Lehet jobb összességében, nem vitatom. De, hogy mindenben azt kétlem. Fejelés, lövőerő, hosszú távú sprint, stb. biztosan nem...kovacsmisn írta:Igen, lőheti itt a 4-5 gólokat a kiesőjelölt csapatoknak, a nagy meccseken rendre befuccsol, alulteljesít, és ez el van felejtve...ozsimiki írta:Arról nem is beszélve,hogy Messi a kulcsmeccseken is lövi a gólokat, legyen az Bl döntő, vagy akár csak negyeddöntő, esetleg más sorozatban döntő.
CR is iszonyat mit termel, azt meg kell hagyni,de lőhet idén a bajnokságban 45öt is akár, megmarad a különbség kettejük között, Messi javára. És ez már sosem fog megfordulni.
Őszintén megmondom, nekem a múltkori grundos sarkazós gólja sem tetszett, vagy bemegy vagy nem alapon bepróbálta...
Messi gólja viszont az AtMa-nak... klasszisokkal szebb, tudatos, eltervezett és tökéletesen végrehajtott tekerés volt!!!
Cé jó játékos, modernkori gólvágó, de Messi előtte jár mindenben!!!
Barça vs. Real - El Clásico
- zsírosdeszka
- A Madridista
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

- albicelesteX
- A Vadász
Annyira unalmas már ez a Messi vagy Ronaldo a jobb.Jelenleg mind a kettő az egész foci fölött van és kész.Ők a legjobbak.Valamelyik ezért valamelyik azért.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó azért az a sarkazás nagyon szép volt. Persze nem tudhatta,hogy épp elmegy mindenki között,mellett, de már a gondolat is szép. Szóval nagyon nem kell lefitymálni, annyi az egész,amit írtál az utolsó mondatodban, nagyon jó játékos, modern gólvágó, de Messi vmi több.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- kovacsmisn
- Barça B
Igen, lőheti itt a 4-5 gólokat a kiesőjelölt csapatoknak, a nagy meccseken rendre befuccsol, alulteljesít, és ez el van felejtve...ozsimiki írta:Arról nem is beszélve,hogy Messi a kulcsmeccseken is lövi a gólokat, legyen az Bl döntő, vagy akár csak negyeddöntő, esetleg más sorozatban döntő.
CR is iszonyat mit termel, azt meg kell hagyni,de lőhet idén a bajnokságban 45öt is akár, megmarad a különbség kettejük között, Messi javára. És ez már sosem fog megfordulni.
Őszintén megmondom, nekem a múltkori grundos sarkazós gólja sem tetszett, vagy bemegy vagy nem alapon bepróbálta...
Messi gólja viszont az AtMa-nak... klasszisokkal szebb, tudatos, eltervezett és tökéletesen végrehajtott tekerés volt!!!
Cé jó játékos, modernkori gólvágó, de Messi előtte jár mindenben!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Arról nem is beszélve,hogy Messi a kulcsmeccseken is lövi a gólokat, legyen az Bl döntő, vagy akár csak negyeddöntő, esetleg más sorozatban döntő.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- kovacsmisn
- Barça B
Szép estét mindenkinek!
Valamelyik nap láttam, hogy a madridista ismerőseim bőszen dicsekedtek, hogy Cé micsoda teljesítményt nyújt a bajnokságban, mióta az ősi rivális csapatában tolja.
Nos akkor lássuk a nyers tényeket!!! (2009/10es bajnokság óta minden versenysorozatot tekintve)
Cé: 126meccs-124gól
Messi: 151meccs-152gól
Lehet másolni a madridista fórumra is... Annyira el vannak vakítva ott az emberek pár fórumozó által, amit kitalál ott valamilyen degenerált, azt már el is hiszi az összes, és vakon követik, büfögik az ember arcába, miközben a tényekkel meg köszönő viszonyban sem állnak!
(Gólpasszokról, akciógól/tizenegyesgól arányról ne is beszéljünk, mert Cé és a nagy tudatlan többség, ki csak büfög, de nem gondolkozik, elbújhatna!!!)
Valamelyik nap láttam, hogy a madridista ismerőseim bőszen dicsekedtek, hogy Cé micsoda teljesítményt nyújt a bajnokságban, mióta az ősi rivális csapatában tolja.
Nos akkor lássuk a nyers tényeket!!! (2009/10es bajnokság óta minden versenysorozatot tekintve)
Cé: 126meccs-124gól
Messi: 151meccs-152gól
Lehet másolni a madridista fórumra is... Annyira el vannak vakítva ott az emberek pár fórumozó által, amit kitalál ott valamilyen degenerált, azt már el is hiszi az összes, és vakon követik, büfögik az ember arcába, miközben a tényekkel meg köszönő viszonyban sem állnak!
(Gólpasszokról, akciógól/tizenegyesgól arányról ne is beszéljünk, mert Cé és a nagy tudatlan többség, ki csak büfög, de nem gondolkozik, elbújhatna!!!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kovacsmisn 2012.03.07. 22:49:15-kor.
-
- Director del Fútbol
Azért a lényeget kiragadtadzsírosdeszka írta:Nem becsültem le a kupáitokat egyáltalán. De van egy fontossági sorrend, ennyit írtam.
Így kell ezt csinálni!mahitoo írta:Ez egy aranyos videó!![]()
http://hvg.hu/sport/20120306_casillas_iniesta
DE!Pikánsabb lett volna, ha Ramost küldik így ki Barcelónába, és Busit Madridba, hamár a spanyol válogatottak mentek a 2 csapatból.Lett volna ott ölelgetés meg autógrammosztás!

