Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.17. 09:07:51

shutterisland írta:ha már itt tartunk, én szeretném, ha a chelsea vagy bayern lenne a real ellenfele majd a negyeddöntőben.

a lyon-t tavaly is kitömték már, a milannál is jobbak voltak még az utóbbi években is, az inter(marseille) nem tényező,a benfica ugyan jó, de hasonló focit játszik mint a real, és abban úgyis a madrid nyerne. (ha a zenit megy tovább, az meg egy az egyben cszka kb.)
nekünk pedig később jön el az ideje, hogy játszunk velük.

a chelsea hiába halvány, a keretük jó, és meg tudnák őket szorongatni minimum, a bayern pedig extramotivált a bl-ben, és bennük van a bravúr.

ettől függetlenül szerintem végigver bárkit a madrid,csak legalább szenvedjenek meg :)
azért a CSZKA-ban bízok, de szerintem már oroszországban előnybe kerül a spanyol csapat.
Sztem a Chelsea jelenleg megszoritani sem tudná a Madridot, de abban sem vagyok biztos, h a Napolin továbbmennek. Az angol csapatok ebben a szezonban már nemhogy nem erősebbek a többi európai toppligák csapatainál, hanem gyengébbek. A két manchesteri már a csoportkörben kipenderült, az Arsenal most szenvedett megalázó vereséget, és én 50 százalékot adok annak is, h a Chelsea búcsúzik már most.
Lehet bizni a Bayernban, meg a Milanban, de sztem vagy megnyerjük mi a BL-t, vagy a Madrid. Nagyon kicsi esélyt látok csak arra, h ne két spanyol óriás közül kerüljön ki a végső győztes. A Milan vagy a Bayern elkaphat minket, vagy a Madridot, sztem ehhez az kell, h ők bombaformában legyenek, + egy nagy adag szerencse, esetleg pár kedvező játékvezetői itélet, illetve, h mi, vagy a Madrid a 2-ből legalább egyszer(vagy a döntőben 1-ből 1x) borzasztó napot fogjunk ki. Benne lehet a pakliban ez is, de nem valószínű.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.16. 22:38:27

ha már itt tartunk, én szeretném, ha a chelsea vagy bayern lenne a real ellenfele majd a negyeddöntőben.

a lyon-t tavaly is kitömték már, a milannál is jobbak voltak még az utóbbi években is, az inter(marseille) nem tényező,a benfica ugyan jó, de hasonló focit játszik mint a real, és abban úgyis a madrid nyerne. (ha a zenit megy tovább, az meg egy az egyben cszka kb.)
nekünk pedig később jön el az ideje, hogy játszunk velük.

a chelsea hiába halvány, a keretük jó, és meg tudnák őket szorongatni minimum, a bayern pedig extramotivált a bl-ben, és bennük van a bravúr.

ettől függetlenül szerintem végigver bárkit a madrid,csak legalább szenvedjenek meg :)
azért a CSZKA-ban bízok, de szerintem már oroszországban előnybe kerül a spanyol csapat.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.02.16. 21:40:07

daffy írta:
G.Gabe írta:A Milannal össze fog kerülni a Real?
tökmind1,esélyük sem lenne a real vagy a barca ellen. szerintem kettős vereséggel simán kiesnének és ki is fognak. a tegnapi meccsből kár levonni következtetéseket. amíg antonini,abate,seedorf,van bommel nagyságú zsugások játszanak,addig ott esély nem lenne. a realt egyik játékosuk sem érné utol,a barcát meg nem bírnák fegyelemmel.
Én is így gondolom. A jelenlegi Arsenalt azt kell mondjam sajnos nem nagy dolog kitömni. A Real ellen könnyen lehet, h ők kapnának négy gombócot.

