Sok stadionban csodájára járnak annak, hogy passzolgatod a labdát, de a Bernabéuban ezt unalmasnak tartják, és előbb-utóbb fütyülni kezd a közönség. Itt azt szeretik, ha megindulsz előre, és lendületes támadásokat vezetsz. Úgy tűnik, nem is a gólkülönbségünkkel fogjuk megnyerni a bajnokságot, hanem azért, mert nekünk lesz a legtöbb pontunk. Ehhez pedig nem feltétlenül kellenek nyolc nullás győzelmek” – mondta Mourinho. (nso)
erre céloztam a Pep topicban... meg tudom bocsátani a srácoknak azt, ha elveszítik a bajnokságot, meg tudom bocsátani nekik, ha nem védik meg a BL-címüket, meg tudok bocsátani bármilyen vereséget nekik, DE!

nem tudom elfogadni, h engedik ennek a görénynek, h győzzön... nemhogy engedik, tálcán kínálják neki...
esküszöm nekem jobban fáj ennek a féregnek a gyalázkodása, mint nekik, ezzel pedig azt érzékeltetik, h les@arják, h ez a senkiházi ott rúg bele a Barcába, ahol tud, ráadásul még mutatják is, h "ide-ide rúgj!"
lehet, túlreagálom, de olyan szinten rühellem már ezt a mocsadékot, mint még senkit a fociban és nem hiszem, h életem során lesz olyan fociszereplő, akit jobban utálnék, akit legszívesebben leköpnék, ha szembetalálkoznék vele...
haragszom a mieinkre, h segítenek építeni a szobrát, ahelyett, h lerombolnák...