- zsírosdeszka
- A Madridista
Nem becsültem le a kupáitokat egyáltalán. De van egy fontossági sorrend, ennyit írtam.
Így kell ezt csinálni!mahitoo írta:Ez egy aranyos videó!![]()
DE!Pikánsabb lett volna, ha Ramost küldik így ki Barcelónába, és Busit Madridba, hamár a spanyol válogatottak mentek a 2 csapatból.Lett volna ott ölelgetés meg autógrammosztás!

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Ez egy aranyos videó!
DE!Pikánsabb lett volna, ha Ramost küldik így ki Barcelónába, és Busit Madridba, hamár a spanyol válogatottak mentek a 2 csapatból.
Lett volna ott ölelgetés meg autógrammosztás! 

DE!Pikánsabb lett volna, ha Ramost küldik így ki Barcelónába, és Busit Madridba, hamár a spanyol válogatottak mentek a 2 csapatból.

-
- Director del Fútbol
Az a baj, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni a lényeget, annak ellenére,hogy te szofisztikáltan és normálisan fogalmazol. Ugyanis senki sem azt állítja ( legalábbis a normálisabbja), hogy nem megérdemelt az első helyetek a bajnokságban. Dehogynem, az, mert elrontottuk. Ettől még önmagában nem lettetek viszont jobb csapat és nem mostátok le magatokról azt, hogy körülbelül lövésetek sincs ( mint ahogy Európában szinte senkinek), hogy mit lehetne csinálni akár idén is ( tehát nem a múltról beszélek) egy jó formában lévő Barcelonával. 3-szor találkoztunk, ebből egyedül a bajnokin voltunk mi jó formában ( az sima 3-1 is lett ugye...), mégis mindhárom sorozatot az 5 meccsből elbuktátok ( a bajnokságban vesztettetek 3 pontot, ott nem a sorozat elbukásáról van szó)... Magyarán megérdemlitek a bajnoki elsőséget, mert kihozzátok magatokból a maximumot a legkisebb csapatok ellen is, velünk szemben. De ettől nem lesztek jobb csapat, ahhoz elébb minket is meg kell verni és történelmi tetteket végrehajtani, ahogy mi tettük azt folyamatosan 2008-tól máig. ( az általad lebecsült kupák persze nem oly fontosak mint a bl, meg a bajnokság, de mégis kettőben, a szuperkupában és a kupában, veletek álltunk szemben, akik megdöglöttek a sikerért.. Persze egy vereség után könnyű utólag lebecsülni, de a csapatod nem tette, csak nem voltatok képes így sem megnyerni..).zsírosdeszka írta:miihiinek:
Rendben. Értem az álláspontodat, sok olyat írtál amivel nem értek egyet, de elfogadom amit mondasz. Csak egy dolog és befejeztem: Az idény nem a klub VB-ről szól, meg a szuperkupáról, mivel azokkal inkább az előző év teljesítményére teszitek fel a koronát. Összesen talán 3 meccs, attól még fontos, DE NEM OLYAN, mint a BL vagy a bajnokság. A többit viszont még tényleg nem nyertétek meg (ahogy mi sem), a bajnokságra meg már a fogadóirodák is nagyon sok pénzt fizetnének, ha nyernétek. Ilyen erővel bárki mondhatná, hogy tavaly ti nyertetek, de mi voltunk a jobbak, de ez attól még nem lesz igaz. Ti végeztetek az első helyen, ti voltatok a jobbak. Csak annyit írtam, hogy eddig mi állunk az első helyen, nem érdemtelenül. Az nem érdekel senkit más sportban sem pl.: Forma-1-ben, hogy Alonso vezetett, de kiesett motorhiba miatt és más nyert. Azért van az idény, ahol összességében úgy is kijön a teljesítmény. Mind1. Ez a sérüléshullám ami nálatok van sok más csapatnál megesik (nálunk is megvolt), de nem lehet mindent erre meg a bírókra fogni. Kellettetek hozzá ti is. Volt tényleg két-három meccs, ahol nem kedvező ítéletek születtek számotokra, de túlzás ez az összeesküvés elmélet.
Más:
Mit szóljon akkor ez a belga srác, akit műesésért leküldtek piros lappal, de csigolyasérülést és agyrázkódást szenvedett? Szerencsétlen...
http://www.youtube.com/watch?v=Qzbfxx8b ... r_embedded
Mindegy, ezzel befejeztem ezt a témát.
10 meccs nagyon kevés szabálytalanság, lap nélkül, 19 évesen olyan rutinnal dolgozik mint egy 30 éves védő, gyors és okos. nincs mit várni vele, egy profi focista ilyen idősen. Remélem jövőre Pepe helyén fog játszaniVarane-nal kapcsolatban csak annyi, mhogy azért még várni kellene vele. Attól, hogy 1-2 meccsen bíztatóan játszott még nem nem vonnék le semmilyen következtetést. Ennyi erővel Tello-ról kijelenthetnénk hogy 2 év múlva aranylabdás lesz.
ez teljesen igaz, miképp az is mekkora kontracsapat a Madrid, főleg hogy 3. éve jutnak majd 100 lőtt gól fölé.És hát a real mindig emberelőnyben vagy ha nem akk kapnak pár 11-est és úgy tudják csak megnyerni a "meccset"!
- zsírosdeszka
- A Madridista
Ezt én is így gondolom.Zárjuk rövidre és kész.
Más: Az jogos szerintem is, hogy Pepét el lehetne tiltani néhány dolgáért akár több meccsre is.
Ez régen volt téma, a srác le van maradva.Egy Reálos gyereknek akarok kis összefoglalót csinálni, mert szerinte mi rengeteg jogtalan tizenegyest kaptunk, és a hazai meccseinken szinte mindig emberelőnyben fejeztük be a mérkőzést... Laughing Ez nem vicc...valaki tényleg így gondolja!! Rolling Eyes