Mi lehet megszenvednénk velük, mert mostanában már csak a Real ellen tudjuk fölszívni magunkat. :roll:
daffy
Madridista

2012.02.16. 21:32:59

G.Gabe írta:A Milannal össze fog kerülni a Real?
tökmind1,esélyük sem lenne a real vagy a barca ellen. szerintem kettős vereséggel simán kiesnének és ki is fognak. a tegnapi meccsből kár levonni következtetéseket. amíg antonini,abate,seedorf,van bommel nagyságú zsugások játszanak,addig ott esély nem lenne. a realt egyik játékosuk sem érné utol,a barcát meg nem bírnák fegyelemmel.
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.02.16. 21:18:12

A Milannal össze fog kerülni a Real?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
füst
Barça B

2012.02.15. 17:14:20

Egyébként sem értem mi a gáz az időponttal? Nyilvánvaló, hogy a BL-döntő után nem megyünk másnap kupadöntőt játszani
Fő az önbizalom! :D

Egyébként szerintem biztonsági szempontból érthető, hogy nem a Bernabeuban lesz a döntő, a Cibelesnél lehet hogy lenne némi fusimunkája a rendfenntartó erőknek. :) Mindenesetre engem nem zavart volna, ha Madridban játszotok, amelyik szurkolónak közvetlenül egy kupagyőzelem után az okoz örömet hogy a riválist pocskondiázza a saját városában, az szót sem érdemel. Node Hispániában biztos jobban tudják mi a legjobb döntés.
odanézz SMS
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.15. 16:56:04

S.Agüero írta:http://www.hatharom.hu/article/223f1f-a ... donto?eb=1

na mostmár biztos, h nem a bernabeuban játsszuk a döntőt, legvalószínűbb a mestalla...
:roll:
Valószínűleg nem tudták volna már addigra megnöveszteni a füvet annyira, hogy elveszítsük benne a labdát, úgyhogy inkább hagyták az egészet

Egyébként sem értem mi a gáz az időponttal? Nyilvánvaló, hogy a BL-döntő után nem megyünk másnap kupadöntőt játszani, tehát egyáltalán nem május 20-án lesz megtartva
Másrészt meg ez az optimizmus: "reményeik szerint csapatuk másnap a fővárosban ünnepelhetné az esetleges 10. BL-győzelmét a serleggel" Persze, ha nem adják Ramos kezébe addig... :twisted:
MatyiG
Adminisztrátor

2012.02.15. 16:40:30

http://www.hatharom.hu/article/223f1f-a ... donto?eb=1

na mostmár biztos, h nem a bernabeuban játsszuk a döntőt, legvalószínűbb a mestalla...
:roll:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2012.02.14. 07:32:06

recrea írta:
Fecooo írta::
Tartom, hogy addig nem fogadják el teljesen Mou-t, amíg úgy igazán oda nem szab nekünk az egymás elleni meccseken...mert legyünk őszinték, egyébként jó és magabiztos játékkal, élvezhető meccseken vernek mindenkit a bajnokságban.
Én is így érzem, és még valami, azért az a barca, amelyik az első években maximumon pörgött, szerintem a középpályán úgy tartotta a labdát, hogy öröm volt nézni, csak a mai "motiválatlanabb" barca középpályás labdajáratásán alszom el néha, főleg egy gólos vezetés után idegenben, mikor már azt hittük, megnyertük a meccset.
Mouról meg csak annyit, hogy neki nem a mindent elsöprő látványos foci az erőssége, hanem a preciz, néha favágó stílus. Jó edző ez nem vitás, de azt gondolom az internél a szerencsével sem állt hadilábon a bl.-ben. Mondjuk a bl.-ben nem lehet nyerni egy kis szerencse nélkül.
recrea
Llegenda del Barça

2012.02.13. 15:51:33

Fecooo írta:Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)

erre céloztam a Pep topicban... meg tudom bocsátani a srácoknak azt, ha elveszítik a bajnokságot, meg tudom bocsátani nekik, ha nem védik meg a BL-címüket, meg tudok bocsátani bármilyen vereséget nekik, DE! :arrow: nem tudom elfogadni, h engedik ennek a görénynek, h győzzön... nemhogy engedik, tálcán kínálják neki... :evil: :? :x

esküszöm nekem jobban fáj ennek a féregnek a gyalázkodása, mint nekik, ezzel pedig azt érzékeltetik, h les@arják, h ez a senkiházi ott rúg bele a Barcába, ahol tud, ráadásul még mutatják is, h "ide-ide rúgj!"

lehet, túlreagálom, de olyan szinten rühellem már ezt a mocsadékot, mint még senkit a fociban és nem hiszem, h életem során lesz olyan fociszereplő, akit jobban utálnék, akit legszívesebben leköpnék, ha szembetalálkoznék vele...

haragszom a mieinkre, h segítenek építeni a szobrát, ahelyett, h lerombolnák... :evil:
Teljesen egyetértek.
Elé nyomnám ezt a nyilatkozatot, ha végül mégsem jönne össze a dolog.

