Barça vs. Real - El Clásico
Viiiicc, bírócska p_nci volt befújni a tiziket, nehogy a karrierje rámenjen
Így meg semmi következménye nem lesz. 

A Betis nagyon nagyot játszott!! Sajnos ez az eredményben nem látszik...trey88 írta:Kár, hogy Ramos ismét kézzel védi a Betis lövését. Nyilvánvaló, hogy nincs 11-es. Kár.

-
- Barça B
No comment. Ki tudja hányadik. Ha már itt tartunk. Kár, hogy a bírói testület ebben az évben fullra a Madriddal van. Kártrey88 írta:Kár, hogy Ramos ismét kézzel védi a Betis lövését. Nyilvánvaló, hogy nincs 11-es. Kár.
-
- Director del Fútbol
ramos gyönyörű hárítása kézzel a 93.percben a tizenhatoson belül aztán semmi
milyen meglepő...

- trey88
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Kár, hogy Ramos labdakezelésénél nem adták meg a 11-est. És az is kár, hogy miután az ötös vonalon álló, két méteres lesen lévő játékos átlépi a labdát - feltételezvén, hogy a kapusnak röntgenszemei vannak -, megadják az abból a lövésből kipattanó Ronaldo gólt. Kár.
Visca el BARCA!
Visca el BARCA!
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
De nekik legalább van valami elképzelésük.
Más csapatok a semmiből lőnek 1-et, aztán jön a Reál.
A Betisnek viszont van valami elképzelése: az ellentámadások
+Ez a Betis nem fél a Reáltól, mint más kiscsapatok
Ha vezetnek 1 góllal, miért vannak olyan elöl a védőik
Most emiatt kaptak gólt
Más csapatok a semmiből lőnek 1-et, aztán jön a Reál.
A Betisnek viszont van valami elképzelése: az ellentámadások
+Ez a Betis nem fél a Reáltól, mint más kiscsapatok
Ha vezetnek 1 góllal, miért vannak olyan elöl a védőik

Most emiatt kaptak gólt
Na akkor lehet tippelni a végeredményre: 5-1 vagy 6-1?
Valamint CR hány tizenegyesgólt fog rúgni, 3at vagy 4et?
Valamint CR hány tizenegyesgólt fog rúgni, 3at vagy 4et?
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Na így kell a Real ellen játszani: kontrázni kell!!! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A Betis ellen jó meccsük várható!
A kis sevillaiak mumus csapat
Persze a RM a toronymagas esélyes, de hogy küzdeni fog a Betis az tuti!Esetleg tudnak rabolni, bár mint írtam a RM az esélyes!
Ha nyernek ez a 10ik győzelmük idegenben???
A hátrány okát ebben kellene keresni, s nem a bírókban...Mi idegenben indiszponáltak vagyunk, ők meg még ha nehéz is a meccsük megnyerik
És milyen kontrát vezettek, Salva meg Molina
A kis sevillaiak mumus csapat

Ha nyernek ez a 10ik győzelmük idegenben???
A hátrány okát ebben kellene keresni, s nem a bírókban...Mi idegenben indiszponáltak vagyunk, ők meg még ha nehéz is a meccsük megnyerik

És milyen kontrát vezettek, Salva meg Molina

"10től hal a madrid". 1ik ismerősöm írta ki face-n (Madrid drukker). Kommentáltam, hogy remélem így lesz és nem érti, hiszen én Barca szimpatizáns vagyok...
Most meg az a hír járja, hogy kacsa volt az egész. Itt olvastam ezt. Tudom hogy tiltott, de csak ezt találtam.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én csak örülnék ha nem egy bajnoki cím után lépne le diadalittasan, hanem egy újbóli 2.hely után. Szóval felőlem maradjon...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Guillem Balagué, a SkySports spanyol szakértője szerint Mourinho soha nem állította, hogy új szerződést írna alá a Real Madriddal. Állítása szerint az angol lapok, elsőként a Daily Mail rosszul értelmezték a portugál tréner mondanivalóját, aki csak arra utalt, hogy soha nem bánta meg, hogy aláírt a blancókhoz.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Jöhetne egy pü a további adatokról(ár, stb. ...) Engem érdekelne egyébként, de nem fogok érte 10ezreket adni. Bocsi az offértZS10 írta:Sziasztok!
Kb. 1 hónap múlva, április közepe környékén fog megjelenni a legújabb könyvem Az El Clásico örökrangadó, és ami mögötte van címmel, amit a testvéremmel közösen készítettem el. A könyv a Real Madrid és az F. C. Barcelona örökrangadóját mutatja be a kezdetektől napjainkig, érintve a politikai háttértörténetet, botrányokat, statisztikákat, és a mérkőzéshez köthető érdekességeket egyaránt. Egy hónap múlva még csak az újságárusoknál, majd néhány hónapra rá a könyvesboltokban is kapható lesz a könyv.
Később még majd újra közzéteszem, de addig is, aki szeretné előrendelni a könyvet vagy bármilyen kérdése lenne az írjon privátba nyugodtan!
Ez a könyv nem hiányozhat egyetlen Barca/Real-szurkoló polcáról sem!
Visca el Barca!

Shutterisland : a számból vetted ki a szót ezzel az írásoddal

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Sziasztok!
Kb. 1 hónap múlva, április közepe környékén fog megjelenni a legújabb könyvem Az El Clásico örökrangadó, és ami mögötte van címmel, amit a testvéremmel közösen készítettem el. A könyv a Real Madrid és az F. C. Barcelona örökrangadóját mutatja be a kezdetektől napjainkig, érintve a politikai háttértörténetet, botrányokat, statisztikákat, és a mérkőzéshez köthető érdekességeket egyaránt. Egy hónap múlva még csak az újságárusoknál, majd néhány hónapra rá a könyvesboltokban is kapható lesz a könyv.
Később még majd újra közzéteszem, de addig is, aki szeretné előrendelni a könyvet vagy bármilyen kérdése lenne az írjon privátba nyugodtan!
Visca el Barca!
Visca el Barca!

- zsírosdeszka
- A Madridista
Korrekt hozzászólás shutterisland. Egyébként már nagyon unalmas ez az összehasonlítás téma. Kinek az egyik kinek a másik. Kivételes játékos mind a kettő, ahogy Zidane, Ronaldinho, Müller, Puskás, DiStefano, Rivaldo, Pelé, Maradona stb. is az volt. Sok helyen azon veszekednek, hogy melyikük kettejük közül a valahavolviláglegjobbjaistencsászár. Mindegyik kivételes volt valamiért ez van ezzel a két fiatalemberrel is. Nem lehet összehasonlítani a korokat, más idő, a játékosokat, stílust, ellenfeleket, doppingszereket, labdát valamint elég gyerekes dolog is. Egy profi rúdugró 100 éve lehet fél méterrel kevesebbet ugrott, mint ma, de az akkori mezőnyben, akkori viszonyok szerint ugyanolyan nehéz volt azt megugrani, mint egy mai olimpikonnak. Szerintem felesleges ezen vitatkozni.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.