- Donny
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
itt találsz statisztikákat:dak900 írta:Lenne egy kérdésem!Hol lehetne jó kis statisztikákat szerezni a La Liga 2008-tól, 2011-ig terjedő időszakáról? Egy Reálos gyereknek akarok kis összefoglalót csinálni, mert szerinte mi rengeteg jogtalan tizenegyest kaptunk, és a hazai meccseinken szinte mindig emberelőnyben fejeztük be a mérkőzést...
Ez nem vicc...valaki tényleg így gondolja!!
http://www.soccerstats.com/latest.asp?league=spain_2009
Az emberelőnyt sehol se jegyzik, pláne nem a jogtalant.

Befújt tizikben viszont mindig alul maradtunk..
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
A jogtalanul, az vicc!dak900 írta:Lenne egy kérdésem!Hol lehetne jó kis statisztikákat szerezni a La Liga 2008-tól, 2011-ig terjedő időszakáról? Egy Reálos gyereknek akarok kis összefoglalót csinálni, mert szerinte mi rengeteg jogtalan tizenegyest kaptunk, és a hazai meccseinken szinte mindig emberelőnyben fejeztük be a mérkőzést...

Viszont tényleg rengetegszer fejeztünk be mérkőzést emberelőnyben, de kifejezetten jogtalan kiállítást valószínűleg nagyítóval kéne keresni és az sem mindegy, hogy hányszor úszták meg még így is az ellenfél játékosai a JOGOS pirosat. (Ez már csak egy ilyen sport...)
Lenne egy kérdésem!
Hol lehetne jó kis statisztikákat szerezni a La Liga 2008-tól, 2011-ig terjedő időszakáról? Egy Reálos gyereknek akarok kis összefoglalót csinálni, mert szerinte mi rengeteg jogtalan tizenegyest kaptunk, és a hazai meccseinken szinte mindig emberelőnyben fejeztük be a mérkőzést...