Egyébként direkt és tudatosan provokál, a sok bamba meg megy utána. Nemcsak edzőnek, de marketingesnek is felvenném a cégembe.

Ha netán hazaküldjük őket egy 3-0-val tavasszal, ez esetben megkérdeznék pár elvakult, madridi(!), tíz+ éve real drukkert, hogyan értékeli a szezont (bl-től függetlenül most) az 1-2, 2-2, 1-3, 0-3(?) tükrében?

Tartom, hogy addig nem fogadják el teljesen Mou-t, amíg úgy igazán oda nem szab nekünk az egymás elleni meccseken...mert legyünk őszinték, egyébként jó és magabiztos játékkal, élvezhető meccseken vernek mindenkit a bajnokságban.
Capon
Llegenda del Barça

2012.02.13. 14:55:18

Én elhiszem Mou-nak, hogy a Bernabeuban unják a sokpasszos játékot.
Ennyi évnyi szo.ás és vereség után ki ne unná már Madridban??
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barcami
Jugador del Barça

2012.02.13. 14:14:13

A kis telhetetlen szurkoló.
Pedig nem így indult ez a dolog.
És akkor jönnek azok a hülye kérdőjelek.

Az előző forduló(k)ban, amikor egyre többször fiatal arcok tűnt fel a kezdőben, nekem is feltűnt valami. Mit keres itt ennyi fiatal, ha állítólag a bajnokságért küzdünk (talán ), ami mennyivel fontosabb mindennél?
Sérültek miatt? Dehát 1-2-3 ember közben újra felépült, ha egy védekezőbb stílusban is, de a megszokott gárdával talán hozni lehetett volna szoros meccseken az 1:0, 2:1-eket.
De akkor mi történt? Hol van labda eldugása, mint a real ellen (dec-ben még ment?, most miért nem cicáznak?), meg az előző években.

Nem itt valami másról van szó.
Ja, új felállásban játszunk, tényleg..., de nem mindegy.
Itt lépne be az, hogy az eredményességre helyezzük a hangsúlyt, merthogy a szép játék tovatűnt. Ja, hogy nem tudunk úgy játszani?

Egy a lényeg: nem akarják eléggé a győzelmet. Puyol (és némileg Alves) tett egy kétségbeesett kísérletet az elmúlt fordulókban, de nem tud már több lábat növeszteni.

Még néhány megjegyzés:

Minden meccsen más összetételben játszunk, ha kell, ha nem.
Messi mellett nincs elől egy épkézláb player.
A bl meccs miatt középről is kivette Pep az embereket.
Hullámzó teljesítmény szinte mindenkitől. Már-már Messi kilóg a sok hibájával felülről a csapatból.
Busquets meghatározója ennek a csapatnak, és igencsak megérezzük ha,nincs ott, bár ezt mondtuk előtte Xavira és Iniestára is.

Majd lesz valahogy, érdeklődéssel várom 'javuló' játékot.
Nagyon nem lehet pihengetni a bajnokságban, mert az kondicionál, és még a BL-ben gond lehet emiatt.

