem senki, hogy ezzel nem direkt szúrt oda a Barcának!Fejo írta:Általában read only-ban nyomom, de most meg kell kérdeznem, hogy ebben mi volt gyalázkodó? Az, hogy elismerte, hogy sok stadionban csodálják ezt a fajta játékstílust, de spec a Bernabéuban nem? Hüha. Van ilyen. Vagy ha a Bernabéu ettől nem alél el, akkor az már gyalázkodás?Fecooo írta:Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)
![]()
![]()
![]()
Szerintem kicsit kevésbé kellene mindent támadásnak venni. Nem védeni akarom a portugált, mert nem megy a szomszédba egy-egy beszólásért, de ebben most nem látok semmi gyalázkodót.
Általában read only-ban nyomom, de most meg kell kérdeznem, hogy ebben mi volt gyalázkodó? Az, hogy elismerte, hogy sok stadionban csodálják ezt a fajta játékstílust, de spec a Bernabéuban nem? Hüha. Van ilyen. Vagy ha a Bernabéu ettől nem alél el, akkor az már gyalázkodás?Fecooo írta:Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)
![]()
![]()
![]()
Ezzel nagyon tudok azonosulni, pont így látom én is! Ezért reménykedem, hogy legalább a BL-ben alakítunk valamit, ezalatt értem azt, hogy sikerül megvédeni a címet! Mourinhonak a legfontosabb a BL, ha megnyerné el tudná mondani magáról, hogy 3 ország csapatával is sikerült neki elhódítani, így még magasabbra tudná emelni a saját mítoszát! Ezt nem hagyhatják a srácok!Fecooo írta:Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)
![]()
![]()
![]()