Azért a legerősebb bajnokságot szerintem ők is figyelik vagy ha nem akk a Spanyol labdarúgó szövetség ?? Na meg Pepe hát ... Eltiltást kellett volna neki adni... Volt nemrég egy madridi meccs nem tudom pontosan melyik és volt a szitu hogy a real egyik csatárja megindult igaz hátulról DE SZABÁLYOSAN LESZERELTÉK és piros lappal kiállította a játékvezető. És addig nem volt jó a madrid míg nem szereztek jogtalan előnyt...Barcaman1993 írta:A Fifának ehhez semmi köze. Max. a Spanyol Labdarúgó Szövetségnek lenne, de hát látjuk, hogy mi a hozzáállás. Pepe mit kapott Messi taposásáért? Semmit. Mou mit kapott a szemezésért? Olyan eltiltást, amit előfordulhat, hogy el sem fog szenvedni. És most nem a Madrid ellen akarok beszélni, csak példát statuálni, hogy ahol ilyenek tettek büntetlenül vannak, ott ne is reméljünk bármiféle épkézláb változást.leomessi7 írta:Én azon gondolkoztam h ezt a Fifa nem látja? Azokat a bírókat amelyek a barca meccseket vezették ( na meg a real meccseket :O) szerintem az életbe nem kellene engedni h vezessenek mást meccset is...
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Egyik jelenleg aktív spanyol bírót se kellene hagyni, hogy meccset vezessen. Ettől még nevetségesek az összeesküvés elméletek...leomessi7 írta:Én azon gondolkoztam h ezt a Fifa nem látja? Azokat a bírókat amelyek a barca meccseket vezették ( na meg a real meccseket :O) szerintem az életbe nem kellene engedni h vezessenek mást meccset is...
Idén nem egyszer pechünk volt a játékvezetéssel, (megjegyzem ez nem volt máshogy az elmúlt években sem) de aki erre hegyezi ki, hogy most 10 pont hátrányban vagyunk, az valószínűleg nem nézte meg, hogy milyen "remek" teljesítmények kellettek a pontvesztéseinkhez.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
A Fifának ehhez semmi köze. Max. a Spanyol Labdarúgó Szövetségnek lenne, de hát látjuk, hogy mi a hozzáállás. Pepe mit kapott Messi taposásáért? Semmit. Mou mit kapott a szemezésért? Olyan eltiltást, amit előfordulhat, hogy el sem fog szenvedni. És most nem a Madrid ellen akarok beszélni, csak példát statuálni, hogy ahol ilyenek tettek büntetlenül vannak, ott ne is reméljünk bármiféle épkézláb változást.leomessi7 írta:Én azon gondolkoztam h ezt a Fifa nem látja? Azokat a bírókat amelyek a barca meccseket vezették ( na meg a real meccseket :O) szerintem az életbe nem kellene engedni h vezessenek mást meccset is...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Én azon gondolkoztam h ezt a Fifa nem látja? Azokat a bírókat amelyek a barca meccseket vezették ( na meg a real meccseket :O) szerintem az életbe nem kellene engedni h vezessenek mást meccset is...Barcaman1993 írta:Az a rész teljesen igaz, hogy a Barcelona ellen fújnak. Viszont, hogy a Real csak a 11-eseknek köszönhetően vezet az egyszerű badarság. Nagyon meggyőzőek és ha netalántán rossz napot fognak ki, akkor is vhogy mindig behúzzák. A sok tizi egyedül csak Ronaldo helyezésének kedvez a góllövőlistán.leomessi7 írta:Szerintem ebben az idényben mindig a barca ellen fújtak a bírók :// hány tizit nem adtak meg most pl.: Piquét is kiállította a játékvezető holott nem is volt szabálytalan a felvételen is jól látszik h a védő húzta piquét ennyi volt de a játékvezető egyből pirost adott... És hát a real mindig emberelőnyben vagy ha nem akk kapnak pár 11-est és úgy tudják csak megnyerni a "meccset"!
Nekem ez a véleményem de ha barcá-nak lenne így akkor is ugyanígy leírnám.Egyébként én nem vagyok real ellenes de amit most ők művelnek pff
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Az a rész teljesen igaz, hogy a Barcelona ellen fújnak. Viszont, hogy a Real csak a 11-eseknek köszönhetően vezet az egyszerű badarság. Nagyon meggyőzőek és ha netalántán rossz napot fognak ki, akkor is vhogy mindig behúzzák. A sok tizi egyedül csak Ronaldo helyezésének kedvez a góllövőlistán.leomessi7 írta:Szerintem ebben az idényben mindig a barca ellen fújtak a bírók :// hány tizit nem adtak meg most pl.: Piquét is kiállította a játékvezető holott nem is volt szabálytalan a felvételen is jól látszik h a védő húzta piquét ennyi volt de a játékvezető egyből pirost adott... És hát a real mindig emberelőnyben vagy ha nem akk kapnak pár 11-est és úgy tudják csak megnyerni a "meccset"!
Nekem ez a véleményem de ha barcá-nak lenne így akkor is ugyanígy leírnám.Egyébként én nem vagyok real ellenes de amit most ők művelnek pff
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- miihii
- KHAL
Köszi,h megismétled és levezeted nekem,amiket leírtamzsírosdeszka írta:miihiinek:
Rendben. Értem az álláspontodat, sok olyat írtál amivel nem értek egyet, de elfogadom amit mondasz. Csak egy dolog és befejeztem: Az idény nem a klub VB-ről szól, meg a szuperkupáról, mivel azokkal inkább az előző év teljesítményére teszitek fel a koronát. Összesen talán 3 meccs, attól még fontos, DE NEM OLYAN, mint a BL vagy a bajnokság. A többit viszont még tényleg nem nyertétek meg (ahogy mi sem), a bajnokságra meg már a fogadóirodák is nagyon sok pénzt fizetnének, ha nyernétek. Ilyen erővel bárki mondhatná, hogy tavaly ti nyertetek, de mi voltunk a jobbak, de ez attól még nem lesz igaz. Ti végeztetek az első helyen, ti voltatok a jobbak. Csak annyit írtam, hogy eddig mi állunk az első helyen, nem érdemtelenül. Az nem érdekel senkit más sportban sem pl.: Forma-1-ben, hogy Alonso vezetett, de kiesett motorhiba miatt és más nyert. Azért van az idény, ahol összességében úgy is kijön a teljesítmény. Mind1. Ez a sérüléshullám ami nálatok van sok más csapatnál megesik (nálunk is megvolt), de nem lehet mindent erre meg a bírókra fogni. Kellettetek hozzá ti is. Volt tényleg két-három meccs, ahol nem kedvező ítéletek születtek számotokra, de túlzás ez az összeesküvés elmélet.