A bajnokságot elvesztettük (még a végén alulról megijeszt a Valencia).
Léfe
Entrenador del Barça

2012.02.13. 14:10:29

Azért elég sok sikert hozott ez a passzolgatás. A Reál ellen is.
Fecó
retek10
Barça C

2012.02.13. 13:44:58

aranyos, h naivnak tetteted magad és úgy állítod be az egészet, mintha emiatt az egyetlen nyilatkozat miatt utálnám (utálnánk) őt
lehet utálni sok minden miatt, én most speciel erre a nyilatkozatra írtam. mindenkinek szíve joga utálni, én ebbe nem szólok bele
socio66

2012.02.13. 13:42:11

[quote="Fecooo"][/quote]
azért nehogy az egészségedre menjen a dolog. :lol:
Fejo
Jugador del Barça

2012.02.13. 13:32:24

Cali írta:
Fejo írta:
Nézd, akár lehetett direkt odaszúrás is, de én ezt továbbra sem érzem olyan súlyosnak, hogy ezt gyalázkodásnak nevezzük. Ráadásul szerintem az tény, hogy nagyon sok ember nagyon élvezi a sokpasszos játékotokat és szintén sokan kicsit unalmasnak találják. Ezzel szerintem nem lehet odaszúrni senkinek, ráadásul az eredmények eddig a Ti játékotokat igazolják. ;)
Sok kicsi sokra megy. Néha-néha odaszólogat, van mikor árnyaltan, burkoltan, de van mikor olyan stílusban, hogy az mellett már egy szurkoló se tud elmenni (unicefezés). Ezeket a sorozatos piszkálódásokat már lehet gyalázkodásnak nevezni!

Te feketén látod, én fehéren, ezért lehet itt jókat vitázni a Madridistákkal! ;) valószínűleg most is az a helyzet áll fent, ami általában szokott lenni a két tábor között: nem fogjuk tudni egymást meggyőzni... Mind a kettőnknek normális érvei vannak, valahol talán a két vélemény között van az igazság, mint általában a legtöbb véleménycserénél. Béke :)
Ebben igazad lehet. ;)
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2012.02.13. 13:28:06

Fejo írta:
Nézd, akár lehetett direkt odaszúrás is, de én ezt továbbra sem érzem olyan súlyosnak, hogy ezt gyalázkodásnak nevezzük. Ráadásul szerintem az tény, hogy nagyon sok ember nagyon élvezi a sokpasszos játékotokat és szintén sokan kicsit unalmasnak találják. Ezzel szerintem nem lehet odaszúrni senkinek, ráadásul az eredmények eddig a Ti játékotokat igazolják. ;)
Sok kicsi sokra megy. Néha-néha odaszólogat, van mikor árnyaltan, burkoltan, de van mikor olyan stílusban, hogy az mellett már egy szurkoló se tud elmenni (unicefezés). Ezeket a sorozatos piszkálódásokat már lehet gyalázkodásnak nevezni!

Te feketén látod, én fehéren, ezért lehet itt jókat vitázni a Madridistákkal! ;) valószínűleg most is az a helyzet áll fent, ami általában szokott lenni a két tábor között: nem fogjuk tudni egymást meggyőzni... Mind a kettőnknek normális érvei vannak, valahol talán a két vélemény között van az igazság, mint általában a legtöbb véleménycserénél. Béke :)
miihii
KHAL

2012.02.13. 13:23:08

Fecooo írta:Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)

erre céloztam a Pep topicban... meg tudom bocsátani a srácoknak azt, ha elveszítik a bajnokságot, meg tudom bocsátani nekik, ha nem védik meg a BL-címüket, meg tudok bocsátani bármilyen vereséget nekik, DE! :arrow: nem tudom elfogadni, h engedik ennek a görénynek, h győzzön... nemhogy engedik, tálcán kínálják neki... :evil: :? :x

esküszöm nekem jobban fáj ennek a féregnek a gyalázkodása, mint nekik, ezzel pedig azt érzékeltetik, h les@arják, h ez a senkiházi ott rúg bele a Barcába, ahol tud, ráadásul még mutatják is, h "ide-ide rúgj!"

lehet, túlreagálom, de olyan szinten rühellem már ezt a mocsadékot, mint még senkit a fociban és nem hiszem, h életem során lesz olyan fociszereplő, akit jobban utálnék, akit legszívesebben leköpnék, ha szembetalálkoznék vele...

haragszom a mieinkre, h segítenek építeni a szobrát, ahelyett, h lerombolnák... :evil:

Adom,amit mondasz.Azért lehet benne támadási célzatot érezni,mert amint biztosnak tűnik a siker,máris velünk van elfoglalva.Nem első sorban a saját csapatát élteti,hanem a BARCÁra kell vmi lekicsinylőt mondani,utána kerülhet szóba a saját.

Ezzel a kifütyülés dologgal pedig bánhatna óvatosabban,mert nemrég őt fütyülték a bernabeuban,nem minket ;)

Valamint a nagyérdeműnek lehet,h nem tetszik a passzolgatásunk,de sztem savanyúbb az,h ez a passzolgatás évek óta eredményre is vezet idegenben is és ez jobban zavarhatja a blankó pártiakat...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.02.13. 13:22:56

retek10 írta: van akit nem szórakoztat a hátvédsor és a középpálya negyed órás labdajáratása. a Bernabeu pedig tényleg ilyen, ha néznél Real meccset figyelmesen, látnád hogy kb 3 perc passzolgatás után megy a fütty, mert unalmas. szerintem is. sokak szerint. A Barca játékában a hátvédsor mögé benyomott labdák a szépek, nem a puyol-piqué-xavi több perces összjáték.
(persze sarkitva)
aranyos, h naivnak tetteted magad és úgy állítod be az egészet, mintha emiatt az egyetlen nyilatkozat miatt utálnám (utálnánk) őt ;)
retek10
Barça C

2012.02.13. 13:17:43

van akit nem szórakoztat a hátvédsor és a középpálya negyed órás labdajáratása. a Bernabeu pedig tényleg ilyen, ha néznél Real meccset figyelmesen, látnád hogy kb 3 perc passzolgatás után megy a fütty, mert unalmas. szerintem is. sokak szerint. A Barca játékában a hátvédsor mögé benyomott labdák a szépek, nem a puyol-piqué-xavi több perces összjáték.
(persze sarkitva)
Fejo
Jugador del Barça

2012.02.13. 13:13:37

Cali írta:
Fejo írta:

Általában read only-ban nyomom, de most meg kell kérdeznem, hogy ebben mi volt gyalázkodó? Az, hogy elismerte, hogy sok stadionban csodálják ezt a fajta játékstílust, de spec a Bernabéuban nem? Hüha. Van ilyen. Vagy ha a Bernabéu ettől nem alél el, akkor az már gyalázkodás?

Szerintem kicsit kevésbé kellene mindent támadásnak venni. Nem védeni akarom a portugált, mert nem megy a szomszédba egy-egy beszólásért, de ebben most nem látok semmi gyalázkodót.
Igazad van, nem lehet mindenkinek ez a szép játék, de ne mondja nekem senki, hogy ezzel nem direkt szúrt oda a Barcának!
Kép
Cali
Entrenador del Barça

2012.02.13. 13:07:06

Fejo írta:

Általában read only-ban nyomom, de most meg kell kérdeznem, hogy ebben mi volt gyalázkodó? Az, hogy elismerte, hogy sok stadionban csodálják ezt a fajta játékstílust, de spec a Bernabéuban nem? Hüha. Van ilyen. Vagy ha a Bernabéu ettől nem alél el, akkor az már gyalázkodás?

Szerintem kicsit kevésbé kellene mindent támadásnak venni. Nem védeni akarom a portugált, mert nem megy a szomszédba egy-egy beszólásért, de ebben most nem látok semmi gyalázkodót.
Igazad van, nem lehet mindenkinek ez a szép játék, de ne mondja nekem senki, hogy ezzel nem direkt szúrt oda a Barcának!
Fejo
Jugador del Barça

2012.02.13. 13:03:42

Kép
Cali
Entrenador del Barça

2012.02.13. 13:02:37

Ezzel nagyon tudok azonosulni, pont így látom én is! Ezért reménykedem, hogy legalább a BL-ben alakítunk valamit, ezalatt értem azt, hogy sikerül megvédeni a címet! Mourinhonak a legfontosabb a BL, ha megnyerné el tudná mondani magáról, hogy 3 ország csapatával is sikerült neki elhódítani, így még magasabbra tudná emelni a saját mítoszát! Ezt nem hagyhatják a srácok!

Nem is utálom a Realt, inkább a két portugál pat*ányt (Pepe, Mou)!
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.02.13. 12:50:12

Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)

Válasz küldése