Tudom,h minek köszönhető a klub Vb meg a szuperkupák,én is megírtam.Mint ahogy azt is,h nem lehet egy kalap alá venni a bajnokság-BL kombóval,ezekben tökre egyetértünk.Mindazonáltal az a lekicsinylő mondatod megütötte a szemem,pláne annak tükrében,h évek óta szeretnétek olyan pozícióban lenni,h egyáltalán a közelében legyetek annak,h eljussatok oda,h ilyen jelentéktelen kupákat nyerjetek

A többit még tényleg nem nyertük meg,egy fél szóval nem állítottam ezt,sőt inkább kiolvasható volt talán,h én is már kicsit elúszott hajóként kezelem a bajnokságot.És csoda lenne,ha nem adnának egyre nagyobb odds-ot rá,h mégis behúzzuk.(Ezért kerül egyre inkább előtérbe a BL meg a CDR).
Ilyen erővel mondhatná bárki valóban,h tavaly ti voltatok jobbak,de az hatalmas marhaság lenne (amit ennek ellenére bárkinek szíve joga mégis kijelenteni akár...) ,idén meg ÉN SZEMÉLY SZERINT nem értek egyet azzal,h jobb a reál a BARCÁnál,de ezt meg engedd meg nekem.
Azt sem állítottam,h érdemtelenül álltok elöl,stabilan hozzátok a pontokat,többet is szereztetek,ebből fakad.Nincs vitatva egy szóval sem.Az sem,h ha valóban megnyeritek,akkor jogosan,mert pontokra adják a címet.Ha több lesz,akkor a tiétek.A két csapat megítélése viszont nálam más szempontok szerint is történik,ezért nem értek egyet vele,h ezzel párhuzamosan máris jobb csapat lennétek...
A sérülésekről is írtam,h mindenhol megvan ez,cs mostanában ideát elég szokatlan jelenség volt ilyen erőteljesen.
Azt is megírtam,h első körben (meg másodikban is) magunknak köszönhetjük,h így lemaradtunk.És cs ez után,egy bizonyos szinten benne vannak a sérülések és a bírói munkálatok is,ez megint cs saját véleményem.
Tehát összességében olyan dolgokat írtál le nekem zárszóként,amiket én is ugyanígy kifejtettem,meg olyanokat,amiket egy szóval sem állítottam,de még cs nem is céloztam rá.Szal nem is igazán értem,de mindegy

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- zsírosdeszka
- A Madridista
miihiinek:
Más:
Mit szóljon akkor ez a belga srác, akit műesésért leküldtek piros lappal, de csigolyasérülést és agyrázkódást szenvedett? Szerencsétlen...
Más: